22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
clio1616v #14059 nem esek kétségbe :) -
clio1616v #14058 jó kérdés... :) de nem feltétlen a Beára alkalmazva ha nem például a Józsira -
#14057 Mert akkor a vőlegénye mindenáron közénk akarna mászni, és a fúúúújjjjjj!!!! :D -
IXEMGabeo #14056 készülj, mert kinyílik Hattori:) -
#14055 Baráttal soha, ez köztudott. -
clio1616v #14054 ismerkedsz azzal a céllal hogy megismerd a lányokat, ezek a lányok nem a barátaid, hanem ismerőseid lesznek csak, ne keverjd össze a kettőt... -
#14053 miért nem? :D -
clio1616v #14052 te persze hogy nem ez már egyértelmű számomra, de a fiú barátaid téged bármikor, amikor csak akarod :) -
IXEMGabeo #14051 abban az esetben, ha szabad lett volna a csaj lehetséges, h ráhajtok, de azért, mert nekem még sose volt kapcsolatom, ezt kalkuláld bele...igazságszerint minigirlt is és még felvettem pl olyan lányokat is akik egyetemisták és tök jól eldumálunk nem akartam tőlük semmit sose mégis felvettem őket, ezért nem helytálló amit mondasz... -
#14050 Nekem pl tetszik a barátaim (lány, fiú) gondolkozása, viselkedése, stílusa, megjelenése, mégsem fogom ágyba cibálni mondjuk Beát... :D -
IXEMGabeo #14049 gondolkodásában hasonlítunk, sokat dumálunk, úgymond lelkitársak vagyunk, de semmi sincs köztünk és ez így jó...abszolút nem vonzódunk szexuálisan egymáshoz érzelmileg meg, úgy beszélgetünk, mint 2 haver télleg:) megjelenése, stílusa? elsősorban nálam nem az a fontos, de elismerem h csinos:) -
clio1616v #14048 erről van szó... ez a te szándékod, nem a barátkozás... az hogy a csaj nem akar többet téged leállít... ez így természetes
viszont ha a csajnak te is tetszel akkor nincs részedről akadálya a szerelemnek :) -
#14047 Nem tudod elmagyarázni neki. Clio csak nőként tudja nézni a nőket vagy sehogy. -
clio1616v #14046 tetszik neked a lány gondolkodása, viselkedése, stílusa és megjelenése? -
IXEMGabeo #14045 a volnát én úgy értettem, ha én előbb találom meg neten, mint a haverom, mert amikor először természetes, h azt gondoltam h összejöhettem volna vele, minden csajnál ezt képzelem, h hátha, de utána én semmit se erőltetek tovább megfelel nekem simán a haverság és nem vonzódom az illetőhöz...nehéz felfogni, de csak önszabályozás kérdése -
IXEMGabeo #14044 nem jutott eszembe ilyesmi halálkomolyan mondom lehet azt veszed ki a szavaimból, de basszus nem jöttünk össze tehát ez lazán barátság ráadásul nincsenek olyan szerelmi féle érzéseim szóval buktad:) -
clio1616v #14043 erről beszélek, eszedbe jut hogy milyen lenne vele... úgyhogy ez nem barátság -
IXEMGabeo #14042 na szóval belezughattam volna, de vhogy én nekem jobb úgy h csak simán a barát-barátnőm érted:) -
IXEMGabeo #14041 ugyanígy vagyok mondom az egyik barátnőmmel, akibe simán belezughatnék, de nem teszem e helyett mindent megoszt velem keresi a társaságom annak ellenére h a haveromba van belezúgva...4 én fogunk 4-esbe találkozni amúgy:) -
#14040 Ja, az ősember hasonlít az eszközeire: látsd a bunkót... :D És még egyéb dolgokban is hasonlítanak az ősökre: ütsd le a csajt, a hajánál fogva cipeld a barlangodba, dugd meg, dobd ki. (sarkítva) -
clio1616v #14039 nagyon ritka, hogy két ellentétes nemű ember ennyire nemtelen legyen és szexuális vágy, fantázia nélkül vonzódjon egymáshoz -
IXEMGabeo #14038 ez a kúltúrált módszer:) -
#14037 A srác lakótársam volt, egy egyetemre jártunk. A lány is, egy évvel később. Összejöttek, házasság, lakás, stb. -
#14036 ja bocs, akkor mégiscsak van érzékük :) megsértődni azt tudnak :D hát nehéz feldolgozni a kudarcot az már szent, bár Én pont a befordulós fajta vagyok vagy inkább meg sem próbálom, fejben lejátszom és elkönyvelem a nemet:) -
clio1616v #14035 mondjuk, miskolcon a kultúra fővárosában nagy hagyományokkal rendelkezik az udvarlás mint olyan :D -
IXEMGabeo #14034 nem hihetetlen ez, ha az ember úgy akarja bárkivel összehaverkodhat... -
#14033 Tökmindegy, csak éles legyen. :D -
#14032 Persze, és aktívan megsértődnek, behisztiznek. :D Még durvább esetben lehülyekurváznak. Merthogy ugye, mit képzelek én magamról, hogy nem dobok hátast a tapló szövegüktől?! :D -
clio1616v #14031 mit szól a felesége? hogy ismerted meg a családot?
ez nagyon egyedi esetlehet de még így is elég hihetetlen -
clio1616v #14030 bunkósági szinttől függ, ne tőlem kérdezd :)
nálam finomabban nem hiszem hogy lehet -
IXEMGabeo #14029 Hattori penge:D vagy pedig Sato Samurai kardja nem?:D -
#14028 de lehet, csak a legtöbb fajtársam érzéketlen tuskó aki csak a Hatori-pengéből ért... -
#14027 Tán finoman nem lehet?! -
#14026 Érzek valamit iránta, igen: az életemnél is jobban imádom - mintha a bátyám lenne. :) -
#14025 ezt nem tudhatom, nem beszéltem mindkét féllel, de ismerve a saját helyzetemet és múltamat nem kockáztattam. magammal nem lettem volna kibékülve, mert lesüllyedtem volna egy szerintem nálam alacsonyabb szintre. -
clio1616v #14024 igaz -
clio1616v #14023 próbálkoznak... nem kell olyan közegbe menni és akkor nem fordul elő ilyen szituáció :)
ha meg szórakozni vágysz ilyen helyre akkor számolni kell a következményekkel -
#14022 Hát... Velem nehéz flörtölni, ha épp olyan kedvem van. Rövig úton sárkányossá válok, és a nyelvem Hattori-pengévé változik... :D -
#14021 na ezaz, hogy nem feltünően nézem, de nekem ez kell:) persze sokszor ezt is kiszúrják, mondom, hogy éles az érzékük:)
de most komolyan, ha annyira szerelmes lennék csak egy embert látnék és nem egy bombázót aki szembejön. ezt próbálom érzékeltetni. ha már megfordulsz a másik után, akkor nem tiszteled a Nőt és az Embert abban a lényben akivel sétálsz... -
clio1616v #14020 akkor pláne vigyázz vele, mert ha érzel is majd iránta valamit, nem fogja tudni viszonozni