Ritka rendes lányt találni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
anélkül is legalább annyira és olyan alaposan meg lehet ismerni egy embert...
soha egy bölcs sem kötötte párkapcsolathoz a másik ember megismerését...
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
a kurvára szó pedig abból jött,hogy ma még van egy kis dolgom és nagyon meg kéne csinálni holnapra,viszont nagyon nem megy...
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Sajnálatos, hogy nem látod a különbségeket, és mindent összemosol.
ha az új autóddal akkor tényleg nem az, vagy ha a kocsmában egy emberrel, aki meghív mert olyan napja van
de ha egy lánnyal ismerkedtek egymással, azért mert tetszetek egymásnak akkor az már párkapcsolat
a kurvát miért kellett belekeverni, ha káromkodsz akkor azt hiszed komolyabban vesznek vagy hitelesebb vagy?
azért jó ám hogy a szavak mögé valami túlmisztifikált jelentést ért mindenki...
logikusan senki nem gondolkodik?
az ismerkedés olyan mint a tanulás soha nincs vége
Ilyen tekintetben én is ódivatú vagyok.
De szerintem az ismerkedés folytatódik egy párkapcsolatban is.
Mondjuk, hogyha fél évig ismerkednétek és utána döntitek el, hogy ok, összeillünk.
Akkor korrekt, de ilyen már a mesékben sincs....
Én még ódivatú, ismerkedés párti vagyok: az ember ismerkedés közben derítse ki, hogy valakivel mennyire illik össze, s ne párkapcsolatban.
De ez az én privát eljárásom.
azzal, hogy mongám vagy nem kötelezed még el magad senki mellett sem
pusztán annyit jelent, hogy a következõ nõre úgy váltasz, hogy az elõzõt lezárod
A házasság és a párkapcsolat akkor nem elkötelezettség???
A házasságnak viszont annál több.
Monogámia annyi mint szerelmileg, párkapcsolatilag egyszerre csak egy szálat futtatni.
Igazad is van!!
A monogámiámról annyit, hogy még senki sem kötelezte el magát senkinek semilyen szinten!!
És így máris valóban monogám is lennél, és szarban sem lennél.
Ezt kifejtenéd? Komolyan érdekel!!!!
De én monogám tipus vagyok, ha ez eddig nem is jött le!!!
azzal egyetértek amit írtál, hogy ki milyen nõre számíthat.. 100%ban
intelligencátokra----intelligenciátokra
Csak azt fogd fel, hogy ez egy könnyed, felszínes fórum!!!!
És nem sokan kiváncsiak a mélységes intelligencátokra!!!!!
Aszt tuttátok, hogy van itten egy tudományos nevezetû alfórum????
Sztem ottan kéne a rizsát hinteni. Sztem<#vigyor5>#vigyor5>
Ha például csak biológiailag vagy férfi és egyébként "minek nevezzelek", úgy olyan nõre számíthatsz, aki csak biológiailag nõ és egyébkén "minek nevezzelek".
És tanulj meg különbséget tenni ellentétpárok és komplementer párok között.
Az ellentétpárok eredménye a kioltás.
A komplementer párok eredménye a komplett, teljes, egész; mindaz, ami ép, amibõl semmi sem hiányzik.
hogy miafaszvan😄DDD
És összemelegedtem a másik csajjal, aki már najon gerjededzik énértem😊).
Persze ezt csak azután, hogy a majdnem szerelmemet elhívtam randizni. Õ meg nem válaszolt három napig. Én meg magamban, jól van ha nem hát nem, gyöjjön a következõ páciens, aki szintén iszonyatos jó muff.
Tehát elkezdek vele kavarni, nagyon jól megy a dolog!
Erre a majdnem szerelmem, akit hanyagoltam, négy nappal késõbb visszaír, hogy na jó áll a randi essünk a dolognak nekije. Én meg OK!
Na eszt a szart hogy oldjam mekkkk😄DDDDD
ha van egy halmazunk amiben benne vannak a jó és a rossz tulajdonságok egyaránt és ezt az egésznek vesszük, akkor ha te rendes vagy akkor a lánynak szükségszerûen bunkónak kell lennie minden kétséget kizárólag
viszont ha a lánynak és neked is csak jó tulajdonságai vannak akkor nem szóltam semmit 😊 akkor õ simán nem kedves veled amikor te azvagy hanem közömbös 😉