22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
clio1616v #14419 nem vagyunk olyan viszonyban, hogy komolyan kellene venned ;) -
clio1616v #14418 hidd el engem nem zavar, hogy neked rossz -
#14417 az a szerencséd, hogy téged nem lehet komolyan venni:D -
IXEMGabeo #14416 te gondod ugyanúgy:) írásból sok ember felfedhető...az megint egy más kérdés... -
Flammius #14415 Legfeljebb gondoltam, akkor már közel 30 órája nem aludtam, tényleg csak annyi maradt meg, hogy elkövettem azt a hozzászólást, és hogy eszembe juttattad azt a japán lányt:) -
clio1616v #14414 de az időjárásra való tekintettel az is elmaradt -
clio1616v #14413 viccet félretéve, amit komolyan kellett venni az kimerült a toplesses autótakarításban -
#14412 Sejtem mire gondolsz. :) Nahh, akkor épp kimerítettem a buta liba fogalmát, az tény. :D Én legalább elismerem. :) Bár részemről azok poénok voltak, ahogy (szerintem) a fiúk részéről is. :) -
Flammius #14411 Húha, erre már nem tudok válaszolni. Hajnali négyig beszélgettem a testvéremmel, bekapcsolva maradt a notebookom, gondoltam még benézek a humoros... fotókba, végül is ilyen tájban már minden röhejesnek tűnik, de a toplistán félrenyomtam, és berakott ide, beleolvastam, és pár mondatod stílusa, a logód színei eszembe juttattak egy lányt, akivel kb. tíz éve találkoztam egy kávázóban (ő valóban kimerítette a buta liba fogalmát). Valaki megkérdezte, hogy kit hagytak el, csaltak meg, hogy első helyre ugrott a topik, neki írtam, hogy semmi különös nem történt, csak hárman bájologtak egy libuskával. Igazából én is valami izgalmasabb, megcsalós történetet akartam akkor már olvasni... -
clio1616v #14410 a lekezellek az erős túlzás... nem tartalak érdemesnek, hogy megítélj, főleg nem el és ennyi hozzászólásból
lehetek szimatikus vagy ellenszenves, de ez csak a te hibád, hogy te mit érzel, ennek hozzám semmi köze... te érzed, nem én -
IXEMGabeo #14409 kapcsolati fontosságokhoz azért értek, mert a sok körülöttem lévő személy tapasztalatából gyúrom össze a magamét, de én csak ésszerűen próbálom látni a dolgokat, tök mind1 az életkor, a te álláspontodból érthető ha engem lekezelsz...azt gondolod fiatal és tudatlan vagyok holott ez nem igaz...van fogalmam bizonyos dolgokról, de abban igazad van magamat én még nem tudnám ellátni -
IXEMGabeo #14408 honnan veszed h egyszerű? talán azért hiszed azt h én azt gondolom, merthogy lazán veszem...bocs, de nem tud foglalkoztatni egyelőre ez a dolog...csak elmondtam, h van fogalmam róla mennyi a villanyszámla, gázszámla ésa közös költség mi egyebek mivel anyámmal felváltva szoktuk befizetni... -
#14407 hihi xD Ez komolyan tetszik. :D
Melyik hszmről gondoltad ezt? Vagy, melyik témánban tűntem annak? -
clio1616v #14406 ezt hívják prekoncepciónak, és nagy hiba és igazságtalan -
clio1616v #14405 amúgy jó érzés ellátni magad, de meg kell teremteni a feltételeket és csak magadra számíthatsz
amit nem tudsz vagy nincs tapasztalatod róla egyszerűnek feltételezel, ez hiba -
IXEMGabeo #14404 csak azt tudom nálunk mennyi...mivel lakás örökös lettem tudnom kell...panelban lakom amúgy -
Flammius #14403 "őő voltak olyan HSZ-eid amiből azt vettem ki, h direkt, ha rajtad múlna simán ráhajtanál minire hülyültél az érthető...Csak előtte pl kúltúráltan persze, de olyat állítottál róla, ami nem igaz."
Nem olvastam mit írt, de nem vagyok meglepve, ez is tipikusan a fórumok hiánya. Alig két napja, hogy Minit "lebutalibuskáztam" pár tíz hozzászólása alapján, a ma olvasottak fényében pedig már egyáltalán nem gondolom így. És ez még mindig csak egy apró vetülete egy személynek. Az, hogy valaki ellenszenves vagy sem olyan apró dolgok tömkelegén is múlik, mint hogy, hogyan fog meg egy poharat, hogyan ráncolódik a homloka, stb. Szinte egy haveri viszonyt is nehéz ezen jelek nélkül kialakítani, nemhogy egyenesen beleszeretni valakibe -
clio1616v #14402 tudod mennyi egy kis lakás rezsije és bérleti díja havonta?
tapasztalatlan vagy és úgy mondasz véleményt kapcsolatokról és anyagiak fontosságáról...
tudom még nem fontos neked, de az lesz -
IXEMGabeo #14401 "amíg anyuddal élsz addig nem tudod milyen érzés ellátni magadat, mosni főzni takarítani rezsit fizetni..."
ez teljesen igaz, ám, ha az egyetemet túlélem ami elég hosszú idő még, lesz utána normális munkám meglesz a biztonság mivel nem harácsolom el a pénzt, de nem tartom annyira fontosnak...engem aztán hidegen hagy h mennyi rezsit kell fizetnem nyílván nem örülök én se, ha emelnek rajta, de fogom kiszámolom a meleg, hideg vizet a közös költséget és befizetem a postán ilyen egyszerű, tudom h egyelőre nincs saját keresetem, de ha lesz onnantól kezdve minek aggódjak? fő az összetartás és a jó családi viszony jelen esetben nekem az anyám a családom. -
clio1616v #14400 alapadatokat véleményeket megtudsz az illetőről, a többi már az érzelmi rész rlre tartozik -
clio1616v #14399 az anyagi kérdés fontos, biztonság kell, hogy felszabadult tudj lenni és függetlenül élni az érzelmeidet...
amíg anyuddal élsz addig nem tudod milyen érzés ellátni magadat, mosni főzni takarítani rezsit fizetni...
minden helyzetben megtalálom a megoldást és soha nem kesergek
mit állítottam miniről ami nem igaz?
nem hajtok rá senkire. -
Flammius #14398 A netes ismerkedés kicsit olyan, mint szőrmekabátban maratont futni, gyorsan kiderül róla, hogy nem volt olyan jó ötlet, mint amilyennek tűnt.
Nekem hiányzik sok olyan apró dolog, ami irl adott. Persze abban igazatok van, hogy nem kell csípőből kizárni az egészet, de továbbra sem hiszem, hogy bárkinek a közeledését is komolyan tudnám venni egy fórumon:)
Hatékonyság és netes ismerkedés, ez inkább valami kifacsart szigorlati dolgozat címe lehetne. -
IXEMGabeo #14397 őő voltak olyan HSZ-eid amiből azt vettem ki, h direkt, ha rajtad múlna simán ráhajtanál minire hülyültél az érthető...Csak előtte pl kúltúráltan persze, de olyat állítottál róla, ami nem igaz. A másik azt érzem rajtad, hogy te azt hiszed magadról h minden megy mint a karikacsapás minden okés, őszintén kell beszélni a párunkkal mindenről ahogy vallod, de mindig minden helyzetben nem tudsz nem elkeseredett lenni te sem. Ráadásul sok hangsúlyt fektetsz az anyagi kérdésekre:S -
clio1616v #14396 bárhol lehet ismerkedni, ahol kommunikáció van
az hogy hol a leghatékonyabb erre nem hiszem hogy lehet következtetni, szerencse kérdése hol futsz össze azzal akivel összeilletek -
#14395 Ó én szegény, nem vagyok álomnő... xD -
#14394 Nem baromság, csak oda kell figyelni, kivel kezdesz komolyabb beszélgetésekbe. Jópár ember van a fórumon, akikkel nem csak itt beszélek, viszont itt ismertem meg őket. De nagyon megválogatom, kinek hogyan válaszolok. :) -
clio1616v #14393 ez kusza volt most...
az nem tetszik, hogy?
mihezképest szarom le a nők érzelmeit és miaz hogy ugyanúgy?
hiába keménykedek? mert mi a célom szerinted?
olcsó volt a bugyis poénom?
szó nincs szekálásról -
#14392 Kissé nem ebben a világban élek, néha fordítanom kell magamnak, és megbizonyosodni a dolgokról. :) -
IXEMGabeo #14391 szia János,:)
igen Flammius HSZ-e az sokatmondó volt -
Flammius #14390 Fórumon, neten ismerkedni szerintem is baromság vagy fogalmazzunk úgy, hogy én is erősen idegenkedem tőle. -
Rundstedt17 #14389 "Ha pedig a fentiekből valami hiányzik, akkor az már nem is álmaik nője (ez is egyfajta "férfiúi egyszerűségre" utal), de nekik úgy kell valami, hogy azért nem akarnak fizetni. Nem akarnak fájdalommal fizetni a boldogságért, tanulással a bölcsességért, stb. A tökéletesség a legtöbb ember számára még mindig azt jelenti, hogy ingyen élni, ahol a hangsúly nem az "élnin", hanem az "ingyenen" van."
Milyen igaz -
clio1616v #14388 nekem korábban megfordult már a fejemben, hogy megismerjelek -
Flammius #14387 Igen, de pont ezt is írtam le:) -
IXEMGabeo #14386 nekem az nem tetszik benned clio, (remekül érvelsz és elismerem a tapasztalataid) de ugyanúgy leszarod a nők érzelmeit hiába keménykedsz itt...és nagyon olcsó volt az a bugyis poén is már az elején emlékszel arra kb úgy kezdted el mini szekálását:S -
#14385 Sőt, mondok jobbat: azt érti, amit mondok, nem facsarja ki egy olyan dologgá, aminek semmi köze hozzám. -
#14384 Attól, hogy a te egod veri a Sarkcsillagot, az enyém nem. Egy percig nem jutott soha eszembe, hogy bármit is akarnál kezdeni velem.
Nem a bókja tetszett, hanem a lénye tetszik: vele tudok beszélgetni, megérti amit mondok. -
clio1616v #14383 mini, te sem gondolod komolyan, hogy azért szóltam, hozzá a fórumhoz, hogy kiderüljön rólam, hogy tudnék e veled mit kezdeni...
ez nem így működik
ráadásul én arra gondoltam az alapozásnál, hogy ő milyen tapasztalatokkal rendelkezik a párkapcsolataiból, amiről meg tudja ítélni hogy mit tudok kezdenki akármilyen helyzetben is...
tudom tetszik, hogy bókolt neked... de flegmáskodni nem kell -
#14382 Az elmúlt 2-3 napon ellőtt kommentjeidből. Figyelj jobban, ezt is írta... -
clio1616v #14381 mire alapozod ezt a véleményed? -
IXEMGabeo #14380 egy egyéniséggel nem tudnál mit kezdeni:) amúgy sztem sem tartozol a 10%-hoz az alapján amilyen véleményeid voltak az elmúlt 2-3 napban