22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • IXEMGabeo
    mindent jól tettél, ne hagyd magad alávetni ilyen szemétségeknek:S nem is értem az embereket komolyan...
  • clio1616v
    szerintem ő olyasmire gondol, hogy egy csajnak ne mond hogy dagadt disznó vagy... de ez inkább bunkósági kérdés nem pedig őszinteségi
  • minigirl
    Magamtól függök.
  • BlackCat
    igen, nagyon nehez
    O kb 600x gazdagabb, mint en, de en pont ezert nem koltozok most vele ossze, mert nem akarok fuggo helyzetbe kerulni
    inkabb maradok szepen itt a fenekemen es majd talalkozunk hetvegente vagy ahogy kialakul

egyszer mar laktunk egyutt es amikor osszevesztunk feloltoztem, h elmenjek vmerre, mivel nala laktam igy minden joga megvolt h a kovetkezoket mondja:
    Ha kilepsz azon az ajton, mire hazajossz a holmid kint lesz az utcan.

befenyegetett, szemet volt - es mindez miert valosulhatott meg? mert az ove volt a lakas es tudta, h nem tehetek mast (az orszag nyugati pontjan laktunk, oda jart suliba, de az orszag keleti pontjan lakunk eredetileg, csak vele mentem)

ez egy nagyon szemet huzas volt - tehetetlen, gyerekes, szemet

azota nem hagyom, h kiszolgaltatott helyzetbe keruljek

azota rengeteget valtozott, sokat alkalmazkodott, sokat formalodott, de ezek a tuskek sosem tunnek el es teljes erot es hatarozottsagot biztositanak bizonytalan helyzetben: SOSE LEGY FUGGO HELYZETBEN EGY FERFITOL SEM
  • IXEMGabeo
    nekem, ha akarnám se menne a hazugság...embertípus függő, amúgy pedig nehogy avval kezdj el érvelni nekem h a hazugságot meg kell tanulni, mert a hazugság az rossz sosem áll stabil lábakon ezt jegyezd meg...
  • clio1616v
    te független vagy?

nem talpraesettség kérdése csak...
  • IXEMGabeo
    erre mondják azt sokan, hogy minden szülő máshogy neveli a gyerekét csak rajtuk múlik minden...
  • minigirl
    Persze, aki nem talpraesett, az meg is érdemli, hogy háztartási robotgépként, guminőként használják otthon, minek cserébe kosztot-kvártélyt kap.
  • clio1616v
    nem szabad elpazarolni az életét szerintem sem, nagyon fogja bánni amikor majd szakítanak, hogy ennyi időt is eltöltött vele
  • clio1616v
    nem fog változni, mert akkor meg a hála ami köti az anyjához...

neked kb semmi közödnek nem kellene lenni az anyjához onnéttól kezdve, hogy közös életet akartok, de neki sem.. el kellene válni a szoknyájától

ott a tiéd :P
  • minigirl
    Komolyan még 2 évet akarsz várni egy srácra, aki anyu szoknyájától függ?! Vagy nagyon szereted, vagy vak vagy.
  • clio1616v
    egy nőnek sokkal nehezebb egzisztenciát teremteni egyedül és úgy pártkeresni, a legtöbb lány szülőkön nagyszülőkön vagy párjukon függ és ami a legnagyobb probléma ez a függés leginkább anyagi jellegű
  • clio1616v
    így más...
  • clio1616v
    akkor egyrészt szerencsés vagy, hogy nem függsz anyagilag senkitől, így jó eséllyel találsz magadnak őszinte párt

másrészt a férfiak többsége szereti, hogy függ tőlük a nő

ez a kettősség miatt viszont nem egyszerű neked sem
  • BlackCat
    igen, sajnos ez igy van
    en is ruhellem az anyjat, O is engem, szoval allandoan ellenem uszitja a fiat...ez is nehezit a dolgon
    de talan, ha kikerul a hataskorebol, talan megvaltozik a helyzet
    erre van 2 eve
    addig meg varok
    de utana kilepek, ha nem valtozik a helyzet
  • minigirl
    Fenéket. Arról te tehetsz, hogy olyan nők kellenek, akiket el kell tartani. Ha már itt tartunk, akkor meg is érdemled.
  • Flammius
    Tényleg nagyon másként látjuk a világot (szerencsére), hazugság, mint megoldás, nekem ez eszembe sem jutott. Viszont hazugság, mint mindenkori adottság, hazugság, mint a tisztelet egyfajta jele. A hazugság mindig és mindent behálóz, a kérdés (szerencsére) nem az, hogy hazudunk-e, vagy sem, hanem, hogy ki milyen szinten tud hazudni. A hazugság egy képesség, amivel egyesek egészen varázslatosan képesek bánni, mások csak nagyon közepesen, megint mások otrombán, végül pedig ott vannak azok a szerencsétlenek, akik olyannyira híján vannak e képességnek, hogy másoknak képtelenek is hazudni. Így kénytelenek maguk ellen fordítani ezt a szörnyen hatékony fegyvert, és önmaguknak hazudnak.
  • clio1616v
    de szerethet, csak nem te vagy a fontosabb

az ilyen anyutól függőkről megvan a véleményem... de a szüleiről is, hogy nem hagyták önállódosni
  • BlackCat
    az anyagiak sosem erdekeltek
    meg tudok magamnak teremteni bmit

inkabb az erzelmi vonzataval van gond
  • clio1616v
    ez sajnos így működik az esetek többségében, sajnos volt benne részem
  • BlackCat
    ezt hogy erted?

aki a szuleit helyezi eloterbe, az nem szereti a masikat

mondjuk ennek van egy olyan hattere, h a baratom full gazdag, pontosabban a szulei es mivel sosem kellett megdolgoznia semmiert,igy az anyjaektol kapott penztol fuggott mindig is es mai napig fugg
    egyedul annyi remenyem van, h most elkezd dolgozni es talan 2 ev alatt, mig befejezem a sulit eljut arra a pontra, h onallo lesz elegge
  • clio1616v
    lépj ki a kapcsolatból, ha az anyagi lehetőséged meg van rá
  • minigirl
    Mekkora hímsoviniszta p*cs vagy... :S
  • clio1616v
    van aki a szüleit helyezi előtérbe van aki a haverjait, mint mini
  • clio1616v
    csak azt lehet kihasználni aki fél
  • BlackCat
    abban, h 3 eve vagyok egyutt a baratommal, de mai napig az anyjat helyezi elem

de ez nagyon osszetett, de ez a legfobb baj
  • clio1616v
    és ez miben nyilvánul meg?
  • BlackCat
    senki nem olyan hulye h ne lassa at a dolgot
    csak magara vethet, akit ki lehet hasznalni
    pl engem
    szeretem a baratom, de szemmel lathatoan nem akar tolem semmi komolyat
    sajat hibam es gyengesegem
  • clio1616v
    a hazugság soha sem megoldás, hanem tovább nehezíti a problémát

önámítás az amit csinálsz, olyan mint a vallás... megnyugtat, de nem jelent problémamegoldást

félni nem szabad, az hazudik aki fél, amúgy meg az a hazugság amit nem hiszel el
  • BlackCat
    en egy normalis lany vagyok
  • Flammius
    Aki a hazugságot nem szereti, az életet sem fogja tudni szeretni.

Mi van akkor, ha egy nő kihasznál, legfeljebb egy jót nevetek rajta, hogy milyen ügyes volt (egy sekélyes, és buta nő már más kérdés, szerencsére engem efféle veszély sosem fenyeget). A kicsinyesség jele, ha valaki folyton csak azzal van elfoglalva, hogy mit veszíthet. Egy ilyen ember soha nem is mer kockáztatni. A bukástól, a megtévesztettségtől nem félni kell, hanem megtanulni az előnyünkre fordítani. A legtöbbet pont attól a néhány nőtől tanultam, akik átvertek, vagy kihasználtak, ők tettek azzá ami lettem, és ezért hálás is vagyok nekik. És azt sem mondhatom, hogy nem tudtam, nem éreztem a "balsorsomat" előre, de fontosabb volt, hogy lássam ezt az egészet kibomlani - az adott lány teljes személyét, a saját falnak futó érzelmeimet, amikkel majd meg kell küzdenem, stb. Aki fél az ilyen helyzetektől, aki ilyenkor megtorpan, az az én szememben gyáva. És aki fél hazudni a másiknak, aki félti a másikat a következményektől, az szintén erősen jellemhibás ember a szememben. Ezekből az emberekből mind hiányzik valami keménység, tulajdonképpen semmire sem jók.
  • clio1616v
    na ez az igazán utópia

és nőknél meg is lehet érteni, nem gondolkozhat csak a "szívével" mert különben éhenhal
  • SZilaJMaGGoT
    Hát igen, úgy kalandozzon valaki, hogy előtte bejelenti a párjának, h ő kilép a kapcsolatból és inkább kalandozik...
  • clio1616v
    olyan nőt fog el ilyen kéj akinek van eltartója és csak szórakozni vágyik nem komoly kapcsolatra esze ágában nincs váltani, csak unatkozik otthon
  • clio1616v
    ez így van
  • Flammius
    Szerinted olyan nő nem is létezik, akit egyfajta sajátos kéj fog el attól, hogy a bizonytalanba, az ismeretlenbe, a potenciálisan veszélyesbe lép? Szerencsére vannak még ilyen nők (és persze férfiak is), de valóban egyre kevesebben. Viszont az lesújtó, hogy egyesek már el sem tudják ezt képzelni.
  • clio1616v
    na nekem az érdekes kapcsolattól van hányingerem, amikor az egyik fél be van csapva mert a szerelmessége ki van használva és csak élősködik rajta a párja
  • Molnibalage
    Ez most nem tudom, hogy jól vagy rosszul hangzik.
  • minigirl
    Egyetértek.
    Bár az utolsó bekezdéseddel kissé vitatkoznék, hisz a szerelem is lehet érdekes, ha a felek nem laposítják el, nem gyömöszölik bele a hétköznapok szürkeségébe.
  • SZilaJMaGGoT
    Persze ez így ebben a formában sztereotíp, szal valszeg csak én voltam rosszkor rossz helyen... :D