22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • bigapó
    ja és az a barátság általában a soha többet nem kereslek lesz :)
  • minigirl
    jajjdenemértesz...
  • bigapó
    na hát erre mondom, hogy nehéz az Élet :) most mindig kicsit lemaradtál, de egyszer összejön Neked is :)
  • clio1616v
    főleg, ha tetszik minden benne, az más kérdés hogy te nem biztos hogy minden szempontból megfelelsz neki, de ilyenkor jön a "barátság" marad verzió

ami hangsúlyozom nem barátság, csak azzá korcsosul a meghiusúlt szerelm után te pedig ismerkedsz tovább
  • bigapó
    pontosan :)
  • clio1616v
    akkor lényegtelen, hogy van lehetőséged így kefélni ;)
  • IXEMGabeo
    lehet h ízlés kérdése, mondtam már h mind foglaltak, amúgy pedig ennél a 2 példánál amit elmondtam egyikkel se kezdtem volna kapcsolatot, mégis felvettem őket, mert érdekeltek emberileg és jól megvagyunk, tehát elmondhatom mára magamról h vannak lány barátaim...és még nem meséltem arról a lányról (mondjuk arra hajtottam is) aki miatt kimentem még Ukrajnába is útlevél meghosszabbítással:D:D:D
  • bigapó
    na várjál, ha a haverod barátnője, de veled is akart találkozni kettesben..akkor itt valami nem stimmol..mármint nála:) szerintem egy olyan csaj aki járogat valakivel nem akar mással is talizni, akkor a barátjával fog eljárni helyekre.
  • minigirl
    Oda aztán mehet... :D
  • clio1616v
    így kell ismerkedni, de mondom ők nem barátok, max nem illetek össze mint pár és maradtok annál, hogy akkor néha tájékoztatjátok egymást kivel mi történt az elmúlt hlten hónapban... le fog idővel kopni mihelyt párkapcsolatba kezd vagy kezdesz, ezek nem igaz barátok csak és kizárólag olyan emberek akikről az átlagnál többet tudsz
  • minigirl
    he?!
  • IXEMGabeo
    mini menekülj sztem clio hamarosan a Renault Clioval érted megy a búza mezőre:D:D:D
  • bigapó
    ja, hogy ez az? akkor sorry, de van olyan is aki szingli, nem?
  • bigapó
    hát Én nem bírnám ki, hogy ne kezdjek velük többet, mint barátkozás:)főleg, ha szingli vagyok és még jó spinék is:)
  • minigirl
    Nincs. Pont ezért vagyunk feltételes módban.
  • IXEMGabeo
    mondtam már a csaj a legjobb "haverom" barátnője együtt járnak és nem vonzódom hozzá...
  • IXEMGabeo
    a nagy megmondó mondom hogy bebuktad...ő kezdeményezte egyszer a találkozást haverilag csakúgy elmondanám, nincs rá bizonyítékom, mer nincs elmentve az a beszélgetés, de így volt... akkor találkoztam már olyan csajjal is akit egy szülinapi bulin ismertünk meg és utána szintén felvettem MSN-re azóta s dumálok vele sőt még kettesben találkoztunk is, meg többen is pl szeptember környékén, nem hajtanék rá akkor se ha pasija lenne tehát nem vonzodom hozzá...kölcsönadott 1-2 filmet én is szintúgy, ja és májusban is találkoztunk aztán baromkodtunk a LÁnchídon kicsit:D ismétlem magam lehet fiú- lány barátság anélkül h kezdeményezzen a másik...
  • bigapó
    ne magadból indulj ki amikor ilyen barátkozós találkozóról beszélek:)
  • clio1616v
    így így
  • clio1616v
    tudom... levennéd miskolc búzatéren a pólódat és elkiáltanád magad ki akar dugni nem kellene fél óra hidd el...

azt kérdeztam csak, hogy neked erre szükséged van-e?
  • bigapó
    de szerintem, ha már úgyis találkoztok, akkor előbb-utóbb rá is lehetne hajtani. szerintem ebben mini is igazat ad, hogy ha ilyen óvatosan kezded, akkor lehet leszel neki olyan fontos, hogy belédszeret. persze ha Ő a "markánsabb", macsósabb pasikat csípi, akkor nem arra tart, hanem hogy ne unatkozzon otthon.
  • minigirl
    Én azt mondtam, hogy találok ennyi idő alatt jelentkezőt. Azt nem mondtam, mennyi ideje ismerem...
  • clio1616v
    soha az életben nem fog merni veled találkozni egyik sem
  • clio1616v
    akkor miért mondod, hogy megtehetnéd? :)
  • IXEMGabeo
    rendben igazad van a legtöbbjük olyan, de az egyikkel télleg összehaverkodtam amit elmondtam és ez csípi a személyiségem meg minden, nem is barátomnak hívom őket, hanem mondjuk úgy non-szexuális lelkitársnak, ha van ilyen bár mondom még az idő miatt még nem csináltunk programot, de bármikor tudnék evvel a csajjal anélkül találkozni h ráhajtanék úgyhogy ezt buktad:)
  • clio1616v
    komolyan kérdeztem
  • minigirl
    Nem félóra ismeretség után még nem keféltem. Viszont rengeteg haverom (megjegyzem, nálam a haver és a barát közt Grand Canyon a különbség), akik mindössze egy csettintésre várnak, és pont fél óra, míg ideérnek. :D
  • clio1616v
    akárki akármit mond ezek az MSNre felvett csajok akik lelki szemetesnek használnak és le merik írni de mondani nem a panaszukat nem mások mint ismerősök, de soha nem barétok
  • bigapó
    óó, de még mennyire :) imádom ezt az oldalamat, jó a fantáziám is hozzá...általában meg is maradok ezen szinten sajnos :D no mindegy, angyalok is kellenek a csajok mellé ;)
  • clio1616v
    én is épp jelezni akartam :)
  • IXEMGabeo
    hagyd már:D:D
  • minigirl
    Csókolóztam már lánnyal. Nem volt nagy cucc. 16 voltam, csontrészeg, fogadás volt, ennyi. :D Ám közelebbről nem érdekel a dolog, ha erre vagy kíváncsi. :)
    A barátnőm pasija meg azért fúúújjj, mert egyrészt a barátnőm pasija, ami már alapból tabu, másrészt pedig (hálaajóégnek) 100%ban más az ízlésünk pasitéren. :)
  • bigapó
    Én sem mondanám barátnak az olyat, inkább közeli ismerős vagy nem tudom. fiúkra lehet mondani ilyenkor, hogy haver, de hogy a csajokra mi a jó, azt nem vágom :)
  • clio1616v
    pont ez az, hogy a kefélés nem erről szól, az nem egy félórás ismerkedés kell hogy megelőzze, hanem hónapok

te fél órás ismerettség után keféltél már?
  • IXEMGabeo
    "bár bevallom nem igényeltem még mondjuk a srác haverjaimnál se, mivel mindig zárkozott típus voltam" - itt ezt a mondatot úgy értettem h a barátkozást nem igényeltem velük nem szabad félreérteni ezt a mondatot:S
  • minigirl
    rossz vagy :D
  • IXEMGabeo
    de basszus az csak ismerős marad szted akikkel néha össze is futok? meg aki megoszt egy csomó titkot velem? nem hinném...a lényeg h az illetővel non-szexuálisan is ellegyek bár bevallom nem igényeltem még mondjuk a srác haverjaimnál se, mivel mindig zárkozott típus voltam...tudod mit azt mondom avval a céllal teszem, mert az emberek gondolatai érdekelnek, a bizalmukba úgyis oda tudok férkőzni és számíthatnak rám bármivan nekem ennyi bővenelég...aztán ha feltűnik vki akkor megpróbálok kapcsolatba kerülni, de ez nehéz és ezt beszéljük 1-2 napja:S:S
  • bigapó
    most így nem akarok belelátni semmit, de Te lánnyal csókoloznál, netán még tovább is mennél, ha nagyon tetszik?
  • minigirl
    Mint már említettem: nekem egy barátság fontosabb, mint egy kiadós kefélés. A barát az barát marad, az utóbbira meg fél óra alatt találok embert.
  • bigapó
    szinte gondoltam, hogy ezért nem :D engem se lehetne kirúgni egy ilyen partiból...háámááhogyisneeee :D