Ritka rendes lányt találni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most el fogod olvasni?
El kell olvasni, aztán rájössz, hogy hasznos és értelmes volt-e számodra.
És így ha nõ menne, nem menne a muszlim világ.
Egyébként önmegerõszakolás lenne csak az egész.
Ha igazán szeret Téged, akkor minimum elkezdene érdeklõdni a muszlim iránt.
Amúgy sem lenne szabad elitélni olyasmit, amit nem is ismerünk!!!
Az ismerkedés folyamatában fürkészed ki azt, hogy a másik olyan ember-e, akivel tényleg párkapcsolatot szeretnél-e.
Kifürkészed a világnézetét, a mentalitását, életfelfogását, értékrendjét, hitéletét, érdeklõdési körét, életstílusát, igényeit, szokásait, kulturáltságát, motiváltságát stb, hogy passzolnak-e, összeegyeztethetõk-e tiéddel, hogy a kapcsolat ne egymás egymásra erõszakolásáról, és egymás kölcsönös idegesítésérõl, lehúzásáról szóljon.
És ha az ismerkedés szakasz megvan, és zöld jelezés, és továbbra is
És ha az ismerkedés e szakasza megvan, és a hitéleténél piros jelzést kaptál, mert õ muszlim, és nem szívesen böjtölnéd végig vele a ramadánt, és nem szívesen mondanál le a piáról, és a sertéshúsról, és nem szívesen fordulnál Mekka felé napjában ötször, és nem szívesen recitálnál Koránt, összefoglalva nem szívesen csinálnád azt, baromságnak tartanád azt, ami számára a világ legfontosabb és legértékesebb értékeit jelenti, akkor nincs helye köztetek párkapcsolatnak, és a szerelem nem fogja ezt a szakadékot áthidalni, és a kompromisszumod is csõdöt fog itt mondani. Legyen õ akár mennyire is értékes, és szép ember...
Persze ott ahol a kúrásra, kéjelgésre megy ki a játék, ott ennek nincs jelentõsége...
Ott észrevétlen gázolnak át egymáson az emberek...
És ha Te is értelmesnak, hasznosnak látod, akkor beleásom magam.
köcce
mindegy, ennél többet nem tudok tenni annak érdekében, hogy megértsétek
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
viszont ebbõl a postból látszik,hogy nagyon is értetted mit írt clio,rájöttél,lehet neki van igaza,és most azt mondod,nem is arról beszéltél amirõl õ,hanem másról...eddig végig az ismerkedés és a párkapcsolat határáról volt szó,most hirtelen megismerés és párkapcsolat...vigyázz sal,mert van,aki észrevesz dolgokat.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Aki a párkapcsolatban a párkapcsolat végéig ismerkedik, annak a rövid távú memóriájával lehet valami gond, mint Lucy-nak az elsõ 50 randi címû filmben, kinek párkapcsolata mindennap ismerkedés Henryvel, és nem Henry folyamatos - egy napnál tovább tartó - megismerése.
Így míg nagyon helyes, ha a másik ember megismerése egy kapcsolatban a kapcsolat végéig tart, úgy a másik emberrel való ismerkedés a kapcsolatban a kapcsolat végéig elég ciki, vagy nagyon rövid kapcsolatot tételez fel, vagy olyan embereket kiknek sérült a rövid távú memóriájuk.
Szóval ismerkedni az adott témában, mindig az adott témában zöldfülûek
Summa summarum:
Az ismerkedés a megismerés eleje, az alapvetõ nagyvonalú ismeretek
Ezt jobban nem tudom elmagyarázni, mert nem vagyok sem az onomasziológia sem a szemasziológia szakértõje.
ui: a kérdés, amit most felvetettél, és amiket általában felvetsz mind inkább köthetõk az onomasziológia és a szemasziológia mint párkapcsolat kezelés kérdéseihez, területeihez.
Cikizésen túl komolyan javaslom, hogy keress fel egy orvost, aki ért a szemantikai memória problémákhoz, és vizsgáltasd meg vele magad.
Akkor szövegesen:
Magyar értelmezõ kéziszótár
Magyar Nagylexikon
SPIELHÓZNI - GONDOLATOK FÉRFI-NÕ KAPCSOLATRÓL, SZERELEMRÕL...
-75 000 címszó
-150 000 kifejezés
-az MTA Nyelvtudományi Intézete és az Akadémiai Kiadó közös kiadványa
új kiadás
-a magyar nyelv egyetlen akadémiai szintû referenciamûve
-a kiadvány 2007-ben elnyerte az MTA Szótári Munkabizottsága által odaítélt "Kiváló magyar szótár" díjat
-a magyar irodalmi és köznyelv szókincse
-bõséges, modern szóanyag
-új szókapcsolatok, kifejezések, szólások, minõsítések, értelmezések és etimológiák
- a szavak gyakoriságát jelzõ számok a Magyar Nemzeti Szövegtár adatai alapján
-ízelítõ a határon túli magyar nyelv szókészletébõl, sajátos jelentéseibõl
-az MTA érvényes helyesírási szabályzatán alapul
-mindenkinek szóló, könnyen kezelhetõ, átfogó kézikönyv
-kemény papírkötés
-a szótár a bõrkötéses változat teljes anyagát tartalmazza kemény papírkötéses kivitelben
A világ 24 kötetben, teljessé vált a Magyar Nagylexikon --- 19 kötet, mintegy 160 000 címszó A–Z-ig, 19 000 illusztrációval --- Kétkötetes történeti-kultúrtörténeti Kronológiával és az emberiség legnagyszerûbb alkotásait bemutató háromkötetes Mûvek Lexikonával
Gondolatok férfi-nõi kapcsolatról, szerelemrõl, szexualitásról, házasságról, meg ilyenek...
Varga Péter országos elõadássorozatának könyv változata.
FIATALOKNAK! Mi a teendõ, ha szerelmes lettél? Belezúgtam, de minek? Hogyan lehet túlélni egy szakítást?...
• 75 000 címszó
• 150 000 kifejezés
• az MTA Nyelvtudományi Intézete és az Akadémiai Kiadó közös kiadványa
• új kiadás
• a magyar nyelv egyetlen akadémiai szintû referenciamûve
• a kiadvány 2007-ben elnyerte az MTA Szótári Munkabizottsága által odaítélt "Kiváló magyar szótár" díjat
• a magyar irodalmi és köznyelv szókincse
• bõséges, modern szóanyag
• új szókapcsolatok, kifejezések, szólások, minõsítések, értelmezések és etimológiák
• a szavak gyakoriságát jelzõ számok a Magyar Nemzeti Szövegtár adatai alapján
• ízelítõ a határon túli magyar nyelv szókészletébõl, sajátos jelentéseibõl
• az MTA érvényes helyesírási szabályzatán alapul
• mindenkinek szóló, könnyen kezelhetõ, átfogó kézikönyv
• kemény papírkötés
• a szótár a bõrkötéses változat teljes anyagát tartalmazza kemény papírkötéses kivitelben
A világ 24 kötetben, teljessé vált a Magyar Nagylexikon • 19 kötet, mintegy 160 000 címszó A–Z-ig, 19 000 illusztrációval • Kétkötetes történeti-kultúrtörténeti Kronológiával és az emberiség legnagyszerûbb alkotásait bemutató háromkötetes Mûvek Lexikonával
Gondolatok férfi-nõi kapcsolatról, szerelemrõl, szexualitásról, házasságról, meg ilyenek...
Varga Péter országos elõadássorozatának könyv változata.
FIATALOKNAK! Mi a teendõ, ha szerelmes lettél? Belezúgtam, de minek? Hogyan lehet túlélni egy szakítást?...
mialatt kideríted, hogy akarsz-e párkapcsolatot a hölgyel, csinálsz-e olyat vagy mondasz-e esetleg nem csinálsz olyat vagy nem mondasz olyat, amit párkapcsolatban már nem vagy már igen
amúgy ez a nagy körülírás és kérdezés artra megy ki, amit már írtam, hogy az ismerkedés a párkapcsolat végéig tart
persze szerelem és kompromisszum nélkül tudom, hogy nehéz és ha ráadásul elégedettséggel összeegyeztethetetlen a természeted akkor meg nehéz megtalálni azt a lányt akivel elégedett leszel
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Egy magyar értelmezõ kéziszótár beszerzése minimum a megvilágosodással érne fel nálad.
azt pedig megjegyzem, hogy elégedett embert nem ismerek, csak olyat aki mindig többet és többet és többet akar, miközben nem veszi észre, hogy a folyamatos többel, és többel, és többel semmi sem lett jobbá, csak többé…
Nem lesz szükség kompromisszumra, még sok szóra sem: párhuzamos út, mindenki a magáén, s mégis a másikén, és semmi engedményt nem kell tenni.
ezért kérdezlek
nem igaz hogy nem érted... vagy nem akarod érteni, nem hiszem hogy értetlenül fogalmazok
van-e olyan tevékenység vagy érzelem vagy bárakármi, amit az ismerkedés alatt nem csinálsz, érzel ha úgytetszik birtokolsz, de utána igen...
A kapcsolat megérése annyit jelent, hogy a felek közötti kapcsolat megérése, pontosabban kialakulása, majd folyamatos elmélyülése.
Most logikáddal megkérdezheted, hogy úgy mint a Titanic...?
Amit ismerkedés alatt csinálok, és párkapcsolat alatt nem az az, hogy kiderítem, hogy az adott hölggyel szeretnék-e párkapcsolatot.
Mennyire érthetõ ez?
hiányzik belõled az elégedettség érzése, ami nem feltétlen a te hibád
nagyon sok elégedetlen embert ismerek, aki ráadásul még irigy is esetleg plusz tulajdonságként ott a pesszimizmus is... na hozzájuk kell kompromisszumkészség nem kis adag ez az amiért keresed a komplementeredet, mert tudod, hogy te képtelen vagy a kompromisszumra de a párodnak maximálisan késznek kell lennie rá, csak ennek van egy olyan oldala is hogy az elvárások nem lesznek harmoniában ehhez meg az kell, hogy a csaj vakon belédszeressen(szerelemmel, felelõtlenül magát feláldozva) amit te nagyon elítélsz a saját részedrõl, de mástól meg nem várhatod el
lehet hogy azt mondod majd ezután, hogy nem várod el... de másképpen(kompromisszum nélkül) nem mûködik...
Én hálát adok Allahnak azért, hogy kiemelt ebbõl a taposómalomból.
Még akkor is, ha így most nehezen találom helyemet a világban...
Te: A lényeg, hogy hagyni kell megérni a kapcsolatot.
Én: és mit hagysz ki, amíg meg nem érik?
Te: mert írtam, hogy valamit kihagy amíg meg nem érik?
Én: !!MIRE!! érik meg a kapcsolat? ha hagyod hogy megérjen, akkor azt a valamit kihagyod addig(a kapcsolatból)
Te: ja igen, az éretlenséget hagyod ki (a kapcsolatból amíg ismerkedsz...???)
mivel lesz több a kapcsolat miután megismeritek egymást... mi az a többlet amivel a kapcsolatotok több lesz?
elmondom mire gondolok, lehet ez a sarokpontja a vitának ahol elbeszélünk egymás mellett
egy kapcsolatnak az a lényege és összetartó ereje, hogy a másik ember érdekli a párkapcsolat mindkét szereplõjét és egészen addig érdekli amíg érdekes 😊
következõ a kérdésem, mi az amit ismerkedés alatt nem csinálsz és ismerkedés után igen? ha van ilyen komoly dolog áruld el mi az
mindenem megvan, amit csak akarhatok
a kérdés az, hogy mi az amit tényleg érdemes elérni, amitõl az ember lelke is valóban jól érzi magát
mert sokmindent kipróbáltam már kiváló eredménnyel és mégsem lett jobb az életem
a többi az valami egészen más ahhoz hozzá lehet jutni hazugsággal igazságtalansággal, mások becsapásával, ami lehet elõször örömet is okoz, de hosszútávon amikor megszerezted elértéktelenedik
a könnyen megszerzett pénz értéktelen hiába veszel rajta akármit nem változtat rajtad... nem leszel tõle elégedett, magadat nem tudod becsapni... vagy ha igen az hamar kiderül
idõvel rájössz majd... vagy nem...
ami komoly, az a párkapcsolat, és ami az ismerkedés alatt még nincs meg az a párkapcsolat
és nem a harc mennyiségétõl, és milyenségétõl lesz valaminek számomra valamilyen értéke - anno én is azt hittem, hogy ez ad értéket, ám az objektív elszámolás kimutatta, hogy ez az érték fétis, bizonytalan, megbízhatatlan és semmit sem lehet rá építeni, és lélekben semmi örömöm sem származik belõle
csakúgy mint a sikerbõl, hírnévbõl, pénzbõl, társadalmi státuszból stb...
mi az ami komoly egy kapcsolatban neked és az ismerkedés alatt nincs meg még?
minél nehezebb elérni egy célt annál nagyobb az értéke
Meg még nem hallgattam, reaplayer kell hozzá, és az elsõ négy pont érdekes számunkra az oldalon.
Én anno még könyvként olvastam.
Kicsit gyorsan beszél az elõadó, de a lényeg a lényeg.
Talán ezzel sikerül elejét venni az ilyen:
- jujj, két napja nem hívott...
- jujj, felhívjam, hogy mivan vele...
- jujj, micsinájjak'...
- jujj, mindig kifogásokat keres, mi lehet ez szerintetek...
- jujj, mi az az a z'ismerkedés...
- az õsszes nõ kurva, az össze férfi szemét állat...
kérdéseknek
különös tekintettel ajánlva halevala-nak és clio1616v-nek...
Ha pedig nem érted, hogy most mirõl beszéltem, akkor a szerelem az egy olyan dolog, amit nem neked találtak ki, és amibe garantált kudarcra vagy ítélve, ameddig meg nem érted azt mirõl most beszéltem.
Már ha megfogalmaztad, hogy milyen legyen õ...
Nem árt, ha odafigyelsz arra, hogy hasonló gondolkodású, humorú, igényû, kultúrájú, mentalitású, vágyú, motiváltságú... legyen, már ha szeretnétek közös dolgokban örömötöket lelni.
Szóval ilyen dolgokról szól az ismerkedés.
De, hogy a köz és az értetlenek számára még érthetõbb legyek: az ismerkedés arról szól, hogy pl kiderítsétek, hogy egyformán rajongtok-e az ánuszért, és a kaksi szex-ért, nehogy késõbb frusztráltsághoz és kiábrándultsághoz vezessen, hogy valaki nem...
Addig várni, míg kialakul a lelki szerelem???
És csak utána a testiség?????
Mindig jöhet egy helyzet, amire máshogy reagálunk.
Az ismerkedés hosszú évekig tart!!!!
Már csak a "majnemszerelmem"-re koncentrálok.
Sal állhatatosságát gyakorolva.
És jól alakul, nehéz, tele harccal, de asszem ez a kapcsolat mindent megér!!!