Ritka rendes lányt találni

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HTS s3rg1nh00
úgy mûködik,hogy nagyon sokszor kell meggátolni a beidegzõdést a végrehajtódásban,aztán megváltozik.

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Felülírás?Az mégis hogy müködik?Nem vagyunk robotok úgy hiszem

Valószínû, bár én sokkal reálisabbnak tartanám azt a helyzetet hogy unottan végighallgatja a monológot az adott képekrõl.

Kezdjük ott hogy ezek nagyrésze nem is tünik fel csak úgy ránézésre,szóval ezek nagy része csak akkor aktuális ha már közelebb kerültek egymáshoz.

salsoul
felülírással
bár nem könnyû, nehéz

egyébként aki csak vadászni megy pl egy festmény kiállításra az rácseszik, mert hamar kibukik, hogy lövése nincs a festményekrõl, hozzászólni sem tud, így beszélgetést sem tud nagyon kezdeményezni hozzáértés, tájékozottság hijján
salsoul
és cserébe férfitõl ezért millyen ápoltságot várunk el?, mert hát legyen már ez kölcsönös

ülve wc-zés, a végét nem alsógatáyba engedés, fogmosás, borotválkozás, rend tartás maga körül, ne büzölgjön bagótól, piától, fürdõkádat öblítse ki maga után...

ki mit tenne még a listára?
hölgyek?
Így már nagyjából tisztul a kép,bár még ehhez is szükséges lesz valamennyire nyitottabnak lenni és az semmiképpen sem egyszerû feladat.Mégis hogyan lehet változtatni,a szokásokon,a berögzõdéseken?

nem rossz ötlet 😄

Nem feltétlenül,de mondjuk ha nem foglalkozik napi szinten a hajával az már hajlik ápolatlanság felé(értsd kócos,szénakazal,olyan mint 20-30 éve vagy a másik amit utálok szerencsére ritka a nagyon rövid haj)

salsoul
divatos ápolt szépségtõl sugárzó körökben
ami nem disco, pub, pláza, stb

inkább az említetteknek megfelelõ múzeum, kiállítás, elõadás, park, rendezvény, munkahely
salsoul
az orgazmus izmok spontán összehúzódásával jár együtt és nem azok görcsével

a görcs mindig fájdalmas dolog, és ha orgazmus közben valamilyen izmod begöröcsöl akkor teljesen más gyönyörtõl fogsz elmenni

a menstruációs görcs az görcs, mikor a vádlid begörcsöl az görcs, mikor a nyakad begörcsöl az görcs, és legyen bármi is, ami biztosan nem: az az orgazmus

egy szó mint száz, ha éltél már át orgazmust és görcsöt akkor rögtön tudod, hogy mi a különbség a kettõ között
filuanna
Járkálhatna olyan helyekre/körökbe/eseményekre, ahol jellemzõen hozzá hasonló mentalitású emberek gyûlnek össze, és abból válogathatna külsõleg is megfelelõt... nem?

chhaya
Az ápoltsághoz hozzá tartozik az egyenes haj?

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

salsoul
Onnan indultunk clio, hogy:
"Egy kicsit radikalizáljuk a példádat, mert látom szükség van rá."

Szó sem volt itt az én vágyaimról, csak egy nagyon szélsõséges dologról aminek kapcsán rögtön tudod, hogy abban ami NEM, abban soha semmilyen esetben nem fogsz kompromisszumot kötni.

Az idóta feltételezésekrõl meg csak annyit, hogy nézd vissza az összes korábbi feltételezéseidet.
minigirl
Tudom én, hogy nem érted a sarkított példákat... A gondolkozásmódod alapjaival van probléma.

Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.

clio1616v
és még én terelek 😉

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

clio1616v
az orgazmus izomgörcsökkel jár együtt ha elég nagy, az hogy a te marátnõd még nem görcsölt azt jelenti, hogy nem élvezi a szexet csak megjátsza...

elég frusztráció lehet neki... beszélgess el vele, hogy azt hallottad egy topikban, hogy nem élvezi veled a szexet... tudatlan vagy szexuálisan is

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

clio1616v
engem ilyesmi nem érdekel... fogalmam nincs Salsoul milyen vágyakról írt, majd ha ilyen helyzet elé állok akkor a párom elmondja mit szeretne... ahogy volt is különleges kívánsága... és elmondom hogy ebbõl mit valósítok meg

semmi értelme az idióta feltételezéseknek... ki fogom találni ahogy eddigis hogy mit teszek... ez csak nektek jelent problémát, hát ne tõlem várjátok a problémáitok megoldását

Hogy milyen?Divatos,izléses öltözködés,maximális ápoltság(szép egyenes vállig érõ vagy hosszú haj),egyszerûen sugárzik a szépség az egész megjelenésbõl.Szerintem igazán érthetõ leírás.Hol láthatóak ilyenek?Nagyrészt bárhol egy bizonyos arányban.

No igen.

Te miféle görcsrõl beszélsz ember? Legyél már tisztában a szavak jelentésével, mert így csak baromságokat írsz.. Az orgazmus nem görcs, nem fáj, nem kínozza, az meg elég gáz, hogyha te csak úgy tudod orgazmushoz juttatni a bnõdet, hogy mellette fájdalmat is okozol neki.
"ha feltöltetnéd a végbelét nutellával és azt rád engedné, ahogy teszi ezt szarás közben. Belemennél?"
érdekes irányt vett a topic <#nevetes1>

A nutella nem csokikrém, hanem mogyorókrém, bár aki nem tud olvasni, az persze, hogy ezt se tudja.
Azon kívül a vágy nem az volt, hogy te szart egyél, hanem, hogy rád szarjon. Akkor lehetne kompromisszumról beszélni, ha feltöltetnéd a végbelét nutellával és azt rád engedné, ahogy teszi ezt szarás közben. Belemennél?
clio1616v
kis fantázia kell hozzá, hogy szarnak képzelje a nutellát, de ez van örüljön neki, hogy nutellát kenhet rám legalább... nem büdös és ráadásul jóízû (már aki szereti a mogyoróízû csokikrémet)

ez van... ha szart akar enni akkor menjen olyanhoz mint Salsoul aki nem köt kompromisszumot

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

norbre
de akkor ez nem az ami.. ez nutella nyalogatás és az igazi vágyak elfojtása

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

clio1616v
talán nem érted a szekszet nem akarni kell, de!!! a görcsöt akarja kívánja annak ellenére, hogy kibírhatatlan...

😊 az hogy a párodnál még nem értél el ilyesmit csak megjátszotta az a te bajod... van hogy a combjából a görcsök fél óra múlva se múlnak el, erre mondtam hogy kívánja akarja a görcsöket ennek ellenére, kibírhatatlanul jó érzés...

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

clio1616v
persze, hogy nem az... pont azért nem hogy megegyem a kedvéért 😉

de nem is arról szól amit én szeretnék, hogy kenyérre kenve egyem a nutellát érted?

tehát én engedek abból, hogy nem kenyérre kenve eszem õ meg enged abból hogy nem szart eszek...

én is engedek õ is enged pont annyit amennyi reális

nemár nem érted...?!

Világosan látszik, hogy gõzöd nincs arról, hogy mirõl van szó, az írott szöveg értelmezési képességének teljes hiányáról teszel tanúbizonyságot. Általános iskolában meg kellett volna, hogy tanítsanak téged értõ olvasásra, de ez neked még 2x évesen sem megy. Ráadásul a fogalmazásod nélkülözi a szövegkohéziót is, képes vagy két mondaton belül ellentmondani saját magadnak és nincs egy határozott képed sem önmagadról, sem másokról, a szociális hálóról, meg úgy az életrõl általánosságban. Csoda, hogyha szülõi felügyelet nélkül meg tudsz maradni a talpadon.. piszok nagy mázlista lehetsz.

"a szexet nem akarni kell" <-> "kibírhatatlanul jó görcsei vannak akkor is akarja"

No comment.. szánalmas nyomoronc vagy, kisfiú..
norbre
komolyan nem tudom hogy tényleg nem érted amit mondani akar(nak) neked vagy szándékosan tartod magad távol a megértéstõl?

a lényeg az hogy ha csokikrém meg gyömbér akkor az nem kakipisi.. ugyanúgy ahogy ha elmész brunyálni akkor az nem elégíti ki a vizelési ingeredet hogy vizet vagy gyömbért öntesz le a kagylóba.. vagyis hiába kötsz csokikrém kompromisszumot, ha ez ez nem kielégítõ.. mert jól eljátszotok, de ez számára nem arról szólna amit szeretne hanem arról hoyg miattad másképp kell csinálnia mint ahogy valójában vágyik rá

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

clio1616v
hallod te érted, egy gyufaszálat nem vagyok hajlandó keresztbe tenni, nemhogy megmondod nekem hogy mit öntsek a wcmbe 😉

nagyon el vagy tévedve, csak nektek jut eszetekbe ekkora baromság.. fiatal kis hülye vagy akinek az anyuja vásárol be és azt hiszi milyen jópofa, hogy ilyeneket hozzászól... méghogy a wcbe önteni kaját meg innivalót... 😊

de biztos van csaj aki értékeli a humorodat, de hogy felelõségteljes gondolkodást tõled nem várhat az biztos...

eleve onnét indul ki a dolog, hogy a szexet nem akarni kell, az adja magát az adott helyzetben...

...kibírhatatlanul jó görcsei vannak akkor is akarja a következõt fél óra után, feltéve ha jól csinálod... nincs ember, aki a jó dolgokat ne akarná...

izomlázasan is nagyon jó... csiklandozás közben.. mmm... na mindegy majd megérted mirõl szól... a lényeget már elmondtam...

Jó, akkor legközelebb, ha mész wc-re próbáld majd ki, hogy vizelés helyett egy pohárból vagy üvegbõl gyömbért öntesz a kagylóba, lehúzod, kijösz, kezet mosol, mint aki jól végezte dolgát és aztán nem mész vissza pisilni, hisz már megtetted.. igaz, csak gyömbérrel, de az nem lényeg.

Vagy másik: ha meg akarod dugnia bnõdet, de õ nem akarja, de azt se, hogy neked olyan nagyon rossz legyen, ad egy pár pikáns képet magáról, hogy végezd el a dolgodat magadnak. Így neked ugyanannyira jó, mintha a barátnõddel csinálnád, mint neki, hogy semmi olyat nem kell csinálnia, amit nem szeretne.
clio1616v
én inkább röhögnék rajta 😄

meg csiklandozna ahogy nyalogatja rólam a nutellát 😊 utána meg ragadnánk mindketten a gyömbéres nutellás masszától...

és egy gyertyafényes fürdõzést is kérnék utána a kompromisszumban 😄

Hát tõlem ilyet kérne barátnõm biztos rohadt nagyot csalódnék 😄 aztán nemtudom milenne, de biztos nemcsinálnám meg semilyen formában (se nutellával se semmivel), már csak azért sem mert így undorítana h õt ez izgatja.

asd

clio1616v
kompromisszum, mert nekem ugyanannyira jó, hogy szar helyett nutellával ken be vagy kell megennem, mint neki az hogy bekenhet a szarhoz hasonlóval vagy megetethet vele...

jobban örülnék ha friss bükki kovászos kenyérszeletre kenné nem rám és úgy kellene megennem... neki viszont az lenne jobb ha azt szereti, hogy igazi szarral ken be...

ez van, úgy csináljuk mindenkinek jó legyen és senkinek ne legyen nagyon rossz...

ez a reális kompromisszum... csak ilyet vagyok hajlandó kötni, akinek ez nem kell az keres olyat aki többre hajlandó vagy kevesebbre

salsoul
Mesélj, milyenek azok akik az adott valaki számára külsõre tetszõk, hol/miben látott elõször ilyet az adott valaki, és esetleg képet is szívesen vennénk egy olyanról aki külsõre tetszõ.
Tévedsz, te nem minden részletre figyelsz, csak 1-2re és a többit nem veszed figyelembe. Ezért nem érted meg, mások mit akarnak neked üzenni és hülyeségeket válaszolgatsz, totál értelmetlen, logikaikapcsolat nélküli válaszokat..
Csakhogy az nem kompromisszum, hogy azt megteszed neki, amit szeretsz, cserébe õ tegyen meg olyat, amilyet nem szeret, de neked jól esne.

A példád kiforgatása pont jól szemlélteti ezt, hogy õ kaki-pisi szexet akarna, te viszont arra kényszerítenéd, hogy nutellával kenegessen téged, ami neked biztos baromi jó lenne, de a bnõd pont nem arra vágyna. Ez így nem kompromisszum.
clio1616v
én már csak ilyen vagyok 😉 odafigyelek minden részletre, amibe tudok belekötök, ezt várom el másoktól is

clio1616v
meg ott van az is, hogy az egyetemi kúrvák okosan titkolják mekkora ribancok, és sokkal körültekintõbben veszik el a pénzedet, sõt cserébe szexet sem kapsz mint egy õszinte sarki kúrvától...

De a "pókhálós puncik" nem....

"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."

norbre
a baj szerintem az hogy leragadsz a részleteknél és nem vagy hajlandó a mondanivalót kiszûrni belõle

norbre
ha ismered a statisztikai eloszlásgörbét akkor érthetõ hogy a "legjobból" és a "legrosszabból" van a legkevesebb.. középszerûbõl a legtöbb

"a többségük nem üti meg a jó szintet"
Elõször is nem azt írtam hogy nincs jó szintet megütõ,csak lehetnének többen is 😄
Meg egyáltalán szerintem te más értelemben használod a sarki kurva szót mint amit köznapi értelemben jelent.Szóval mit értesz a fogalom alatt?
A harmadik pont hogy nem jártam,hanem MÉG járok.

salsoul
Akarod mondani a sarki kurva szintet?
Azt valóban nem.

Egyébként melyikben jártál, hogy tudod jó szintet megütõ ott nincs?
Ez így leirva jól hangzik,de mondjuk az egyetemi könyvtárat nem ismerkedésre szokták használni,másrészt a többségük nem üti meg a jó szintet.

salsoul
Úgy, hogy nem este a sarkon keres a kurvák közt neki külsõre tetszõt, hanem mondjuk az egyetemi könyvtárban az összehasonlító vallástan részlegen, vagy valami egyéb helyen amitõl írtóznak a sarki kurvák
Na de hogy finomítsuk a problémakört ha valaki szeretne,de a neki külsõre tetszõk, tõle teljesen idegen életmódot folytatnak,más mentalitással akkor mégis hogy jöhet ki gyõztesen az egészbõl?

salsoul
nagy kár, mert nagyon tanulságos lenne számodra
salsoul
én pont az ilyet utálom, aki miattam másképp viselkedik

mert holnap kicsit másképp teszek mint egyébként és máris hátbatámad
clio1616v
amikor a képolvasásnak köszönhetõen megláttam a démon szót a szövegben, úgy döntöttem nem olvasom el...

clio1616v
szar=nutella

ezt várnám el a páromtól 😉 jó a logikád nagyon...