Ritka rendes lányt találni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az olyan erõsek mint te vagy csak látszat erõsek, mint ahogy a gyengék is látszatgyengék 😉
semmivel nem vagy több senkinél.. esetleg a látszatod több vagy kevesebb... és csak te gondolod, hogy amit mutatsz az te vagy és más is úgy látja és többnek
tudatosan próbálod magadat meggyõzni dolgokról ami sikerül is többnyire... de az hogy itt vagy azt mutatja érzed, hogy valami hiányzik...
a többi ember törõdése odafigyelése rád ez az ami nincs meg... és mit ér az egész hókuszpókusz ha más nem tud róla csak te... ?!
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Álatlában a hülyék sérülnek meg a legjobban.
Velük pedig nincs mit tenni.
Ha fejjel megy a falnak, akkor menjen fejjel a falnak.
A fal nem tehet semmirõl.
2. Nem én megyek bele hazug játszmákba (szánalomból? - 1. kapcsán).
3. Senkivel sem kell szóba állnom.
Azzal állok szóba akivel akarok, és hogy õ szóba áll e velem az már az õ dolga. Felesleges alatta fölötte dolgokkal komplikálni a dolgot.
Hiába árulod el, hogy nem fog sikerülni mikor nekem már rég sikerült.
Hiába akarod megmagyarázni, hogy hogy nem amikor nekem már több éve igen.
Az utolsó mondatod kapcsán:
nem kompromisszum kell hanem stabil Egység, aminek semmi sem árthat, mert annyira stabil
Tudom, szerinted ilyen nincs - és valóban, a te életedben nincs, és elképzelhetetlen.
az az ember mennyire sérül akivel te nem foglalkozol? próbál közeledni felés egy csaj akit te nem lenézel hanem nem foglalkozol vele... érzelmileg instabil labilis ember és te le se szarod bármennyire próbálkozik, hogy észrevedd... és te le se szarod... õ vajon nem fog sérülni? még jobban sebezhetõ...
és még én sértek meg mást?! 😊 ugyan már...
így nem lehet élni hogy aki nem tetszik azt leszarom, kompromisszum... kedvesség... segítõkészség...
nem csak azokkal kell szóbaállni akik veled egy szinten vannak, hanem kénytelen vagy olyanokkal is akik alattad vagy feletted... persze neked az lenne a tökéletes ha ilyen emberek vennének körül... elárulom nem fog sikerülni... mindenki másképp egyforma és folyamatosan változik a stabilitásuk...
akit ma stabilnak látsz és alkalmasnak arra, hogy veled tökéletesen egy szinten van és együtt éljetek, lehet 3 hónap múlva teljesen megváltozik... akár egy külsõ környezeti körülmény hatására...
és akkor mire mész kompromisszum nélkül, hogy átvészeljétek a lehet több évig tartó körülményt?
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
van az a nagyon igaz mondás: hogy kinek, mi nem inge...
én szeretem az olyan embereket magam körül akik tudják, hogy melyik ing kinek az inge
és õk nem megsértõdnek, hanem azt mondják: ez nem az én ingem
és ennyi, nem több, nem kevesebb, nincs magyarázkodás, mert nincs mit meg/kimagyarázni
én nem lenézek valakit, hanem nem foglalkozok vele
nagyon erõs stabil embernek kell lennie valakinek ahhoz, hogy ezeket az idióta gyerekes gerinctelen játszmáidat sértetlenül megússza
és lenézni se kell, mert kevésbé erõs jellem... esetleg bizonytalan magában vagy másban...
senki sem szándékosan nyomi... fogadd el az embereket olyannak amilyenek úgysem tudsz változtatni rajtuk
nem kell sunyin... hanem kedvesen
nem lenézni kell aki butább és kihasználni félelemben tartani tudatosan...
az összes többi elõtt nem kell ködösíteni, értelmes ember lévén felfogja az üzenetet és elgondolkodik rajta majd véleményt mond, bármit meg lehet vele beszélni, mert nem ellene intézett támadásnak veszi az olyat
Mert kiderülne az igazság, hogy csak kapcarongynak használod a másik embert?
A többire meg nem is reagálok, mert még mindig nem figyelsz, és nem gondolod át, amit mondok.
Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.
csak azt jobban szégyenleném, ha amiatt figyelnének fel rám, hogy ordítozok, mintha csókolózok...
kinõttél a nyílvános csókolózásból... ki lehet nõni belõle? 29 vagyok de érzek vágyat hogy megcsókoljam a páromat bárhol
viszont tudom, hogy van aki igényesebb ilyen szempontból is és kívánja a párját... nem csak dísznek viszi magával és fizetni a kasszánál
az üvöltözésrõl még annyit hogy a félelemkeltés primitív módszere... minimum jól meg kell csapkodni vagy rúgdosni esetleg megzsarolni szexmentességggel vagy mittudomén milyne praktikákkal
mindegy... szóval nem ordítozok, de a csendes exhibicionizmust vállalom
A nyílvános csókolózásból már kinõttem, kb akkor, amikor a csitrikort. Tudod, vannak dolgok, amiket jobb otthon tartani. De ha már itt tartunk: nyílánosan üvöltözni sem szoktam, csak megfelelõen elszeparált helyiségben, mert ha már ott tartok, hogy ordítanom kell, még mindig van annyi önuralmam, hogy ne égessem le se magam, se a másikat azzal, hogy ordibálok.
A csókkal ugyanez a helyzet: senkinek semmi köze hozzá, hogy miképp nyelveljük le a barátommal egymást.
Na, akkor ki is az exhibicionista?
az üvöltözés az ritkán oldja meg a konfliktust... üvöltözni nem szeretek, mert nem szeretem az ilyen jellegû exhibicionizmust... az viszont nem jelent problémát, hogy szenvedélyesen csókolózzak nyilvánosan...
nem tudom nekem ez a kiabálással felhívni a figyelmet magamra nem jön be... nem azt fogják leszûrni, hogy na igen ennek a kiabálósnak aztán tényleg nagyon igaza lehet mert igen mondja a magáét
Tõlem hazudhatnak nekem, nem érdekel, ám hülye sem vagyok, tehát rájövök. És az illetõ ugyanúgy megkapja azt a bizonyos fejmosást, amitõl retteg. Sõt, ha hazudnak nekem, akkor még némi üvöltözés is belefér - nálam, bár nem minden esetben.
#11943: Az élet kisebb-nagyobb konfliktusok láncolata. Ezek által ismered meg önmagad, és a környezeted. Tán nem akarsz élni???
amúgy az ilyeneknek mint te és salsoul soktak a legtöbben hazudni... mert félnek, hogyha az igazat elmondják, akkor a nagy õszinteségetekben magkapják a fejmosást...
mondjuk én bírom az õszinteséget mert megmosolyogtat, sõt a duzzogás is vonzó tud lenni 😊
inkább hallgatok... szándékosan nem fogok beszólni senkinek ha kérdezi a véleményemet egy rossz tulajdonságáról elmondom, ha szándékosan bánt valaki (szóval) megvédem magam... ha igaza van a bántással akkor nem reagálok...
Viszont ha vki csak azért nem mond igazat, hogy velem kedves legyen, akkor az az ember már ott a helyszínen leírta magát nálam.
De te továbbra is jobban szereted a kedves kis hazugságokat, mint a fájdalmas igazságot. Miért van ez? Ennyire kapcsolatfüggõ vagy? Csak megjegyzem: ez nem normális dolog.
és ez nemcsak a párkapcsolatra jellemzõ
Mert egyébként kiderülne az igazság, hogy csak kapcarongynak használod a másik embert?
akár nyiltan teszed és bunkó vagy
akár kedvesen és sunyi
te döntésed mit csinálsz és magad vagy nem más...
egyedül akkor nem vagy magad, ha félelemben vagy tartva, mert olyankor a másik "tudatosan" gondolkodó ember akaratát követed
van aki kihasználja ezt a te mentalitásoddal és nem tekinti egyenrangúnak a másik esetlekg rosszabb szellemi képeségekkel bíró emberkéket, te inkább ahogy fogalmaztál egyedül maradsz, homokba dugod a fejed és nem akarsz ártani senkinek... magadnak se és másnak se...
azt kellene megértened, hogy mindenkinek joga van hülyének lenni és hibázni, biztos nehéz neked ezt elfogadni... ehhez kell az adaptációs és kompromisszum készség...
az egyik korábbi hozzászólásodban már látszódtak jelei, hogy nem feleslegesen vitatkozunk...
vagy azért hogy jó legyen neki vagy azért mert fél
ha félelembõl teszed akkor nem vagy önmagad igazán hanem annak az embernek vagy dolognak az akaratát követed aki félelemben tart
ha azért teszel valamit hogy neked jó legyen neked, akkor a hátsó szándékod az hogy jó legyen neked... és ilyenkor vagy igazán önmagad
félelem az egyedülléttõl, magyánytõl, attól hogy szar alakok vagyunk, attól, hogy nem osztunk és nem szorzunk a világban, attól, hogy senkinek sem számítunk... ó igen...
egyébként a hátsó szándékot kihagytad...
valamint azt, hogy az emberek nem léptek fel egységesen, hogy változtassanak a körülményeken, amiknek létrejöttében õk is segédkeztek
mas kerdes, hogy ez maskent jott le a tobbi nep szemeben...
te sem vizsgalod, hogy vegul magadat es a baratnoidet mennyire nyomoritod meg hossz tavon, mint ahogy ot sem eredekelte
ki hol all meg a szeretetbol es kedvessegbol elkovetett dolgokban...
van aki tovabb megy es meg tobb rosszrol kepzeli hogy jo...
hitlert is a nepe iranti szeretet vezerelte - amit sosem vizsgalt felul...
szerintem már írtam, hogy a megcsalt feleségnek rossz az ami a férjnek és az újasszonynak jó..
de ölni hogy tud a kedvesség szeretetbõl azt nemértem...
mert pontosan azért csinálja, mert azzal akivel köti is ebbe a csoportba tartozik, tehát jogosan várja el, hogy cserébe kedves kompromisszumot kap és nem kell félnie 😉
és van aki félelemben tartja a másikat tudatosan kihasználva és saját szájíze szerint formálva, hogy hozzá alkalmazkodjanak
és az utóbbi is lehet hogy szereti a párját mert félelemben tartható 😉