Ritka rendes lányt találni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D
Azt állítod, hogy neki jó vele mikor mindannyian tudjuk, hogy szerelmét nem viszonozza a hölgyemény.
Tehát akkor most jó neki vele, vagy sem?
Egyszer ír valamit majd pár hozzászólással késõbb az ellenkezõjét.
És ha rákérdezel, arra amit írt, hogy miért, és hogyan?
Akkor az még számára is rejtély...
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
ha valaki rajong érted az nem véletlen és jóérzés ha nincs meg a kölcsönös rajongás úgyse mûködik, de akkor beszélgetés sincs 😊 se semmilyen kapcsolat
ne használjuk már ki a másikat hogy azért hallgatja meg a siránkozást mert odáig van, erre egy korábbi definíció illik akkor ott ribancnak neveztük 😉 de hívhatjuk nem rendesnek is...
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
hanem mert jó nõ ÉS!!! jó vele...
ja, hogy egy csajjal csak ezt a kettõ egymástól élesen elkülöníthetõ vagylagos dolgot lehet együtt mûvelni...
ha mondani kell és nem érzi, hogy tetszel neki és szereted az már durva
az vagy van vagy nincs, ha nincs akkor hagyni kell az egészet mert felesleges a kapcsolat anélkül
Egyesek rájönnek hogy ez értelmetlen míg mások akik életük végéig hülyék maradnak azok nem hagynak fel az ilyenekkel és kiégett tönkrement ember lesz belõlük hamis felsõbbrendüség tudattal(lásd pl cs.istván esetét a szüzesség elvesztése címû topicban)
Ez a csaj max. fiú barátnak tekint (vagy ha úgy jobban érted, olyan barátnõje vagy, akinek nem punci van a lába között). Ha egy lány haverra van szükséged, dumálj vele nyugodtan. Ha dugni akarod, akkor el kell felejtened.
"csak attól tartok tudod ,hogy amíg én itt várok, meg visszaveszek a tempóból, jön más.."
Van millió más csaj még az országban, keress mást, ezt meg felejtsd el, hisz nincs benne semmi különleges. Csak ezt te most még nem így látod. 😊
Ezek mindig csak arról szólnak – beszéljenek akár milyen nyíltan, akár milyen intim dologról is -, hogy elmondhassák azt, ami éppen a lelküket nyomja, és hogy ezt valaki csendben meghallgassa, és megértse õket.
Az én vállaimra is borult pár jó nõ vigaszért.
Ennyi. Nem több. És semmikképpen sem jó szerelmet szõni a szituba, vagy elgyengüléssel visszaélni, azt kihasználni...
Legalább is én óva intek tõle mindenkit.
kérdem én...honna a fenébõl esett le neki az így hírtelen, hogy tetszik nekem, ha egyszer amikor utoljára dumáltunk, abszolut minden klappolt...2 napra rá léptem be hozzá kb. már akkor nem írt, meg most valamikor a napokban sem...ha az van amit írtatok, hogy rájött, hogy máshogy gondolok rá, mikor és hogy jött rá? csak így magától rájött? vagy mi....mert tényleg, ne múgy váltunk el legutoljára....
tehát tökéletesen megérteném, hogy azért nem jelentkezik, vagy nem ír vissza, mert õ sem tudja mit akar...úgy egyébként is vagy tõlem....de honnan a fenébõl esett le neki? vagy ú is utólag elagyalt azon, hogy "hû de jót dumáltam ezzel a sráccal, tök jó kedvem lett, ajjaj, de azt hiszem tetszem neki?" - vagy hogy?
vagy lehet hogy nem is sejti a dolgot, és csak azért nem ír vissza, mert más dolga van?

köszönj be neki amikor van MSNen esetleg hívd meg egy sütire, szolidan úgy hogy kellemes legyen neki, ne kötelesség
és akkor szted msot mit tegyek...mert már lassan egy hete hogy nem is dumáltunk, az utolsó "beszélgetésünk" nagyon jó volt sztem, nem is úgy váltunk el akkor, hogy mintha sejtené, hogy érzek valamit...de utánam eg beléptem hozzá egy párszor, de semmi...
most iylenkor mit tehetek? várok...várok 1-2 napot, újra megpróbálom...hisz ha hosszabb ideig nem lépek be, ergo nem keresem, azt is jelnek veheti, hogy annyira komoylat nem akarok tõle nem?
csak attól tartok tudod ,hogy amíg én itt várok, meg visszaveszek a tempóból, jön más..persze ahogy írtad, talán össze van zavarodva, és másnak sem lenne több esélye, mint nekem...
úgy értem ahogy ott van, valami oka volt rá, hogy veled beszélte meg, megbízott benned ez már elve jó jel, most meg lehet sok vagy neki túl gyors meghát valamilyen szinten gondolom ott van neki a pasija, nem fogja egyik napról a másikra elfelejteni, nem azért volt vele eddig, sértené a büszkeségét, hogy feleslegesen volt vele eddig, esetleg adta magát oda neki...
maga se tudja mit akarmég, ezért ne ijeszd el a túlzott szerelmeddel, érezze hogy számíthat rád továbbra is... az nyilvánvaló, hogy jólérezte magát veled és ez mitõl változott volna ha nem attól, hogy nem tudja mit csináljon most...
nem nem, nem direkt szándékosan csinálta, csak felelõtlenül és most inkább homokbadugja a fejét... de bizonytalan még
amúgy hogy értetted ezt? "hanem valami miatt bountyt választotta alkalmasnak erre
tehát akart tõle valamit... az hogy bountynak tetszik a csaj, az alátámasztja, hogy meghallgatta többször is a csaj siránkozását... a csaj nem lehet annyira hülye hogy nem tudta miért van vele késõ estig, tehát hagyta, hogy beleszeresen"
mert itt már megint össze vagyok zavarodva..mert én sokkal egyszerûbben láttam eddig a dolgot...valóban késõ éjszakáig, hol már fél2ig, kettõig is dumálgattunk...de vajon azért nekem sírta volna el a bánatát, mert akart volna tõlem valamit? én eddig úgy voltam vele, hogy azért velem lelkizett, mert épp én voltam ott...vagy mire gondoltál, hogy "TEHÁT AKART TÕLE VALAMIT"
nomeg "A CSAJ NEM LEHET ANNYIRA HÜLYE, HOGY NEM TUDTA MIÉRT VAN VELE KÉSÕ ESTIG"
ez tisztára úgy hangzik, mintha direkt arra ment volna rá a csaj, hogy belézúgjak, aztán hogy jól kib.sszon velem...legalábbis én ezt vettem le, amit írtál, hogy hagyta hogy belézúgjak...
én azért ezt nem tartom valószínûnek? miért hagyná egy csaj, hogy belézúgjon valaki, hogy aztán le se szarja? jó, vanna iylen csajok, de õ nem ilyen...ennek még értelme sincs....
MOST AKKOR MIVAN?😄
most azt tedd, amit nem vár ezek alapján tõled és érdekes fogsz lenni, hogy vajon miért nem azt teszed 😊
érdeklõdést akarsz kelteni nála, nem azt hogy belédunjon...
tapasztalatnak mindenesetre jó, ha nem is lesztek pár... abban hogy meddig érdemes maximalistának lenni..
bárkivel szóba lehet állni természetesen, de ne várd el, hogy azt csinálja reakcióként, amit te elvársz
konkrét eset volt amikor a csaj kikezdett bountyval(elkezd beszélgetni, ha úgytetszik) valakivel, épp akkor amikor a párjával összeveszett
nem egy csöveshez ment oda éjszaka, aki a kukájukban kereste a vacsoráját, hogy elsírja a bánatát, hanem valami miatt bountyt választotta alkalmasnak erre
tehát akart tõle valamit... az hogy bountynak tetszik a csaj, az alátámasztja, hogy meghallgatta többször is a csaj siránkozását... a csaj nem lehet annyira hülye hogy nem tudta miért van vele késõ estig, tehát hagyta, hogy beleszeresen
olyan emberkének elég nehéz siránkozni, akinek nincs hozzá affinitása -.-
szal, amit ost teszek, hogy hátramenetbe kapcsolok...mert ahogy írtátok, lehet rájött, hogy tetszik nekem....nekem meg most akkor azt kell tennem, hogy ezt a látszatot megszüntessem....
mást nem tehetek...ha a nyakára járok, rosszabb lesz...viszont így meg fenn áll a veszély, hogy ezalatt jön egy másik srác..de muszáj kockáztatnom
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
ki fog derüln miért akar beszélgetni a csaj, ha pedig a srácnak megtetszik az nem az õ hibája csak és kizárólag, a csaj is tett lépéseket, lehet meggondolatlanul de tett (mint kiderült épp fasírtban volt a pasijával) ha kihasznál valakit akinek elsírja a bánatát, hogy hogyan kihasználják, ne csodálkozzon rajta, ha segíteni akarnak neki 😉
szívesen segítek megtalálni...
az a tévhit, hogy az én logikám alapján Ribancnak neveznék lányt, aki (szintén tévesen) hibásnak lett titulálva Rundi szerint amiért nem viszonozza a szerelmet