Ritka rendes lányt találni

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

clio1616v
a komplementerség fogalmából adódik...

ha egy tulajdonságot nézük, hogy hogy állsz a párodhoz az lehet kétfajta kedvesen vagy bunkón a komplementered ha kedves vagy a bunkó

mert amikor kedves vagy akkor annak a komplementere a bunkó(vagy nem kedves, csakhogy ne legyünk drasztikusak...)

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

salsoul
és ez hogy jön össze ezzel:

"amikor te kedves vagy a lánnyal akkor a lány bunkó veled..."

???
salsoul
azt jelenti, hogy: (egymást) kiegészítõ ...
clio1616v
de a szemléltetés kedvéért van egy almád ez az egész ha harapsz belõle akkor a kiharapott almadarab komplementere, a megrágott alma...

érted?

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

salsoul
kompromisszumkötés nélkül is?
clio1616v
tudod mit jelent a komplementer?

amikor te kedves vagy a lánnyal akkor a lány bunkó veled...

ez aztán a jó kapcsolat

clio1616v
ha a "Tegyük fel hogy" van a kérdésedre a válasz meg továbbra is "akkor sem az ereimet vágnám fel, hanem megcsókolnám"

salsoul
én azt mondtam, hogy "Tegyük fel, hogy".
A kérdés pedig az volt hogy mit tennél ekkor.
salsoul
õ úgy lett megkreálva, hogy amikor a gyereke nem azt csinálja amit õ akar akkor azt mondja, hogy hálátlan kölyök, még csak le se szar...
salsoul
sehol semmilyen tolerálásról nem beszéltem, csak komplementerségrõl
clio1616v
alapból? varázsütésre?

odamész meglátod és nabaszki ez a csaj minden szempontból és tulajdonságban klappol 😊

és akkor még nem beszéltünk a környezeti körülményekre esetleg más emberek bahatásairól...

clio1616v
ha már anyud se tolerálja a rossz tulajdonságaidat akkor ki? talán még a jóisten az utolsó reményed, õ úgy lett megkreálva, hogy mindenkit szeret

salsoul
hát baromira nem...
salsoul
én arról beszéltem, hogy alaból klappol minden, és hogy ez már ki is derült

van itt bármi értelme és szüksége kompromisszumnak?
clio1616v
az anyukák ilyenek... szeretsd és köszönd meg neki

clio1616v
amúgy az a legegyszerûbb persze, ha nem kell kompromisszumot kötnöd, mert akkor megtaláltad azt a tökéletes nõt, aki minden rossz tulajdonságodat tolerál...

clio1616v
ahhoz nagyon sok idõnek el kell telnie, hogy kiderüljön minden klappol-e 😊

közben pedig rendkívül sok kompromisszum köttetik 😊)

amikor pedig 60-70 évesen rájönnék, hogy minden klappol és soha semilyen betegség nem érte kiderül róla, hogy halhatatlan akkor sem az ereimet vágnám fel, hanem megcsókolnám

salsoul
Tegyük fel, hogy találkozol egy olyan nõvel akivel minden klappol, tökéletesen kiegészítitek egymást és nem kell kompromisszumálnod magad, semmilyen téren nem tudsz vele kompromisszumot kötni, mert nincs olyan tér mely kompromisszumot igényelne.

Mit tennél?

(Azon túl persze, hogy hosszában felvagdosnád az ereid.)
clio1616v
Persze az önkielégítés is egyfajta kompromisszum, ha magaddal meg tudod kötni és így érzed magad legjobban. Nincs ezzel sem semmi bajom, igazad is van. Csak ilyen esetben ne beszéljünk önzetlenségrõl 😊 Hacsak nem az a célod, hogy mást ne fárassz azzal hogy kapcsolatban kelljen élnie veled ezzel megkímélve mást magadtól.

De ne általánosítsunk, hogy ez a jó.

salsoul
Nézd ahogy a pálmafa is bizonyos körülmények és nem kompromisszumok közt érzi jól magát, úgy én is. Õ sem tud kompromisszumot kötni, és én sem.

Más:
Tegyük fel, hogy találkozol egy olyan nõvel akivel minden klappol, tökéletesen kiegészítitek egymást és nem kell kompromisszumálnod magad, semmilyen téren nem tudsz vele kompromisszumot kötni, mert nincs olyan tér mely kompromisszumot igényelne. Mit tennél? (Azon túl persze, hogy hosszában felvagdosnád az ereid.)
clio1616v
megint nem vagy logikus...

elmondtam az elõbb, hogy élõlényez közötti kapcsolat esetén mûködik!!!
az Egyiptom az északi sark a Merkúr mind abszolútnak tekinthetõ (nem tud relatív lenni, nem tud viszonyulni, mindenkivel szemben ugyanúgy viselkedik) az élõlénynek van meg az adaptációs képessége ezekhez az abszolút dolgokhoz

lásd még evolúció

clio1616v
bármilyen két ember bármilyen kapcsolatára igaz

bármilyen két élõlény kapcsolata

ha nem kötnek akkor sérül a kapcsolat, akár meg is szünhet

a kompromisszum szükséges de nem elégséges feltétele a kapcsolatnak... és semmi nem muszáj

salsoul
Szerinted egy jegesmedve kompromisszumot tudna kötni Egyiptommal?
Vagy egy pálmafa az Északi sarkkal, vagy te a Merkúron való élettel?

Vagy mindenki elpusztulna inkább...?
salsoul
1. És ha nem csak párkapcsolatra nézzük, hanem üzletre, politikára, termékválasztásra?

2. hogy két milyen élõlény
Egy húron pendülõk vagy különbözõek vagy egymással ellentétesek, vagy egymást egyébként kizárók?

3. Ha nem kötnek kompromisszumot akkor mi lesz?

4. Ó igen, nem is a muszáj, a szükség...
clio1616v
nagyon tévedsz... nem poénból termelik a cukros nedvet amivel a beporzásukhoz szükséges rovarokat odavonzzák...

Növény: adok cukros levet kisméhecske.. cserébe repülj ide és tessék beporozni
Méhecske: jó odarepülök fáradságot nem kímélve és beporozlak ha adsz cukros levet

gondolom hallottál már a nem emberi kapcsolatokról általános iskola 7. osztályos tananyag

az a baj veled, hogy nem tudod használni, amit tanultál...
gondolkozz kicsit és rakd össze a logikailag összetartozó elemeket

elvárod, hogy kész gondoloatokat a szádba adjanak (könyvek), az oké hogy tanulni akarsz, de saját gondolatok nélkül nem sokat ér a tanulás sem

használd... mostis inkább írtad volna le te mit jelent a kompromisszum számodra, már ha jelent valamit...

clio1616v
1. A kompromisszum két élõlény olyan kapcsolata, ahol önzõségükbõl egymás javára engednek.

2. ezt nem értem mit akartál...

3. Azért kötik mert szeretik egymást, jól érzik magukat egymással és szeretnék fenntartani ezt az állapotot.

4. Ez nem kérdés... ez az oka a kötésnek. Jól akarják érezni magukat egymással, ezért hajlandóak engedni kölcsönösen egymásért, a kapcsolatért.

atila4
nemtudom sztem még 1 pár napot várok, kérdezgetem akar-e találkozni aztán ha megint jönnek a kifogások akkor sztem szakítás lesz 😞
( mert az lehtetlen minden nap rosszul legyen már egy-2 hete...(jah de hétvégén eltudott menni a bnõjével a városba )<#miaz>
Azért mindenkitõl köszi a hozzászolásokat kicsit segítettetek 😊 de a döntés úgy is rajtam áll "sajnos"

ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com

salsoul
A növények sem kötöttek semmivel kompromisszumot...
salsoul
Mint tudjuk én tudatlan és hülye vagyok és szánd meg a tudatlan hülyét és mesélj nekem a kompromisszumról, hogy az mi az(1), és milyen elemek(2), és miért kötik(3), és hogy ebben mennyire érzik jól magukat(4).

1)...........................
2)...........................
3)...........................
4)...........................
én ha szerelmes vagyok, és odavagyok a páromér, akkor tökmind1 mim fáj, a sex bármikor mehet, sõt, még jót is tesz, nem 1x volt már hogy elmulasztott bizonyos fájásokat 😊 fejfájásra kifejezetten ajánlom 😊

chhaya
Rosszullétek okát kideríteni, ha nem derül ki, akkor lehet dobni.

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

clio1616v
ehhez a fejfájáshoz annyit, hogy erre könnyû ráfogni sokmindent, nemhiába ez van a viccben is... 😊

Saját példámból tudom, ha szerelmes vagyok szarom le hogy mim fáj...

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

clio1616v
az is lehet, de neked kell tudni, hogy ez elég-e neked

szakítani is tudni kell... van, hogy bizonytalan mit is akar és kitõl... ilyenkor nem akar téged se dobni még és az újat is meg akarja ismerni természetes, hogy magának a legjobbat(párt) akarja kiválasztani mindenki, de a "maximalizmussal" kell tudni körültekintõen bánni, mert nem mindig éri meg továbblépni, aki nem képes kompromisszumra mint Salsoul és a te csajod se az ne is próbáljon párkapcsolatot, mert a párja csak szenvedni fog mellette, ha meg a kompromisszummentes kapcsolatot forszírozza, akkor "kurvának, ribancnak" fogják gondolni, mert az aktuális hivatalos párját becsapja azzal, hogy mivel senki nem tökéletes újat keres mellette

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

atila4
pontosan ilyenek szoktak lenni, hogy fáj a feje, rosszul van meg stb...
meg megkérdezem.válasz rá az,hogy nem tudom(ezt is párszor eljátszotta)
nem tudom mit akar ezzel mert már sokat gondolok hogy ez így semmi és akkor minek mondja azt hogy a barátja vagyok :/ Lehet vki új van a képben és én csak pótlék vagyok ha nem jön össze neki mással (vagy nem tudom)<#szomoru1>

ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com

clio1616v
hosszú távon nehezen menne a növénytermesztés -25°C-on éhenhalnál, globálisan nézd... nem csak a fázás létezik, mint következmény

clio1616v
azért mert a környezettel nem tudsz adaptálódáskor kompromisszumot kötni mert magától nem fog neked ígérni semmit, de egy párkapcsolat csak így mûködik...

Pl.: ha felveszel egy pulóvert, mert hideg van attól nem fog a levegõ hõmérséklete 5-6°C-t emelkedni... elfogadod adaptálódsz

párkapcsolatban kompromisszumot köttök és adaptálódsz

salsoul
És ezt most komolyan is gondolod?
salsoul
megjegyzem, hogy a minusz -25°C sincsen kompromisszumkészsége, mégis jól megvagyok vele
salsoul
Meséld el, hogy miért nem lehet valakinek kapcsolata kompromisszum nélkül?

Nem értem, hogy ha kompromisszumról beszélsz akkor miért hozol a képbe adaptációt és elfogadást aminek köze nincs a kompromisszumhoz.
clio1616v
mi a kifogás?

vagy vedd viccesre a dolgot... Mond neki a következõt persze értsd rá az aktuális kifogásra és ha erre mégegy új kifogás jön akkor hiába gondolja úgy hogy szeret neked kevés lesz a csaj...

Te: - Tessék itt egy fejfájáscsillapító. Vedd be!
Õ: - De nem is fáj a fejem. :\
Te: - Akkor dugunk!

clio1616v
amit leírtam nem törekvés az én esetemben a kompromisszumhajlandóság nálam megvan, nálad hiányzik teljesen Rundi meg majd rájön, hogy anélkül nem lehet kapcsolata

azt kell megértened, hogy az ember adaptálódik az új helyzetekhez a korábbi tapasztalatai alapján(kompromisszumot köt és/vagy elfogad helyzeteket, hogy az úgy van) a párkapcsolat is egy új helyzet és ahogy azt se tudod befolyásolni, hogy -25°C legyen télen úgy a lány tulajdonságait sem csak mivel "szabad akarattal" rendelkezik õ is és a környezeted változásaira esetleg másképp reagál nagyobb a bizonytalanság ha kapcsolat van

salsoul
vedd a lapot
atila4
hát nekem van most egy bnöm (mondhatjuk igy is) :S elsõ két hétbe minden jól ment talizgatunk meg minden aztán most akárhova hívom kifogásokat keres 😞 nem tudom mit csináljak vele... azt mondja szeret,de szerintem ha szeret akkor találkozni is akarna..pedig kedves aranyos szép <#vigyor2>
nem tudja vki micsináljak vagy miért van ez? :S

salsoul
Akkor most mesélhetsz arról hogy ezek a törekvések miként fuccsoltak be sorozatban eddigi életedben...
És kezdhetsz mindent a nõre kenni... hogy a te részedrõl minden megvolt, és õ a hibás, hogy...

Ez a törekvésesdi amit említettél kb olyan, mint hogy hogyan építsünk várat a szarból.
clio1616v
úgy kapcsolódik, hogy Rundinak az a kritérium egyelõre, hogy jónõ..
nulla tapasztalattal rendelkezik, és el sem tudja képzelni milyen együttélni egy jónõvel, ha nincs meg a kompromisszum és a harmoniára való kölcsönös törekvés

abban igaza van, hogy jónõ sok van, csak az önmagában kevés, mert a jónõnek nem árt ha tevagy a jópasi 😊

TommyC
bounty, ne aggódj,

nem a fórum kódok között találod meg bármire is a válaszod.

dixitque deus fiat lux

salsoul
és akkor mindez hogyan kapcsolódik Rundstedt17 #11485 számú hozzászólásához?

Másrészt szerintem evidens - bár hangsúlyozom: szerintem -, hogy a jó nõ minimum ott kezdõdik, hogy jó vele lenni...
salsoul
clio1616v
nem ezt írtam, ne idézz kedved szerint és magyarázz bele logikátlan hülyeséget...

ezt írtam:
"az fel sem merül, hogy nem azért tetszik neki a lány mert jó nõ?

hanem mert jó nõ ÉS!!! jó vele..."

erre a konkrét kijelentésre írtam:
"rengeteg jó nõ van kereshet mást"

és hogy értsd kifejtem, mert képtelen vagy beleérteni amit jelent...

nem az a lényeg hogy valaki jó nõ legyen...
hanem az hogy jó nõ legyen és jól érezzék magukat egymással 😊)

teljesül a srác esetében