22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
IXEMGabeo #14379 sok minden, a nagybetűs élet történt, emberek helyzete és egy csomó vélemény született...ja és bőven benne van a ritka rendes lány téma és pasi téma:P:D -
BlackCat #14378 na en leptem keszulodni, holnap koran kelek
pussz -
clio1616v #14377 ez olyan mint a tudatos táplálkozás, tudod hogy eszel ^^ -
clio1616v #14376 van amikor sok vagyok van amikor kevés...
a harmonia meg ahhoz kell, hogy tudjam mikor mire van szükség -
#14375 Szóval előfordul néha, hogy nagyon is jól tudod, hogy fejjel mész a falnak? :) Szerintem ez pozitív tulajdonság. :) -
Flammius #14374 Nálam kevés racionálisabb ember van, pl. mindig tisztában vagyok vele, ha az ésszerű, vagy praktikus ellenében megyek. De továbbra is egyfajta kicsinyességnek tartom, ha valaki csak a praktikus szempontok mentén tud értékelni. -
#14373 Te meg olyan sok lennél, hogy sikítva menekülnék már akkor is, ha telefonon keresnél, de szerintem ez teljesen nyílvánvaló. :) -
#14372 mi történt itt az elmúlt 5 napban,hogy 800 pont született? -
BlackCat #14371 en nem vagyok nagy igenyu, de imadom az anyagi biztonsagot
onbizalmat, nyugodtsagot ad -
#14370 Egymás mellett is jól elvannak... -
clio1616v #14369 nagyon nem vagyunk egymáshoz valók, te nem mutatod ki az érzelmeidet és a barátaid mindennél fontosabbak
kevés lennél nekem, aki minden szabadidejét a párjommal töltöm -
Flammius #14368 A harmónia összehangoltságot jelent, nem is értem, hogyan merült fel vele kapcsolatban az unalom, és az intenzitáshiány. Fura kerekek menték forog az agyatok, az biztos. -
BlackCat #14367 isten orizz az allando szenvedely vagy az allando nyugalom, az halal unalmas
en felvaltva szeretem -
clio1616v #14366 nekem nincs szükségem pénzre, hogy elégedett legyek és ezt várom el a páromtól is, ha ez neked anyagiasság akkor legyen...
nincs szükségem olyan nőre akit pénzzel lehet kielégíteni -
IXEMGabeo #14365 fenéket csak egy szemlélet... -
#14364 Inkább 1000x ixem... Bocs, clio... :D -
clio1616v #14363 aharmónia az nyugalmi állapot a szenvedély pedig intenzív ;)
felváltva működnek csak nem pedig egymás mellett párhuzamosan -
clio1616v #14362 hülyeség... -
clio1616v #14361 ne adj neki ötleteket mert a végén belémszeret :D -
#14360 Vagy csak racionális és tudja, hogy semmilyen szerelem nem tart örökké, így nem alapoz mindent a puszta érzelmekre... :D -
Flammius #14359 A harmónia egyáltalán nem unalmas, sőt bizonyos dolgokhoz elengedhetetlen; kötéltánc. -
clio1616v #14358 igen mindenben számíthat rám, amikor például nincs munkahelye vagy gyermekeket nevel és a háztartást vezeti, viszont ez a munka megfizethetetlen, tudom, mert most is magamat látom el és nem egyszerű a meló mellett a házvezetés -
BlackCat #14357 na ez meg a masik tuti topic
korulottem mindenki hazasodik vagy osszekoltozik
hat en nem mernem bevallani ujra, megint
mint no vagyok ra, mint tapasztalt baratno, isten orizz :D -
Flammius #14356 Ahogy ezt az egészet megfogalmaztad, nekem két dolog tűnt fel. Nagyon anyagias vagy ($-€-£ értelemben). Inkább tűnik az egész csalódáson alapuló lemondásnak, mint őszinte tetszésnek. Sajnálom, de én így látom. -
clio1616v #14355 ennyi -
#14354 A szenvedély és a harmónia lazán megfér egymás mellett... -
#14353 Ezzel én úgy vagyok, ha kell és van lehetőségem pénzelném a gárét, de pl. nem lépnék házasságra mert a válással lehúzhat rendesen... :D -
IXEMGabeo #14352 igazából ne vállalj gyereket megőrzöd az anyagi hasznot, nem lesz annyira teher a vállaidon:) -
#14351 Vele nem. De vannak ötleteim... :) -
clio1616v #14350 :D bocs akinek munkát okoztam -
clio1616v #14349 a harmónia unalmas, viszont biztonságos
nekem a szenvedély kell magas kockázattal
ez nálam abban nyilvánul meg, hogy a végletekig megbízok a páromban -
BlackCat #14348 mindig elkeseredek, de mindig kilabalok belole
boostolom magam kicsit :D -
#14347 Pl, te szivesen eltartod a párod. Kapásból üti az elméletet. -
BlackCat #14346 marmint? miert hangzik tul jol? mar le van fixalva a helyem, a tobbi mar csak rajtam mulik -
IXEMGabeo #14345 csak nem:) clioval tuti nem lennétek harmónikusak:D -
BlackCat #14344 tudom, csak amikor elbizonytalanodok vagy van vmi kinom, akkor szeretek targyilagos tanacsokat hallani :)
amugy, amikor van stexem lekaksizom masok velemenyet, termeszetesen meghallgatom, nem zarom ki egybol, de azert magam ura vagyok
nekem nagyon sokat jelent az anyagi fuggetlenseg
lehet tul sokat
h fogok igy gyereket vallalni? na az meg szivas, akkor teljesen a ferjednek vagy kiszolgaltatva
persze ha intelligens ferjed van, sosem el ezzel vissza -
clio1616v #14343 milyen tulajdonságomra gondolsz, amit ismersz? -
#14342 Menj kaliforniába! Novemberbe megszavaztatják a marihuána legalizálását. :D -
Flammius #14341 Az is valami, mert nekem még úgy se. Persze önmagunkkal szemben olyan önkényuralmi fegyverekhez nyúlhatunk, amilyenekhez csak akarunk, ami nem kis segítség. -
#14340 Egy darabig biztosan az. Előbb-utóbb elkezdek vágyni valakire, aki lezúzza a harmonikus életemet... :D