22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • HTS s3rg1nh00

IMMD!
  • BlackCat
    dehogy fog a visszajara fordulni
    csak jobban fogja izgatni a fantaziajat, h miert nem keresed
    es ha tobbet foglalkozik ezzel, megfeledkezik gondolkozni a problemakon
    nem a dicsergetesen van a hangsuly, hanem,h tudja, h szamithat rad
    pl megkerdezed, h evett e a mai nap folyaman rendesen, h keszul a vizsgara, ha kell, atmesz hozza es keszitesz neki kajat...vagy megkerded, h raer e egy kv-ra, de ha tanulnia kell, akkor majd kesobb beszeltek, vagy megkerded, h masszirozd e meg a hatat, latod rajta, h feszult, vagy, h megkerded tudsz e vmiben segiteni, stb...
    szoval nekunk lanyoknak nem azon van a lenyeg, h allandoan azt halljuk szeretnek minket, hanem azon, h a masik odafigyel a reszletekre es nem csak akkor kapunk masszirozast, ha szulinapunk van...

de ehhez tartsd magad akkor is, ha mar minden rendben lesz
    egy ferfi, aki nem nyaladzik, de figyelmes, aranyat er...hisz akkor megvan benne a kello erdekesseg, hisz sosem lehetsz benne biztos, mert nincs elajulva allandoan Toled, de ugyanakkor figyelmeses ezzel megis csak latod rajta, h szeret..

eppen leirast adtam a baratomrol...asszem most mar konkretan meg tudom fogalmazni miert szeretem :)
    sosem unalmas - ja es a masik: nem feltekenykedik allandoan, csak neha-neha napjan aranyosan megkerdezi, ha elmegyek vhova "Ugye nem pasi miatt mesz bulizni" es akkor mosolygok es imadom :D
  • clio1616v
    ennyi...

én is dolgoztam kint 2 évet 18 Eurós órabérben heti 40-50 órát, azt nem szabad hasonlítani az itthoni keresettel

annyit kerestem 1 hét alatt, mint a szüleim ketten egy egész hónapban

nem tartom magam anyagiasnak, tudom mi mennyibe kerül és mi mennyit ér és nem költök feleslegesen, de ha ezt anyagiasságnak hívják, akkor sem hiszem azt, hogy ez hiba
  • ioinme
    Ez jó taktika mármint hogy akkor jobban ráhagyom, kicsit kevesebbet találkozunk, de nem fog ez visszájára sülni? vagy majd hirtelen ő fog engem keresni jobban? Mit várjak? ÉS akkor ha jól értem legyek totálisan pozitív dicsérgessem is ilyenek.
  • clio1616v
    mindek dugná meg ha nem akar tőle semmit?
  • BlackCat
    a legjobb dolog mindig higgadtnak maradni

en nagyon konnyen fel tudom huzni magam, de amikor a baratommal osszekulonbozok, megprobalom neki higgadt hangnemben talalni a gondolataimat
    es ez bejon
    elmondom, utana ha nincs mit hozzafuznie, akkor elkoszonok es hagyom, h egy kicsit hasson a dolog
    termeszetesen ez nem mindig alakul igy es atmegyek egy hiszterikus picsaba, de hal'istennek ez van kisebb aranyban
  • ioinme
    Rendben köszi szintén a választ, megpróbálom amit mondtál, és nem veszekedek vele mostmár. A héten amúgy sem találkozunk sokat mert hajtás van a suliban neki, ezért feszültebb is látom rajta, szóval ez is közre játszott tudat alatt neki biztosan. Ma megyek hozzá egy félórára szigorúan angolozni (mert még tegnap megbeszéltük hogy elviszek neki egy anyagot) aztán már csak pénteken. Azt hiszem a mai meg a hétvége lesz még a sorsdöntő, figyelni fogom hogy mennyire jó a kedve, mert ha megint olyan lesz mint az elmúlt egy hétben akkor tényleg szakítani akar és más miatt. De szerencsére már tegnap olyan volt a beszélgetés után mint szokott, szóval bízok benne.
  • BlackCat
    huh de ismeros a szitu :) sokszor voltam mar en is igy...rauntam a sok hulyesegre es szakitani akartam, utana megis folytattuk

sztem hagyd egy kicsit, ne hivogasd, ne ellenorizgesd, csokkentsd le a talalkozasok szamat, csak este nezzetek meg egy filmet, utana menj haza, ne aludj vele minden este es a legfobb dolog, h legy nagyon pozitiv. Hivd fel 3x-4x egy nap, de sose azt kerdezd "Mit csinalsz, hol vagy", hanem csak erdeklodj milyen volt a napja, de ne kerdezd mit tervez aznapra!
    Vissza lehet hozni jo szintre a kapcsolatot, ha turelmes, megfontolt es pozitivak vagytok!
    Ha megkerdezi,h miert talalkoztok kevesebbet, vagy miert huzodtal vissza vagy bmi, akkor oszinten megmondhatod neki, h szeretned, ha jo iranyba alakulna a kapcsolatotok, nem szeretnel vele veszekedni. Hidd el nagyon ertekelni fogja.
  • BlackCat
    na figyu
    ha lefekszel vele, neki az annyit jelent, h jarni akarsz vele

a legegyzerubb es legnormalisabb az lenne, ha megmondanad neki, h te nem akarsz most komoly kapcsolatot senkivel es, h az elkovetkezo x honapon belul sem
    akkor fair vagy es lehet attol meg belemegy a szexbe, de ezt mindenfelekeppen tisztazd vele, mert akkor nem csak megbantod, de tenyleg egy seggfej leszel

b, valasztas, h lefekszel vele anelkul, h megbeszelned vele, o maskepp ertelmezi, mert maskepp akarja es akkor tuti kerulni fog

sztem nem eri meg, ha valoban becsulod, mint baratot

van annyi Nő akivel lefekudhetsz
  • BlackCat
    huu de szepen hangzik :)

elhiszem, h most konnyunek tunik, de majd meglatod, h csak annak tunik
    dolgozol egy honapon at, azert, h ki tudd fizetni a szamlakat..na onnantol kezdesz majd te is anyagiassa valni
    en szemely szerint dolgoztam mar kint kulfoldon (ami lehet nem tett jot a felfogasomnak), de a kinti munkaval egy het alatt tobbet kerestem, mint itthon egy honap alatt es a masik pedig az, h az ottani minimal berbol ugy eltem meg kint,mint itthon a kozepvezetok..nem azon gondolkoztam, h hogyan tegyem le a penzt a sulira, a rezsire, hanem azon, h hetvegen merre menjek, mihez van kedvem

es az a baj, h ismerek olyanokat, akik nagyon-nagyon jol keresnek, csak eppen szarban van a hazassaguk, a gyerekuk drogozas miatt felcsavarodott egy fara, stb...nehez megtalalni az arany kozep utat..vagy gazdag vagy es nincs csaladi eleted, vagy csoro vagy es azert veszekedtek, mert arra sincs penzetek, h a gazt kifizessetek...

a tanarom netto 134-et keres...tudodaz mire eleg, ha mar van csaladod? hat...szarra sem, max a szamlakra es, h egy aranylag jo eletszinvonalat megteremthess magadnak (neki 3 doktorija van, meg tudom is meg mennyi mindene)

ugyhogy hidd el, clio nem rosszat akart neked mondani, egyszeruen csak mar o is benne van es tudja, h nem mindig alakulnak ugy a dolgok, ahogy eltervezzuk :/
    sajnos
  • ioinme
    Igen, igazad lehet. Szerintem amúgy maga a szó nem megszokás, bár ezt így már én sem tudom megítélni. Csak másfelől meg mivan ha tényleg csak ez a veszekedés a baj? 4 hónapja még énis így voltam vele hogy majdnem szakítottam vele a veszekedések miatt. Meg én elég jól lereagáltam szóval semmi sajnáltatás vagy ilyesmi, szóval SZERINTEM megmondta volna tényleg őszintén ha nem szeret, de az más kérdés hogy a lányok néha ilyenkor sem őszinték :S A másik, meg amit elfelejtettem mondai, hogy utána beszélgettünk tovább általános dolgokról, és nekem az jött le hogy továbbra is előre tervez velem, mármint szóba hozta hogy majd húga ballagásán mit csináljunk mert mondta hogy ott maradhatnék hajnalig is mert úgyis lesz aki vendég nagyon sokáig ott marad.

Ne értsetek amúgy félre, igazat adok nektek, és persze szerintem is itt már valami azért megtört a kapcsolatban, de még azért várok, mert mivan ha tényleg csak ennyi volt a baj, hogy sokat veszekedtünk (mostanában főleg én vele) mert akkor ez ellen simán tudok tenni, és ha az esélyt sem adom meg soha nem derül ki vajon működött e volna a dolog. Viszont a tanácsaitokra hallgatva figyelni fogom ezen a héten árgus szemekkel persze nem feltűnően hogy vajon szándékosan fog-e veszekedést provokálni, vagy milyen lesz a kedve.
  • IMYke2.0.0.0
    Nem fog menni - ha egyszer már "megvolt", akkor többször is akarod majd, és akkor... járni fogsz vele. Barátságnak lőttek.
  • hali
    egészségügyi szex belefér :D
  • kifli
    Szevasztok lehet most egy bunkó fasznak fogtok nézni de ne tegyétek :D

Szóval a helyzet a következő:

Van egy csaj akit már régóta ismerek, most úgy néz ki egyre jobban összebarátkozunk, milyen következményei lehetnek annak hogyha megdugom, majd nem járok vele. Nem beszéltünk olyanról hogy milenne ha járnánk de úgy vettem le, abból amit mondott, hogy ő szeretne járni velem, én viszont most nem szeretnék egy új kapcsolatot (legalábbis nem olyat mint amit ő akar) mert nemrég szakítottam előző barátnőmmel, és most egy ideig nem mennék bele komolyabb kapcsolatba. A helyzet nem az, hogy megdugom és otthagyom a gecibe, hanem maradna a kapcsolat ezen a szinten, legalábbis egy ideig biztos. Azt viszont nem akarom, hogy aztán többet ne szóljunk egymáshoz, mert tényleg régóta ismerem, és szeretném vele a jó kapcsolatot tartani.
  • clio1616v
    az fáj a legjobban amiről nem tudok

éppen ezért is... jobb megijedni mint félni
  • clio1616v
    ha félsz lépni akkor ez van

azt nem értem, ha te nem vagy kapcsolatfüggő akkor mitől félsz? miért kell húzni halasztani?

• minigirl
    Nahh, további szép estét, részemről csucsu. :)
  • minigirl
    amiről nem tudsz, az nem fáj...
  • minigirl
    Csaltak már meg, szakítottak már velem. Volt, hogy 2in1. Van olyan is, hogy már annyira tönkre mennek a dolgok, h elkezdesz a szakításról beszélni, annak ellenére, h eszedbe nem jut mással kezdeni. Sőt, van úgy, h annyira tönkremennek, h hányingered lesz az egész ffi-nő mizériától. És ehhez nem feltétlenül kell megcsalás.
  • clio1616v
    nem csaltak meg, de velem csaltak meg már mást
  • attiGT
    Szerintem többet ártasz a srácnak ezzel, mint javítasz a helyzetén, emellett ha ezt komolyan gondolod, elég könnyen át lehet verni téged. Szerintem te sem pont ezt gondolnád, ha a pasid a szakításról dumálna neked.
  • minigirl
    Nyugi, nyugi, csak clio mániája a "másik pasi". Biztos sokszor megcsalták. :S
  • minigirl
    Ja, hogy ilyen a FÉRFI??? Asszem, megyek leszbinek... :D
  • IXEMGabeo
    XDDD no comment...
  • 89
    na akkor gondolom a szüleid láttán te sem így gondolod :)
  • attiGT
    minden rendben van itthon :)
  • gyuszi1987
    Tuti nem működik, mert idáig egy kapcsolat nem juthat el aminek jövője van, főleg ilyen korban.... (gondolom fiatal vagy még ). Szal hidd el ha szakítasz vele akkor találkozol olyan lánnyal akire azt mondod h megérte...
  • 89
    az már rég baj, ha nemtudsz vele mindent megbeszélni és egy fórumra kell leírj a kapcsolatotokról dolgokat...
  • 89
    Neked is jó családi háttered lehet....
  • attiGT
    nemtom mennyi idos vagy, de szard le a dolgot. idovel minden FÉRFI rajon, hogy a faszaval kell torodjon es nem az erzeseivel.

KARRIER + PENZ = PUNCI
  • IXEMGabeo
    hogy alakult ki köztetek veszekedés? mi volt az első jel?
  • clio1616v
    a csaj figyeli a reakcióidat és várja a megfelelő időpontot még hónapokig elhúzódhat...
  • gyuszi1987
    Hali!

Sztem is vége lesz ennek.
    Most itt azon kell filóznod, amit mondott szeretlek szó az nem e csak megszokás? Mert sztem nagyon az, most amennyire így bele to látni ebből a rövid elmondásból. Sztem ki kellene adni az útját, mert még most el tudtok ember módjára válni egymástól veszekedés nélkül. Ez mind olyan jel ami a végét jelzi egy nagy szakasznak ezek nem egyik percről másikra zajlanak le az emberben de kérdés benne lezajlott e már ..... Sok sikert hozzá....
  • ioinme
    nem tudom, lehet benne valami, viszont olyan téren meg kell védenem hogy fiúja tuti nincs. Tényleg elég jámbor hogy úgy mondjam meg tudnék róla anyukája is rádadásul tényleg minden idejét velem tölti letudom követni úgymond ismerősök által is mikor hol van, szóval a fiú kilőve. Viszont tényleg fura hogy ezeket megemlítette hogy mi lenne utána. CSak másrészről meg mondogatta hogy szeret, és tényleg utána elvoltunk ahogy régen. Abban egyetértek szintén hogy most ezzel M még nincs megoldva a dolog oka, de ha tényleg nem veszekedek vele akkor talán lenne esély a dologra, figyelni fogom most az elkövetkező egy hétben mi van hogyan reagál, és ha tényleg még mindig gázosnak érzem akkor fájó szívvel de lépni kellene valóban. Viszont nem akarok semmi elrontója lenni mert mi van ha tényleg működne utána a dolog?
  • clio1616v
    az 100% hogy szakítani fogtok, csak idő kérdése

gondolj bele... ő már azon agyal mi lesz ha már megtörtént a szakítás...

szerintem már kialakulóban van egy másik sráccal valami, viszont persze, hogy nem tud kiszeretni belőled ilyen gyorsan

az azért durva, hogy szexeltek ennek ellenére is
  • minigirl
    Ha sok a veszekedés, ott már közel a szakítás. Az, hogy megbeszélitek, hogy nincs veszekedés, csak annyi, hogy lenyelitek a békát, aminek megint nincs semmi értelme.
  • ioinme
    na ismét visszajöttem.ahogy gondoltam a tényállást elmondom. Szakítani akart de végül azt beszéltük meg hogy mától nem veszekedünk, ez volt a baja legalábbis ezt mondta hogy túl sokat veszekedtünk elismerem néha tényleg nagyon megbántottam. Eleinte mondjuk folyamatosan azt hajtogatta hogy minek próbáljuk meg úgyis megint az lesz mint eddig. (mert sokszor akartunk már nem veszekedni meg megváltozni) Végül mondtam neki hogy én adtam neki esélyt mikor miatta veszekedtünk gyakrabban, és ő, nem akart szakítani, és így azt beszéltük meg hogy adjon ő is. Éd az van hogy nem veszekedhetünk jó pár hétig egy se legyen, persze ha 3 hónap múlva becsúszna egy az sem baj csak ne legyen rendszeres. valami szakmabéli lány esetleg vagy felőlem fiú aki volt már hasonló helyzetben tudna e válaszolni mire számítsak? Szerintem igazat mondott, mert tény hogy irdatlan sokat veszekedtünk már szinte minden nap, és ma sokszor hangoztatta hogy szeret, csak ez így nem jó, de szeret. És mondta hogy ha nagyon nem jó lehetünk barátok mert szeretné bármi is lesz. És elhiszem iszonyat ragaszkodó típus amúgy. Én erre azt mondtam hogy nem leszek soha a barátja ha más miatt akar szakítani vagy nem mondja el most hogy már nem szeret és szakítsunk és belement. Mármint azt mondta csak ez a gond. Tényleg. Én nem tudom, mert kételkedek még egy kicsit ugyanakkor azért igaz lehet hiszen egy hét alatt szerintem nem tudott volna ennyire kiszeretni belőlem. A nap többi részében meg kezdett ugyanolyan lenni mint volt 2 héttel ezelőtt, mondtam neki hogy nincs több veszekedés, de ő se legyen többé olyan fura, mert nem tudtam mire vélni és idegeskedtem. Szóval szerintetek merre tovább? Sokan ezt már szakításnak veszik, csúsztatásasl, de hallottam olyat is, hogy néha kell ilyen nagy rádöbbenés egy kapcsolatban aztán minden működik tovább sokáig jól. Szerintetek? Előrejelzések?
  • IXEMGabeo
    őő anyagi kérdésben sosem panaszkodtam, talán annyi elégedetlenségem van, h az anyám frusztrált és eléggé unatkozik azóta h nincs munkája eléggé fáj így látni őt...amúgy pedig persze, h nem vagyok elégedett, mert rohadt unalmas életem van, ráadásul lelkileg is nulla vagyok ezen nincs mit szépíteni...
  • clio1616v
    a reakcióidból gondolom, hogy nem vagy elégedett az meg nem jó...

az hogy nem tetszik neked a gondolkodásom, az a te hibád, neked kell megoldanod a problémádat ebben nem tudok segíteni remélem ezt megérted
  • IXEMGabeo
    persze, h nem zavar mindenki megoldja a saját gondját, ha erre gondoltál...amúgy miért gondolod, h nekem rossz lenne? nem panaszkodtam:)