22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
#14179 Aha. Olyan problémákról még nem hallottál, amik magukat oldják meg, s ha beleavatkozol, csak elrontod az amúgy pozitív kimenetelt? -
#14178 Várj egy kicsit, mondjuk még egy hetet, és ha nem változik semmi, kérdezz rá, mit akar. Ha nem tud válaszolni, szakíts. -
clio1616v #14177 soha nem szabad félni semmitől ami az életedre nem veszélyes
viszont a csaj félhet tőled, hogy megölöd őt vagy azt akit most nagyon szeret és/vagy akivel megcsalt -
clio1616v #14176 szakíts vele te, ha nem érzed jól magad vele nem érdemes tovább húzni -
clio1616v #14175 nem azonnal megoldom a problémát fáradságot nem kímélve, nem duzzogok nem hisztizek max 5 másodpercig :) -
ioinme #14174 Na igen, nem tudom akkor mi legyen. :S Igazából én élek halok érte, öngyilkos azért nem lennék miatta. Bár volt már hogy erősen gondolkodtam, de nem kell félteni ha bár volt is már úgyhogy a kést fogtam a kezemben, mindig eszembe jut, hogy biztos van valami terve velem az életnek, és érdemes még "kibírnom". Nem tudom mi legyen szerintetek? Rákérdezzek? Szerintetek is jelent akkor valamit ha így érzek? Olyan fura ez az érzés valami hatodik érzék azt súgja nem jó valami. De mi van ha most először téved ez az érzés és én rontok el mindent? -
#14173 Értem. Szóval, ha egy kis válságba kerül a kapcsolatod, rögtön szakítasz, jobb félni, mint megijedni elven. Igen, logikus... -
clio1616v #14172 soha
a jobb megijedni mint félni híve vagyok -
#14171 Sosem voltál még döntésképtelen helyzetben? -
clio1616v #14170 és attól jobban érzik, ha hazudozhatnak? -
#14169 Hát, amikor én egy kapcsolatban "ilyen" leszek, az azt jelenti, hogy már nem kell a srác, csak nem merem neki megmondani, mert sajnálom. Vagy ilyesmi. Nem kell rögtön megcsalásra gondolni... Tudod, a nők néha csak simán nem érzik már jól magukat egy kapcsolatban. -
clio1616v #14168 legalább akkor legyen őszinte most, ha korábban amikor megcsalta hibázott és nem szólt, hogy baj van a kapcsolattal -
clio1616v #14167 dehogy... simán kettős játékot játszik
hazudozik a srácnak és fél, hogyha lelép akkor a gyerek öngyilkos lesz
a srác helyében megmondanám, hogy "monds el mi van és nem kell félned nem csinálok semmi hülyeséget... sokkal rosszabb ha hazudsz és megalázol" -
#14166 Szerintem szakítani akar veled, csak még nem tudta elhatározni magát. :S -
#14165 nahh, pont ezért, remélem jól aludtál :) (am pirul :D) -
clio1616v #14164 ha nincs baj a szexxel, akkor két lehetőség van
vagy nincs semmi baj tényleg, csak ingerültebb volt a szervezetében lezajló változás miatt, ilyenkor össze vissza éreznek minden félét
vagy egy oltári nagy ribanc és nem csak veled van együtt, és mégis képes veled is lefeküdni csak hogy a végsőkig kitolja a lebukás lehetőségét -
ioinme #14163 Tegnap előtt, mert tegnap már megvolt neki, és szerintem igazat mond mert én is szoktam számolni mikor van meg neki. -
clio1616v #14162 mikor szexeltetek utoljára? -
ioinme #14161 Sziasztok, kicsit nem ide vágó téma, de valaki jólenne ha segítene benne. Fiú vagyok, lassan egy évesek leszünk a barátnőmmel, de egyre többet veszekedtünk az utóbbi időben s gyakran hangsúlyozta hogy nem akar elveszíteni meg nem bírná ki nélkülem. (ez még később fontos lesz) Általában ezek apró, csintalan veszekedések voltak, pár perc múlva mindig kibékültünk. Legutoljára egy hete vesztem vele össze meg ő is velem de akkor megígértük a másiknak hogy nem lesz több veszekedés, ez mind szép és jó, de azóta olyan furcsa. Lehet hogy csak én beszélem be (ezt mondják a haverok meg ő is mikor tisztázni akartam) de ennek ellenére mégis nagyon félek. Úgy érzem most ebben a helyzetben még fontosabb lett nekem, és úgy érzem elveszíthetem. A viselkedése SZERINTEM megváltozott, szerinte nem. Furcsa, a poénjaimon nem röhög annyit meg úgy általában sem nevet annyit velem az utóbbi 3-4 napban, itt volt húga fiúja, ha ő poénkodott valamivel azon bezzeg nevetett mindig. :S nagyon ingerlékeny is volt például tegnap, csomószor le voltam hordva apró hülyeségek miatt, de persze én tűrtem mert nem akarom elveszíteni. De rengetegszer meglettem tegnap bántva. Viszont voltak tegnap is meg az elmúlt napokban is pillanatok mikor tényleg én is azt mondtam hogy nincs semmi baj, ő is olyan volt mint amilyennek lennie kellene. Nyíltan beszélgettünk, azt mondta csak feszültebb. (ami érthető, suli végi hajtás stb.) viszont tegnap előtt azt mondta, ha neadj isten szakítanánk, akkor ígérjem meg hogy nem csinálok semmit, és ha fordítva lenne ő sem csinálna. Na most ez azért riasztott meg, mert eddig időnként hangoztatta, hogy nem bírná ki nélkülem, megijesztett, hogy mi ez a változás egy hét alatt. :S Tényleg lehet csak bebeszélem magamnak, és én hiszek neki, ha azt mondja nincs baj, de néha a lányok nem az igazat mondják akármennyire akarjuk, legalábbis ez az én tapasztalatom. A szeme is egy hete furcsa, mintha végig könnyezne. Elvileg (nem mutatta még, de mondta megmutatja ha akarom) papírja van róla hogy allergiás és ezért könnyezi. Viszont soha nem láttam még hogy eddig valaha könnyezett volna. Akár ez is bebeszélés lehetne, viszont télen volt egy nagyobb magánéleti nem velem kapcsolatos gondja, akkor is ilyen volt a szeme, végül kihúztam belőle hogy baj történt a családban. És ami a legfontosabb: Alapvetően nem vagyok egy paranoiás fajta, két komoly barátnőn vagyok már túl, és mindkét esetben, többszö9r megéreztem már a "rosszat". Ott is azt mondták én vagyok a hülye, meg beképzelem, mégis éreztem valami rosszat, valami vihar előtti fojtogató érzést, és most is ezt kezdem érezni. Szerintetek mi van most? Aggódjak-ne aggódjak? Nem bírom belőle kiszedni mi a baj, erőszakoskodni meg nem akarok mert ha tényleg nincs akkor ezzel rontok el mindent. Ráadásul valahol olvastam, hogy nem érdemes tudtára adni hogy nem tudok nélküle létezni, mert (fordított pszichológia) nem érez majd irántam kihívást, éppen fordítva, tudatni vele hogy megtudnék lenni nélküle is. Kinek mi a meglátása? :( -
clio1616v #14160 minden lány ritka, de nem minden lány rendes
az igazán rendes lány annyira mocsok, hogy még éppen lehet tolerálni
mivel mindenkinek más a tolerációs képessége, így ennek mértéke amit még képes tolerálni is változó
van aki azt is képes tolerálni, hogy a párja egy kurva
van aki azt se bírja elviselni, ha az ágyba kapja a reggelit és naponta 5ször szexelhet
szóval ez van -
gregtom6 #14159 Hy all!
Ritka rendes lányt találni szinte lehetetlen, úgyh amíg tanulok, addig nem is próbálkozok vele, ráér.:D
Eddig ide soha nem írtam, de most legalább elmondtam a véleményem. -
#14158 Engem megint 200 új hsz várt a legutóbbi bekukkantásóm óta, úghogy jól haladtok, télleg. -
clio1616v #14157 és akkor az álomangyal előkapja Katanáját és... ^^ -
IXEMGabeo #14156 szia ez kedves volt:) álomangyalom:) -
#14155 szörnyűséges :( de tudod, mit, küldök neked meseálmot, és biztos jobban fogod érezni magad :) jóéjt :) -
IXEMGabeo #14154 borzalmas kikaptunk 0-3 ra...ott van a Magyar válogatott topik kifejtettem a véleményem -
#14153 jééé, te még itt vagy? :) milyen volt a meccs? :D -
IXEMGabeo #14152 mi van gyerekek hol marad a tegnap esti HSZ rekord? xD -
clio1616v #14151 azt próbáltam, ezek szerint kevesebb mint több sikerrel :P -
#14150 máskor értelmezd, amit írok... :P -
clio1616v #14149 óó persze... tudod mikor küldök róla képet, arra várhatsz pár félórát :D -
#14148 nem vagyok kíváncsi az egy szál semmidre :D -
clio1616v #14147 ahhoz hogy meggyőzz, kell produkálnod egy lány barátnőt nekem aki iránt nem érzek semmit :D ti. eddig ilyenem nincs -
clio1616v #14146 Érden vagyok neménvótam ^^ viszont lehet hogy az autómosás csalogatta ide a felhőket :D szokta amúgy.... -
clio1616v #14145 kicsit messzebb... egy szál semmiben izzadok :D -
#14144 akkor Ti küldtétek a vihart? köszi, megjött pöstre is... -
#14143 ha meleg helyen vagy, az tuti nem miskolc, mert itt olyan zima van, hogy a tetoválásaim kifagynak a bőrömből :D -
IXEMGabeo #14142 szia remélem beláttad amiket mondtam a végén legyengültél:) -
clio1616v #14141 megyek tényleg sziasztok -
clio1616v #14140 ^^ jáááj