Ritka rendes lányt találni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
Tudtommal arról írtam, hogy ha ló nincs akkor nem lesz jó a szamár, sem semmi más sem, és nem csinálunk öszvért kompromisszum alapon.
Egyébként melyik hozzászólásomra építkezel?
Tudsz hozzászólás számot mondani?
Kitalálom:
Nem
Süketelsz, süketelsz, süketelsz...
Nah ezért futott eddig az összes kapcsolatod zátonyra. Nincs saját személyiséged, csak hasonulgatsz össze-vissza, hol kinek kell megfelelni, nem meglepõ, hogy rendre önmagadnak ellentmondó dolgokat írsz, akár egy hozzászóláson belül is.
hol tökömben írtam én önzetlenségrõl? vagy a rászorulóknak való segítésrõl? Hol? Hol támogattam én ezt?
Az rászorulóknak nem lehet segíteni. Senki életét nem tudod helyre tenni. Max asszisztálhatsz annak a szarnak a fenntartásához, amiben benne van, de ez nem segítség. Ezzel többet ártasz neki, mint használsz, mert észre nem tér tõle. Nem jön rá, hogy szart, amiben benne van magának köszönhet...
És ne gyere nekem itt körülmények így meg úgy süket dumával. Minden ember, aki az életének az irányítását keménye a kezébe vette tudja azt, hogy ez a körülményesdi baromság, és nem több üres kifogásnál...
Önzetlenség. Ez nálam úgy mûködik, hogy névtelen adakozás azokból a többlet javakból, amiket munkával, alkotással megtermeltem, de fel nem használok. Azonban ez az adakozás nem veszélyeztetheti a stabil létemet, és kizárólag a többletbõl lehetséges. Önzö geci vagyok? Legyen így.
Nem fogok csõcseléket támogatni a csõcselékizmusban.
Tudtommal arról írtam, hogy ha ló nincs akkor nem lesz jó a szamár, sem semmi más sem, és nem csinálunk öszvért kompromisszum alapon.
És ne haragudj, de a ló és szamár között van egy kis különbség...
Mint ahogy azon emberek között is, akik használják az agyukat, és akik nem.
Akik EFFEKTÍVEN(!!!) dolgoznak, alkotnak ezáltal teremtenek és jutnak valamire és akik csak a sarki pub-ban vedelnek.
Mindig minden embert annak tartok, aminek akarok, és nem érdekel, hogy errõl ki mit gondol.
Aki úgy érzi, hogy lent van, az törjön fel, és ne mást lehúzásával akarjon egyenlõ lenni.
És aki amiért nem dolgozott meg, az ne higgye azt, hogy neki az alanyi jogon jár amiért mások alapos igényes hatékony munkával megdolgoztak.
A rászorulók többsége cseszik összefogni, és bármit is tenni a saját maga, saját maguk jobb sorsáért.
Mindenki saját maga sorsának kovácsa, mindenki .
A születésen túl semmi sem jár alanyi jogon.
Szar gyerekkorod volt. Oké, lehet. De ez nem determinálja a szar jövõt.
A szar jövõt az agy használatának hanyagolása és az akaraterõ hiány okozza. És mindkettõ az adott egyén kezében van. Persze sokkal egyszerûbb és kényelmesebb sarki pub-ban vedelni.
És mifajta öröm, meg mivan? Fejtsd ezt már ki. Fejtsd már ki, hogy milyen örömrõl beszéltem, írd már le légy szíves, és add meg annak a hozzászólásomnak a számát, amire építed ezt a fajta örömöt.
Végig a hazugság nélküli való és igaz örömrõl beszéltem.
Ennél milyen öröm lehet jobb?
És tudod az önmagához hû, nyíltan önzõ geci parasztot többre értékelem, mint a sunyi csúszómászót, aki annak megfelelõen játssza az eszét, hogy honnan fúj a szél.
Tudod én már megtanultam átlátni a megjátszott mû mosolyon, boldogságon, örömön...
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
nem értelek...
miért kell valakit kevesebbnek vagy többnek tartani magadnál?
nem vagy értékesebb vagy jobb senkinél... azért akarod magad vizsgálni, megismerni, hogy megállapítsd hú de jó vagy azoknál akiket nem tartasz annyira jónak mint magadat?
nekem ez az fajta öröm... elégedettség nem elég... azt akarom látni, hogy a párom akit szeretek, vagy az emberek akikkel bármifajta kapcsolatban állok jólérezzék magukat és elégedettek legyenek magukkal és velem... lássam rajtuk, hogy boldogok...
te ezzel szemben inkább félrevonulsz magányodban...
és szerintem ettõl már mindenki haját tépi, és olykor olykor akad egy-egy elkeseredett próbálkozás a veled történõ értekezésre, de semmi eredmény
mert írunk valamit, és egetrengetõ baromságokra asszociálsz és ezeken a baromságokon fûzöl tovább mindent...
sehol sem volt arról szó, hogy tudatosan magadra vagy másra erõszakold, hogy szerelmes vagy, vagy õ szerelmes
amirõl szó volt az az, hogy mikor szerelmes vagy is légy észnél, és légy tudatában annak, hogy mi miért és hogyan, és ne veszítsd el a józan látásodat egy egyébként életveszélyes terepen
miért életveszélyes?
mert észnélküli-szerelem indíttatásból lehet legkönnyebben elkúrni egy egész életet… meg még sokkal többet...
és hosszú távon nekem is csak szívás, még ha mindent úgy is csinál ahogy én mondom
ne foglalkozz másokkal, legyél elégedett azzal ami vagy...
de nyugodtan tanulmányozd magad és ismerd meg, addig is magaddal vagy elfoglalva nem másokkal 😊
tudatos szerelem... tudatosan ráérõszakolom, hogy mostmárpedig szerelmes leszek és nem nyitsz vitát magaddal...
kicsit skizófrén hajlamra utal ez az ismerd meg önmagad mozgalom...
és úgy kell neki ha belemegy
Szerinted a két ember fogja vonzani egymást?
vagy ha olyanok mint salsoul, aki nem köt kompromisszumot akkor ha a fiú mentalitása olyan mint az övé akkor mindig az van amit õ akar...
Fiú - otthonülõ, lusta, zárkózott, sose csinál semmit, csak eljár havonta egyszer sörözni a 2-3 haverjával, dolgozik egész nap este meg tv-zik/neten játszik.
Lány - aktív, állandóan megy vhová, sportol sokat, nyitott, rengeteg ismerõse, barátja van, min. hetente egyszer, de inkább kétszer elmegy szórakozni, tv-t annyire nem néz, hogy nincs is neki, a számítógépe pedig kizárólag munkára van.
Szerinted a két ember fogja vonzani egymást?
Egyébként az ember jellemzõen akkor keresi az övétõl különbözõ gondolkodású emberek társaságát, ha saját magának nincs kiforrott személyisége és keresi a példaképét, akihez hasonlóvá alakíthatja a sajátját.
A hasonló a hasonlót vonzza kijelentés megkérdõjelezésével pedig valójában nem engem, hanem rengeteg pszichológust kérdõjelezel meg, ha viszont te ilyen zseni vagy, írj egy könyvet és mutasd meg, hogy eddig miért írtak hülyeségeket. Mellékesen a saját tapasztalataim is alátámasztják az elméletet, de kétlem, hogy ez mérvadó lenne, mivel nem végeztem reprezentatív kutatásokat..
A stabilitás abban nyilvánul meg, hogy nem változik meg a viselkedésem azért, mert megváltoznak a külsõ körülmények. Pl. ha nem szeretek futni vagy kocogni, nem fogom csinálni a bnõmmel se és megszeretni se fogom azért, mert a bnõmet szeretem vagy nem kezd el hirtelen érdekelni a kvantumfizika vagy csillagászat, csak mert a bnõm szereti és a kedvenc zenéjére is megmondom, hogy nekem nem tetszik/utálom, ha tényleg úgy van és nem hazudok a képébe, hogy kedves legyek. Merthogy õszinte is vagyok és ez sem változik meg azért, mert az õszinteséggel esetleg megbánthatom.
Ennek így például megvan az a nagyszerû eredménye is, hogy a bnõm azért szeret, aki tényleg vagyok és nem vmi belémképzelt álomlénybe.
azért mert érdekesek egymásnak...
lehet te a saját nemedhez vonzódsz...?! vagy olyan emberekkel veszed körül magad, akik veled egy véleményen vannak...?! engem nem vonz a stabil homoszexuális párkapcsolat se nem az olyan emberek társasága, akik bólogatnak... UNCSIII 😊
te stabilnak érzed magad? ha igen akkor miben nyilvánul ez meg?
pont ezzel jellemeznélek
1. csõdött mondtak az eddigi szerelmi próbálkozásaid...
2. csalódtál magadban is meg a kapcsolatodban is, mert nem azért kezdted el hogy ne sikerüljön...
3. eddig még csak az elmélet és a vágyakozás a komplementered felé jutott neked (egyelõre álom, hogy megtaláld a párod... de lehet nem is akarod igazán hiszen jó neked egyedül, mintsem esetlegesen csalódnod kelljen újra)
a) Nem foglalkozol vele, mert nem érdekel, egy idõ után rájön, hogy nem érdekel és tovább tud lépni.
b) A szemébe hazudsz, csúszómászó módjára mézes szavakat csepegtetsz a fülébe és évekig emészti magát majd miattad, hogy eldobtad, pedig azt mondtad, hogy kedveled és aranyos lány.
"akit ma stabilnak látsz és alkalmasnak arra, hogy veled tökéletesen egy szinten van és együtt éljetek, lehet 3 hónap múlva teljesen megváltozik... akár egy külsõ környezeti körülmény hatására..."
Aki stabil, az nem fog megváltozni egy külsõ körülmény hatására. A stabilnak az ellentéte a képlékeny, változékony, bár a te világodban úgy tûnik, az ellentétek kényelmesen megférnek egymás mellett (pl. az õszinteség és hazugság duó).
amirõl szó van az az agy bekapcsolása mellé
"amikor klappol a szerelem is és a valóság is, akkor és csak akkor jó"
sok furcsa dologgal fogsz még találkozni az életben...
egy dolog furcsa, hogy a szerelmet hogyan tudod kikapcsolni?
de ez hasonlóan furcsa nekem mint az amikor valaki nem kívánja a csókot vagy a szexet... találkoztam már ilyennel is...
empatikus vagyok, de ez nem megy...
amirõl te beszélsz az már rég ki lett próbálva a gyakorlati életben és csak csõdre és zûrzavarra vezetett, mint ahogy abból amit elmondtál szemmel láthatóan a te életedben is sorozatosan...