Ritka rendes lányt találni

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

norbre
egyébként véletlenül találtam neked egy értelmes topikot

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

norbre
az hogy valaki valakit szeret az nem egy emberi tulajdonság.. ha te nem lennél akkor nem lenne az hogy "téged szeret" vagyis ez nem az õ lényének része

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

clio1616v
amilyen õ maga magának?

õ olyan hogy téged szeretõ... szóval téged is vonz az hogy szeret

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

norbre

clio1616v
mi vonz a párodban, ha nem az hogy szeret?

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

norbre
*és nem vonzódást..
de ez én vagyok.. és azt gondolom hogy vagy tényleg másképp éljük meg ezt vagy más fogalmakkal írjuk le a dolgokat de innen már csak ismételhetjük magunkat

clio1616v
miben nyilvánul meg a te szempontjaid alapján a szarság? valamint milyen preferenciáid alapján rangsoroltad a topikokat?

norbre
nem feltétlenül.. én továbbra is azt gondolom hogy az hogy szeret engem valaki az bennem egy jólesõ érzést generál.. de nem vágyat, nem szeretetet és nem szerelmet.. ezeket más váltja ki függetlenül attól hoyg a kapcsolat elején vagyunk vagy 40 évvel késõbb

norbre
mindet olvasod? 😊

SötétBarom
Ez a legszarabb topik az SG-n.

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

salsoul
itt egyvalaki beszél csak el, s ráadásul saját maga mellett ^^
clio1616v
az elsõ benyomás(mint külsõ) semmi másra nem jó, minthogy felkeltse a szexuális vágyadat

minden ami nem a fizikai tulajdonság az az érdeklõdésedet kelti fel elsõ benyomásként

elbeszéltek egymás mellett ^^

ugye abból indult ki ez az egész dolog h mondjuk 40 évesen miért tetszik még mindig a párod és miért vonzódsz még hozzá... clio errõl beszél, h már megismerkedtek, összejöttek stb. és évek múlva miért vonzódik/fog vonzódni hozzá.

sal meg norbre ti pedig az elsõ benyomásról beszéltek.

asd

clio1616v
ahogy magához ölel ahogy néz rám, ahogy hozzám ér ez mind vonz engem hozzá... vonz.. kívánom... azzal amit tesz és ahogy teszi kifejezi mennyire szeret...

ez a szeretetkifejezés és az ebbõl következõ szeretete vonz... az ahogy kifejezi, az érzéseit... azok a gesztusok amiket a szeretetébõl adódóan tesz felém... nemcsak hogy imponálnak hanem ez vonz hozzá, kívánom a közelségét, hogy megérintsem, hogy kifejezhessem mennyire szeretem és kényeztethessem

nekem ezt jelenti a vonzódás, vonzás...

imponálni annyi, mint az érdeklõdésemet felkelteni, azon már nagyon régen túlvagyunk

norbre
amit érted tesz az jólesik neked
amilyen õ maga, magának, azért szerethetõ, azért lehet vonzódni hozzá

norbre
szerintem vagy nem gondolod végig rendesen vagy részben más fogalomkészletet használsz mint mondjuk én..
az én "készletemben" az hogy valaki szeret engem az max imponáló lehet (/= vonzó)
az lehet vonzó valakiben hogy hogy néz ki, hogy milyen a természete stb..

salsoul
lárifárizol megint, pontosabban még mindig
salsoul
vagy nem
clio1616v
lehet nem tudsz elvonatkoztatni attól, hogy van egy lány aki viszonozza az érzéseimet... azon már rég túlvagyok hogy külsõre tetszik-e vagy sem...

most nekem elsõsorban attól vonzó, hogy szeret, ahogy rámnéz, ahogy csókol... 😊 azon túlmenõen, hogy igényes, csinos és nagyon tetszik

az elsõdleges mindenkinél a külsõ

salsoul
mi akkor az elsõdlegesen vonzó tényezõrõl beszéltünk

amit mos te teszel az utólagos engedmény abból, amit korábban kizárólagsan állítottál
TitaniumRR
Ugyanarról van szó, csak te már mikro szinten vizsgálod én még megmaradtam a makro megközelítésénél 😊

Captain Sonar 2024 Remake

clio1616v
igen vonzó viselkedés, hogy szenvedélyesen szeret, de nem csak és kizárólag...

salsoul
igen, a magyar értelmezõ kéziszótár összes szava kezdve A-nál befejezve Z-nél, mindet egybemosva
összevissza beszél,semmi összefügés nincs hozzászólásai közt

salsoul
és mondtad ezt akkor mikor mi arról beszéltünk, hogy mitõl tetszik
clio1616v
+gondolkodása, viselkedése... reagálása a környezetére

és nagyon sok minden más...

salsoul
ezt rosszul tudod clio, mert te azt mondtad, hogy
"vonzõ a nõben hogy mennyire szeret és mennyire szenvedélyesen"
clio1616v
"vonzó benne, hogy tetszik..."

nem tetszik

TitaniumRR
Na, de mitõl tetszik?

Külseje, megjelenése, öltözködése, mozgása - Ezek távolról
Beszédstílusa, modora, tájékozottsága, mûveltsége, logikája - Ha megszólal
Kisugárzása (nem Csernobil), testillata (nem a parfüm) - ha közelebb jön.

A 3-as felsorolás sorrendje lényeges.

Bármelyik elemmel hiba van egy párkapcsolatban, akkor vagy 1-night-story, vagy erõs megalkuvás, késõbb frusztráltság.

Captain Sonar 2024 Remake

<#ravasz1><#nevetes1>

clio1616v
nem utolsó az se hogy kívánja, hogy kényeztessem... de ez is a szeretetbõl következik 😊

szeretem érezni, ahogy jó neki és érzem a teste minden rezdülését

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

salsoul
tegyük fel, õ itt a képen nagyon nagyon szenvedélyesen szeret téged, és szomodra nagyon nagyon szimpatikusan viselkedik, meg minden

nos akkor most hogyan tovább Clio?
teljesíti minden kritériumodat

magyarul neked mindegy csak dugható legyen és elviseljen <#nevetes1>

salsoul
a lottón lenne így ötösöm ahogy ezt kitaláltam
clio1616v
vonzó benne, hogy tetszik és vonz benne hogy szeret, vonz benne ahogy viselkedik, vonz benne minden.... az vonz amilyen

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

salsoul
csak õ
salsoul
és azért nyeli le kompromisszum címszó alatt a csajjal kapcsolatos problémákat, hogy csaj is lenyelje a vele kapcsolatos problémákat kompromisszum címszó alatt, mert nem tudna egyébként szembesülni a problémákkal, problémáival, a meztelen igazsággal, a tényekkel mert az akkora fájdalmat okozna neki, amit elviselni nem tudna

és azért ha Clio-t nézzük és azt a homokvárat amit épített magának, azért nem alaptalanul teszi ezt... A homokvár védelme mindennél elõrébb való.

Sem te, sem én, sem senki más nem pisálhat bele az õ kis homokozójába.
kb nagyon lejön hogy hiányt szenvedett vmibõl a kompromisszumos üzletével jön,ami kb azt jelenti a csaj viselje el hogy megállás nélkül piszkálja,illetve el is várja a csatól hogy babusgassa ékt nappal mert ha nem akkor már nem szereti 😄

összevissza beszél,én még arra is emlékszek amikor azt bizonygatta hogy "lelki" szépség számít 😄DDDDDDDDD

salsoul
de legalább a kompromisszum
salsoul
akkor most mi a vonzó benne?

várj kitalálom: az összes szó és kifejezés egyszerre, összemosva ami csak létezik a világon...
salsoul
ez tudat alatti probléma lesz, nagyon kiskori sérülés, amihez tudattal nem férhetsz csak úgy hozzá...
clio1616v
ettõl szép

salsoul
persze hogy nincs, mert mindent mindennel egybemosol, és állandóan mindig az aktuális rögeszmédet jelenti minden egyes szó, kifejezés ami csak létezik
clio1616v
maximálisan meg vagyok elégedve a szüleimmel... nem kell õket pótolni

salsoul
"nem ez a vonzõ a nõben, hanem hogy mennyire szeret és mennyire szenvedélyesen 😊" <<< emlékszel még clió? <#nezze>
clio1616v
nekem szeretet nélkül nincs vágy és szerelem...

salsoul
Clio-nak szimplán pótanyucira van szüksége.