Ritka rendes lányt találni

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

norbre
hát így valóban érdekes lehet a szitu: szélsõséges vagy és maximálisan kompromisszum-kész is egyben.. olyan nõid vannak akikben eleve kivetnivalót találsz.. így nem csodálkozom
mellesleg a maximáils kompromisszumkészség annak is teret ad hogy elnyomod azokat a dolgokat magadban amiket nem kellene.. és a végén csalódsz, kipukkan a lufi .. pedig lehet hoyg a másik mindvégig önmagát adta, csak te éppen folyton alkalmazkodni akartál és arra meg nem figyeltél h neked mi a jó igazán..

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

Pretorian
*egyszerre fejt ki mágneses hatóerõt, ugyanabban az irányban. Levegõzöm még egyet.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Pretorian
*mágnes

Pretorian
Lelkembõl beszélsz. Tudod, mi a legrosszabb? Hogy én már nem hiszek abban, hogy ez igy, az általad megfogalmazott (és az én értékrendemben/fejemben/szivemben hasonló formában meglévõ) tételek alapján valaha is mûködõképes lehet az életemben. Én maga vagyok a testet öltött kompromisszumkészség, és ezt nem szerénytelenségbõl irom.
Ha valaki engem felhúz, annak jó alaposan meg kell dolgoznia azért, hogy ezt a lelki állapotot idézze elõ bennem. Sajnos igy 30 felé arra a következtetésre jutottam, hogy ha eddig nem akadt olyan ember az életemben, akivel a lenti értékrend szerint tudnék együtt akármit is csinálni, akkor már ezután sem fog. Szélsõséges (a szó mind pozitiv, mind pedig negativ meghatározásában) természetemnél fogva automatikusan az olyan nõnemûeket vonzom, akik egy általam jól ismert, de számomra mégis valamilyen szinten visszataszitó, ugyanakkor érdekfeszitõ világból jönnek. Olyan vagyok, mint egy mágnesek, amelyiknek a két pólusa egyszerre fejt ki mágneses hatóerõt. Még jövök, csak levegõzöm egyet, mert iszonyatosan készen vagyok.

salsoul
1. egyrészt: köze nincs ennek ahhoz amit a #12048-ban az 1.-ben írtam, másrészt soha szerelembõl nem következett abszolút boldogság és elégedettség, s ha mégis akkor az már a szerelem elõtt is megvolt

2. hogy mekkora segg vagyok, ezt tudhattam volna már...

3. olvasd el figyelmesen még egyszer azt a részt
Pretorian
Most még a jeges borogatást igazgatom a homlokomon, de ha érdekel valakit, akkor majd leirom a sztorit késõbb, ha kicsit megnyugodtam, mert most olyan ideges vagyok, hogy szó szerint embert tudnék ölni. Engem igy nõ (nõ?) még soha a büdös k*rva életben nem húzott fel, abban viszont már most biztos vagyok, hogy többet nem is fog.

clio1616v
1. az abszolút cél a szerelem... ezért kell megtenni mindent... bármit, mert abban az állapotban van az abszolút boldogság és elégedettség...

az már a te dolgod, ha te "házat" akarsz és rossz téglákból építkezel hibás tervrajz alapján és nemcsak, hogy nem jó házat építesz, de amikor megépül a valami rájössz, hogy lakni se lehet benne...

2. Téglák a "házadhoz"... a tíz legfontosabb a kompromisszum... a kompromisszum és a kompromisszum...

3. Azt írtad együttéltél valakivel de nem volt jó... tehát bedõlt..

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

clio1616v
röviden... mi történt?

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Pretorian
A kurva az örökre kurva marad, ezt ma örökké az eszembe véstem, és sosem felejtem el.

salsoul
1. Az idézet mondanivalója, hogy a legmagasabb épület is az elsõ téglával kezdõdik, mint ahogy például a föld körüljárása is az elsõ lépéssel, és a gazdagság az elsõ fillérrel és így tovább.

Sehol nem szól csúcsokról, elõfeltételek megteremtésérõl, vagy alapozásról.
Persze azt magyarázol bele, amit akarsz.

2. Milyen minden feltételt, mit értesz ez alatt?
Milyen feltételekrõl van itt szó?
Említs e feltételek közül legalább tízet fontossági sorrendben, indoklással.

3. Biztosan valahol leírhattam, hogy bedõlt: légy szíves keresd elõ annak a hozzászólásnak a számát, amiben arról írtam, hogy bedõlt, vagy amelyikbõl te azt látod konkrétan, hogy bedõlt.
Csak mert én nem emlékszek ilyen hozzászólásomra.

4. Biztosan valahol az épület csúcsát hibáztathattam: légy szíves keresd elõ annak a hozzászólásnak a számát, amiben az épület csúcsát hibáztatom.
És légy szíves kifejteni, mit értesz az épület csúcsán, azon, hogy én azt hibáztatom.
Majd pedig add meg, hogy pontosan konkrétan melyik hozzászólásomban van errõl szó.
Csak mert én nem emlékszek ilyen hozzászólásomra.
clio1616v
se növényekrõl se állatokról nem "hablatyoltam"

tudom, hogy nincs elképzelésed se róla, nem is lehet elképzelni... meg kell tapasztalni...

azt szûrtem le az idézetedbõl, hogy meg kell teremteni minden feltételt mielõtt szerelmes leszel, különben bedõl, ahogy neked is bedõlt, hogy nem tettél meg minden elõzetes lépést...

csak te most ezért az "épület" csúcsát "hibáztatod"... tévesen!!!

clio1616v
A barátnõd még rengetegebb hámréteget juttat a levegõbe mert kb tízszerese a bõrhámrétegfelülete, mint egy kiccicának...

Sõt a hámrétegén is rengeteg baktérium képes megtelepedni... arról gondolom nem is tudsz, hogy rengeteg élõsködõ vírus és baktérium van a szájában, nyelvén és fogai között amikor pedig kényezteted a nyelveddel azokat lenyalod róla és átkerül a te szádba a nyálával amiben szintén rengeteg kórokozó élõsködik... sõt a fantáziádra bízom mely nyílásainak vannak még egyedi élõsködõ telepei, de ha kicsit nem vagy idióta hülye, akkor rájössz, hogy az egész lány vagy akár te is nem vagy más mint sok sok sejt együtt élõsködõ telepe...

Így továbbgondolva a történetet, a lány akival együtt élsz ti is egy együttélõ telepet alkottok, a saját kis élõsködõkultúrátokkal, ami ti vagytok...

Soha nem fogsz megbetegedni sem a barátnõdtõl sem magadtól, ha már egyszer az immunrendszered alkalmazkododott hozzá és az övé hozzád... ez is egyfajta kompromisszum 😉

clio1616v
Miaú ^^

Lehet elhalthámrétegallergiája van

clio1616v
A felesleges dolgokban tisztaságmániás vagy, de amiben meg fontos lenne nem... ?

Bizonyos szempontból igen,bizonyos szempontból nem.

chhaya
Ilyet se hallottam még, hogy az elhalt hámrétegek zavarjanak valakit az állatokban... feldobtad a napomat, tényleg, köszönöm. 😄
Amúgy te kissé tisztaságmániás lehetsz, jól tévedek?

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

mert gusztustalanok,mármint gondolj bele hogy mennyi kórokozót esetlegesen élõsködõt hordoznak,különösen az a leggusztustalanabb ha benntartják õket a lakásba összeszöröznek mindent ráadásul elhalt hámréteget is jutatnak a levegõbe bõven.....hát kössz de ez nekem sok és nem gusztusos.

chhaya
Miért?

salsoul
megint össze leárifárizol itt tököt babot, tücskör bogarat

elképzelésem nincs, hogy milyen épületrõl, és annak milyen csúcsárol hablagyolsz ráadásul úgy, hogy még soha sem láttad, még csak az alaprajzot sem

az idézetnek pedig baromira nem az a mondanivalója amit le leszûrsz
Cserediák
http://www.ahogyerzed.hu/?article=366 ---> olvassátok el,sztem érdekes és korrekt!

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

clio1616v
nem muszáj megenni mindent...

clio1616v
ott hogy neked nemcsak a szerelmi kapcsolatokkal vannak problémáid, hanem a hétköznapi kapcsolatokkal is...

állatok emberek tárgyakhoz való hozzáállásoddal van a baj... hát akkor hogyne lenne a szerelemmel is...

talán ami benne van az idézetedben a neved alatt épitkezni kellene az alapoktól... felépíteni egy nem labilis értékrendszert és akkor nem a tetejénél(szerelem) kellene megtámogatni 😊

és arra fogni hogy azért labilis az "épületed" mert a teteje rossz...

clio1616v
na mesélj milyen tapasztalataid vannak ezzel kapcsolatban?

salsoul
javaslom helyi áramszolgáltató elosztóközpontját odabújásra
salsoul

hol a faszban volt errõl szó clio, hol írtam én errõl?
Nekem felfordul a gyomrom a macskáktól meg a kutyáktól.

clio1616v
nekem bejön a bújás és a dörgölõzés, van amikor adni szeretem van amikor kapni... de soha sem tudatosan kérni 😊

clio1616v
a macskák is szerelmesek... nem esznek olyankor, nem tudatosan csak arra fókuszálnak, hogy ott legyenek a lánycica körül

miáú ^^

chhaya
A disznó meg a tetû még oké, de a görények aranyosak

salsoul
hát még a görénynek, a tetünek, disznónak...
chhaya
A macskáknak szinte dettó olyan a személyiségük, mint az embereknek, õk is kötnek kompromisszumot. De amúgy ige, sokkal õszintébbek. 😊

salsoul
És nem kutyákkal meg macskákkal kell körülvennie magát az embernek hanem emberi kapcsolatait renbetéve emberekkel, és velük kell megvalósítani a szükséges barátságot, szükséges gyengédséget...

És nem állatokkal kell kompenzálni.
salsoul
tudod clio a macskáknak legalább van valami gerincük, és lévén öntörvényûek kompromisszumokat nem kötnek, és karmaikkal jól megdolgoznak ha olyanjuk van

és nem mellékesen olyan büdös a szájuk, hogy menten beájúlnál tõle

még mindig "miáúú ^^"?
clio1616v
gondolj bele mi lenne ha lenne? 😛

chhaya
eh nekem nincs bundám, de szeretek dörgölõzni... 😄

clio1616v
szerintem olyankor a bundájuk statikusan feltöltõdik és a töltéskiegyenlítõdés során létrejövõ kisülések még izgatják is a bõrüket 😊

ki van ez találva 😛

miáúú ^^

chhaya
Biztos azért, mert nekik nem lenne olyan jó. 😄
Ezért találták ki a dörgölõzést

clio1616v
most salsoul vagy idézeteket keres vagy szerelmes lett ^^

clio1616v
finomaba kellene harapni az ajkakat és a nyelvet az bizos 😊 elméletileg még akár jó is lehet 😉

de még soha nem tapasztaltam, hogy cicák csináltak ilyet 😊

miaaú ^^

chhaya
Fájdalmas lenne olyan méretû szemfogakkal. 😄

clio1616v
egy is elég... de gyakorlatilag még nem láttam macskát csókolózni

salsoul
Hány darab idézetet kérsz ami ennek az elenkezõjét mondja?
clio1616v
A macskák nem csóklóznak :\

"Elmélet az, amikor mindent tudunk, de semmi nem mûködik. Gyakorlat az, amikor minden mûködik, de senki nem tudja, miért."

chhaya
Legyetek macskák, az a legjobb, miáú.

Szar már neked. Én a magam részérõl és férfi atom vagyok és egy nõ atommal akarok összekapcsolódni, nem pedig félemberként egy másik félemberrel.
clio1616v
én egy fiúelektron vagyok aki a lehetõ legközelebb szeretne elhelyezkedni a lány atommag körüli atompályán lehetõleg a 2p-n 😊

salsoul
és itt van még a mágnesség is, amit szintén lehet tanulmányozni
salsoul
itt érdemes tanulmányozni a kémiát, hogy miként jönnek létre a legstabilabb és leginstabilabb vegyületek, majd az elolvasottakat analógia elvén át kell vonatkoztatni a párkapcsolatokra

a kettõ a lényeget tekintve egy és csak külõs megjelenésében különbözõ
clio1616v
hogy egy kötés létrejöjjön sokkal több energiát kell befektetni, mint a szétszakításához

salsoul
azt kell kötni ami egyébként széthullik