22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • GyuriX2572
    Ha nem akarsz most járni vele, akkor ne járj... hagyd a csajra a döntést, hogy ennek ellenére lefekszik-e veled, de ne mondd neki azt, hogy "én nem akarok járni veled" mert az úgy fogja értelmezni, hogy valamiért ő mégsem az igazi, látsz benne hibát és nem csak a szex ugorhat, de a barátságotok is :S Szerintem dugd meg, aztán majd eldöntöd h akarsz-e járni vele. Igérni semmit nem kell.
  • attiGT
    Hát én egyre inkább nem tudok eligazodni akkor a csajodon. És egyre inkább kezdem megint nem érteni ezeket a fura lényeket, akiket nőknek nevezünk.
    Csak azt tudom javasolni, amit Captain_Anus tenne: légy buzi.
  • ioinme
    Na ismét visszatértem, úgy tűnik hatott a masszírozás jólesett neki, meg hogy jobb kedvem volt neki is jobb kedve lett, azonban még mindig van ez a bizsergető érzés. :S Nem tudom, ez ilyen hatodik érzék, de lehet tényleg minden rendben lesz már csupán még nem érzem megnyertnek ennyivel a sztorit. Írta Black Cat hogy legyek kiszámíthatatlan vagy valami ilyesmi, ne tudja hogy most akkor é is mit érzek, lehet ezt fogom követni és a kapcsolatunkban először nem találkozok vele pénteken, hanem elhívok egy barátot (fiút), kíváncsi lennék erre mit reagál, vagy hülye ötlet? NEm tudom, ma beszéltem MSN-en vele és mondtam neki ár kedves bókot amiket máskor úgy reagált le hogy "júúúj" meg pirulás ezerrel stb, most csak két ":D:D"-re tellett. Szóval hiába jó már a kedve még nem ártana valamit bűvölnöm a dolgon. Ez is csak lehet beképzelés, meg apró hülyeség, lehet nem volt kedve írni most vagy nem tudom. De ha ez így megy, és nem lesz minden totál a régi, akkor annak ellenére hogy hiányzik kezd elkomorodni a kapcsolatom nekem is felé. Ma pl. sok olyan perc vol hogy szinte le**tam hogy mi lesz, de közben nagyon hiányzott, pedig tegnap este még egy aranyos sms-t is küldött. Szóval a fejemben totál káosz van.
  • Rundstedt17
  • minigirl
    tisztában vagyok a fogalommal: "költői kérdés"
  • clio1616v
    arra próbáltam rávilágítani, hogy nem vártam, hogy válaszolsz is rá...
    csak felmerült bennem a kérdés
  • minigirl
    te meg a költőiség... xD
  • clio1616v
    költői kérdés volt
  • minigirl
    Neked úgyis hiába magyaráznám...
  • clio1616v
    pont ez volt az első gondolatom nekem is... érezni lehetett az élt a megfogalmazásában ;)
  • chhaya #14489
    Nehogy komolyan vedd. :D [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1178283819&no=14446]#14446[/URL]
  • clio1616v
    szerintem törekedj a kompromisszumra...

hagyd hogy az egyik szopjon, a másikat meg baszd seggbe

így a kecske is elfogy és a káposzta is éhendöglik
  • IXEMGabeo
    összekeverted ezt a Fórumot az Anonim Szexpartner Keresők Egyesületével öcsi...
  • attiGT
    Szevasztok lehet most egy bunkó fasznak fogtok nézni de ne tegyétek :D

Szóval a helyzet a következő:

Van két csaj akit már régóta ismerek, úgy hívják őket hogy Olsen ikrek, most úgy néz ki egyre jobban nőnek a mellei, milyen következményei lehetnek annak hogyha megbaszom, majd nem járok velük. Nem beszéltünk még sosem de úgy vettem le abból, amit tudok róluk, hogy ők szeretnének engem leszopni, én viszont most nem szeretnék szopós kalandot, csak kőkemény análpartyt (legalábbis nem olyat mint amit ő akar), mert nemrég szakítottam előző barátnőmmel, és most egy ideig nem mennék bele komolyabb kapcsolatba. A helyzet nem az, hogy megbaszom és otthagyom a gecibe, hanem maradna a kapcsolat ezen a szinten, hogy minden nap seggből-szájbakufirc, legalábbis egy ideig biztos. Azt viszont nem akarom, hogy aztán többet ne szóljunk egymáshoz, mert tényleg régóta ismerem, és szeretném velük a jó kapcsolatot tartani.
  • kifli
    énis arra gondoltam hogy megbeszélem vele :D
    Csak az a kérdés, hogy azután hogy megtudja nekem nincs szándékomba összejönni vele, milesz :D
    Nem feltétel hogy történjen bármi is, csak maga az hogy nem egyeznek a céljaink...
  • BlackCat
    jajj, mind1, nem akarlak meggyozni majd hozza magaval a sors amit hoznia kell es valtozol, ha valtoznod kell
    :)
  • IXEMGabeo
    persze, h tartok tőle ki nem?...amúgy pedig remélem azt nem ítéled el, ha kapok segítséget ezügyben, mert nálad nem lehet tudni...amúgy pedig, azta a fajta felelősséget, a családalapítás ilyenek azt tutira nem vállalom be és itt le is zártuk a témát...nem e szerint az elvek szerint fogok élni.

Black Cat: nem ismersz...
  • BlackCat
    "az egy dolog, hogy te anyagias vagy, de az egyáltalán nem biztos, h én olyan leszek"

oh dehogynem
  • clio1616v
    ha utálod a félig lezártakat akkor inkább félig nyitva hagyod?

ezt most nem értem mire gondolsz
  • clio1616v
    te a felelősségtől tartasz, de majd megváltozol, ha már muszáj leszel
  • clio1616v
    mondtam egy szóval is hogy a legdrágábbat?

a legjobb nem egyenlő a legdrágábbal
  • clio1616v
    igen, erre gondoltam én is
  • minigirl
    Mert utálom a félig lezárt dolgokat.
  • 89
    "de minden boldog ember gazdag"
    így vagy úgy...nem biztos, hogy anyagilag :)
  • IXEMGabeo
    Persze jól csinálod, amennyit meg tudsz engedni magadnak, egyébként senki nem mondta, h a legdrágább cuccokat, élelmiszereket vedd meg.

"addig csak elképzelésed lehet az érzelmekről, amíg nem éltél együtt egy lánnyal és nem ti látjátok el magatokat"

nem is tervezem hosszú ideig...érzelmeknek meg a lazább, találkozós kapcsolatoknak, ami nem együttélés nincs köze a pénzhez nekem meg ez a véleményem!! Akkor mi másfajta kapcsolati módszerre gondoltunk. Nem baj, nem aggódom, mert úgyis mindig félreértjük egymást.
  • clio1616v
    sajnos van köze az érzelmeknek a pénzhez...

nem minden gazdag ember boldog
    de minden boldog ember gazdag
  • clio1616v
    nekem az is felesleges kiadás, ha az én hanyagságomból nem érdekel mi mennyibe kerül és drágábban veszem meg mint amennyiért - egy kisebb időráfordítással odafigyelnék rá - megvehetném

addig csak elképzelésed lehet az érzelmekről, amíg nem éltél együtt egy lánnyal és nem ti látjátok el magatokat
  • IXEMGabeo
    az egy dolog, hogy te anyagias vagy, de az egyáltalán nem biztos, h én olyan leszek...szerencsére pénzügyek területén lesz kitől tanuljak, de egyenlőre most egy normális egyetemre kellene bekerülnöm...(egyébként clio csak ürügyet keresett arra, hogy ne szóljak bele az érzelmi dolgokba, amikor semmi köze a pénzhez, támadási felületet adtam a kezébe, mert most mindig ezt fogja felhozni alapérvként hamár nem dolgoztam még kb 20 évesen akkor ne szóljak bele ebbe-abba...egyszerűen utálom az ilyet)
  • IXEMGabeo
    nesze, akkor sorold fel mik azok a feleslegek amire elköltöm, ha rólam beszéltél...
  • BlackCat
    ez igy van..
  • attiGT
    ott a pont
  • SZilaJMaGGoT
    Egy dugás általába mindent megváltoztat, egy lány kivételével egyikkel sem beszélek mióta volt közöm hozzá.
  • BlackCat
    na hát en meg total ellentet..mindig mindenben magabiztos voltam, meghallgattam en mindenkit,de ugy ereztem, h ugy vannak jol a dolgok, ahogy en gondolom...csak most tudom mar, h jobb neha befognom :D
    nem baj, csak bolcs leszek egyszer :P
  • clio1616v
    én semmire nem sajnálom ami jólesik :)
    ha az ruha akkor arra sem

én is voltam kissrác és most is van olyan amire nincs rálátásom vagy tapasztalatom róla, az ilyen dolgokkal kapcsolatban nem viselkedek magabiztosan, de ha érdekel akkor beleásom magam a szükséges mértékig
  • BlackCat
    huh...elkepeszto mennyivel nyugodtabb vagyok, h visszatertem forumozni
    nagyon jol esik kibeszelni magambol a dolgokat
    nem tudja senki ki vagyok ezaltal bmirol irhatok, nincsenek negativ kovetkezmenyei es legalabb szemet sem vagyok, hogy masrol fecsegek

jo dolog ez az internet :)
  • BlackCat
    na, azert ne kissracozd le, az O koraban teljesen termeszetes es ezert nem kevesebb, csak meg nem esett at dolgokon, majd atfog :)

en nagyon takarekos vagyok, lenyegeben csak akkor koltok ruhara, egyebekre, amikor mar nagyon muszaj
    egy dologra nem sajnalom a penzt, a sulira :)
  • BlackCat
    azt megkérdezheted, hogy érzi magát lelkileg, szeretne e beszélni dolgokról, de ha nem, nem kell eröltetni és nem is kell túlbuzgónak lenni ;)

nem kell Mr. Pozitívumnak lenni mindenáron, csak nyugodtan, lazán és mondom! A legfontosabb, ha valami nem tetszik és nem is tudsz higgadtan cselekedni, akkor csak mondd azt neki, h nem akarsz vele veszekedni, inkabb majd beszeltek kesobb, de nem akarod elronatani

jajj, az én szerelmem mindig ezt mondja, ha nem tud higgadtan reagalni :D
    csupa jo dolgok jutnk rola eszembe :))))

visszaterve :) a lényeg, h legy megfontolt vitas helyzetekben, kontrollald az erzelmeid! higgadt fejjel majd megbeszelitek
    es mikor total ideges vagy setalj egyet vagy nezz meg egy meset, filmet, vmit
  • ioinme
    Na ezt meg fogom próbálni tényleg kösz a tippeket valamelyik eszembe se jutott volna. Azt hiszem akkor ma sem maradok sokáig nála inkább kevesebbet de tartalmasabbá teszem, aztán lelécelek. A hétvégét is megpróbálom csupa vidáman eltölteni, Mr. pozitívumként. ÉS akkor többet ne kérdezzek rá a dolgokra egy darabig gondolom ez magától értetődő. Nem zaklatom vele mert megbeszéltük, és elvileg látni fogom úgyis ha valami nem oké. Végtére csak nekem volt igazam mert éreztem hogy gond van hiába mondta napokig hogy nem.
  • clio1616v
    a kissrác nem dolgozott még meg a pénzért, addig könnyű másét szórni felesleges dolgokra, meg nem érdekli amíg van, hogy mire mennyit költ

mindenből a lehető legjobbat veszem meg, amit megengedhetek magamnak
    soha nem tartalékolok és halmozok fel pénzt, hanem az elégedettség fenntartására maximálisan felhasználom
  • BlackCat
    hat en rohadt anyagias vagyok :D arra ertem, h peldaul sulin kivul miden masra sajnalom a penzt...egyszeruen tul draga minden a fizeteshez kepest :P (pl nadragert, felsoert max 1500-2500-ot vagyok hajlando elkolteni :D)