22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
clio1616v #14259 azoknak nincs magánélete, max eljárnak dugni esténként -
#14258 Viszont ha érzelmi szempontokra ültetjük a dolgot anyagiakról akkor talán még igaz is lehet. Személyes tapasztalatok alapján én is állíthatom. Nem működik úgy a kapcs mint eddig, kiszemel egy újat, ha nem válik be marad a régi... -
Flammius #14257 Sőt, amikor előállok azzal, hogy egy normális kapcsolat alapvető tulajdonsága, hogy a felek nem korlátozzák magukat semmiben, akkor a többség egyenesen szemét, sőt érzelemmentes és érzéketlen embernek titulál, ami már felettébb vicces is.
Egy számomra gusztustalan ideál (és nem azért gusztustalan, mert ideál, hanem azért, ami ennek az ideálnak a tartalma) a bárgyú boldogság ideálja. A veszélyektől mentes párkapcsolat, a bizalom túlzott erénnyé fokozása, az ernyedtség, a tunyaság ünneplése. Egy ilyen kapcsolat maga a halál, a képességek halála, az érzelmek halála, az ész halála, amit valami kölcsönös fegyverszünettel legitimálnak.
Nagy divat lett elhatárolódni az esküvőtől, de csak azért, mert az emberek feltalálták annak a módját, hogy a szerelmet intézménnyé, és egyezséggé degradálják házasság nélkül is.
Egy szerelem nélküli, de érdekes kapcsolat százszor többet ér, mint egy apró szerelemből kicsikart boldog egymás mellett bégetés. Nem tehetek róla, ez utóbbitól hányingerem van. -
IXEMGabeo #14256 rengeteg nő van aki Cégvezető vagy főnök akár úgyhogy ilyen formában ez megint általánosítás... -
clio1616v #14255 egy szakítás után kell sok idő, mire új kapcsolatba lépsz... a csajoknál ez másképp van ők párhuzamosan képesek kapcsolatokban lenni... nem általánosan, de nagy százalékban igaz, mert egy nő nem képes eltartani magát anyagilag olyan könnyen és függ a férfitól
addig nem szakít amig a kiszemelt új embert meg nem ismeri 100%ban ki nem ismeri, addig viszont kell egy támasz akit becsap addig -
clio1616v #14254 a gyerek hazugságban él kicsit -
#14253 Hát szerintem se meséltem olyan hihetetlen dolgokat... :D De azért valahol hízelgő, ha nem hiszik el, hogy balfék vagyok... ^^ -
clio1616v #14252 az én tapasztalataim is ilyenek és volt pár ügyem -
#14251 Most mért vetítenék olyan dolgokat, hogy milyen szerencsétlenül jöttem ki egy-egy esetből? Ha már kamuznék akkor olyat kamuznék, hogy persze lenyúltam a gárét és többé szóba sem állt a faszijával... Vagy szerinted szándékosan állítom be magam szerencsétlennek? Kapcsolatok terén meg szerintem nem beszélhetünk hozzáértőkről, én is csak megosztottam az élményeimet. -
IXEMGabeo #14250 nem véletlenül nem szólok közbe:) amikkel nem értek egyet nem fogom gyerekes vitákba fojtani:D inkább megnéztem az F1-et közbe xD -
#14249 Szerintem ez rohadtul nem igaz, és szerintem kicsit sokat vetítesz.
Viszont jó röhögni a sok "hozzáértőn" ebben a topikban! Komolyan, majd páromnak is megmutatom a topikot, hadd nevessen Ő is egy jót. :D -
#14248 Pontosítok: nem a függetlenség feladásáról kéne szólnia. Mert azt én is tudom, hogy a legtöbb embernek erről szól. -
#14247 Egy kapcsolat egyáltalán nem arról szól, hogy feladni a függetlenséget. Legalábbis nekem. Persze, ebből szoktak is gubancok lenni a kapcsolataimban, mert attól még, hogy van mellettem valaki, nem fogom feladni a dolgokat, amiket szeretek. -
Flammius #14246 Sajnos igazad van, ma az emberek 99%-a olyan értelemben használja a kapcsolat szót, mint te. A kapcsolat akkor kezdődik, amikor mindkét fél lemondott a függetlenségéről... Épp ez az, amiért azonnal kiszállok egy kapcsolatból, ha ezt észreveszem a másikon. Én pedig soha nem mondanék le a teljes függetlenségemről. -
#14245 Nálam egy kapcsolat minimum 3 hónapnál kezdődik. Az ilyen pár napos dolgokat részemről flörtnek nevezem. És ami azt illeti, egy flört is hagyhat mély nyomot az emberben, sőt! -
Flammius #14244 Ez is abból az ostoba szemléletből ered, hogy egy kapcsolat minősége arányban van a hosszával, pedig dehogyis. A lánynak, akit elhagytam évekbe telt, amíg feldolgozta az esetet, ebből is látszik, mekkora butaság ez a hossz=minőség dolog. -
ioinme #14243 Most lennénk egy hónap múlva egy évesek. Azért is bánt a dolog, hogy pont most van ez. remélem tényleg csak az évvégi hajtás van a dologban, amúgy már korábban úgy 1-2 hónapja panaszkodik h fáradt meg kimerült. nem tudom már akkor is hazudott vagy tényleg így volt és nincs mitől félnem de ma tisztázom vele bármi is az igazság. -
Mindenféleképp beszélj vele őszintén! -
#14241 Akkor a hasonló jelenségek nyílván csak az én közvetlen környezetemben általánosíthatóak... :) -
clio1616v #14240 ha elmondod a félelmeidet akkor megbizonyosodhatsz arról, hogy valóban szeret-e ;) vagy csak egy olyan valakit szeret akinek gondol, de te nem olyan vagy ténylegesen -
clio1616v #14239 mennyi idősek vagytok? -
ioinme #14238 Az lesz hogy megbeszélem ezt vele, csak félek mi van ha nincs semmi baj, és ezzel fogok elrontani mindent. Akkor azt meg magamnak nem tudom megbocsátani soha. -
clio1616v #14237 persze mert a lány már elkezdi a másodikat :D:D -
#14236 Van, csak nem állunk szóba egymással. :D -
clio1616v #14235 ^^ -
clio1616v #14234 persze titkold el, ha nincs lelkiimereted akkor minden oké lesz -
#14233 Ebben a sorrendben?! xD -
clio1616v #14232 na igen az szokott féltékenykedni csak akinek vaj van a füle mögött ;) -
clio1616v #14231 de ha van eszed akkor tiszta vizet öntetsz vele a pohárba
és normálisan elváltok -
clio1616v #14230 ha még sokáig akarsz vele lenni, akkor tartsd félelemben :D
mondd neki, hogy öngyilkos leszel és megölöd ha megcsal :DDDDD -
clio1616v #14229 nem neki való :) -
clio1616v #14228 nem bármikor :) és nem bárki
mindig van jobb, aki alapból elégedetlen típus az mindig jobbat keres :) -
clio1616v #14227 na ezeket nem komoly csajoknak kell hívni -
#14226 9 nap nem kapcsolat... Legalábbis szerintem. -
Flammius #14225 9 nap, hogy rontsam a statisztikát. -
ioinme #14224 Akkor errefelé csupán jobban koncentrálódik az elsőre együtt maradók aránya, itt sok olyan lányt is ismerek akinek ez az első van 3-4 és egy 6 éves kapcsolat is. ma majd beszélek vele 4 kor, akkor kb elmegyek és este írok ide hogy akkor sikerült-e valamit kiszedni belőle, de legkésőbb holnap délelőtt kiderül a dolog mert barátnője rákérdez és sms-ben értesít. (mint valami játéknál:S) Olyan fura mert msn-en ma is jókedve volt meg tegnap is de voltak pillanatok nem is egy mint már írtam mikor olyan furcsa volt. Adná az ég hogy csak tényleg feszült legyen. -
#14223 Hát... nemtom... Én mindössze egyetlen párt ismerek, akiknek az első kapcsolata van, és már évek óta együtt vannak. Pontosabban a srácnak az első kapcsolata, a lánynak nem.
Viszont azt megfigyeltem, hogy a srácoknak tovább tart az első kapcsolata, mint a lányoknak. -
#14222 Így szokott ez lenni, de jobb így az elején elengedni mint több hónap, esetleg év után amikor már teljesen belezúgtál. -
ioinme #14221 Csak reménykedtem abban, hogy mi is olyanok leszünk mint néhány kivétel akik évekig vannak együtt első kapcsolat ellenére. Ismerőseim közül sokan ilyenek. Nekem bezzeg sose ment még. :S Egyetértek abban hogy nem szabad húzni a dolgokat. Viszont most kezdtem megszeretni ezért annyira rohadék a sors ha ez tényleg így lesz. Most kezdtem volna még jobban megszeretni eddig nem éltem bele amúgy magam, csak most hogy rájöttem elveszíthetem. -