22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
#13859 mentek volna ök is szórakozni -
#13858 Aztán kiderül, hogy fiúk beszélgettek fiúkkal. :D -
Flammius #13857 Csak hosszúra nyúlt egy sgs libuskával való bájolgás utáni afterparty... -
#13856 Lefogadom, hogy valakit ejtettek, megcsaltak, vagy őrülten "szerelmes".
TOP 10 topik első helyezett.
Megy a rinya ezerrel. -
IXEMGabeo #13855 Tiszafüredi vagy amúgy? -
#13854 jóccakát. biztos csodálkoznánk, jah:) napról napra változom, még magamon is megdöbbenek :) -
#13853 sokszor Én is visszamennék a természetbe. Tiszai gyerek vagyok, hiányzik a természet itt a főfaluban. persze vannak itt is jó helyek, de többet látom a betont mint kéne. csak otthon meg nincs meló, szal ahogy von rundstedt kollega mondta, kenyeret venni köll valamiből.
nekem is évekbe tellett, hogy rádöbbenjek mennyire hasonlitok szüleimre. ez amúgy normális, nagyon ritka, hogy ez ne igy legyen. most azokra gondolok amiken nem tudsz változtatni, csak esetleg nagyon hosszú gyakorlási folyamatokkal, pl gesztikulálás, beszédstilus, járásmód. -
IXEMGabeo #13852 jó8szakát jó volt beszélgetni, biztos sok dologban egyetértünk ám, azért csodálkoznánk biztos a további világnézeteinkkben, amiket a másik vall:) -
IXEMGabeo #13851 MSN-en szerintem megdumáljuk a többit máskor:) felveszlek majd...ezt a topikot így is úgy is szétflémeltük:D:D -
IXEMGabeo #13850 hmm...amit örökölsz az ellen lehet tenni bár mint mondtam azt mind csak az érzelem elfojtással lehet:S, ne is értsd, h én hogy csináltam...
bár tudod most kezdek rádöbbenni én is, h az apámra külsőleg és belsőleg is kezdek egyre jobban hasonlítani, azért érzemm h egyre lazább, egyre őszintébb kezdek lenni meg minden, tehát h kimondom amit gondolok, de még mindig mértékkel próbálom azt...
(amúgy pedig elhiszed azt, hogy inkább eldobnám a gépem és minden modern dolgot csak azért h visszatérjenek azok az idők amik mondjuk a 70-es 80-as években voltak?) sokkal jobb és élvezetesebb volt és nem unatkoztak az emberek úgy...de ne menjünk bele:) -
#13849 különbség csak az időben keresendő, a küzdés még neked is ott van, lesz ez még igy se :D -
#13848 nagy genya volt a csávó, ahogy emlékszem történelmi tanulmányaimra, lehet, hogy rokonyok voltunk valahogyan:) -
#13847 Én nem irigykedem..najó egy kicsit, de ez legyen az Én keresztem. tanulj minél többet, azt nem tudják tőled elvenni, ez viszont tényleg igy van :)
nekem inkább a lustaság miatt nem jött össze, azt hiszem ezt fatertól örököltem és nem sikerült kinőnöm még mindig. -
IXEMGabeo #13846 ja örvendek a szerencsének tükörképem:) Nagy Péter engem egy orosz cárra emlékeztet, aki létrehozta Szentpétervárt:D -
#13845 tök érdekes ahogy itt elbeszélgetünk, sokszor egymás mellett, mert nem tudjuk magunkat kifejezni irásban :)
Te is Én is félreértjük egymást, de a végén azért csak kihozunk belőle egy komplex dolgot:) mondom, hogy mi alapvetően egyformák vagyunk, hasonlóan is gondolkozunk, hasonló a hátterünk stb.
Én nem sértődöm meg semmin, mert megtanultam különbséget tenni. kérlek szépen Te se értsd félre, nem teszlek sehova sem, bárhogy is tűnik annak. egyébként meg kit érdekel, hogy mit mondok? Te attól még tudod, hogy ki vagy és mire vagy képes, nem? :)
én is utálom a pénzt, meg azt ami a mai világban folyik. nekem ez okozza a legnagyobb frusztrációt. -
IXEMGabeo #13844 voltak félreértések, ha visszaolvasol kb 4-en hülyítettük egymást:) egy kis flörtölés is volt minden, Balaton, Miskolc meg egyebek:D -
IXEMGabeo #13843 de basszus, ha belegondolok én feláldoztam a kamasz korom azért h tanuljak inkább anyámra hallgattam, minthogy belekeveredjek a megbízhatatlan emberi világba!!! erről nem tehetek és sajnálom, ha emiatt picit irigykedsz a helyzetemre...jobb, ha nem teszed, mert rohadtul nem jó, nem érzem jól magam ennek ellenére...Jobban jártál, mint én, mert tudod mi a küzdés és mi egyebek. Nekem csak kínkeserves megerőltetések árán megy a küzdés, ha valami bonyolult átgondolatlan ügybe keveredek azt hagyom a francba... -
Rundstedt17 #13842 ez már filozofálás :D -
IXEMGabeo #13841 nem szándékoztam panaszkodni, csak kijött belőlem a "részlet", ami még nem a teljes sztori...basszus épp ezt mondtam az előző HSZ-ben, h mindenkinek megvannak a maga gondjai nem akartam önző lenni pusztán leírtam h mik lehetnek az okok, válaszoltam arra kérdésedre, h ki mondott nekem valamit, h mit várok el másoktól és megfelelési kényszerem van e...ráadásul nem tetszik, h beteszel a lebutított emberek közé, nem értem. Lehet h nyers picit amiket írok, de most így hirtelen hajnalban ennyi telik.
Sajnálom h nem mehettél egyetemre, tudom h 4.5 ös átlag kellett ahhoz h felvegyenek felsőoktatásba és tudom, h akkor fontosabb voltak a haverok a buli, zene, mint a tanulás nem is ítéllek el érte...tudom ezekszerint, h nem vagy elégedett az állásoddal. Ettől még létezhet optimista és pessszmista ember, talánnem látjuk át egymás problémáját hogy is ne hiszen így leírva nagyon nehéz...Teljes mértékben együttérzek veled egyébként. Csak megint előjött az anyagi és énz kérdés amit utálok:S:S -
#13840 azt hiszed csak Neked vannak problémáid? nem támadás, ne értsd félre kérlek, de ez demagógia. állithatnál magadnak siratófalat, de ezzel nem érsz el semmit. nekem sincs meg a megfelelő anyagi és lelki hátterem, ennek nap mint nap látom a kárát, de azért emelt fővel mosolygok bele a Napba és a hülyék arcába, mert nem hagyom magam, nehogymá a nyúl vigye a gumipuskát.
Ismételni tudom csak magam, megvannak a céljaid és azokért teszel is, ezen kivül mit vársz? Én még egyetemre se mentem és mégis eltartom most magam. szerintem Te már most jobb helyzetben vagy, mint Én anno voltam... -
IXEMGabeo #13839 basszus hónapok óta csak a sportot nézem meg semmi mást max 1-2 hírt nézek meg, ami megy árvíz meg amikor voltak a választások ennyi...egyébként sincs döntő befolyással rám ott valamit félreértettél...amúgy miért hiszed azt h leértékelem magam?:) -
#13838 mi vagyunk a társadalom, nem a média. az csak hatással van ránk, de ez köszönhető az elbutitásnak, na ez az ami ellen tehetsz. van off gomb azon a tv-n :)
-
Rundstedt17 #13837 -
IXEMGabeo #13836 szia János:D -
Rundstedt17 #13835 ha sokáig gondolkozol ezen nem lesz jó vége hidd el jó ahogy van. -
IXEMGabeo #13834 Ahogy a többiek mondták megbecsülök mindent, nem mondom h rossz a helyzetünk az Afrikai emberek életmódjához képest, mert az nem igaz és elégedett vagyok mint már mondtam mindenem megvan úgy, de érzelmileg és lelkileg totál nulla vagyok:) -
Rundstedt17 #13833 így van amúgy megfigyeltem azok akik kritizálják hogy kevés a magyar gyerek általában gyerektelen vizet prédikálok bort iszok emberkék... -
Rundstedt17 #13832 hát persze számomra se fekszik ez a versengés,de ez van helyt kell állnunk...illetve muszáj mert ha nem akkor sok szenvedéssel fog járni -
IXEMGabeo #13831 na látod te sem akarsz gyereket akkor meg miért mondod h a romló társadalom?:) ez pusztán saját magunk döntésén múlik nem pedig a médián... -
IXEMGabeo #13830 egyelőre csak vegyenek fel a Corvinusra a többit meglátjuk oké?:) tisztességesen dolgozni fogok a jövőben csak az még idő:S -
#13829 ez eléggé összetett probléma, nekem alapból nem fekszik a mai verseny-társadalom. azt hiszem Taigetos-ról simán lehajigáltak volna, de hát az a kor elmúlt :)
nem tartom magam családcentrikusnak, gyereket se nagyon akarnék vállalni..most legalábbis. ez bármikor megváltozhat. -
IXEMGabeo #13828 ezek után ne csodálkozz ha elfojtottam az érzelmeim mert avval meg lehet úszni a fájalmat tudod, nem tudok sírni ritkán vagyok jókedvű ennek ez az ára, de legalább több időm jut a gondolkodásra tudod:) -
IXEMGabeo #13827 Senki nem mondott nekem semmit, volt egy "családom" apám-anyám verték egymást szinte 4 évesen elköltöztünk, anyám nevelt fel, apám volt aki lelket öntött belém mégis, anyám volt aki eltartott a mai napig is ám szeret, de ész érvek alapján szeret...(nem beszélünk meg sajnos mindent) apámmal megbeszéltem sok mindent gyerekkoromba, csak sajnos e mellett h elvoltunk meg focizgattam vele kocsmákba cipelt meg láttam ahogy iszik, többek között ezért undorodom az alkoholtól...mondani sem kell apám és anyám nem volt házas csak egy 5 éves kapcsolatból jöttem létre, csodálkozol h nem vagyok házasságpárti? ráadásul ők ketten nagyon nehéz személyiségek nem tudtak egymás mellett sose meglenni 10-11 éves koromban gyakran ráncigáltak engem h most akkor kinél éljek harcoltak értem ami felőrölte az idegeim...2003-ban meghalt szélütésben az apám, és közben haltak ki a számomra fontos családtagjaim végül 2009-ben a legújabb csapás a nagymamám akihez évekig jártam h segítsek neki bevásárolni meg ilyenek mer combnyaktörése volt...akkor mit mondjak még a féltesóm börtönben szóval ne csodálkozz rajtam... -
Rundstedt17 #13826 na ez az de amikor neked kell majd megkeresni igenis rá fogsz jönni hogy számít hiszen nélküle véged :S...így most szülő tart el könnyű legyinteni rá....
meg ezért is butaság felróni hogy a nőknek számt az anyagi biztonság természetes szeretetből nem lesz meg a mindennapi betevő :S -
#13825 az ösztöneidre való hallgatás még nem hozományoz butaságot :) ha hibára gondolsz az igaz, de ha nem hibázol, akkor miből tanulsz? nincs tökéletes ember... -
IXEMGabeo #13824 mások vagyunk, valahogy én nem érzem a pénz szagát:D nyílván azért, mert még nem dolgoztam meg ilyenek, de majd idővel megtanulom mindenesetre nem vagyok ennek ellenére pénzéhes... -
#13823 Ezt mondták Neked, hogy nem felelsz meg Nekik? azaz mindenkit megkérdeztél, hogy megfelelő vagy-e? igen, kiforgatom a szavaidat, hogy lásd miről beszélek:) túlságosan leértékeled magad, de Én is ezt szoktam tenni, ezért irom le, hogy rajtad keresztül magamon is segitsek majd. Önző dolog, mert az vagyok.
megvan a megfelelő önkritikád és jól látod Önmagad, ahogy olvasom a hsz-eidet, csak néha kicsit eresz vissza a gyeplőn :)
Én nem tanácsokat osztogatok Neked, bárhogy is tűnik annak, egyszerűen leirom mit gondolok. ez nem szentirás, Te másként látod és ez igy van jól. de attól még el tudod olvasni és a magad következtetését levonni, hogy más ember hogy is látja a világot. -
IXEMGabeo #13822 túloztam még létezik legalább 2 olyan személy akiknek közösen fontosak vagyunk, de tulajdonképpen rajtuk kívűl nincs... -
Rundstedt17 #13821 nem attól függ,korfüggő is fiatalkorában nem hiszem hogy egy egészséges férfinak ne lenne vágya egy jó életre befolyásra stb....
később persze már a család lesz fontosabb sokaknál mint ahogy veled is történhetett... -
IXEMGabeo #13820 azért mert ha az embert az érzelmek irányítják gyakran cselekszik meggondolatlanul...tudod én életembe egy ujjamon meg tudom számolni hányszor csináltam butaságot. Úgy értem h rossz döntést hoztam volna, mindig csak át kell gondolni a dolgokat utána kell cselekedni...