22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • IXEMGabeo
    jó terveid vannak örülök h nem hagyod el magad és nem keseredsz el a barátod miatt...
  • clio1616v
    ez a kimenés kicsit túl jól hangzik...
  • clio1616v
    túlságosan foglalkozol mások véleményével :)

nicns rá szükséged
  • BlackCat
    hat amugy most jelenleg azert vagyok ilyen csoro, mert magamnak fizetem a sulit, itthon elek anyamek nyakan es nincs melom (levelezos vagyok es az 130 egy felevre) - nem baj, kimegyek, akkor lesz penzem a sulira (atmegyek nappalira, ezerszer tobbet tanulnak a nappalisok es azert szeretnek jo szakember lenni, meg orakra jarni)
  • clio1616v
    ez nagyon ritka ;) és nem kell hozzá diploma, viszont okosnak kell lennie valóban
  • minigirl
    Nem hinném, hogy sajnáltatta volna magát, akár egy percig is... Bár azóta egy szót nem beszéltem vele, és nem is vagyok rá kíváncsi.
  • SZilaJMaGGoT
    Szerintem is hagyd a picsába ezt a srácot, neki az lenne a jó ha függnél tőle, s amennyiben neked ez nem jó akkor keress valaki mást aki hozzád való.
  • clio1616v
    :D akkor meg? kell neked a párkapcsolat?

szerintem nem ;) - már ha az a harmónia amit egyedül létrehoztál kielégítő
  • BlackCat
    ooo, nekem ez az almom, h ilyen csaj legyek
    diplomas, csini, sugarzo bomba no, aki azert sugarzik (mert most jott paksrol), mert tudja, h bmit megkaphat, bmit megtehet, mert bmire kepes :)
  • IXEMGabeo
    xD nem semmi...
  • minigirl
    Ahogy ismerlek neked közöd nincs a "maradék 10%"-hoz... :D
  • clio1616v
    bántani fogja a női büszkeségét, hogyha nem megy utána
  • BlackCat
    nekik meg van 3 lakasuk bp-n meg egy sopronban
    szarul allnak
    :D

nem baj, diploma utan pofán baszom az anyjat a diplomammal (bocs, de ezt muszaj volt így leirni) :D
  • minigirl
    Nekem pl nem tökéletesség kéne, hanem harmónia. Ez valahogy még csak egyedül jött össze... :D
  • clio1616v
    magyarul kivárt, hogy te szakíts vele és sajnáltathassa magát
  • clio1616v
    akkor én a maradék 10% ritka pasik táborához tartozok. Nekem talpraesett céltudatos önmagát ellátni képes nőre van szükségem, aki nem akar tőlem függni és meg akarja őrizni a függetlenségét. Nem várja el, hogy próbababaként a legcsillivilibb ruhákba öltöztessem és plázákba, éttermekbe ciplejem.

Lehet ez amiatt van, hogy a külsőségek csak és kizárólag a saját magamnak megfelelés céljából fontosak, nem érdekel, hogy másnak tetszik-e az ami nekem.
  • minigirl
    De előre szólok, hogy ne lepjen meg, ha nem megy utánad.
  • IXEMGabeo
    még a végén kiderül, h clioék módszere nem jó és minigirl tanácsát fogadod meg:)
  • BlackCat
    hat...sztem nem jatsza meg magat, inkabb az anyja van ra nagyon nagy hatassal

egy biztos,kimegyek melozni, hazajovok, kimegyek alberletbe es onnantol kezdve akkora onbizalmam lesz, mint egy haz :D
    jelenleg undorito kis szarkupacnak erzem magam :D (h nincs jelenleg penzem)
  • BlackCat
    huh, ez nem is rossz dolog
    marmint tokeletes tesztje annak, h mit is reagal a masik
    mondjuk en, ha nem hivom fel, vagy balheban valunk el, akkor felkeres

huh...ez tetszik
    tehat veszekedes kapcsan egyszeruen kisetalsz vagy hogy? ezt en is megnezem :D
  • minigirl
    Nem, és talán az egész kapcsolatunk alatt ez volt a legjobb húzása.
  • clio1616v
    lehet a repülő ajtó volt az az ajtó :)
  • IXEMGabeo
    szerintem az egyik felét szereted, amikor más emberek előtt van teszi az agyát, mint pl az anyja előtti megfelelési vágy??? mondhatjuk h kétszínű emberbe szerettél bele, de az is lehet, hogy a mama van rohadt nagy befolyással rá
  • BlackCat
    es nem ment utanad??
  • Flammius
    Teljesen igazad van, a férfiak 90%-ának egy olyan nő az álma, aki bárgyú módon szép, elesettséget, tehetetlenséget sugall, de egyszersmind olyan kisugárzása is van (elég nagy részben pusztán szexuális, illetve presztízs jellegű kisugárzás, mint egyfajta sportkocsi), aminek a férfiak legnagyobb része képtelen ellenállni. Magyarul egy nagy hatalmú nőről van szó, aki a hatalmát abból nyeri, hogy extrém módon kelendő. A tömegek számára való tetszés a bárgyúság és elesettség látszatából adódik, a magas "piaci értéke" pedig a vele járó hatalom érzéséből adódik. Egy hatalommal rendelkező nőt "uralni", vagy elérni, hogy eljátssza az uraltság szerepét, hatalmat sejtet a férfiben is, ezért a többi férfi felnéz rá.

Nekem sincs ellenemre egy ilyen nő, ha kellőképpen okos, és érdekes, ha buta, és sablonos, akkor sajnos az én számomra érdektelen a történet. De akármelyik esetről is legyen szó egy ilyen nő ellenáll a "békeszerződéseknek", és a párjától is egy folyamatos "teljesítményt" vár el, különben elhagyja, ám mint mindent ezt is lehet kifinomult, és otromba módon csinálni. Sok férfi úgy érvel ezen nők viselkedése ellen, hogy kizárólag az otromba (persze ez a jóval gyakoribb) megvalósulásaikat veszi figyelembe.

Ha pedig a fentiekből valami hiányzik, akkor az már nem is álmaik nője (ez is egyfajta "férfiúi egyszerűségre" utal), de nekik úgy kell valami, hogy azért nem akarnak fizetni. Nem akarnak fájdalommal fizetni a boldogságért, tanulással a bölcsességért, stb. A tökéletesség a legtöbb ember számára még mindig azt jelenti, hogy ingyen élni, ahol a hangsúly nem az "élnin", hanem az "ingyenen" van.
  • minigirl
    Tudod, hogy léptem ki egy majdnem ugyanilyen kapcsolatból? Úgy, hogy az egyik (mint kiderült az utolsó) veszekedést azzal zártam le, hogy kisétáltam az ajtón, és vissza se néztem.
  • IXEMGabeo
    xD van ez így...tényleg csak egy abszurd példát hoztam fel:) vendéglátóba dolgozott az anyám ez viszont nem hazugság, cukrász boltja volt korábban fiatal korában...
  • clio1616v
    a szerelem az belőled jön és annak kell adnod aki meg is érdemli és viszonozza
  • IXEMGabeo
    helyes:)
  • BlackCat
    na latod ez egy jo kerdes
    amikor velem van, kedves, humoros, ragaszkodo, viszont vannak ilyen huzasai
    szoval lehet csak magat a szerelmet szeretem? nem tudom
    vegulis ha vegig tekintek a szarjain valoban jo kerdesnek tunik mit szeretek benne
    de amikor velem van, annyira egyertelmu
  • clio1616v
    akkor hazudtál :D jól csinálod, simán elhittem
  • SZilaJMaGGoT
    Igen általában sokkal több bajjal jár hazudni mint igazat mondani... :D Főleg hogy amiről egy embernél több tud az már nem titok és előbb utóbb minden szar utol ér... :)
  • IXEMGabeo
    de ő mindig jól főz úgyhogy ez csak egy példa volt a részemről:)
  • BlackCat
    azota mar egyszer szakitottunk
    ujra osszejottunk, de sokszor ugy erzem, h negativ hatassal van az eletemre...sot...nem baj, most nyaron megyek ki 2 honapra angliaba dolgozni - az elmult 2 nyaron nem mentem, miatta, de most mar csak azt fogom nezni, h nekem mi viszi elorebb az eletem es nem azt, h mit erzek iranta
  • clio1616v
    mit szeretsz benne?
  • clio1616v
    tudja ő ha szart főz hidd el
  • BlackCat
    nem vagyok vak, tisztan latom, csak baromira szeretem
    sajnos akarmennyire fasirtban vagyunk, ahogy meglatom mindent elfelejtek es ettol az egytol felek :(
    meg senki nem volt ram ilyen hatassal :((
    sajnos egy undorito gyurma vagyok vele kapcsolatban...nagyon nehez kordaban tartani magam, h ne csak a szivemet kovessem, hanem tudjak gondolkodni is

• clio1616v
    na azért nem mindegy, hogy kitől függsz és kire bízod ez életed, de amit írtál az alapján őrá tuti ne :D
  • IXEMGabeo
    az hívják kegyes hazugságnak...én sem mondom anyámnak h rosszat főzött ugyanolyan fapofával mondom h nagyon finom, miért? nem azért mert nem vagyok őszinte, hanem azért mert nem akarom megbántani...
  • minigirl
    Nos, ha nekem ilyet mondanának, másnap fognám a cuccom, és elhúznék. Milyen jogon beszél veled úgy mint egy kutyával?!