22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
#14539 jelenleg abban vagyok biztos hogy senkivel nem szeretnék járni, vele meg nem tudom elképzelni hogy járok :D
Ráadásul nem 1x láttam már milyen tud lenni egy kapcsolatban, énmeg, azért szeretek néha elmenni haveroakkal sörözni, úgy, hogy senki nem hozza a barátnőjét :D -
clio1616v #14538 Mááú ^^
csacska macska mi? :D most látom kinek válaszoltam ;) -
#14537 Foglalt nő nincs, csak akin éppen fexenek, néha még az sem!
A nő önálló, szeszélyes élőlény és nem lehet felette hatalmad, ezt jó megjegyezni. Sok nagy ember bukott már óriásit, mert etéren téves elképzelési voltak a nőkről... :D -
#14536 Boldog kapcsolatot jó esetben úgysem fogsz szétverni, hacsak nem vagy egy elszánt szemét dög,
a boldogtalan kapcsolatot itt meg is magyaráztad,
lényegében nincs is probléma... -
#14535 Ha nem hazudsz a csajnak (nem igérsz fűt-fát) akkor nincs mire megsértődnie. Azon sértődhet meg ha megdugod 5x és ő még szeretné, hogy legyen folytatása, de te visszautasítod (azzal leminősíted és ugrik a barátságotok is, az fix) Egyébként nem tudom miért vagy benne ilyen biztos, hogy nem szeretnél járni vele.... lehet még jól is járnál?!
Az meg hogy a nők nem élveznék a szexet... hát rég hallottam ilyen hülyeséget :S -
IXEMGabeo #14534 "viszont... mihelyt lesz egy normális párod ezeket az ismerőseidet hanyagolnod lesz muszáj, mert nem lesz rájuk időd pláne majd ha dolgozol is és 6 óra után lesz csak időd még a párodra is :)"
azért igyekszem majd senkit nem elhanyagolni...egyébként elhiheted amikor suli volt akkor se voltam fent mindig most, hogy kicsit ráérek, azért beszélgetek többet az emberekkel..Való igaz, ha akad más teendő ez picit háttérbe szorul, de nem hónapokra vagy évekre:D:D:D beszélgetni mindig jó dolog ne feledd az az alapja mindennek.
"akkor miért beszélgetsz velük? te vagy a számítógép szakértő, aki megoldja a problémáikat?"
Azért, mert kíváncsi fajzat vagyok és érdekel az emberek problémái ennyi a lényeg, örököltem az empátiát...
-
clio1616v #14533 sőt nincsenek is ha lány vagy... bár ha jobban belegondolsz nincs is rájuk szükséged, hacsak a pasid nem egy nyomi aki nem tud segíteni neked ha baj van és más fiúkkal vagy kénytelen elvégeztetni a "férfimunkát" :D számítógép, barkácsolás, autó javításokkal tanácsadás... stb. -
clio1616v #14532 akkor miért beszélgetsz velük? te vagy a számítógép szakértő, aki megoldja a problémáikat?
szerintem annyi, hogy meghallgatod őket és addig se unatkozol
viszont... mihelyt lesz egy normális párod ezeket az ismerőseidet hanyagolnod lesz muszáj, mert nem lesz rájuk időd pláne majd ha dolgozol is és 6 óra után lesz csak időd még a párodra is :)
nem olyan egyszerű ez ahogy móricka elképzeli -
Rundstedt17 #14531 pénz ügy,nő ügy,hatalom nincs barátság egyikben sem :D
újabb példa -
IXEMGabeo #14530 Tegyük fel, hogy 4-én talizom a "haverjaimmal (ezt a szót használom)" közülök az egyik lány barátnőjére hajtanék esetleg...oké->nos ez a csaj együtt van vkivel, de reménykedem abban, hogy szakítani fog a barátjával a nyáron mivel azt hallottam, hogy ők nem boldogok, és hogy az a kapcsolat tutira nem lesz hosszútávú. Abban az esetben nem érzem magam önzőnek ilyen helyzetben ha:
1. Aznap 4-én találkozom a lánnyal megpróbálok vele elbeszélgetni és a bizalmába férkőzni, ám nem nyomulok és tapadok még rá, mint a pióca, mert azt nem illik
2. Várok egy picit türelmesen, beszélgetek vele továbbra gondolkozóba esik, hogy kit válasszon, ha odáig jutnék el akkor márcsak 50-50% az esély, ha nem akkor úgy jártam, de ha én nyerek és a lány otthagyja miattam a barátját, mert nem volt boldog vele az úgy érzem nem számít elvételnek hiszen a lány hozta meg a saját döntését és ő mondta ki a végső szót végül engem választott...
Végeredményben: az az önző úgy érzem, aki, mint a pióca tapad a lányra és még levegővételt se hagy neki, a saját érdekeit szem előtt tartva, aki megbont egy boldog kapcsolatot...Kihangsúlyoztam az előbb, hogy biztos forrásból tudom, hogy nem boldog az ő kapcsolatuk így mind az, amit leírtam és az apró lépések gyanánt nem számítok önzőnek csak éppen az a célom, h boldog legyen a lány, minden az ő döntésén múlt, tehát nem számít "elloptam a másik srác csaját" elméletnek. -
#14529 Ez ilyen férfigondolkodásmód, hogy "dugom vagy mehet a francba" ?
Ezért nem nagyon vannak hímnemű barátaim. :)) -
#14528 volt már itt egyedül is, barátja is tudott róla, tényleg legjobb barátom a pasija, szóval fel sem merül benne semmi. Sőtt mikor megyünk bulizni nekem szokott szólni hogy figyeljek már rá oda. -
IXEMGabeo #14527 " hogy a lány csak az övé és nincs már joga elmenni ha már nem érzi jól magát "
Erről nem is volt szó;) Kérdezd meg minit mennyire használom tárgyként a nőket, kérdezd meg azokat "akik szted engem lelki szemetesnek használnak" bár azokat te úgyse ismered és amúgy se tudnád elképzelni, hogyan tekintünk egymásra... -
clio1616v #14526 nagyon felszínes vagy és egyoldalúan látod(önző módon)... globálisan kell látni a kapcsolatokat -
IXEMGabeo #14525 te totál ellentétes dolgot állítasz és még engem önzőzöl vissza, pont azért nem vagyok önző, mert nem avatkozom közbe!!! ember nem szép dolog egy boldog kapcsolatot a saját érdekeim miatt felbomlasztani, ezt fogd már fel, hogy ez az ami téged önzővé tesz... -
clio1616v #14524 az a párkapcsolat, amiről te beszélsz :) -
#14523 Engem pl. bárminek használhat, amíg megfoghatom a mellét. Ha nem, akkor meg nem találkozunk többet és bezárt az ingyencirkusz! Tiszta sor. Mindennek ára vagyon földön és égen... -
clio1616v #14522 a nőknek barátnőjük van, a férfiaknak barátjuk
minden más nem haverság, hanem vagy ismerősi kapcsolat vagy szerelem, szex -
clio1616v #14521 senki nem tulajdona senkinek, azt kell látnod, hogy egy ember nem egy tárgy akit birtokolsz... rendkívüli módon te vagy önző illetve az aki azt hiszi, hogy a lány csak az övé és nincs már joga elmenni ha már nem érzi jól magát -
IXEMGabeo #14520
"ha van párom van akkor nem foglalkozok más lányokkal, minek? akkor a párommal foglalkozok és kényeztetem a testét és a lelkét "
persze erről volt szó, csak éppen attól vitázunk miért nincs fiú-lány barátság én csak annyit mondtam, attól, hogy egy barátnőm már foglalt még nem fogok ráhajtani...az megmarad lány barátnak, erre hozta csak fel Jedi a lakatlan szigetet -
IXEMGabeo #14519 pff...evvel azt akarod mondani, hogy te beleavatkoznál egy normálisan működő kapcsolatba, aki tegyük fel a lánybarátnőd és mindenáron elakarnád venni a párjától?? fasza ugyanolyan önző vagy, mint a többi ember a szemembe... -
clio1616v #14518 ezek a barátkozós lányok lelki szemetesnek használják a nyomikat, van akinek erre van szüksége, hogy közel lehessen egy lányhoz -
clio1616v #14517 ennyi... -
clio1616v #14516 barátom sok lehet, de barátnőm csak egy és Ő a szerelmem is egyben...
ha van párom van akkor nem foglalkozok más lányokkal, minek? akkor a párommal foglalkozok és kényeztetem a testét és a lelkét -
#14515 De ugye a csaj nem jár fel hozzád EGYEDÜL és nem töltötök sok időt édeskettesben, mert az enyhénszólva is kiverné a biztosítékot a barátjánál (joggal). -
clio1616v #14514 nem van tolerálás... kit érdekel van-e párja? -
IXEMGabeo #14513 erről van szó -
clio1616v #14512 így van -
IXEMGabeo #14511 biológiai folyamat az egész, ha nem vonzódom úgy hozzá nem biztos, hogy dugni akarom nálam nem minden esetben van így, higyj nekem...Persze lakatlan sziget megint más, de az azért van úgy mivel "egymásra számítanánk" a túlélésre ezáltal többet beszélgetnénk és a magány hatására az emberektől való távollét miatt nyílván tutira egymásba habarodnánk, de ez csak egy feltételezés mivel nem hinném, hogy valaha lakatlan szigeten kötnék ki (ez nem a LOST), a másik dolog, ez is csak akkor igaz, h kettesben lennék a szigeten az illetővel és más nem lenne a közelben... -
clio1616v #14510 az remek... épp belegondoltam múltkor, hogy akarnék-e olyan pasi lenni akinek csak és kizárólag a kinézetétől izgul be a csaj, de megszólal aztán le is lombozódik
arra jutottam, hogy inkább nem :P
ahogy egy lány kinézete sem szabad, hogy a legfontosabb szűrő legyen, abból úgysem derül, ki, hogy neki például a barátai fontosabbak lesznek mint én -
#14509 hát ez a barátság téma, nembiztos hogy így van, a legjobb haverom barátnője. pl, múltkor is itt volt nálam barátja nélkül a többiekkel együtt mert filmeztünk. Vagy bulizni is velünk jön ha barátja épp nem ér rá.
A lakatlan szigetes meg, kb olyan hogy van egy kaja amit nagyon utálsz, egy lakatlan szigeten csak az van, akkor megennéd, tehát akkor nem is utálod.
Ezzel a csajjal is akit kb 9 éve ismerek, végig barátok voltunk, 1x volt egy kisebb szünet, mikor megvertük pasija haverját, és amég azzal a sráccal járt nem jött velünk sehova. -
#14508 Ha meg akarod dugni és ha egy lakatlan szigeten lennétek, akkor meg is tennéd, csak éppen a sors akadályokat gördít errefelé eléd, akkor az NEM BARÁTSÁG: Te dugnád, csak nem tudod. :D
Fordítva is igaz. Van, hogy egy nő lóg egy macsóval, de az nem dugja meg, mert van jobb árú, a nő epekedik és igyexik "barátkozni" a fiúval.
Ideális férfi-nő "barátságban" azért néha dugnak is, vagy legalább valami hasonlóba kezdenek olykor. -
#14507 Kicsit olvasgattam eme topikot és meglepődtem hogy salsoul hova lett?
Nah nem mintha hiányozna,csak ő mindig itt osztott mindenkit,illetve a tanait próbálta széthinteni.
Egyébként fiú-lány között lehet barátság,ha az egyik fél elfogadja hogy esetleg a másiktól nem lehet több. Nekem van lánybarátnőm(több is),persze az nem igaz,hogy nem gondoltam arra esetleg,mert azért nem vagyok fából,és csini is,de tudom,hogy nemlehet,de főleg azért mert sokkal fiatalabb,a másik meg barátnőm van,meg neki is.:-)Persze jóban vagyok bnőjével is:-) -
IXEMGabeo #14506 épp ez az, ha foglaltak akkor simán lehetséges a fiú-
lány barátság, mert te tolerálod azt, hogy mással van és nem szeretsz bele, akkor nincs probléma... -
#14505 Sezminket hol érdekel?! Szerencsére MI nem vagyunk buzgárok... -
#14504 ja például helyette engem megtalálhatna, 100x jobb pasi vagyok mint bármelyikőtök! -
#14503 Jaja, nincs barátság, osztom. Akinek nem akarom megfogni a mellét, az untat. Persze az is akinek meg akarom, de legalább van valami, ami fentartja az érdeklődésemet... :D
Nojó, vannak érdekes nők azért, akik ideig-óráig izgalmasak és jó beszélgetőpartnerek, de az ember előbb-utóbb azokat is meg szeretné "khmmm". Inkább előbb. Szerencsére azoban ezek foglaltak többnyire, többszörösen is. -
clio1616v #14502 magyarul nem biztos, hogy az kell egy lánynak, hogy pont veled szexeljen :D amikor nálad jobb pasit is talál erre a funkcióra, ráadásul nem is ismer annyira, hogy pusztán szórakozásból feküdjön veled össze...
nagyon kicsi az esélyed, hacsak le nem itatod... de utána ne csodálkozz, hogyha nem is néz rád, nemhogy haverod legyen...
ja és fiú lány között nincs barátság -
clio1616v #14501 nagyon kevés lány van akinek a szex jó... még kevesebb ezek közül, akik szórakozásra használják
a csajoknál nem olyan egyszerű az elélvezés -
#14500 Ezt énis így gondolom egy olyan csajnál, akit nem ismerek már kb 9 éve.
De szerintem akkor is így lesz, mert már lassan 2 hete szakítottam barátnőmmel (nyomós ok XD), lesz ami lesz, max majd utána lesz 1-2 beszélgetés, meg egy pár hét-hónap harag azt ennyi, de ez a rossz eshetőség, a jó az lenne, ha ő is úgy gondolkodna mint ahogy most én, lefekszünk 4-5x azt ennyi kb. Folytatjuk a barátságot...