Ritka rendes lányt találni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Valószínû, bár én sokkal reálisabbnak tartanám azt a helyzetet hogy unottan végighallgatja a monológot az adott képekrõl.
bár nem könnyû, nehéz
egyébként aki csak vadászni megy pl egy festmény kiállításra az rácseszik, mert hamar kibukik, hogy lövése nincs a festményekrõl, hozzászólni sem tud, így beszélgetést sem tud nagyon kezdeményezni hozzáértés, tájékozottság hijján
ülve wc-zés, a végét nem alsógatáyba engedés, fogmosás, borotválkozás, rend tartás maga körül, ne büzölgjön bagótól, piától, fürdõkádat öblítse ki maga után...
ki mit tenne még a listára?
hölgyek?
ami nem disco, pub, pláza, stb
inkább az említetteknek megfelelõ múzeum, kiállítás, elõadás, park, rendezvény, munkahely
a görcs mindig fájdalmas dolog, és ha orgazmus közben valamilyen izmod begöröcsöl akkor teljesen más gyönyörtõl fogsz elmenni
a menstruációs görcs az görcs, mikor a vádlid begörcsöl az görcs, mikor a nyakad begörcsöl az görcs, és legyen bármi is, ami biztosan nem: az az orgazmus
egy szó mint száz, ha éltél már át orgazmust és
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
"Egy kicsit radikalizáljuk a példádat, mert látom szükség van rá."
Szó sem volt itt az én vágyaimról, csak egy nagyon szélsõséges dologról aminek kapcsán rögtön tudod, hogy abban ami NEM, abban soha semmilyen esetben nem fogsz kompromisszumot kötni.
Az idóta feltételezésekrõl meg csak annyit, hogy nézd vissza az összes korábbi feltételezéseidet.
Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
elég frusztráció lehet neki... beszélgess el vele, hogy azt hallottad egy topikban, hogy nem élvezi veled a szexet... tudatlan vagy szexuálisan is
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
semmi értelme az idióta feltételezéseknek... ki fogom találni ahogy eddigis hogy mit teszek... ez csak nektek jelent problémát, hát ne tõlem várjátok a problémáitok megoldását
érdekes irányt vett a topic <#nevetes1>#nevetes1>
Azon kívül a vágy nem az volt, hogy te szart egyél, hanem, hogy rád szarjon. Akkor lehetne kompromisszumról beszélni, ha feltöltetnéd a végbelét nutellával és azt rád engedné, ahogy teszi ezt szarás közben. Belemennél?
ez van... ha szart akar enni akkor menjen olyanhoz mint Salsoul aki nem köt kompromisszumot
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
😊 az hogy a párodnál még nem értél el ilyesmit csak megjátszotta az a te bajod... van hogy a combjából a görcsök fél óra múlva se múlnak el, erre mondtam hogy kívánja akarja a görcsöket ennek ellenére, kibírhatatlanul jó érzés...
de nem is arról szól amit én szeretnék, hogy kenyérre kenve egyem a nutellát érted?
tehát én engedek abból, hogy nem kenyérre kenve eszem õ meg enged abból hogy nem szart eszek...
én is engedek õ is enged pont annyit amennyi reális
nemár nem érted...?!
"a szexet nem akarni kell" <-> "kibírhatatlanul jó görcsei vannak akkor is akarja"
No comment.. szánalmas nyomoronc vagy, kisfiú..
a lényeg az hogy ha csokikrém meg gyömbér akkor az nem kakipisi.. ugyanúgy ahogy ha elmész brunyálni akkor az nem elégíti ki a vizelési ingeredet hogy vizet vagy gyömbért öntesz le a kagylóba.. vagyis hiába kötsz csokikrém kompromisszumot, ha ez ez nem kielégítõ.. mert jól eljátszotok, de ez számára nem arról szólna amit szeretne hanem arról hoyg miattad másképp kell csinálnia mint ahogy valójában vágyik rá
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
nagyon el vagy tévedve, csak nektek jut eszetekbe ekkora baromság.. fiatal kis hülye vagy akinek az anyuja vásárol be és azt hiszi milyen jópofa, hogy ilyeneket hozzászól... méghogy a wcbe önteni kaját meg innivalót... 😊
de biztos van csaj aki értékeli a humorodat, de hogy felelõségteljes gondolkodást tõled nem várhat az biztos...
eleve onnét indul ki a dolog, hogy a szexet nem akarni kell, az adja magát az adott helyzetben...
...kibírhatatlanul jó görcsei vannak akkor is akarja a következõt fél óra után, feltéve ha jól csinálod... nincs ember, aki a jó dolgokat ne akarná...
izomlázasan is nagyon jó... csiklandozás közben.. mmm... na mindegy majd megérted mirõl szól... a lényeget már elmondtam...
Vagy másik: ha meg akarod dugnia bnõdet, de õ nem akarja, de azt se, hogy neked olyan nagyon rossz legyen, ad egy pár pikáns képet magáról, hogy végezd el a dolgodat magadnak. Így neked ugyanannyira jó, mintha a barátnõddel csinálnád, mint neki, hogy semmi olyat nem kell csinálnia, amit nem szeretne.
meg csiklandozna ahogy nyalogatja rólam a nutellát 😊 utána meg ragadnánk mindketten a gyömbéres nutellás masszától...
és egy gyertyafényes fürdõzést is kérnék utána a kompromisszumban 😄
asd
jobban örülnék ha friss bükki kovászos kenyérszeletre kenné nem rám és úgy kellene megennem... neki viszont az lenne jobb ha azt szereti, hogy igazi szarral ken be...
ez van, úgy csináljuk mindenkinek jó legyen és senkinek ne legyen nagyon rossz...
ez a reális kompromisszum... csak ilyet vagyok hajlandó kötni, akinek ez nem kell az keres olyat aki többre hajlandó vagy kevesebbre
A példád kiforgatása pont jól szemlélteti ezt, hogy õ kaki-pisi szexet akarna, te viszont arra kényszerítenéd, hogy nutellával kenegessen téged, ami neked biztos baromi jó lenne, de a bnõd pont nem arra vágyna. Ez így nem kompromisszum.
"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."
Elõször is nem azt írtam hogy nincs jó szintet megütõ,csak lehetnének többen is 😄
Meg egyáltalán szerintem te más értelemben használod a sarki kurva szót mint amit köznapi értelemben jelent.Szóval mit értesz a fogalom alatt?
A harmadik pont hogy nem jártam,hanem MÉG járok.
Azt valóban nem.
Egyébként melyikben jártál, hogy tudod jó szintet megütõ ott nincs?
mert holnap kicsit másképp teszek mint egyébként és máris hátbatámad