22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
#21868 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Szarügy. -
IXEMGabeo #21867 Ja és majd le fog velem feküdni egy olyan csaj, aki életébe nem látott igaz, hogy beszéltünk fél évig, de semmit nem látott belőlem a hangom se hallotta hirtelen odaállítottam 2-3 napra befogadtak a családjával együtt azt majd engedi is magát megdugni mi, mert olyan típusú könnyűvérű nő:DDD közlöm, hogy nem volt az... -
IXEMGabeo #21866 Nem bennem volt, hogyha már ott vagyok miért ne, de semmiképpen nem kényszerből cselekedtem ez helytelen...pusztán a kíváncsiság hajtott és a saját szabad akaratom...megszállt az ihlet úgymond és a környezetváltozás, ha 2 napra is jót tett;) -
#21865 Az éremnek két oldala van, hiába tagadod le az egyiket. -
IXEMGabeo #21864 buzi az, aki azonos neműekkel kezd:) az én esetemben szó nincs erről -
IXEMGabeo #21863 ha ezt így kimagyaráztátok akkor tulajdonképpen miért is épült be ez a szó a köztudatba, hogy "szabad akarat"?:) -
clio1616v #21862 sajnálom, azért orális szex legalább volt? -
#21861 Akkor bizony Te buzi vagy. -
clio1616v #21860 vonatkoztass el, mert így nem fogod érteni -
#21859 Csak az lehet szabad ember, aki leszar mindent. Amint leszarja a társadalmat, az érzelmeket, a szükségleteket, mások szükségleteit, a Földet, és mindent ami körülötte történik; szabadon cselekedhet, saját kénye-kedve szerint. Nem kell ehhez lakatlan sziget, meg teljes elszigeteltség, csak az a hozzáállás, hogy ne törődj semmivel se a világon. -
IXEMGabeo #21858 Tévedés nem kényszer volt egyszerűen elhatároztam, hogy kimegyek. Az illető szimpatikus volt én pedig szabad akaratomból eldöntöttem kimegyek...És nem lett dugás a vége szóval... -
IXEMGabeo #21857 Szabad ember csak az lehet, aki egy lakatlan szigeten egyedül, elszigetelten él...Abban a pillanatban az ember önellátó és egyben "szabad is" azt tehet, amit akar a túlélése érdekében. Na jó a sziget rabja, de abban az esetben, ha nem akar elmenni, mert tegyük fel önszántából vonult el egy efféle helyre és nem kényszerből (azaz nem lezuhant le egy repülővel, vagy hajótörést nem szenvedett) ebben az esetben lehetne erről beszélni.
Hatalmas nagy lelki békének és megnyugvásnak ugyanakkor pedig a társadalomtól el kell ahhoz szigetelődni, magas szinten megismerni önmagunkat ahhoz, hogy teljesen szabad akaratunk lehessen. Csak is az lehet végeredményben szabad, aki mindenféle politikai és társadalmi eszmétől távol van és senkivel nem kommunikál. -
clio1616v #21856 kimentél mert dugni akartál, mi lehet ennél nagyobb kényszer? :D -
clio1616v #21855 tehát te az éhség érzetet mint külső tényezőként éled meg, igazából én is ezt mondom
ez egy kényszer, amit a szervezeted, amit ezek szerint nem a saját magadénak tekintesz követeli a lelkedtől
mi dönt benned, hogy eszel vagy nem eszel, a lelked? a tested? vagy mid?
az a lényeg, hogy te mint egyén igazából nem a tested vagy, hanem a tested érzéseit érzeteit figyelő valami, ami megfigyelheted, hogy a tested érzékszervei, mit fognak fel a környezetből
tehát vannak kényszerek, amiket te megfigyelsz az éneddel és azokat végrehajtatod a testeddel
ha úgy tetszik van egy avatarod, amit mozgatsz
az énedet pedig egy dolog vezérli a félelem, hogy a tested megszűnik létezni és vele együtt a lelked(éned, egód) is megszűnhet
ezért mindent hajlandó vagy elkövetni, hogy a testedet ne érje hátrány vagy kár
ezért eszel, iszol és túlélsz
vannak szükségleteid, amik mint kényszer jelentkeznek -
IXEMGabeo #21854 Kimentem önszántamból Ukrajnába egy lányhoz...Szabad akaratom volt senki nem kényszerített és nem akadályozott meg...totálisan saját előre eldöntött döntés volt. Igazából salsoul is leírta, hogy teljességgel létezik szabad akarat... -
IXEMGabeo #21853 Ebben sajnos igazad van...én még mindig a múlt rabja vagyok, de nem csoda amennyi mindent átéltem pláne az elmúlt 1 év alatt
Az a kemény, hogy már legyintek az egészre nem érdekel, ha anyámék üvöltöznek az sem, ha a tesóm élősködik rajtunk semmi sem. Mondjuk eddig se, de most méginkább durva szinteken mozgok, durván tele a fejem mindennel;) -
IXEMGabeo #21852 mi a büdös történt itt, hogy 114 új üzenet?:DDD eleje nem érdekelt, mert arról szólt az egész, hogy Fresh Duke buzi-e xDD -
Bandee28 #21851 Ha valaki éhes akkor enni akar, felmerült benne hogy nem akar enni választási lehetőségként, szerintem nem.Ő döntötte el hogy enni akar?Igen ő, ki más = szabad akarat, kényszer vagy aminek akarod nevezni. -
#21850 jóváhagyása vagy jóvá nem hagyása
az éhségérzet adott, de hogy cselekszek-e a szavára, az tőlem függ -
clio1616v #21849 kicsit pontosítsd, mit jelent neked az akarat, mit jelent a cselekvési irány? mit szabsz meg mit módosítasz? -
clio1616v #21848 az hogy enni akarsz, az számodra az evés cselekvési irányának a megszabása vagy módosítása?
nekem az hogy enni akarok az egy evési kényszer -
#21847 számomra a cselekvési irányom megszabását, módosítását -
clio1616v #21846 számodra mit jelent az akarat? -
#21845 ez egy igen csak egyéni értelmezés
aki először használta ezt a fogalmat, hogyan értelmezte? -
clio1616v #21844 ezért paradoxon, mert az akarat egy környezet által kiváltott kényszer: szabad kényszerűség; szabad akarat :D
paradoxon, mintha azt mondanád száraz víz, sötét fény, hangos csend; tehát ez nincs
illetve lehet, hogy van, de pont akkor van, amikor nincs akarat, attól szabad valami kényszerűség, ha éppen nem kényszerű
tehát hangos is lehet a csend, ha már nem csendes hanem zajos :) -
#21843 akkor az akarat a kényszer egy speciális esete?
az akarat a kényszer halmazén belüli valami?
s ha az, akkor nem kényszerszabadságról kéne inkább beszélni? -
Bandee28 #21842 Nem ezen van a lényeg.Ráadásul pont aztdumálom hogy nem kell választanom hogy azt tegyem amit meg akarok tenni. Teccik éteni? -
clio1616v #21841 csomó minden elvonja a figyelmem
az akarat tehát egy olyan kényszer, ami arra motivál, hogy változtass meg valamit -
#21840 szuper hogy valamit saját magával definiálsz - grat -
clio1616v #21839 választhattad volna, hogy nem kelsz fel az ágyból :D -
clio1616v #21838 az akarat egy kényszer, hogy tenni akarsz valamit -
Bandee28 #21837 Azt hittem én ugylátszik nem figyelsz. Olvasd csak el mit írtam a #21776 hsz-be.
-
#21836 Egyébként mi az az akarat? -
clio1616v #21835 Freshduke vezetett rá az igazságra
ahol választani kell ott nincs szabad akarat
ahol nincs választás ott van a szabad akarat
ha felismered, hogy nincs szabad akarat, az ad egyfajta szabadságot = paradoxon
-
clio1616v #21834 sőt -
clio1616v #21833 persze, nem kell -
clio1616v #21832 attól véletlenszerű, hogy nem vagyok tudatában, hogy élek -
#21831 Lehet ez a kérdés is olyan mint a fény: kettős természetű.
Nehéz megérteni, felfogni, de miért kéne az emberi értelem számára értelmesen működnie a dolgoknak a világban. -
clio1616v #21830 nem tudom, de szerintem csak cinikus akart lenni azzal, hogy véletlenszerű az élet :) -
#21829 Miért nincs köztes megoldás?