22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
IXEMGabeo #13819 pénz meg abszolút nem érdekel...én csak az anyámra hallgatok végeredményben nem követem a divatot nem érdekel a média, a celebek..abszolút saját eszméim vannak meg amiket kiskoromba tanultam...és akkor ugyebár nem volt modern kor és média sem...sztem vmit nagyon félreértettél.. -
IXEMGabeo #13818 nem értesz emgem senkinek nem felelek meg és a család a legfontosabb számomra ami nincsen...nem akarok gyereket megvan rá az okom... -
#13817 nem vagyunk egyformák :) ilyen az Élet :) -
#13816 érzelmeket visszafogni? biztos van ennek is értelme, de Én nem látom mi lenne az. igen, vannak elvárásaim és azok most nem teljesülnek. ezzel nincs is gond, megyek és lépek tovább, csak még tanulnom kell pár dolgot azért:)
nekem fontosak az érzelmek, mert anélkül nem tudok teljes Életet élni. a szexuális együttlét sem olyan, mint amilyen lehetne, jó de lehetne még jobb. lehet, hogy maximalista vagyok, de ez vagyok Én :)
Tudom, hogy nem vagyok szerelmes és ez rettentően zavar. lényegében olyan mintha egy üres test lennék most, nincs bennem semmilyen érzelem és ez zavar. -
Rundstedt17 #13815 semmit sem érnek..pénz, hatalom -
#13814 mondom, ez a modern kor hozománya. szülj gyereket, mert az hozza el a boldogságot...ez faszság :) már bocsánat. teljesen ki vagyunk magunkból fordulva, olyan értékek vannak előtérben amik valójában semmit sem érnek..pénz, hatalom, erőszak. ehelyett a szerelem, szeretet, család és még pár más dolog a fontos. ezt mélyen belül tudod, de mégis az előzőeknek akarsz megfelelni, még tudat alatt is, hiszen ezt várják el tőled, ezért vagy frusztrált, ez eleve képzavart okoz, nem tudod, hogy mi van. -
Rundstedt17 #13813 feléledt a topic?:D -
IXEMGabeo #13812 jo8szakát:) -
IXEMGabeo #13811 én nem tudom ezt a párkapcsolatos dolgot mindenki túlbonyolítja igazságszerint minden embernek van egy elvárásra, de csak az együtt töltött idő számít, meg hogy jól megértsd magad a másik emberrel az összhang a kompromisszum készség a tolerancia és a hűség...érzelmek is fontosak, de azt meg vissza lehet fogni, egyébként is a szexuális együttlét is egy alapelem ma pont erről beszéltünk... -
#13810 azért nem érzem jól magam, mert van pár olyan dolog amit a régi Énem vár el és egy új emberrel ezt nem tehetem meg. ezeket le kell vetkőzni és új lapot nyitni, nem húzhatom magammal a múltamat, mint egy kiskocsit. -
IXEMGabeo #13809 nem nem én igazából arra voltam kíváncsi h miért nem érzed jól magad mi az ami hiányzik? a "szerelem" netán a szexuális együttlétnél van gond? -
IXEMGabeo #13808 nem hanem én a logika és az ésszerűség embere vagyok nem nagyon hiszek az ilyen dolgokban...max az állatoknál van ez...minden terhes asszony ismerősöm azt mondta, h azért akar gyereket mert boldog akar lenni nem akar egyedül...én meg idegesítőnek tartom és ki nem állhatom a kölyköket ugyhogy részemről tabu téma ez... -
#13807 ez a házasságos intézmény is megváltozott már, erről nem akarok hosszan beszélni, más, mint régen volt, nem olyan "szent" dolog. persze ehhez erősen köthető a vallás megjelenése és erős lobbizása is, ami azóta erősen lecsökkent, de ez most mindegy. -
#13806 egyébként ezt valószinű a "tapasztalatlanságod" mondatja...vannak ösztöneink és a Nők arra hallgatnak leginkább :) -
IXEMGabeo #13805 sajnálatos, igazságszerint ezért nem érdemes megházasodni, mert nagy a sansz h válással végződik:) viszont, ha mitől függ h nem érzed magad jól egy párkapcsolatban? -
#13804 Ennél jobb hely nincsen. Annyi "érdekes", idióta ember mászkál hogy hihetetlen. 18:00-tól a zenepalotánál sírtam a nevetéstől hogy milyen emberek laknak itt. Egyszerűen sokszor nem hiszek a szememnek. :DDD -
#13803 mi vagyunk a Föld legfejlettebb állatfaja.... -
#13802 ezt nem egészen értem, de ha szexről beszélsz, akkor az egy jó dolog és éljétek csak ki magatokat, addig amig lehet:) ha lesz gyerek erre már nem lesz annyi lehetőség ;) -
IXEMGabeo #13801 ösztöne az állatoknak van mi gondolkodunk:):) -
IXEMGabeo #13800 óó jo8 úszóbajnok:) -
#13799 Velem az a helyzet, hogy túl vagyok egy hosszabb kapcsolaton ami válással végződött, de a barátság megmaradt, még ha nem is olyan szoros, mint azt először gondoltam. még friss, bár már 1,5 éve történt, de vannak dolgok amiken nem tudom magam olyan könnyen túl tenni. jelenleg is párkapcsolatban vagyok, de nem érzem jól magam benne... -
#13798 meglett az első hely :)
szép álmokat -
IXEMGabeo #13797 helyes:)
86# zárkozótt vagyok néha mozdulok ki
87# van 1-2 személy akit barátomnak tekintek, de összeségébe véve mindig egyedül voltam egyetlen gyerekkori haverom volt az is átverte a fejem meg minden, sokat csalódtam emberekben és unom már...kiábrándultam belőlük, egyébként ettől vagyok egyéniség hogy nem követem senkit sem csak a magam útját talán ezért vagyok magányos:S:S -
clio1616v #13796 itt is közeledik az ébrenlét vége, jóéjt mindenkinek -
#13795 szerintem ez nem igaz, ez csak a mai kor elferditett társadalmi tükrözése. gyereket azért nemzel, hogy fennmaradjon a faj, ez ösztön. -
#13794 Egyetértek. :) Szép csucsut. :) Reggelig ne vandálkodjatok sokat. :D -
clio1616v #13793 jóéjt kedves MILF Hunter ^^ -
#13792 Nah tovább maradtam mint akartam, mindenkinek jó éjt meg vadászatot, pápá -
IXEMGabeo #13791 na a lényeg, most mi a helyzet veled?
egyébként önmagam vagyok csak már mondtam h vannak bennem olyan félelmek amiket nem tudok legyőzni és nagyban gátolnak, összetett lélekbeli problémáim vannak, nehéz ügy...teljes mértékben őszinte ember vagyok csak bizonyos dolgok elkerülése végett nem szólok olyan helyzetben amikor a másik ember megbántásáról van szó... -
#13790 "ami téged érdekel benne" :D
Neki feszít, neked szorít LOL -
clio1616v #13789 olyankor feltöltődök velük egy pár hónapra :) és sajnálom az unokatesóm :D -
#13788 nekem mondod?! édesek a kölykök, de nahh... egy hét a maximum... :D -
#13787 mert nem találtad meg azt akivel az lehetnél. ezt érezni fogod, nem kell hozzá iskola vagy ilyesmi. kicsit biznod kell Önmagadban - kicsit jobban -, hogy Te is ugyanolyan vagy, mint az akivel szemben ülsz és beszélgetsz vele. nincs különbség, ugyanolyan vágyak, érzések, élmények hajtják, mint Téged, csak másképp éli meg és épp ez az ami Téged árdekel benne. van akit egyáltalán nem fogsz tudni elviselni, de Ők vannak kevesebben :) -
#13786 játszd a zárkózottat, néha az is beválik :)) -
#13785 Csak annyit, hogy továbbra sem vagyok megvehető, és ha valamit akarok, azt egyedül érem el, nem pedig szempillarezegtetéssel, mellbedobással, egyebekkel. :) -
IXEMGabeo #13784 nem mindegyik nő akar gyereket...amúgy a gyerekszülés nem kötelező csak egy emberi akarat vagy szokás az egyedüllét elkerülésére... -
#13783 lebuktattad magad ^^ -
clio1616v #13782 akkor nemsokára újjászületsz :D -
IXEMGabeo #13781 tudod az a baj én őszinte vagyok meg minden, de egyelőre csak a neten:(:( az emberek előtt nem megy... -
#13780 nemrég még öreg voltam... xD