Ritka rendes lányt találni

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

salsoul
a láma tenyésztés...
clio1616v
annyira? de még nem tudom mi az a dolog, ami már komoly és nem csinálod a megismerés alatt...

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

salsoul
és ehhez minek párkapcsolat?
anélkül is legalább annyira és olyan alaposan meg lehet ismerni egy embert...
soha egy bölcs sem kötötte párkapcsolathoz a másik ember megismerését...
salsoul
bocs, most nem érek rá alfától ómegáig a szádbarágni mindent
clio1616v
ezaz, hogy a párkapcsolat része illetve maga a megismerés maga a párkapcsolat, az emberek vélemény illetve élettapasztalata áltozik így folyamatosan változunk és mindig van mit megismerni...

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

clio1616v
mi az ami már komoly neked... nektek?

<#wilting>

HTS s3rg1nh00
nem,de számomra az ismerkedés a párkapcsolatot megelõzi,és nem annak a része.
a kurvára szó pedig abból jött,hogy ma még van egy kis dolgom és nagyon meg kéne csinálni holnapra,viszont nagyon nem megy...

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

salsoul
Tudod, mikor elsõre megtetszünk egymásnak, akkor utána megvizsgáljuk, hogy valóban tetszünk-e egymásnak, valóban összeillõk vagyunk-e, közös-e a nevezõnk az élet kérdéseiben, és tényleg szeretnénk-e párkapcsolatot egymással, mielõtt bármilyen komolyabb dologba mennénk bele...

Sajnálatos, hogy nem látod a különbségeket, és mindent összemosol.
clio1616v
attólfügg kivel és miért ismerkedsz

ha az új autóddal akkor tényleg nem az, vagy ha a kocsmában egy emberrel, aki meghív mert olyan napja van

de ha egy lánnyal ismerkedtek egymással, azért mert tetszetek egymásnak akkor az már párkapcsolat

a kurvát miért kellett belekeverni, ha káromkodsz akkor azt hiszed komolyabban vesznek vagy hitelesebb vagy?

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

HTS s3rg1nh00
nem,szerintem az ismerkedés kurvára nem párkapcsolat.

clio1616v
tesetudtad mi? :\
azért jó ám hogy a szavak mögé valami túlmisztifikált jelentést ért mindenki...

logikusan senki nem gondolkodik?

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

HTS s3rg1nh00
<#wilting>

clio1616v
csajokkal kapcsolatban van fejlemény?

clio1616v
elárulom, hogy az ismerkedés már párkapcsolatot jelent 😊
az ismerkedés olyan mint a tanulás soha nincs vége

<#eljen>

salsoul
mindig az van amit az ember megvalósít
"Én még ódivatú, ismerkedés párti vagyok: az ember ismerkedés közben derítse ki, hogy valakivel mennyire illik össze, s ne párkapcsolatban."
Ilyen tekintetben én is ódivatú vagyok.
De szerintem az ismerkedés folytatódik egy párkapcsolatban is.
Mondjuk, hogyha fél évig ismerkednétek és utána döntitek el, hogy ok, összeillünk.
Akkor korrekt, de ilyen már a mesékben sincs....

salsoul
Az én világomban a párkapcsolat és a házasság között nincs különösebb különbség.

Én még ódivatú, ismerkedés párti vagyok: az ember ismerkedés közben derítse ki, hogy valakivel mennyire illik össze, s ne párkapcsolatban.

De ez az én privát eljárásom.
salsoul
a monogámia nem elkötelezettség valaki mellett
azzal, hogy mongám vagy nem kötelezed még el magad senki mellett sem

pusztán annyit jelent, hogy a következõ nõre úgy váltasz, hogy az elõzõt lezárod
Ezt most nem vágom....
A házasság és a párkapcsolat akkor nem elkötelezettség???

salsoul
Monogámiának semmi köze az elkötelezettséghez.
A házasságnak viszont annál több.

Monogámia annyi mint szerelmileg, párkapcsolatilag egyszerre csak egy szálat futtatni.
Miután megkérdeztem, egybõl rájöttem, hogy erre gondoltál.
Igazad is van!!
A monogámiámról annyit, hogy még senki sem kötelezte el magát senkinek semilyen szinten!!

salsoul
???
clio1616v
így jár aki nem köt kompromisszumot...

salsoul
Akkor lennél monogám ha a "nemválaszolós" csaj válaszát elõbb kivártad volna, vagy válasz hiányában egyszer s'mindenkorra végérvényesen lezártad volna, s csak ez után álltál volna neki a másik csajnak...

És így máris valóban monogám is lennél, és szarban sem lennél.
"Fõleg ha még állhatatosságod is lenne hozzá."
Ezt kifejtenéd? Komolyan érdekel!!!!

salsoul
Valóban, ha az lennél nem lennél abban.
Fõleg ha még állhatatosságod is lenne hozzá.
Különben nem lennék szarban....

salsoul
Szóval monogám. Értem.
Komolyan ne haragudj, ha megbántottalak!!!
De én monogám tipus vagyok, ha ez eddig nem is jött le!!!

salsoul
Nem én írtam, hogy szarban vagyok...
Csípem a csajt, csak kissé dögunalom😄DDDD

Jjja, kicsit viszket, de legalább tudom mit akarok, kitõl és hogyan!!!

clio1616v
te salsoul komplementere vagy 😊))

salsoul
Érdekes. Számodra nekem ennek pont az ellenkezõje jutott eszembe.
clio1616v
kérdeztem neked mi az egész 😊

azzal egyetértek amit írtál, hogy ki milyen nõre számíthat.. 100%ban

Bazzmeg, megint elbasztam.
intelligencátokra----intelligenciátokra

salsoul
Csak közbe ne csodálkozz, ha a csajnak is úgy viszket a lába köze mint neked...
Nna, ez már idevágós hozzászólás!!!
Csak azt fogd fel, hogy ez egy könnyed, felszínes fórum!!!!
És nem sokan kiváncsiak a mélységes intelligencátokra!!!!!

salsoul
Mennyé kúrni vazze, ha mást nem tudsz.
Ááááá, na ettõl féltem, hogy "Sal" behúz ide a tudományos rizsával.
Aszt tuttátok, hogy van itten egy tudományos nevezetû alfórum????
Sztem ottan kéne a rizsát hinteni. Sztem<#vigyor5>

salsoul
És ha most a tákolmányodba behelyettesíted a jó-rossz, rendes-bunkó elemek helyére a férfi-nõ elemeket, akkor, ha megvizsgálod, hogy mennyire vagy férfi, rájöhetsz, hogy legjobb esetben is mennyire nõ nõre számíthatsz magad mellett...

Ha például csak biológiailag vagy férfi és egyébként "minek nevezzelek", úgy olyan nõre számíthatsz, aki csak biológiailag nõ és egyébkén "minek nevezzelek".

És tanulj meg különbséget tenni ellentétpárok és komplementer párok között.

Az ellentétpárok eredménye a kioltás.
A komplementer párok eredménye a komplett, teljes, egész; mindaz, ami ép, amibõl semmi sem hiányzik.
Na de ha mekkúrom az egyiket, a mejnem feleségem seggbekúr,
hogy miafaszvan😄DDD

Húzd be kúrópajtásnak mindkettõt. Az egyik annyira oda van érted, hogy simán belemegy, a másikat meg majd meggyõzöd. 😉 😄
Nnnnaaaa, én meg most vagyok igazán szarba. Gondoltam nem várok a csodára.
És összemelegedtem a másik csajjal, aki már najon gerjededzik énértem😊).
Persze ezt csak azután, hogy a majdnem szerelmemet elhívtam randizni. Õ meg nem válaszolt három napig. Én meg magamban, jól van ha nem hát nem, gyöjjön a következõ páciens, aki szintén iszonyatos jó muff.
Tehát elkezdek vele kavarni, nagyon jól megy a dolog!
Erre a majdnem szerelmem, akit hanyagoltam, négy nappal késõbb visszaír, hogy na jó áll a randi essünk a dolognak nekije. Én meg OK!
Na eszt a szart hogy oldjam mekkkk😄DDDDD

clio1616v
az ellentétesség nem egy szinten van a komplementerséggel

clio1616v
egy tulajdonságot emeltem ki...

ha van egy halmazunk amiben benne vannak a jó és a rossz tulajdonságok egyaránt és ezt az egésznek vesszük, akkor ha te rendes vagy akkor a lánynak szükségszerûen bunkónak kell lennie minden kétséget kizárólag

viszont ha a lánynak és neked is csak jó tulajdonságai vannak akkor nem szóltam semmit 😊 akkor õ simán nem kedves veled amikor te azvagy hanem közömbös 😉

salsoul
és mi adódik az ellentét fogalmából?
clio1616v
jó de mi az egész?