Ritka rendes lányt találni

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

chhaya
kérek címeket

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

chhaya
Milyen kihívás?

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

salsoul
én épp ezért fogadok gyanakvással és fenntartással minden ilyen (ál)értéket...
salsoul
Pont akkor lenne rá leginkább szükség.
Nem is a gondolkodás annyira a lényeg, hanem a tudatosság.
salsoul
"Walter Mischel pszichológus indította el a "gumicukorteszt" vizsgálatsorozatot a 60-as években. Négy éves gyerekeknek a következõ ajánlatot tette: ha türelmesen várnak néhány percig, 2 gumicukrot kapnak, ha viszont úgy döntenek, hogy nem akarnak várni, azonnal kaphatnak egy gumicukrot. Egészen középiskolás korukig követte a vizsgált gyerekeket: eredményei alapján azok, akik a két késõbb gumicukrot választották, szociálisan sokkal rátermettebb serdülõk voltak, mint azok, akik nem voltak képesek késleltetni vágyaik teljesülését.
Goleman szerint a vágyteljesítés késleltetésének képessége az érzelmi intelligencia egyik alaptényezõje. Mi több, a gumicukorteszt kétszer olyan jó elõrejelzés az érettségi eredményre vonatkozóan, mint a négy éves kori IQ-vizsgálat."

Itt lehet még olvasni errõl.
És itt.

És a gumicokor helyére be lehet helyettesíteni a... párkapcsolat szempontból...
salsoul
Én csak a Széchenyi Könyvtárba vagy az Alexandrába tudlak elküldeni e tudásért.
Attol fugg mikor cseréltetek. Nyilván ne hívd azonnal, mert akkor tuti bukás. Viszont ne várj 1 hétig mert akkor könnyen elveshet az érdeklõdése, már ha volt egyáltalán.

\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik

Jaja, alapjában véve igaz. De azért ugye minden relatív, ami vkinek igazi kihívás, álmai netovábbja, más meg akár szerencsébõl, akár adott témában magasabb tudásszintbõl kifolyolag simán elérheti, annak az lesz értéktelen. És elérkeztunk a mérhetetlenul nagy emberi telhetetlenség, tudásvágy állomásához.

\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik

nyugodtan,de nincs esélyed😄

még annyit hozzátennék srácok, hogy számot is cseréltünk...mindettõl függetlenül, sztetek van nekem jogom õt felhívni, mármint csakhogy a hogyléte felõl érdeklõdjek? nyilván nem arra gondolok, hogy állandóan hivogatni, és a nyakára járni....

clio1616v
akkor a nemszerencse miatt lesz becsülendõ

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Ez igaz kíhivás nélkül uncsi értéktelen

És szted mi van akkor, ha vhogyan szerencse vagy bizonyos körulmények miatt ami egyébként kihívás lenne, nem az? Akkor hogyan becsulöd az értékét?

clio1616v
olyan nincs akkor vannak a körülmények

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

az 1.vel kapcsolatban még annyit, hogy más élethelyzet nyilván más forrásbol fakado tettet követel meg tõlunk. Van, ahol max az érzésre, ösztönös cselekvésre van idõ, mert adott esetben életunk mulhat rajta, ilyenkor gondolkodni finoman szolva nem tanácsos. Viszont van hogy higgadtan ell kell gondolkodni bizonyos tetteink megjátszása elõtt, mérlegelve a következményeket, én így látom.

clio1616v
a rendesben van kihívás 😉

Heffi
Hidd el, nem mindig van az hogy más is bejátszik a dolgokba. Van hogy csak ketten vagytok és így nem kell küzdeni a másikkal. Így csak kettötökön múlik az egész.

Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com

clio1616v
viszont ha már magábabolondította azzal hogy odafigyel és rundi azt hiszi ezt azért teszi mert tetszik neki akkor utána nem tudja majd levakarni, csak nehezen mert Rundi igényelni fogja.. ragaszkodni fog és szerelmes lesz.. nem fogja érdekelni ha már mini le se szarja rajongani és zaklatni fogja privátban is

clio1616v
mini is kihívást lát Rundiban ezért fordít rá figyelmet

clio1616v
mindig így van... az értéke a dolgoknak a nehézségükön múlik, ha nincs kihívás benne értéktelen

aha. Ha vki a 4est elsajátítja(egyébként hogyan, komolyan érdekelne!!!) az utso már gyerekjáték. Nálam 1:so-so megvan, 2:viszonylag magas szint, elsõsorban 1 közelmultbeli sokk miatt hihetetlen megnõtt e képességem, 3:lásd elõzõ, 4:ha megtanítasz rá, attol kezdve mesternek szolítalak! 5: közepes szint

clio1616v
rá fog jönni magától is

Heffi
Na azért ez nem mindig van így, elhiheted 😊

Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com

clio1616v
arról nem hallottál hogy könnyen jön könnyen megy?

itt hatványozottan igaz

salsoul
# 1. A képesség felismerni és megnevezni saját érzelmi állapotunkat; megérteni a kapcsolatot az érzelmeink, gondolataink és tetteink között.
# 2. Az érzelmeink kezelésének a képessége – képesnek lenni ellenõrzést gyakorolni felettük, illetve a nem kívánatos érzelmi állapotokat kívánatosabb érzelmi állapotok irányába tolni el.
# 3. Képesség, hogy tudatosan olyan érzelmi állapotba kerüljünk, amely produktivitáshoz és sikerességhez vezet. (Az önmotiválás képessége.)
# 4. Képesség mások érzésinek olvasására, érzékenynek lenni azokra, illetve befolyásolni õket.
# 5. Képesség kielégítõ kapcsolatok létrehozására és fenntartására.
Te salsoul, pszichiáter, avagy pszichológus-e vagy-e😄DD

Na ez a lényeg!! (-bõl egy részlet)

Na 1:nem én kezdtem ezt taglalni. 2: értelmezésem szerint vkinek fejlett, ha pl. érzékenyebb típus, és/vagy szo nélkul is tudja, mit szeretne a párja

nem,volt itt egyszer vmi fórumozó képverseny.benéztem és a gyõztes csaj egész jó volt,bár azt se tudom mi volt a nickje😄

salsoul
Ha az ember nem figyel, nincs résen: akkor amit az egyik dagály hozott, azt viszi a következõ apály.
kit, Crazyt? mint a neve is mutatja, vadoc a kislány az biztosXD

láttam,nem próbálkoztam.párbajt? már megmérgeztelek<#whatever><#idiota>

minigirl
Talán, ha nem fórumon próbálkoznál... 😊

Nade, hagyom, hogy a tiéd legyen az utolsó szó: nem vívok szellemi párbajt fegyvertelennel. 😛

Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.

salsoul
Mit értesz érzelmi intelligencia alatt, és mirõl lehet felismerni, mik meglétének vagy meg nem létének a jelei valakinél?
hozzáfûznivalóm ismét<#levele><#idiota>.hiába no,itt fórumon eddig csak egy jót láttam

salsoul
Akkor átérzés és beleérzés ugyan az lenne?
És kell ez a dugáshoz?

Miként virágzik egy kapcsolat az empátiától?

_
Közben mehetünk a második tanulságra is.
Arra, hogy az é.i. nem is ismerhetõ fel teljes biztonsággal, fõleg fiataloknál. Bocs, ha nem bocsátkozok hosszú fejtegetésekbe, de 1 cseppet fáradt vagyok most ehhez.

minigirl
Kérdeztem? Nem neked akarok tetszeni. 😄

most hogy láttam nem vagyok elragadtatva<#levele><#idiota>

minigirl
Nem vagyok hálás, sõt: aktían hülyének nézlek. Van képem... 😛 😄

Micsoda?neked kéne hálásnak lenned hogy képed sincs és úgy írok neked😄

abban hát.

minigirl
Jogos. Buta, h már megint szóba áll veled... 😛 😄

Nem nevezlek,mivel így van,én is vallásos vagyok

Jah csak egy buta lány olyan mint a többi<#idiota>

Nos hacsak történt vmi komoly probléma, pl. italozás miatt megy tönkre, akkor csak vagy az 1ik, vagy mind2 fél felelõtlensége és komolytalansága lehet a hibás.Nem beszélve a "nyitott" házasságrol, ami szvsz nevezhettek szentfazéknak, de Isten megcsúfolása!

Az empátia hiánya egy kapcsolat haldoklását okozza.
Leszarod mit gondol, érez a másik és mész a hülye fejed után.
Meggondolatlanul, abban a hitben, hogy amit te gondolsz, az a valóság.
És miért kell, hogy közelebb kerülj a másikhoz lélekben. Igazán összeforrjatok, átérezve a másik minden baját, boldogságát.

minigirl
Tudom, most én leszek a fõgonosz. 😄 De csak mert lány vagyok... xD

mit gondoltál?<#idiota>,jah és baromság ez a rendes nem rendes lány duma

salsoul
Mármint milyenekben, az érzelmi intelligenciában?