22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
clio1616v #14619 a kényelem elsődleges az elegancia kicsit hátrébb a fontossági sorrendben -
#14618 nem fura, csak öltönyhöz nem való -
clio1616v #14617 fura ízlés lenne?
-
#14616 fura egy ízlésed van :D de hát a barátnődnek kell tetsszen -
#14615 amennyiben nem elütő színű - és ez nem az,meg ahogy írod szolid - ebben az esetben megfelelőnek tekinthető. -
clio1616v #14614 ezzel nem értek egyet...
én is szeretem hordani az öltönyömhöz a szolid fekete sportcipőm és ha valakinek nem tetszik az nem néz rá, nekem az kényelmes...
nem fogom magam kényelmetlenül érezni... -
#14613 Sziasztok.
Témához annyit szólnék hozzá, hogy az egészséges kritika mindig jó, úgy értve, hogy ha azt akadályozod meg, hogy kinevettesse magát és így kellemetlen helyzetbe kerüljön egy rosszul választott ruha miatt.
Ha ezt nem tudja értékelni és emiatt veszekedtek, akkor valószínűleg nem vagytok egymáshoz valóak :) szerintem
Persze ez is formálódhat, de a lényeg, hogy jó-szándékból mindig szólnék a másiknak - barát vagy barátnő, mindegy - hogy most ez neki éppen nem előnyös ruha vagy kinézet.
Pl. láttam már olyat, hogy színházban egy sima utcai ruhában és tornacipőben jelent meg egy fiatal leányka, amolyan bulizós cucc volt. Mivel körülötte többségben voltak a rendesen, alkalomhoz illően felöltözött emberek, látszott, hogy kínosan érzi magát. Én a barátai helyében szóltam volna, hogy tiszteljük meg az intézményt és a művészeket azzal, hogy nem úgy megyünk oda, mint a kocsmába... -
clio1616v #14612 akkor simán nem tud dönteni, támogatásodra szorul -
#14611 olyan helyzetbe még nem kerültem egy barátnőmmel sem, hogy én döntsem el mit engedhet meg magának, mivel állandó keresetem még nincs, így arra nincs pénzem hogy ruhákat és egyebeket vegyek neki, mivel még tanulok. Amit meg az ilyen alkalmi munkákból keresek, vagy szüleimtől kapok pénzt, az arra elég hogy vegyek neki valamit névnap/szülinap/valentín nap/évforduló-ra, vagy elvigyem moziba vagy enni valahova. Esetleg valahova meginnni valamit. És ő is szülei pénzéből vásárolgat. -
clio1616v #14610 ő nem arra kíváncsi neked tetszik-e a cipő...
hanem az árát nézd meg és mondd meg (mint férfi), hogy megengedheti-e magának -
#14609 Pl elmegyek vásárolni barátnőmmel, és megkérdezi hogy nekem hogytetszik valami amit épp próbál, nembiztos hogy azt mondom rá hogy kurvajó ha nem tetszik, csak hogy előbb szabaduljak (pedig aztkéne XD), és mert látom hogy neki tetszik. -
clio1616v #14608 akkor mit szeretsz benne, ha kritizálod?
én azt szeretem, amit nem lehet kritizálni - egyszóval tetszik -
#14607 "akit meg szeretünk azt nem kritizáljuk"
én ha valakitől, hát attól elvárom akit szeretek, hogy megmondja a tényleges véleményét, mégha nem is pozitív. -
clio1616v #14606 nyilván olyan barátnőt választasz :)
nem értem mi a probléma?
a megismerkedési fázisban nyilván kiderül, hogy elmondja-e a véleményét, aki minden véleményét elmond az bunkó, aki meg semmit az sunyi... ahhoz kell jó érzék és tapasztalat mi az amit el lehet mondani és mi az amit el kell... -
#14605 én azért a barátnőmtől elvárnám, hogy elmondja a véleményét. Most ez pl egy ruha témánál lehet hogy nem olyan fontos, de hogyha nem mondja el valaki barátnőjének/barátjának, hogy mi az ami neki nem tetszik, akkor a kapcsolatot baszhatjuk. -
clio1616v #14604 nyilván azért veszi fel, mert tetszik neki
senkinek nincs joga megmondani, hogy mit csináljon
akit meg szeretünk azt nem kritizáljuk, mert olyannak szeretjük amilyen... -
#14603 például én sosem kérnék olyat hogy ezt meg ezt csináltassa meg magán, sokszor még mondani sem merem hogyha valami ruha nem tetszik rajta mer tudom hogy szereti és azt is hogy akkor soha többé nem venné fel... ( már volt erre példa)
Aki meg ilyet kér az olyan is... -
wahquarch #14602 nem gondoltam ennyire szélsőséges dologra, hogy igénytelen, csak van egy-két dolog ami külsőleg nem testszik rajta (lehet még ezis erős kifejezés) és nem mások kedvéért, hanem a pasija kedvéért -
clio1616v #14601 minek változtatni rajta?
ha neki úgy jó és szerinte nem igénytelen, akkor miért legyen más???
mások kedvéért? ugyanmár -
#14600 Persze.:)
De már ki lettem okosítva. -
#14599 Mindenkinek más az értékrendje. -
#14598 Értem, amit mondotok, de szerintem ezt így nincs értelme összhasonlítani. Olyan mintha azt mondanám, hogy egy zsák krumpli jobb mint egy dobostorta, mert tovább eláll és még több is a tápértéke. -
wahquarch #14597 hohoho tisztelet a kivételnek, de ezt igencsak lesarkítottad úgy érzem :D
Van valaki, aki olyan cipőben jár, hogy barátnője belsőleg kifejezetten az esete, de külsőleg lehetne rajta mit változtatni? :O -
clio1616v #14596 erről csak annyit, hogy mindenki emberből van, csak nem biztos, hogy ismered is valójában
könnyelműen választasz párt a barátaidat viszont megválogatod rendesen...
erre mondtam, hogy bárki hibázhat -
clio1616v #14595 vannak barátaim, de nem függök tőlük nem lógok a nyakukon és ők sem az enyémen...
bármikor segítség kell segítenek és bármikor számíthatnak rám
de nem csókolózok velük fogadásból és nem helyezem őket előtérbe a párommal szemben -
#14594 Fantasztikus könyv:) kezd el mihamarabb és különösen a végén figyelj oda, már a főbb események lezárása után. Ott van a kutya elásva, ezt már nagyon sok könyvben olvastam, de valahogy mindig elfelejtem és ezzel más emberek is így vannak ahogy látom. Sokat tanulunk és olvasunk, de mindig elfelejtjük, hogy bennünk van az igazi tudás és hatalom...és a remény,hogy egy szebb jövőt építhetünk majd fel :) -
#14593 Csodás. :) Pont megvan. :) Még nem kezdtem bele, de így, hogy van vélemény róla, azt hiszem, lassan hozzálátok. :) Csak még befejezem azt, amit most olvasok. :) -
#14592 megkésve? de válaszolok :) nem tudom neked melyik a legújabb, de Én Az elveszett jelkép-re céloztam. mindenképpen ajánlom, sok érdekes dolog van benne, még ha meg is cáfolták már egyes részleteit. az eleje kicsit lassan indul, de aztán felpörögnek az események. -
#14591 melyikeeeet???? :) -
#14590 fuh, hát nem sok változás volt velem azóta. most éppen Dan Brown új könyvét fogom a kezembe és befejezem, mert nagyon jó olvasmány:) szép estét, még valamikor benézek később:) -
IXEMGabeo #14589 szeva mi újság veled? rég láttunk. sokféle téma volt itt... -
#14588 már megint ez barátság és szerelem a téma? :) vagy itt mindig? :D -
IXEMGabeo #14587 bárki kivéve te -
#14586 Ez nem változtat azon a tényen, h a barátaim mindig velem vannak, bármi történjen. -
#14585 Jólvan, tudjuk, nincsenek barátaid. Szegény ember vagy. Sajnállak. -
clio1616v #14584 húú... teljesen elrontod a megítélésedet -
clio1616v #14583 előfordul, rosszul választottál magadnak párt, bárki követhet el hibát -
clio1616v #14582 nekem erre nincs szükségem ;)
lehet azért, mert én egy testbe születtem bele nem szétszorva :P -
BlackCat #14581 gáz, ha nem tudsz mindent megbeszélni a barátnőddel (leszámítva a de jo segge van annak a csajnak témát)
egy barátság pont azért tartósabb, mert két egynemű között van. Nincs féltékenység, nincsenek elvárások, így nincsenek csalódások. Ez egy kapcsolatban működőképes, ha szabad teret hagyunk a másiknak. Pl. az én barátom oda megy ahova akar, azt csinál, amit akar - eleinte nehezen indult a kapcsolatunk, de kisebb döcögőket leszámítva manapság már jól megvagyunk. Tudja, hogy felesleges hazudnia,mert bmit megtehet, így engem sem ér csalódás, mondjuk az meg a másik, hogy Én szívesen megbeszélem vele melyik csajnak milyen jó a segge, vagy melle, mert én sem vagyok vak, látom, ha vki jó csaj.
Egyszer olvastam, hogy egy nagyon jó kapcsolatot hogyan határozott meg egy srác: "Az egyik legjobb barátom a feleségem, de természetesen sok haverom is van"
Persze nehéz megtalálni az egyensúlyt, hogy barátot és egyben imádat tárgyát és képviselje egy Nő.
Teljes körű szabadság és bizalom, ugyanakkor saját különálló kis élet biztosítása magnk (csajok) számára. Eddig nekem ez jött be a legjobban. -
IXEMGabeo #14580 10 évig volt a legjobb barátom úgy valaki, hogy gyerek korunk óta ismertük egymást...igen olykor a barátság tartósságára több esély van, mint egy szerelemre...