22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
clio1616v #13739 azért ne bízd el magad... -
#13738 akkor ne ússz, a te dolgod :D -
clio1616v #13737 Rodolfó Leonszióba mi? :D -
IXEMGabeo #13736 rendben de gondolom nem az utolsó élő rokonod az édesanyád akire számíthatsz, aki odaát ül a szobában munkanélküli és egy szót se szól hozzád hmm?:) amióta nincs suli nap mint nap döglödöm a magányban, és mindenki elfoglalt...:( -
clio1616v #13735 a Csendeset például ;) -
#13734 mi? tetszem?:D teis kezded?! :D:D -
#13733 Ja egyébként üdv.
csak el kezdtem olvasgatni a topikot... -
IXEMGabeo #13732 nem tudom hogy vagy vele csak néha azt érzem alapból h félek az emberektől nehéz elmagyarázni miért...remegek, a szóbeliktől olyankor azt se tudom h fiúk vagyok vagy lány, nem bírok tömeg előtt beszélni sose bírtam már gyerekkoromba se...bizonyos dolgok nem mennek, lélektanilag és pszichésen kikészültem úgy érzem, mint mondtam ennekmegvan az oka...Egyébként pedig lehetséges, hogy van valami hátrányom a többi emberrel szemben, néha azt is érzem a valóságból ki vagyok ábrándulva ezért inkább beleélem magam egy jó filmbe olykor egy sorozatba:D -
#13731 úszik a fa*szom :D lol -
clio1616v #13730 te kész vagy amúgy :D -
#13729 ezt nem is mondtam... ne terelj -
#13728 Inkább ússza át valamelyik óceánt... xD -
#13727 te meg miről beszélsz????? :D:D -
#13726 Ha valamelyest jobban érzed magad tőle, én januárban múltam 22...
-
clio1616v #13725 az hogy párkapcsolat minden csak nem kis dolog ;) -
IXEMGabeo #13724 hallottad minigirl:) a lovagod még Miskolci dagályt is képes átúszni érted:) -
#13723 kössz kössz :D -
#13722 ezt a labdát most... :D -
clio1616v #13721 nem mondtam hogy könnyű sőt... kihívásnak kell venni
amúgy meg te vagy az aki nem csinálsz magadból hülyét, de túl gátlásos vagy, ellentétben a Gyurival :D -
IXEMGabeo #13720 konzervatív vagyok nagyon magamtól nem vagyok képes váltani, másnak meg nem hagyom h megváltoztasson:) igazából, ha egyszer látnál élőbe alapvetően vagyok szerény ember nem vagyok az a vagány, meg rosszfiús ha erre gondolsz, ám úgy érzem azért néha laza is tudok lenni...mostmár mind1 mind1 alapon:D -
#13719 értem.... hajrá -
IXEMGabeo #13718 saját utamat járom, saját eszmékkel, saját döntésekkel tudod...az az igazság csak az utóbbi 3 évben mondhatom el magamról h van egyáltalán haverom, igazbarátom előtte nem nagyon volt, és kib zárkózott voltam...Amúgy mondtam már hosszú sztori anyám erősebb személyiség nálam meg mindent neki tettem nem pedig magamért talán ennek iszom a levit, de mostmár vannak saját akaratjaim csak még valami hiányzik -
#13717 váltás jót fog tenni :) -
#13716 átúsztam a Balatont wazze :) -
#13715 kis dolgokban ne is legyen véresen komoly az ember... csak rámennek feleslegesen az idegei :/ -
#13714 Ne menj ki, fél éve jöttem vissza, és ennél jobbat nem is tehettem volna. (de ez off lenne, szal, vagy pm, vagy hagyjuk) -
IXEMGabeo #13713 ha elolvasod az életem talán megértesz:) de azt nem lehet 1 percben leírni:) és talán neked egy 10-es hosszabb is így te is mondhatnád azt h senkinek se könnyű:P:P hidd el mindennek megvan az oka ettől függetlenül megpróbálom pozitívan látni a dolgokat bár néha halál hangulatom is van (nem vok emos, depis se már csak a hangulatom változik gyakran és gyakran pesszmista vagyok):) amúgy pedig az a csoda h még élek egyáltalán nekem most csak az a lényeg h vegyenek fel a Corvira nyáron a több nem számít... -
#13712 próbálj fejlődni.... nézd meg azokat a barátaidat/ismerőseidet akiknek jól megy és tanulj tőlük... mindennek oka van... -
#13711 hihi :) -
#13710 Jó lenne, de még nem... de ok nélkül 2km is sok :D -
IXEMGabeo #13709 lehet hogy fél h evező kell Miskolcra, vagy nem tud úszni esetleg:) -
clio1616v #13708 ez volt a cukormáz, szerintem simán nicns önbizalmad -
clio1616v #13707 komolytalan vagy, de ennyi idősen még megteheted következmények nélkül :) -
IXEMGabeo #13706 hát semmilyen és benne vagyok kőkeményen lassan a 21. életévemben:S ez van:) pedig kinézetre átlagos vok, bár a korombeliekhez képest nem egy kigyúrt állat 65 kg, 178 cm... talán keveset járok emberek közé ez az oka, amúgy pedig csinálok prgramot haverokkal csak vhogy nálam nem létezik az a szó h szerelem meg minden:D eldumálgatok mindenkivel szívesen bármiről segítek is, ha arról van szó csak ezt még senki nem értékelte ez a rövid történet, ritka rendes pasi egyedül:D:D:D:D -
#13705 Külföldön lax? :D -
#13704 Isten háta mögötti hely :D -
#13703 Aha... messze van.... :/ -
clio1616v #13702 tudja ő azt :) -
#13701 Nem te írtad, hogy még nem volt semmilyen kapcsolatod? :S Am tavaly beszéltem a Playbay magyaroroszági fotoproducerével Siófokon a Palace Cafében. Egy nő! :D Most menő vagyok :) -
IXEMGabeo #13700 poénkodtam:) minigirl-el komolyan csak haverilag találkoznék:)