22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
#14219 Hát figyelj, pillanatok alatt változhatnak dolgok. Jobb az ha gyorsan lezajlik valami és nincs húzva az agyad hónapokon keresztül. Jobb minél előbb tisztázni a dolgokat, vagy tovább lépni. -
#14218 Ha az első vagy neki, inkább engedd el. Ennek előbb-utóbb úgyis szakítás lesz a vége. -
ioinme #14217 Na igen ebben egyetértek. Csak számomra felfoghatatlan hogy egyetlen hét leforgása alatt megváltozott volna benne valami előző héten még tényleg oda volt értem legalábbis akkor még nem láttam semmi elő jelet. -
#14216 Az utsó gondolatod nagyon bejön. :) -
#14215 Ha első vagy neki, akkor ne várd azt, hogy az utolsó is leszel... :) -
#14214 Vagy csajozzon, de ne akarjon így kapcsolatot. A kapcsolat alapja a bizalom.
Bizalom = feltételezem a másikról, hogy nem lép félre és bízik bennem.
Bizalommal járó kötelesség, ha már félre léptem és nem valószínű, h a barát/barátnő megtudhatja mástól akkor inkább nem érdemes elmondani, mert minek terheljük szegényt ilyen dolgokkal. -
ioinme #14213 Köszi a biíztató szavakat, lehet tényleg felemelt fejjel én"vágok vissza" ha szeret elvileg úgyis megmutatja, és nem enged el ha minden igaz. :S Amugy első vagyok neki mindenben, azis lehet most ébredt fel a kalandvágya , bár nem oylannak ismertem meg én nem csodálkozok azok után hoyg előző barátnőm mit összeféltékenykedett és a végén ő csalt meg de már a féltékenykedési kálváriái közepette, na erre asszem nem lehet gombot varrni azóta nem hiszek senkinek. :S -
#14212 Pontosan! -
#14211 változzon meg -
#14210 Ismerek egy srácot, alapból minden csajnál körömrág. Ergó ne csajozzon? -
#14209 Ergó, ha úgy érzed nem jó a kapcsolat, nem bízol a csajodban és folyton azért rágod a körmöd, hogy vajon megcsal e amikor nincs veled. Akkor inkább jobb hagyni a picsába az egészet. -
#14208 najó nem mind, a 90%uk :) -
#14207 Nem alfahím duma. Ez az alfahím elmélet kicsit félre van értve. Arról van inkább szó, hogy nincs biztos kapcsolat. Pl. többször is volt, h olyan csajjal kavartam aki vagy szakított/rosszba volt a palijával(ezek általába kibékülnek a baráttal, miután kiélték magukat valakivel :D), vagy volt palijuk és nem tudtam róla. Az utóbbi rosszabb, mert amikor ilyen történt akkor mire bele éltem magam a dologba a csaj be is nyögte, hogy neki az a helyzet, hogy van barátja és ez így nem lesz oké, mert így meg úgy. Nah most eddig nem volt neki? :D Szal inkább arról van szó, hogy bárki bármikor lenyúlhatja bárkinek a bárkijét. -
clio1616v #14206 nem mind, csak az aki szeret és fél -
#14205 jólbeszélsz tesó :) -
IXEMGabeo #14204 megint ez az alfahím duma...mert a média ezt mondja? evvel jelentősen mi jó gyerekek le vagyunk írva akik egy picit is törődnének a lelkivilágukkal? -
#14203 Veled az élen. -
Rundstedt17 #14202 -
#14201 Jó ez vitatható, csak egyik haveromból akkora papucs lett az utóbbi időben, hogy az hihetetlen. És be van fosva, hogy elbukja a nőjét mintha nem találhatna másikat... :/ Persze elhiszem, hogy szereti, de ha nem tud feloldódni egy csaj mellett akkor az már régen rossz. Az ilyen dolgokat illene belátni. -
Rundstedt17 #14200 Mind az alfahímre bukik lényeg hogy sosem érezhetik biztonságban magukat melletted :D -
#14199 Jesszus, mennyi hozzáértő... -
#14198 Igen, akkor van gond ha nyeregben érzik magukat... -
clio1616v #14197 azért van önbizalmam mert biztos vagyok magamban tapasztalatom van és rálátásom dolgokra -
#14196 minden nő ezt imádja, le kell őket szarni, aztán le sem tudod őket vakarni magadról -
#14195 +Ha úgy érzed a csajod nem ragaszkodik hozzád úgy ahogy te hozzá, akkor az úgyis van akkor pedig csak idő kérdése h összejön valaki mással. Sztem hagyd a picsába és légy te az aki büszkén lép ki egy nem jól működő kapcsolatból! -
Rundstedt17 #14194 jah csak magával cseszik ki :D -
Rundstedt17 #14193 Nem lehet hanem mond meg neki és kapard össze magad,ez az egyetlen esélyed. -
#14192 Vagy dobd a picsába ha csak ilyen kínlódás az egész. Kevesebb gondod lesz. De rá is baszhatsz, főleg ha megvárod, hogy ő dobbantson. Ez a vergődés sosem működik. Van még egy rakás csaj akivel sokkal jobban kijöhetsz még meg minden. -
#14191 -
ioinme #14190 Igen igazad van, sajnos énis tapasztaltam mikro kicsit idézőjelben bunkóbb vele az ember akkor ő van oda értem. Most hogy nagyon elkezdtem ragaszkodni mert félek hogy elveszítem... áááá... lehet ma megmondom neki h tisztázzuk mert én tudok nélküle is élni, nem függök tőle. -közben meg igen. (olvastam állítólag jó taktika) -
Rundstedt17 #14189 lol,van élet a kapcsolaton kivül is
Amúgy meg nincs egyensúly mégha most meg is marad a nőd,kifog dobni ha továbbra is ennyire odavagy érte :D -
IXEMGabeo #14188 sok sikert, az egésznek az alapja az, ha megbeszélitek őszintén mi a probléma...bár nem fogtam még fel a problémád mer reggel van, de nekem minden helyzetben ez a véleményem:O -
#14187 ssssszúúúússssszáááááá :D -
IXEMGabeo #14186 az tény és való, h az önbizalma a csillagos égen van:D biztos nagyarcú lehet az illető:D -
ioinme #14185 Semmi új, írta neki mikor rám kérdezett a barátnő, hogy majd elmeséli suliban holnap mert hosszú. Na már ez sem jelent jót, bár írt mellé egy :D szmájlit. Nem tudom de ma is találkozunk 4 felé de hót ideg vagyok. -
#14184 Szeretem az ilyen Mouth-Herokat. -
clio1616v #14183 nem -
#14182 Jajj, ne parázz már ennyire, én sem írtam mindig a barátomnak, amikor épp msnen voltam... :) -
ioinme #14181 Élő kommentálás következik:barátnőjére rányitott rejtettben, rám érdekes módon nem. :S állítólag neki is csak azért ír mert ki volt írva hogy feltétlen írjon rá, de akkoris fura. :S Remeg a kezem amugy nagyon kilettem izgulok. -
ioinme #14180 Na igen, én várnék még egy hetet de ez anynira idegölő gondolom tudja aki már volt benne. Pokoli éjszakáim vannak 2 napja. Egyik nap azt álmodtam hogy szakított. Fura mert ő meg azt álmodta hogy egy másik fiúval volt ezt mesélte. Ráadásul valamelyik nap csinált rózsasziromból egy szívet nekem adta mondtam neki hogy mit csináljak vele, de ilyen kedvesebben, semmi flegmázás.és kivette a kezemből és ilyen mosolyogva kettétépte mint egy szakítás jelkép.... ezt mire véljem? Szerintem ez is annyira fura volt. :S Most beszél vele barátnője msn en lehet mindjárt kiderül mi van neki elszokott mondani midnent.