Ritka rendes lányt találni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
és nem azt a részt tárgyaltuk, hogy mitõl szeretem
nekem: a vágy, szerelem érzése ösztönösen jön (ezek nem azonosak a szeretettel).. a szeretet idõvel alakul ki amikor megismersz valakit és szeretni tudod azért aki, amilyen a személyisége..
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
és attól vagyunk szerelmesek, hogy én szeretem és õ szeret engem
amúgy nem tudom mit kell ezen magyarázni...
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
mindig van egy megelõzõ elsõdleges ok/indok ami miatt beleszeretsz valakibe, mert ha nem így lenne minden jöttmentbe beleszerethetnél
soha nem panaszkodtam az adott és kapott szeretet mennyiségére 😊
nem követelem a szeretetet amit kapok azt elfogadom és viszonozom és amit adok azt viszonozzák ha jólesik...
nekem elsõdleges, legfontosabb szempont hogy szeretet legyen... ez az elsõ számú igény... minden más szükségesség... igény megteremthetõ és kielégíthetõ akarattal
a szeretetét másnak nem elég akarni... hiába akarja valaki hogy szeressem, ha én nem érzem szerethetõnek
vagy?
mellesleg ha az a vonzó benne hogy mennyire szeret akkor neked szeretethiányod van .. és ezzel nem azt mondom hogy "baj" lenne hogy valaki szeret téged, de ha az az elsõdleges szempont hogy azért legyél valakivel mert téged szeret, akkor nagyon leegyszerûsítve ez azt mondja hogy kihasználod a másikat, azért "tartod" magad mellett hogy betöltse a szeretetre éhes bensõdet..
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Ahogy fenti sorok is mondják: ez a standard hódítós, érzelgõs hozzáállás max arra jó, hogy: legyünk csak barátok.
Ez az egy nõtõl görcsös, ömlengõs, bizonytalanos, remegõs, összeszarós, agyelmenõs, nyáladzós, kivetközõs, rázúdítós, érzelgõs sat. stílus abszolut nem nyerõ a nõknél, és csak röhögség és szánalom tárgyává teszed magad elõttük.
És a nyílt nem-et nem fogják a szádba rágni, mert nem akarnak megbántani, úgyhogy ha nem akarsz kicseszni magaddal vedd a lapot!
Azzal pedig kár foglalkoznod, hogy miért nem, mert a nem az nem.
És nem is akard álláspontját megváltoztatni, vagy magadat ha mégis kifejti, hogy miért nem.
A férfi legyen határozott, egyenes, gerinces, konzekvens, tudja honnan jön és hová tart az életben.
Az ömlegésnek fulladás a vége, és fullasztó szitut mindenki kerüli... nem véletlenül...
"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."
Captain Sonar 2024 Remake
amugyis 5 éves a suli...
Nem értelek.
Egy 16 éves lánytól szeretném megkérdezni,hogy mire gondolt,amikor elolvasta a levelem,és ez neki miért rossz?
Ezzel miért tenném tönkre az életét?
A legrosszabb esetben kellemetlen lesz neki,mikor amugysem akar nagyon szóbaállni velem,és akkor még válaszolni-a is kell
de kíváncsi vagyok rá,mert:
"az derül ki,hogy rájött a szándékaimra a levélböl,és nem tetszek neki,ezért kerül.
(vagy más ok azon kívül,hogy nem tetszek neki)
Ezzel nincs semmi gond.
van ilyen.
De én eltudok képzelni egy olyan helyzetet,hogy lehet bûnronda vagyok,de mellé állok mindenben,aranyos vagyok vele stb
és lehet ezt az oldalát nézné a dolgoknak.
A lány sûrûn egyedül van,és gondoltam örülne egy társnak."
A Társ szót nem csak kapcsolatra értem(de nagyjából arra 😊 )
De ha nem is kapcsi(most ugyanis esélytelen)legalább megbeszéljük a dolgokat,és nem lesz ez a feszültség,mert zavar,hogy kerül.
Ha nagyon muszáj meghallgat a lány(és figyel is rám,mert van hozzáfûzni valója,szóval nem úgy csinál,mint aki hallgatja a mondandóm,holott nem is érdekli)ahogy írtam ezzel nincs gond,de mégis,észrevettem,hogy csak azért,mert nem olyan gyerekes,hogy befogja a fülét.
Tegyük fel te voltál 25,õ meg 27 vagy a jobbikat te mondjuk 25 õ 18.Itt láthatólag még nincs nagy különbség....de mondjuk 15 év múlva:már 42 éves míg másik esetben "csak" 33 éves,te meg 40...és ugye nem kétséges hogy melyik mellett lesz egyszerûbb megmaradni késõbb....
nálam 5 évvel idõsebbekkel munkakapcsolatom volt és esetleg alakult barátivá, mert volt közös téma...
nem feltétlen baj a kor különbség...
zárójelben jegyzem meg (másfél évvel idõsebb a barátnõm)
ha a korkülönbségre akartál utalni a második felével a mondandódnak, akkor a nálad idõsebbek hibát követtek el hogy veled (egy náluk fiatalabbal) barátkoztak?
írd le neki levélben, ha nem áll veled szóba...
de ne az utcán állj elé és kényszerítsd beszélgetésre... erre értem az erõszakosságot
nekem eszembe sem jutott 20 évesen 16 éves lányokat zaklatni... 20 évesekkel vagy idõsebbekkel foglalkoztam barátkoztam az egyetemen
Nem eröltetni akarom,csak kideríteni,hogy mi a gondja velem,mert úgy gondolom,hogy rosszul gondolja a dolgokat
"az igen... de az, hogy erõszakoskodjon egy 20 éves gyerek egy 16 éves lánnyal az nem normális"
Ezzel nem értek eggyet(bár máshogy is írhatnám,de békében szép az élet 😊 )
Ugyanis semmit nem eröltetek rá,sõt nem is erõszakoskodok vele(én sem a sexre értem,hanem arra,hogy nem hagyom békén,a félreértések elkerülése végett.)
Annyi az egész történet,hogy elsõ alkalommal odamentem hozzá,hogy ismeri-e az eggyik haverom.
Ezután köszönt normálisan,mikor véletszerûen összefutottunk.
...de most jön a csavar,hogy írtam neki egy! levelet myvipen
(ha akarjátok bemásolhatom,de csak annyi van benne,hogy kiírta a vipes aláirásába,hogy megy valahová,én meg irtam,hogy nem-e mehetnék vele,de ha nem majd máskor,és majd talizunk,úgy ahogy elötte)
Bár lehet ebböl az következik,hogy egy idegen sráccal(én) nem szívesen menne sehová,vagy túl idegen neki a helyzet,és rosszra gondol...
de ezek után mintha észre sem venne...
én ezek után nem lehordani akarom,se erõszakoskodni,járni vele
...hanem megszeretném beszélni vele(csak vélemény,hogy mit gondolok),hogy mi a baja velem,mi rosszat írtam abban a levélben,mert lehet teljesen félreérti a helyzetet.
Tudom ebböl az derül ki,hogy rájött a szándékaimra a levélböl,és nem tetszek neki,ezért kerül.
(vagy más ok azon kívül,hogy nem tetszek neki)
Ezzel nincs semmi gond.
van ilyen.
De én eltudok képzelni egy olyan helyzetet,hogy lehet bûnronda vagyok,de mellé állok mindenben,aranyos vagyok vele stb
és lehet ezt az oldalát nézné a dolgoknak.
A lány sûrûn egyedül van,és gondoltam örülne egy társnak.
Elcsesztem,ezt tiszta sor.
"ne hívjuk már lassan pedofíliának meg erõszaknak azt ha egy srác próbálkozik egy lánynál aki csak 5 évvel fiatalabb nála"
Örülök,hogy így gondolod 😊
valahogy így akartam: nyilván senki nem tesz még mindent "helyesen" 20 évesen.. ez még bõven "tanulóidõszak".. és ezt azért ne hívjuk már lassan pedofíliának meg erõszaknak azt ha egy srác próbálkozik egy lánynál aki csak 5 évvel fiatalabb nála
Nem akarok beleszólni, de szerintem teljesen normális ha egy 20 éves srácnak 16 éves barátnõje van. Teljesen korrekt, minden szempontból.