22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
clio1616v #14139 jeges víz? :)
az jó mert meleg van -
#14138 Előtte mindenképp habba fojtalak! :D -
clio1616v #14137 na vissza is jött most meg magyarázkodhatok :D -
clio1616v #14136 mini büszke csaj és barátaitól függ, kevés lenne amit nyújtani akarna -
#14135 tudod van egy olyan mondás, hogy nem lehet megdugni minden Nőt a Földön, de azért lehet törekedni rá... -
#14134 Hogyne, készítem a jeges vizet, csatabárdot, napalmot... :D -
IXEMGabeo #14133 azért valld be, ha tehetnéd, te burkoltan ráhajtanál minire pedig azt se tudod, hogy néz ki ezek a félreérthető kérdések engem arra mondanak következtetést:D -
clio1616v #14132 minek mossam le... majd mini lemossa Miskolcon topless mosóban jó habosan -
#14131 igen, saját hibából, élményből tapasztal legjobban az ember, de ilyenkor azért kapsz olyan infokat amiből már rugalmasabb választ tudsz csinálni, nagyjából tudod, hgoy mi fog jönni, mire készülhetsz. Én azért örültem volna ha ezt mondjuk Apám elmeséli nekem és nem 31 évesen jövök rá dolgokra... -
clio1616v #14130 hülyültem... nyugi :) -
IXEMGabeo #14129 pff nem szívesen kerülnék szembe a sráccal főleg annak okán, h azt hallottam h roma származású...utálom és kerülöm a balhékat:S -
clio1616v #14128 én bírom :) -
IXEMGabeo #14127 xDD sok sikert:) -
#14126 Én így is értettem amit korábban írtam, hogy tetszik a pasiknak ha megnézik a csajukat, mert akkor feltámad ez az ösztön és automatikusan védelmezni akarod, ragaszkodsz meg ilyenek, ez meg azért a csajoknak is tetszik. ezért vannak néha ilyen féltékenységi jelenetek, ezek ilyen kis játszmák:) van aki ezt bírja és élvezi és van aki ezt nem szereti :) -
IXEMGabeo #14125 hozzáteszem soha az életbe nem döntöttem meggondolatlanul és rosszul ilyen helyzetben a megérzések és az ésszerűség párosítva nagyon jó... -
clio1616v #14124 na megyek lemosom a Clio-t aztán indulok miniért mostanra már ő is elment készülődni a fogadásomra ^^ -
IXEMGabeo #14123 mindenki a saját tapasztalataira hagyatkozik...nos mivel én nem sok dolgot tapasztaltam én saját magamnak állítom össze fejben, hogy mit is kéne csinálni senkitől nem kérek segítséget általában... -
clio1616v #14122 előbb mimi is felülkerekedett az enyémen -
#14121 akkor azért dupla az enyém :) -
clio1616v #14120 :) -
IXEMGabeo #14119 elveszett az előző üzim:S:S mind1 -
clio1616v #14118 én a saját tapasztalatomat mondom el, és eszerint is éltek, tökéletesen működik :) -
#14117 jaja, amikor érzik, hgoy húzzák ki a zsákmányt a mancsuk közül, akkor a legveszélyesebb a férfifaj :) -
IXEMGabeo #14116 az a baj, hogy általánosítasz, ez egy normális csajszi rögtön megérzem ki az, aki leszar nagyívből...írásból és a beszélgetés menetéből lehet tudni...tudod nem az van h bologatok, hanem tanácsot adok neki, és ha úgy tartja kedvem azt mondom rá h ő is hibás a dologban más különben nem tartana 4 hónapja a "kapcsolatuk"...mondtam már, hogy nem értheted ezt... -
clio1616v #14115 de nem ám és akkor még ott van a bunkó pasi aki képes mindent megtenni majd a barátnőjéért amikor érzi hogy elveszítheti -
#14114 megint félreérted, legalábbis az Én verzsönömet. biztos van olyan amit Te mondasz, nekem is van számos ilyen ismerősöm, van akivel találkoztam is, főleg ismerkedős oldalakról maradtak meg, de azóta sok lemorzsolódott, Én nem keresem őket, de Ők sem engem. ritkán megyek fel msn-re, akkor van pár aki rámír, de ezek is lassan megszűnnek. persze kettőn áll a vásár, de nem is szándékoztam többet kihozni ezekből, akkor unaloműzőknek jók voltak.
amit írtam, hogy többet nem barátkozunk az saját tapasztalat, Én is mondtam ilyet, mert ezt szotuk, így kicsit hazudunk, de könnyebb az elválás vagy a fene tudja, mindenesetre Én nem foglalkoztam velük többet és érdekes módon ők sem kerestek...de ez így vna rendjén vagyis Én nem nagyon zavartatom magm miatta :) -
clio1616v #14113 az igaz barátok igen, de a futó ismerősök csak kihasználnak -
IXEMGabeo #14112 tisztázzuk: arra a csajra nem akarok hajtani ő a haveromé...az ő barátnőjére szeretnék, aki együtt van egy sráccal, de szintén nem boldogok így én megpróbálkozom avval, h finoman megkedveltetem a csajjal magam, h döntés elé kerüljön ami nagyon nem lesz könnyű és lehet belebukom...Mindenesetre van két oldalról segítségem... -
clio1616v #14111 lényeg hogy értelmesen bólogass és adj igazat nekik mindenben... ők a tökéletesek a pasijuk meg a bunkó
na jó lehet így van, de én is ismertem ilyan csajokat még régről, le vannak blokkolva az MSNem legmélyén, ma már csak röhöni lehet rajtuk -
IXEMGabeo #14110 a mindent tudó:D -
IXEMGabeo #14109 lehet, hogy a tőke nem virágzik:) lehetséges, hogy nem kapom vissza, de már igazából akkor is rendbe van a lelkem, mert segíthetek az embereken...ennyi bőven elég más kérdés, hogy haszon akkor van, ha a másik ember is kompenzál... -
clio1616v #14108 a csajnak az igényeit mindenesetre fel tudja deríteni és tudni fogja mire figyeljen :) -
IXEMGabeo #14107 azt hiszed, de nem te vagy aki órákat vagy képes beszélgetni velük:D -
clio1616v #14106 jaj... gondoltam :) -
IXEMGabeo #14105 ti aztán tudjátok, de erre mondom azt h abszolút nincs igazatok semmiben se...nem ti vagytok a helyzetembe hiába is magyarázom nektek. Nektek ez hihetetlen, nekem is az volt, de létezik fiú-lány barátság...most amiatt, mert ugyebár facér vagyok lassan 21 éve természetes, hogy elsőre minden csajra megpróbálok ráhajtani (CSAKIS arra aki korban gondolkodásban megfelelő nekem és még szingli is ugyanúgy) igazából totál megelégszem a további "haverságokkal is" ami nektek hihetetlen és érthetetlen -
clio1616v #14104 igen vagy nagy ritkán egy szia mizu... ezek nem barátok :) -
#14103 ezt kapcsolati tőkének nevezik és az üzleti életben jól fogsz járni vele, mármint jobban :)
szerelmi téren is, hiszen minél többet ismersz annál többet fogsz utánna, permutáció vagy mi a szösz. így már értem, fel vagyok világosítva kérem és hát gratulálok, mert alapvetően jól csinálod, csak még várnod kell, de így lesz édesebb a gyümölcs ;) -
clio1616v #14102 ismerkedik még fiatal és nem elégedett a jelenlegi párjával... ebből bármi lehet még -
IXEMGabeo #14101 nem stimmol maximum hálás nekem amiért segítek egyben tartani a kapcsolatukat...a haverom az a gond, h nem tudja eldönteni h szereti e a barátnőjét halálkomoly ő csak egy kis járással is megelégedne...a csaj pedig belevan zúgva és én segítem ki mindkettőt tanácsokkal 4 hónapja tart ez...eskü így van és a csaj maximum csak hálás nekem, mert télleg sokat segítettem neki, most pedig azt mondta avval próbálja viszonozni h összehoz az ő legjobb barátnőjével kapisse?:) na ezért éri meg segíteni a másik emberen, mert burkoltan minden ember visszakapha a segítséget:) -
clio1616v #14100 már 2 hónapja nem vagyok Miskolcon :)