Ritka rendes lányt találni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Salsoul is ezt kérdezi tõlem "és azt mi alapján teszem?" pedig nem én mások reakciói alapján alkotom a képet magamról, hogy hogyan viszonyulnak hozzám
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Be is b*szna ha mások véleménye alapján alkotnék képet magamról.
Amit te csinálsz az annyi hogy jópofizol, bólogatsz, benyalsz, és tetszik ha a másik ezt értékeli.
Vannak emberek akiket ez taszít (például én), ilyen embereknél nem sokáig mûködik ez a stratégia. Lehet hogy sok csajnál ez beválik, de azért köztük is van jó pár aki átlátna a szitán. különben is, a nõknek elég jó érzékük van ehhez.
Személyesen nem ismerlek, de az alapján amit leírtál elég jól be tudlak határolni.
Na mindegy, kár is volt ebbe belefolyni...
\"Heroes never die. They just reload.\"
sikerélmények.... bármit, amit célul tûzöl ki eléred és úgy vagy jobban mint amire számítasz...
az egyszerû kérdésre egyszerû válasz: a homályos tükörben nem látok semmit csak foltokat
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Bocs, de lenne egy egyszerû kérdésem...ha belenézel egy homályos tükörbe, vajon tisztán látod magad???
idióta 😄 hogyne lenne... még film is készült róla, meg versek...
ami nincs arról hogyan tudsz beszélni? 😄
jaj Liri korlátolt barátom 😄😄
bírlak nagyon...
Salsoulnak se tetszik ahogy reagálok... nincs ezzel semmi baj, neki bõven elég ha saját magával elégedett...
amúgy érdekes, hogy ezt le kell írni... valóban nem érzitek ezt? mert akkor tényleg szükségetek van a "Ki vagyok én?" és hasonló kérdésekre...
nem úgy képzelem, hanem úgy hogy figyelem a reakcióit, hogy az én viselkedésemre, a környezetemre való reakcióimra õ hogyan reagál és ha nekem tetszik az ahogy õ reagál az én reakcióimra az jó érzés és szeretem érezni és szeretni fogok vele lenni... szeretni fogom ahogy viselkedik és vele akarok lenni mert jó érzés a reakcióit látni, érezni...
te meg azon gondolkozol, hogy ez a halmaz micsoda?
mi lenne más mint rengeteg atom összekapcsolva, aminek a bonyolultsági szintje magas...
az él aki érzi a környezetét... az a oka, hogy ilyen bonyolult rendszer mint az élõlények kialakultak, mert az energiaszintjük a kötésben lévõ atomoknak alacsonyabb
a környezeted állapotváltozásai, határozzák meg hogy mit csinálsz, a reagálási láncot ott elkezdõdött, hogy anyudban összeálltál, mint reagálni képes élõlény és onnét kezdve nem csinálsz mást csak lereagálod a beérkezõ érzéseket
azon gonzolkozol, hogy mi is vagy? mi is ez a reagálni képes molekulahalmaz ami folyton változik? ezért mondom, hogy nem élsz aktívan, de ez nem a te hibád... a környezeted alakított ilyennek... én magamat nem figyelgetem...
szeretem a mások érzéseit figyelni, hogyan éreznek irántam, tõlem, felém...
nem pedig magamat nézegetem, elemzem, hogy jaj milyen is vagyok? engem ez nem tud érdekelni... az hogy te jól elvagy magadban, az nekem furcsa... de érdekel, hogy miért csinálod, viszont arról soha nem fogsz meggyõzni, hogy én is magamat figyeljem...
Egyébként hogy képzeled? Odamész egy csajhoz, kifürkészed mire vágyik, milyen pasikat szeret, és olyanná válsz? Utána ha találkozol egy másikkal, ott is eljátszod ezt? Akkor ki vagy te valójában?
Megfelelgethetsz te másoknak, de elárulom, abból neked nem sok örömöd lesz.
\"Heroes never die. They just reload.\"
Pontosan mik is azok az "ilyen kérdések"?
Milyen ilyen kérdésekrõl volt szó a #12675-ben linkeltben?
nem élsz igazán, ha ilyen kérdések foglalkoztatnak...
Az önértékelés az ember kritikai megítélése és minõsítése önmagáról, képességeirõl, tevékenységérõl, magatartásáról. A folyamatos önmegfigyelésen és önellenõrzésen alapuló önértékelés lehetõvé teszi az egészséges, személyiségre jellemzõ önismeret és önbizalom kialakulását, az önirányítás képességének fejlõdését.
Akinek az önértékelése csorbát szenvedett, az mindig a másik igényei szerint viselkedik, saját vágyait pedig háttérbe szorítja.
vagy nem is értem, hogy ez nálad miért nem jár alapból az "éntudattal" életkedvvel...
valószínû valami olyan dolog történt veled amiben ez megsérült és helyre kell állítani, de ez nem mindenkinél jelentkezik az élete során, ne vedd alapvetõnek...
akire a szülei és a körülötte lévõ emberek olyan hatással voltak az élete során annak ez az önértékelése és önbecsülése kialakul... akinek nincs apuja annak nem és lehet hogy nem lesz normális ember vagy csak nagy erõfeszítések árán foltozza be a "lyukakat"
a fentiek feltételezések, mert nem foglalkoztatott sose, hogy értékeljem magam...
Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.
és máris a legértékesebb ember leszel a számukra
aztán beszélj nekik olyat mi hiúságukat sérti, és máris jelentéktelen kis eltiporandó senki leszel számára, hiába voltál fél perccel elõtte a legértékesebb ember a világon
ennyiben áll, hogy mások számára értékesek legyünk - nem több-ben
egyébként amirõl te beszélsz az a beképzeltség, nagyképûség és nem az, hogy van önértékelésed, önbecsülésed, önbizalmad, önismereted
Mindegy: attól aki egyenlõség jelet tesz az önbecsülés, önértékelés, önbizalom és nagyképûség, beképzeltség, bunkosság közé attól nem várom, hogy meg fogja érteni, hogy mirõl van szó
amit salsoul csinál, hogy inkább szépen elvonul a barlangjába magányosan és értékeli magát és becsüli az mindenkinek megy...
itt a fórumban kb semmire nem megy az önbecsülésével éppen az ért vele egyet akinek az érdeke úgy kívánja
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
járok tai-chizni (nem a reklám helye de ha érdekel hogy mi ez itt olvashatsz róla: MTTT)
egy kívülálló számára ami ebbõl érzékelhetõ az egy harmonikus és nyugtató mozgásforma.. aki mûveli annak a testi hatásokon kívül egy relaxálás is.. de még fokozható a dolog:
az elsõ 3 napos edzõtábor végén valami olyan élményben volt részem ami éreztem hogy változást idéz elõ bennem, testileg és lelkileg is..
egy hétig végtelen nyugalom, biztonság és szeretet érzése volt bennem folyamatosan.. azelõtt ilyet soha nem tapasztaltam.. minden porcikám jelenlétét éreztem a testemben de nem olyan értelemben mint amikor az ember elfárad és sajognak a tagjai.. és éreztem a testemben mennyire egyenletesen áramlik a vér.. ennyire még soha nem voltam tudatában a saját testem jelenlétének és kontrolljának
azóta sok dolgot másképp élek meg, a világból kapott ingerekre mások lettek a reakcióim mint azelõtt..
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
egy érzést át tudsz adni? maximum körülírni..
vaknak kár beszélni a színekrõl, mert elképzelni sem tudja
milyen változást hoz létre a tudatodban(tudatállapotodba) az hogy hogyan élsz meg valamit?
mondj egy tudatállapotot és hogy abban hogyan élsz meg valamit, nem értem mire gondolsz