Ritka rendes lányt találni

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tarajos Sül
"Ne figyelj cliora, sokszor beszél hülyeséget."
Eggyetértek vele

De vagy utál a lány,vagy szimpatikus vagyok neki,vagy szeret,vagy egy jopofa emberkének tart.
Attól függetlenül,hogy hány éves vagyok,és hogy ki vagyok
Én pedig azért nem örülök a helyzetnek,mert az elsõ verzió "él" jelenleg.
Pedig lehetne akár a többi közül valamelyik is...
😞
Köszönöm azért a Te tanácsodat is...

Lehet elmondom neki,hogy bánt engem,hogy észre se vesz,pedig én nem adtam neki rá megfelelõ indokot :S
Ettöl gondolom megenyhül,és csak nem akar nekem szándékosan rosszat
A levél tárgya pedig,hogy jelentkezek egy rendezvényre,és hogy szívesen elmennék vele,ha õ is szeretné,de ha nem akkor,majd máskor,és majd találkozunk(de csak ennyi írtam neki,semmi többet)
Ezt a levélírást azért nem tartom jó ötletnek(mostmár),mert azután kelett volna ezt írnom,hogy igen is tudja,hogy velem szívesen elmenne bárhova,és örülne nekem.
Az ennyi idõs csajoknál semmi sem biztos. Lehet, hogy visszafogottnak tûnik, de ki tudja, mi a látszat mögött. A tinikor amúgy is a személyiség kialakulásának korszaka, szóval lehet ha így nem "akar észrevenni", lehet csak úgy "tudna", ha igyekszel mindig középpontba kerülni abban a társaságban, amiben õ is ott van, teszed a nagymenõt... egy 16 éves lányt hamarabb lehet lehengerlõ külsõvel és szöveggel megnyerni, mint õszinte érzelmekkel és kinyilatkoztatásokkal (tisztelet a kivételnek persze, de én olyat csak keveset ismerek).

"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."

Tarajos Sül
"/Külsõ, belsõ... Már csak a folt kell, és lehet is pumpálni. /"

A nagy kerékpárszakértõ xD

Clio1616V:

Hát igen,nem ma születtem,hanem több,mint 20 éve 😊
Egyébként nem néz ki nagy pasizósnak(sõt nem is látom,hogy sok fiú fejét fordítaná el),és nem "arra" kell a lány,de kicsit bánt,hogy kerül engem,holott én tudom,hogy semmi okot nem adtam rá...
(legalábbis azt hiszem)

amugy az a legjobb,hogy még barátként sem akar kezelni :S

Köszi Azért Mindkettõtöknek
minigirl
Ne figyelj cliora, sokszor beszél hülyeséget. Egy kapcsolat nem feltétlenül jár kötöttséggel. Különösen, ha jól érzed magad benne.

A lányra meg csak annyit tudok mondani, hogy még nem akar senkit maga mellé, esetleg tényleg megijedt a leveledtõl, de nem a kötöttség miatt, hanem azért, mert nem ismer. Próbálj vele sokat beszélgetni, és még véletlenül se hozd fel neki a kapcsolat témát. Vagy kialakul, vagy nem, ezt nem lehet erõltetni.

Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.

Ezzel egyetértek, aki nem használja az eszét is valamennyire a szerelemben, az sokat fog seggre esni ugyanattól a banánhéjtól.

"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."

Dick Riddick
Így van. Várj, megismeritek egymást, fény derül a dolgokra, és a barátja leszel. De nem a pasija.
Hidd el, jobb ha nem a barátja akarsz lenni.
/Külsõ, belsõ... Már csak a folt kell, és lehet is pumpálni. <#nevetes1>/

\"Heroes never die. They just reload.\"

clio1616v
pici lány még... mit vársz tõle?

nem fogja lekötni magát melletted, most szerzi a tapasztalatokat... figyeli az emberek viselkedését reakcióját, ha van esze és okos lány mûvelt és a családja is jól nevelte akkor nem fog leállni senkivel ennyi idõsen... és nem esik teherbe 17-18 évesen

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Tarajos Sül
16,de visszafogott,tehát nem ilyen k*rváskodó...
Lenne is rá idõ,és nagyon sokszor van olyan,hogy egyedül van(vipen is 178 ismije van)ilyenkor tudnék vele beszélgetni,és már beszélgettem is vele...
de ha látnátok amit én :S
Ha elmegyek melette semmi,hiába köszönök...
(amugy levelet azért írtam neki,mikor amugy egy suliba járunk,mert nem sokat látom,heti 2x,akkorsem mindig)
Ha nagyon rámenõs vagyok,és megállok elõtte,biztos látja,hogy nem megyek el,csak úgy,és akkor kényszerbõl beszélget velem :S
Igazából az lenne a legjobb,ha valami olyan okot szûrt volna le a levélbõl,hogy kerülni kell ezek után,mert fél,hogy pl kihasználom,és ez azért jó,mert nekem nem ilyen célom van vele :$
csak bizonyítani nehéz,mikor ilyen a hozzáállása...

Fél a kötöttségtõl?
Úgy érted,hogy túl idegen vagyok neki?
Az a terv,ha látom egyedül,akkor beszélgetek vele,és talán hozzám szokik,hogy nem olyan vagyok,amilyennek gondol...
de ha egyszer ezeket vette a fejébe :S
nõkben ne bízzato nincs értelme XD
clio1616v
így van... ezért kell hibázni, hogy tudd mik a következményei

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

clio1616v
kersze mert fél a kötöttségtõl... mennyi idõs a leány?

HTS s3rg1nh00
most komolyan nem érted?akkor elég nagy gáz van...
ha egy hiba után nem gondolkodsz el azon,legközelebb hogy tudnád kikerülni...az baj.

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Tarajos Sül
"de a legjobb lehetõség az, ha bebizonyítják neki, hogy nem feltétlenül minden pasi egy hímsoviniszta állat. 😊"

Szia

Nekem is ez a véleményem.
Ha nekem van egy kiszemelt illetõ 😊,akkor nem mondom meg neki azonnal a szándékaimat,mert akkor tuti,hogy csak a külsõre fog ítélni...
Ha viszont várok,és úgy közeledek hozzá,mint egy barát,akirõl nem tud semmit,akkor megtud ismerni,és ha ezután derül fény a dolgokra,akkor már 2 szempont szerint tud véleményt alkotni rólam.(külsõ,belsõ)
Sajna mostanság elkövettem egy ilyen típusú hibát...
Egy lánynak írtam vipen levelet(nem is durva,semmi olyan nincs benne) és ezek után mintha észre sem venne...
Az tudni kell,hogy nem ismerjük egymást,de én mégis voltam olyan hülye,hogy ilyen szituációban írtam neki levelet...
Nem hagytam neki idõt,hogy azt gondolná "meg kéne próbálni vele,mert rendes srác,lehet rá számítani,és hûséges stb"
De a levélbõl vmi olyasmit vett a fejébe,hogy engemet kerülni kell
Kicsit bonyolult :S
clio1616v
vedd úgy hogy tovább gondolkodtam és ezt a gondolatomat dobta 😉

norbre
azt is lehet 😊 azért gondoltam van összefüggés mert nem szimplán postoltad, hanem válaszként írtad az én hsz-emre 😊😊

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

clio1616v
és ha ok nélkül írtam? csak úgy? 😊

miért kellene összefüggnie? 😄

norbre
nem.. csak azért gondoltam hogy annak szánod mert nem látom igazán hogy függ össze a két dolog 😊

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

norbre
"ha elégedett vagy nem feltétlenül vagy boldog 😊"
lásd: #12177

a #12178-ben pedig pont nem a boldogságról beszéltem nem az elégedettségrõl 😉

amúgymeg még sincs meg mindened ha hiányolod a párod

clio1616v
miért csak azért írhatok valamit hogy téged megkérdõjelezzelek? 😊

norbre
amit írtam ezt nem kérdõjelezi meg 😊

clio1616v
vannak rossz emberek... szándékosan rosszat akarnak másoknak, semmilyen kompromisszumra nem hajlandóak, érzéketlenek nulla érzelem van bennük...képtelenek bármilyen empátiára...

nekem tõlük fordul fel a gyomrom

clio1616v
rossz társaságba került 😉

clio1616v
ha elégedett vagy nem feltétlenül vagy boldog 😊

most elégedett vagyok, mert mindenem megvan... de nem vagyok boldog annyira mintha velem lenne az életem párja

clio1616v
😊 igen elõfordul

norbre
ha hallgatunk Feldmar-ra akkor a legmélyebb legbelsõ szinten mindenki jó.. mindenki csecsemõbõl indul és mivel nehezen lehetne azt mondani egy csecsemõre is hogy "rossz", csak a ránkrakódott dolgok tesznek minket azzá akik vagyunk (és az is csak a környezet tükrében jó vagy rossz).. ha lehántunk minden szerzett "dolgunkat" akkor egy ártatlan és "jó" csecsemõt kapunk 😊

segíts légyszi ^^

asd

minigirl
Hogyne lehetne. Csak kell mellé egy pasi, aki elviseli a hisztijeit, vagy esetleg egy olyan, aki kordában tartja, de a legjobb lehetõség az, ha bebizonyítják neki, hogy nem feltétlenül minden pasi egy hímsoviniszta állat. 😊

Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.

Ha pl van egy feminista hölgy, aki utál és gyûlöl bennünket és idõnként igen durva és sokszor valótlan dolgokat mond rólunk, elvileg azért még lehet õ valahol a lelke mélyén egy rendes lány ?
HTS s3rg1nh00
"hameg nem mûködik akk pedig felesleges rajta gondolkozni h miért nem."
remélem rájössz magadtól is rájössz mekkora hülyeséget írtál.

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

norbre
nem tudom.. én amikor boldognak érzem magam akkor azt érzem hogy minden rendben van az életemmel akkor éppen

norbre
mókás.. szerintem egyszerre postoltunk és a tiédet rakta be 2x 😊

azt akartam írni hogy részben javítom magam.. azt gondolom ha valaki boldog akkor elégedett mindennel az életében (még ha ez csak idõleges érzés is esetleg).. viszont lehet valaki elégedett az életének csak egy területével is és akkor viszont nem mondható hogy boldog is..

clio1616v
az elégedettség az azt jelenti, hogy az amit elvársz megvan... a boldogság pedig attól van ha ennél többet kapsz 😊

norbre
ezt ne mértem.. ha boldog vagyok akkor elégedett vagyok.. mindennel

igaz, de ha boldog vagyok akk nem azt fogom mondani h "hmm elégedett vagyok az életemmel", ha viszont ezt mondja valaki akk az pedig nem boldog 😄

asd

norbre
a kettõ elég rokon dolog.. aki boldog elégedett is 😊

pont nem ^^

te elégedett vagy boldog akarsz lenni?

asd

salsoul
pont ilyen agy nélkül élõ hülyék kellenek a fogyasztói társadalomba
clio1616v
puszta jóindulattal és építõ szándékkal mondta... 😊

clio1616v
így van... nem tudatos, ha tudatosan akarsz valamit érezni vagy tenni akkor régen rossz 😊

Hja ezt mondjuk nemértem, tök felesleges itt vitázni errõl, ha mûködik egy kapcsolat akk én biztos nem gondolkozok azon h most miért is mûködik, kötöttünk-e kompromisszumot vagy nem stb. 😄 hameg nem mûködik akk pedig felesleges rajta gondolkozni h miért nem.
Igazából sztem igaza van mindkettõtöknek, mert ha van is egy kapcsolatban kompromisszum az sztem egyáltalán nem tudatos, csak úgy kialakul, ha szereted a másikat, és tényleg feltétel nélkül szereted.
Megpróbáljátok egymást boldoggá tenni esetleg mindketten feladtok valamit a másikért, bár ez nemtudom mennyire nevezhetõ kompromisszumnak... Már ha az alapján nézzük, h a kompromisszum egy egyezmény.

asd

Dick Riddick
"nem sértésként" <#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

\"Heroes never die. They just reload.\"

chhaya
Csak azt nem értem, hogy miért nem hagyjátok abba végre.

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

Ez a kihasználós megalkuvós duma már önmagában tömény,szerintem a normális embereket megviseli még olvasva is,hát még azt a szerencsétlen lányt akit áldozatodnak szemelsz ki....Egy szószerint gerinctelen csúszómászó agyatlan papucsállatka benyomását kelted,nem sértésként de nekem ez jön le.fúj csak ennyit tudok mondani...

salsoul
jelentkezzen aki érti
és az is aki nem
hogy lássuk
mennyire érthetõ
norbre
mégpedig mert nincs benne kölcsönösség.. az hogy õ jobban érzi magát mert te elõreengedted, azt nem szándékosan teszi.. õ nem akarta ezt a jó érzést "odaadni" neked..

norbre
ennek a kosarasnak nem sok köze van a kompromisszumhoz.. ez pusztán figyelmesség

norbre
arra gondoltam ha tudná hogy te így érted mit szólna..

clio1616v
remélem csak te nem érted 😉

salsoul
? >>> :
salsoul
clio össze vissza használod a szavakat

azt kell gondoljam neked a kompromisszum szó a gumicicád, hogy mindenre azt mondhasd? kompromisszum, függetlenül attól, hogy ténylegesen az-e vagy sem, mert az már nem számít, csak azt lehessen mondani kompromisszum