Ritka rendes lányt találni

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Többféleképp is értelmezhetõ a szabadság. Úgy értettem nem kötõdöm 1 adott nõhöz ameddig nem érem el amit akarok. Az pedig 1 MINÕSÉGI rekord a lepedõakrobatikában(persze ez nem zárja ki hogy a mennyiség is azért elfogadhato mértékû legyen) 😄

\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik

salsoul
"én egyelõre jobban kedvelem a szabadságot"

aki nem szabad az ....................
clio1616v
vannak de ezt nem te döntöd el 😊

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Valamikor majd eljön az ideje hogy megállapodjak, ha ez szerinted rabság, hát érdekes 1 világnézeted van.

\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik

Ezt kifejtenéd, hogy miért készulök "megláncolt rabnak" szerinted?

salsoul
Jó nagy idióta vagy ha megláncolt rabnak mész párkapcsolatba.
Jaja, tudom hogy csak a joszerencsére nem lehet alapozni. Csak mivel mondtam hogy én egyelõre jobban kedvelem a szabadságot, azért várok a "tevés"-sel. Ami persze nem jelenti azt, hogy ne igyekeznék a kellõ alapot, hátteret megteremteni hozzá, meg 1 kis tervezés is belefér. "Ember tervez Isten végez", de azért vmennyire le lehet fektetni a boldogabb jövõ alapköveit. Nem idõpocsékolás az se, legalábbis szerintem nem.

salsoul
És hogy a magányba való vonulásról, hol és mit írtam azt végképp nem vágom.

Tudtommal arról írtam, hogy ha ló nincs akkor nem lesz jó a szamár, sem semmi más sem, és nem csinálunk öszvért kompromisszum alapon.

Egyébként melyik hozzászólásomra építkezel?
Tudsz hozzászólás számot mondani?

Kitalálom:
Nem

Süketelsz, süketelsz, süketelsz...
"és elégedettek legyenek magukkal és velem... "
Nah ezért futott eddig az összes kapcsolatod zátonyra. Nincs saját személyiséged, csak hasonulgatsz össze-vissza, hol kinek kell megfelelni, nem meglepõ, hogy rendre önmagadnak ellentmondó dolgokat írsz, akár egy hozzászóláson belül is.
salsoul
Ha teszel érte akkor lesz. Nem fog csak úgy rádtörni.
Rátdtörni csak a lilakodos fajta fog...
salsoul
clio a rohadt életbe légy szíves már elolvasni azt, amit írtam és arra válaszolj/reagálj és ne arra amit kitalálsz, amit soha sehol nem írtam, mondtam de a számba adsz

hol tökömben írtam én önzetlenségrõl? vagy a rászorulóknak való segítésrõl? Hol? Hol támogattam én ezt?

Az rászorulóknak nem lehet segíteni. Senki életét nem tudod helyre tenni. Max asszisztálhatsz annak a szarnak a fenntartásához, amiben benne van, de ez nem segítség. Ezzel többet ártasz neki, mint használsz, mert észre nem tér tõle. Nem jön rá, hogy szart, amiben benne van magának köszönhet...

És ne gyere nekem itt körülmények így meg úgy süket dumával. Minden ember, aki az életének az irányítását keménye a kezébe vette tudja azt, hogy ez a körülményesdi baromság, és nem több üres kifogásnál...

Önzetlenség. Ez nálam úgy mûködik, hogy névtelen adakozás azokból a többlet javakból, amiket munkával, alkotással megtermeltem, de fel nem használok. Azonban ez az adakozás nem veszélyeztetheti a stabil létemet, és kizárólag a többletbõl lehetséges. Önzö geci vagyok? Legyen így.
Nem fogok csõcseléket támogatni a csõcselékizmusban.

Tudtommal arról írtam, hogy ha ló nincs akkor nem lesz jó a szamár, sem semmi más sem, és nem csinálunk öszvért kompromisszum alapon.

És ne haragudj, de a ló és szamár között van egy kis különbség...
Mint ahogy azon emberek között is, akik használják az agyukat, és akik nem.
Akik EFFEKTÍVEN(!!!) dolgoznak, alkotnak ezáltal teremtenek és jutnak valamire és akik csak a sarki pub-ban vedelnek.

Mindig minden embert annak tartok, aminek akarok, és nem érdekel, hogy errõl ki mit gondol.
Aki úgy érzi, hogy lent van, az törjön fel, és ne mást lehúzásával akarjon egyenlõ lenni.

És aki amiért nem dolgozott meg, az ne higgye azt, hogy neki az alanyi jogon jár amiért mások alapos igényes hatékony munkával megdolgoztak.
A rászorulók többsége cseszik összefogni, és bármit is tenni a saját maga, saját maguk jobb sorsáért.

Mindenki saját maga sorsának kovácsa, mindenki .
A születésen túl semmi sem jár alanyi jogon.
Szar gyerekkorod volt. Oké, lehet. De ez nem determinálja a szar jövõt.
A szar jövõt az agy használatának hanyagolása és az akaraterõ hiány okozza. És mindkettõ az adott egyén kezében van. Persze sokkal egyszerûbb és kényelmesebb sarki pub-ban vedelni.

És mifajta öröm, meg mivan? Fejtsd ezt már ki. Fejtsd már ki, hogy milyen örömrõl beszéltem, írd már le légy szíves, és add meg annak a hozzászólásomnak a számát, amire építed ezt a fajta örömöt.
Végig a hazugság nélküli való és igaz örömrõl beszéltem.
Ennél milyen öröm lehet jobb?

És tudod az önmagához hû, nyíltan önzõ geci parasztot többre értékelem, mint a sunyi csúszómászót, aki annak megfelelõen játssza az eszét, hogy honnan fúj a szél.

Tudod én már megtanultam átlátni a megjátszott mû mosolyon, boldogságon, örömön...
Figyu clio, ez 1 szép gondolat hogy minek kell.. de attol vitathatatlanul ott az igazság hogy mindannyiunknál vannak rosszabbak és jobbak is.

Igazad van abban, hogy sajnos az esetek nagy része tényleg ha nem is teljesen errõl szol de rányomják bélyegét a felsoroltak. De bízni kell abban hogy vmikor eljohet az igazi szerelem, átbaszás, hazugság nélkul. Én perpillanat nem vágyom állando társra, de reménykedem hogy lesz nrészem igaz szerelemben is.

clio1616v
csak az út a lényeg 😉

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

clio1616v
és mi van az önzetlenséggel? mi van azzal, hogy segíteni azokon akik rászorulnak?

nem értelek...

miért kell valakit kevesebbnek vagy többnek tartani magadnál?

nem vagy értékesebb vagy jobb senkinél... azért akarod magad vizsgálni, megismerni, hogy megállapítsd hú de jó vagy azoknál akiket nem tartasz annyira jónak mint magadat?

nekem ez az fajta öröm... elégedettség nem elég... azt akarom látni, hogy a párom akit szeretek, vagy az emberek akikkel bármifajta kapcsolatban állok jólérezzék magukat és elégedettek legyenek magukkal és velem... lássam rajtuk, hogy boldogok...

te ezzel szemben inkább félrevonulsz magányodban...

salsoul
szóval clio mintha mindegy is lenne, hogy mi van az út elején, és mi van útközben a lényeg, hogy a vége elõbb vagy utóbb de minden esetben a kompromisszum, és szerelmes lilalködös átbaszás és színház és hazudozás legyen, merthát szerelmesek vagyunk és a szerelem...
salsoul
igazából nem értem, hogy szokásodohoz híven hogyan nem jöttél még elõ azzal, hogy a hasonlóságokban ellentétesek, és az ellentétekben hasonlóak és ezért ígyis-úgyis vonzzák egymást
salsoul
ismét, pontosabban még mindig hülye vagy, mert senki sem beszélt arról amirõl te írsz, és elég nemistudom-mineknevezzem-mi, hogy mindenbõl eget rangetõ baromságokra asszociálsz és ezeken baromságokon fûzöl tovább mindent...

és szerintem ettõl már mindenki haját tépi, és olykor olykor akad egy-egy elkeseredett próbálkozás a veled történõ értekezésre, de semmi eredmény
mert írunk valamit, és egetrengetõ baromságokra asszociálsz és ezeken a baromságokon fûzöl tovább mindent...

sehol sem volt arról szó, hogy tudatosan magadra vagy másra erõszakold, hogy szerelmes vagy, vagy õ szerelmes

amirõl szó volt az az, hogy mikor szerelmes vagy is légy észnél, és légy tudatában annak, hogy mi miért és hogyan, és ne veszítsd el a józan látásodat egy egyébként életveszélyes terepen

miért életveszélyes?

mert észnélküli-szerelem indíttatásból lehet legkönnyebben elkúrni egy egész életet… meg még sokkal többet...
salsoul
és ez az amibe én nem fogok belemenni, mert az én standardom nem engedi, hogy ilyenbe belemenjek

és hosszú távon nekem is csak szívás, még ha mindent úgy is csinál ahogy én mondom
clio1616v
igen mert alsóbbrendû és kihasználható...

clio1616v
még akár az is lehet...

clio1616v
a megfigyelt ember mindig másképp viselkedik mintha nem figyelnék meg... szóval nincs értelme megfigyelni 😉

ne foglalkozz másokkal, legyél elégedett azzal ami vagy...
de nyugodtan tanulmányozd magad és ismerd meg, addig is magaddal vagy elfoglalva nem másokkal 😊

tudatos szerelem... tudatosan ráérõszakolom, hogy mostmárpedig szerelmes leszek és nem nyitsz vitát magaddal...

kicsit skizófrén hajlamra utal ez az ismerd meg önmagad mozgalom...

salsoul
vagy ugye kompromisszumot köt vele a csaj és akkor az számára szopás, nagy nagy szopás<#eplus2>
és úgy kell neki ha belemegy
salsoul
#11982 a #11972-re ment
Azt hittem már nem tudod fokozni de sikerült<#wow3><#wilting>

salsoul
a különbség az hogy én továbbléptem, revideáltam magam és nem az említett szarokkal kompenzálok, narkozók és reménykedek, hogy hátha máskor nem fog fájni a fejem mikor ismét lendülettel fejjel megyek a falnak...
Esetleg megpróbálhatnál a kérdésre válaszolni..
Szerinted a két ember fogja vonzani egymást?
salsoul
akkor az van, hogy belátják, hogy nem passzol az életük és elköszönnek egymástól, és nem kínozzák, és faragják egymást addig míg egy gyufa marad magukból...
clio1616v
ilyenkor az történik, hogy akik kompromisszumot kötnek beosztják melyik nap au otthonülõs és melyik a szórakozásé 😉

vagy ha olyanok mint salsoul, aki nem köt kompromisszumot akkor ha a fiú mentalitása olyan mint az övé akkor mindig az van amit õ akar...

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Olvasd el az elõzményeket. A kérdéses alanynak nem tetszik az õt ostromló személy, A variáció esetén ez elég nyilvánvaló, B variáció esetén pedig megy a hitegetés, mert nehogy megsérüljön a hódoló.
Az emberek a magukhoz hasonló gondolkodású embereket kedvelik. A szexuális vonzódást meg ne keverd ide, az teljesen más. Megvilágítom egy példával, hogy értsd:
Fiú - otthonülõ, lusta, zárkózott, sose csinál semmit, csak eljár havonta egyszer sörözni a 2-3 haverjával, dolgozik egész nap este meg tv-zik/neten játszik.
Lány - aktív, állandóan megy vhová, sportol sokat, nyitott, rengeteg ismerõse, barátja van, min. hetente egyszer, de inkább kétszer elmegy szórakozni, tv-t annyire nem néz, hogy nincs is neki, a számítógépe pedig kizárólag munkára van.

Szerinted a két ember fogja vonzani egymást?
Egyébként az ember jellemzõen akkor keresi az övétõl különbözõ gondolkodású emberek társaságát, ha saját magának nincs kiforrott személyisége és keresi a példaképét, akihez hasonlóvá alakíthatja a sajátját.
A hasonló a hasonlót vonzza kijelentés megkérdõjelezésével pedig valójában nem engem, hanem rengeteg pszichológust kérdõjelezel meg, ha viszont te ilyen zseni vagy, írj egy könyvet és mutasd meg, hogy eddig miért írtak hülyeségeket. Mellékesen a saját tapasztalataim is alátámasztják az elméletet, de kétlem, hogy ez mérvadó lenne, mivel nem végeztem reprezentatív kutatásokat..

A stabilitás abban nyilvánul meg, hogy nem változik meg a viselkedésem azért, mert megváltoznak a külsõ körülmények. Pl. ha nem szeretek futni vagy kocogni, nem fogom csinálni a bnõmmel se és megszeretni se fogom azért, mert a bnõmet szeretem vagy nem kezd el hirtelen érdekelni a kvantumfizika vagy csillagászat, csak mert a bnõm szereti és a kedvenc zenéjére is megmondom, hogy nekem nem tetszik/utálom, ha tényleg úgy van és nem hazudok a képébe, hogy kedves legyek. Merthogy õszinte is vagyok és ez sem változik meg azért, mert az õszinteséggel esetleg megbánthatom.
Ennek így például megvan az a nagyszerû eredménye is, hogy a bnõm azért szeret, aki tényleg vagyok és nem vmi belémképzelt álomlénybe.
clio1616v
pontosan így van mindenki õszinte és hazudós is egyben, ha bármelyikkel szándékosan rosszat akar azt undorítónak tartom... a nem tudatos illetve nem szándékossal semmi baj nincs...

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

clio1616v
sõt az ellentétek vonzzák egymást 😉

azért mert érdekesek egymásnak...

lehet te a saját nemedhez vonzódsz...?! vagy olyan emberekkel veszed körül magad, akik veled egy véleményen vannak...?! engem nem vonz a stabil homoszexuális párkapcsolat se nem az olyan emberek társasága, akik bólogatnak... UNCSIII 😊

te stabilnak érzed magad? ha igen akkor miben nyilvánul ez meg?

Helyzet, meg vmennyire természet kérdése, hogy melyik esetben. A b) variácionál egyébként szvsz a végén teljesen mindegy, hogy 100 százalékos volt az õszinteség szintje vagy esetleg néhány kisebb hazugság becsúszott, mindenképpen volt vmi azért ellentétben az 1. esettel. Az nyilvánvalo egyébként hogy vannnak kegyes hazugságok, kompromisszumokat meg mindenki köt vmilyen szinten akkor is ha nincs tudatában.

clio1616v
az hogy én foglalkozok vele vagy sem az kevésbé fontos, minthogy senki nem foglalkozik vele... és az sokkal rosszabb ha senki, mint az, ha foglalkoznak vele és esetleg csalódnia kell..

clio1616v
"egy rakás csõd a szerelmi életük, és/vagy csalódottak, és/vagy teljesen kapcsolatukban is meg magukban is, meg mindenben, és/vagy a témában csak a vágyakozó-álmodozásig jutottak el... "

pont ezzel jellemeznélek

1. csõdött mondtak az eddigi szerelmi próbálkozásaid...
2. csalódtál magadban is meg a kapcsolatodban is, mert nem azért kezdted el hogy ne sikerüljön...
3. eddig még csak az elmélet és a vágyakozás a komplementered felé jutott neked (egyelõre álom, hogy megtaláld a párod... de lehet nem is akarod igazán hiszen jó neked egyedül, mintsem esetlegesen csalódnod kelljen újra)

Az az ember melyik esetben sérül jobban?
a) Nem foglalkozol vele, mert nem érdekel, egy idõ után rájön, hogy nem érdekel és tovább tud lépni.
b) A szemébe hazudsz, csúszómászó módjára mézes szavakat csepegtetsz a fülébe és évekig emészti magát majd miattad, hogy eldobtad, pedig azt mondtad, hogy kedveled és aranyos lány.

"akit ma stabilnak látsz és alkalmasnak arra, hogy veled tökéletesen egy szinten van és együtt éljetek, lehet 3 hónap múlva teljesen megváltozik... akár egy külsõ környezeti körülmény hatására..."
Aki stabil, az nem fog megváltozni egy külsõ körülmény hatására. A stabilnak az ellentéte a képlékeny, változékony, bár a te világodban úgy tûnik, az ellentétek kényelmesen megférnek egymás mellett (pl. az õszinteség és hazugság duó).
salsoul
közelében sem jársz
clio1616v
na akkor épp eltaláltam a zenei ízlésvilágodat

salsoul
teljesen kapcsolatukban >>> teljesen bizonytalanok kapcsolatukban
salsoul
egyébként nyugodtan megoszthatod velünk a slágerrádió teljes media library-jét is...
salsoul
ilyen szarokat azok énekelnek és hallgatnak akiknek egy rakás csõd a szerelmi életük, és/vagy csalódottak, és/vagy teljesen kapcsolatukban is meg magukban is, meg mindenben, és/vagy a témában csak a vágyakozó-álmodozásig jutottak el...
clio1616v

clio1616v
tudom...

salsoul
ebbõl 10 másodperc is sokk volt...
clio1616v

salsoul
nincs itt szó a szerelem kikapcsolásáról mint ahogy már elmondtam
amirõl szó van az az agy bekapcsolása mellé

"amikor klappol a szerelem is és a valóság is, akkor és csak akkor jó"

sok furcsa dologgal fogsz még találkozni az életben...
clio1616v
maximálisan elégedett vagyok az életemmel... semmit nem csinálnék másképpen én ezután sem fogok

egy dolog furcsa, hogy a szerelmet hogyan tudod kikapcsolni?
de ez hasonlóan furcsa nekem mint az amikor valaki nem kívánja a csókot vagy a szexet... találkoztam már ilyennel is...

empatikus vagyok, de ez nem megy...

salsoul
amit még megjegyeznék:
amirõl te beszélsz az már rég ki lett próbálva a gyakorlati életben és csak csõdre és zûrzavarra vezetett, mint ahogy abból amit elmondtál szemmel láthatóan a te életedben is sorozatosan...
salsoul
clio én ezt leszarom - ennyi
más elv köré épül az én életem