22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • 89
    részeg :D
  • bigapó
    könnyűvérű meg ilyesmi, de ha őket is felpróbálod nem jelenti egyenesen azt, hogy AIDS-es leszel vagy bármi ilyesmi. mondom, az esély nagyobb, lehet védekezni és ismétlem magam, az akitől nem várnád lehet, hogy pont tőle kapsz el valamit, mert Ő maga sem tudta, hogy beteg...
    ez olyan mintha azt mondanád nem megyek utcára, mert rámszarik a madár...az esély megvan, de sok az ember és kevés a madár:)
  • GyuriX2572
    ennyi:)
  • GyuriX2572
    Nem tudom milyen szintre sikerült lemennem, de szerintem nem nagy élmény és még haszontalan is. :/
  • GyuriX2572
    Aki kapásból buli után lefekszik veled, az szerinted milyen lány? Vagy az akiről minden hónapban hallasz, hogy éppen kivel jár... az ilyenektől isten óvjon!
  • GyuriX2572
    hát igen és ezzel a nők is így vannak :S sokkal könnyebb őket rávenni egy dugásra, mint hogy azt mondják "szeretlek" SOKKAL :S
  • salsoul
    Neked illetve nektek kell tudnotok, hogy hányadán álltok.

A világba sokfelől sokféle szél fúj, és egyik sem jelent semmit, csak a te szilárdságod és rugalmasságod.
  • salsoul
    sikerült is a gondolataidat lecsillapítani, elméd tevékenységét kikapcsolni vagy csak feladtad, nem sikerült?
  • bigapó
    sajnos a nemi betegségek nem válogatnak, ráadásul úgy is elkaphatod, hogy nem is szexelsz (vérátömlesztés, egyéb fertőzött eszközök stb.)
    persze az esélyt csökkentheted, ha kerülöd az olyan embereket akikről tudod, hogy több nemi kapcsolata is volt, de ugye itt már bejön a hazugság, azt mondja nem sokkal volt ami lehet,h goy igaz, de lehet hogy nem, aztán tényleg kevés emberrel volt, de az akivel igen az meg pont,hogy betegséget hordozott és át is adta neki, Őneki pedig erről fogalma sem volt...a HIV-vírus 10 évig is lappanghat mindenféle tünet nélkül. Igen, lehet védekezni gumival, de előbb-utóbb egy tartós párkapcsolat átvált a gumi nélküli verzióra.
    Én azt mondom, hogy valamibe meg kell halni :D szép dolgokat éltem már át, biztos, hogy sokról le is maradtam vagy csak nem próbáltam, de ha holnap ilyen történne velem, akkor se esnék kétségbe, max a dunába:)
  • salsoul
    Nem dugni kell, hanem szeretni.
    Ez utóbbi kétség kívül sokak számára ismeretlen dimenzió.
  • clio1616v
    előítéletekkel rendelkeznék akkor rávágtam volna, hogy az első csaj az egy szerény anyagi körülmények között élő lány, aki nem mellékesen rendetlen és a testét arra használja, hogy érzelmek nélkül pénzért vagy ennivalóért ruhákért élvezhessék a férfiak

a második csaj egy fotómodell aki szintén a testével keresi az életfenntartáshoz szükséges javakat, kicsit igényesebb formában, de ki van szolgáltatva, úgy mosolyog, ahogy kell, hogy a fotója eladható legyen
  • GyuriX2572
    Hogy egy kicsit a saját tapasztalataimról is írjak:
    Volt már kva szép bnőm (most is egy bombázónak tartom) de nem volt érdekes vele... (a szépség nem minden) / volt kevésbé szép is, de mégis szerettem, mert volt benne valami vonzó mégis a személyében (meg azért volt benne szép is!) Ami azt illeti majdnem összejöttem egy igen duci csajjal, mert annyira megfogott a szövege és ahogy előadja magát :D Aztán persze győztek a józan érvek, de ez is azt mutatja, hogy a külső az csak egy dolog. (Bár e terén továbbra sem vagyok hajlandó leadni az igényeimből... ne a barátnőm legyen nálam rondább?!) .... Volt már full tapasztalan lány is (nem 1, és ez oltári szopás) meg volt olyan is aki a "falu kurvája" (városban élek :P) nos tőle csak mononucleosist kaptam el (nyállal terjed, 1 hét betegség) úgyhogy utólag örülök, hogy nem volt vele komolyabb testi kapcsolatom :S
    Röviden ennyi ^^
  • GyuriX2572
    valahol mégis számít.... igaz h nem aszerint választ az ember párt, hogy az másoknok megfeleljen... DE egyszerűen jobb érzés ha a közösség felnéz/ jobban elfogad
  • GyuriX2572
    megtettem.... (nem jött be)
  • GyuriX2572
    Aludtam rá egyet és levonnám a végkövetkeztetést:
    "Kipróbálni a szélsőségeket, járni az arany középutat kell."
    Tehát mégis megdugnám mindkettőt, aztán lelépnék egy szélsőségektől mentes, normális harmadikkal :)
    (Jobban belegondolva: miért nem dugnám meg egyiket se: 1) az elsőn valószínűleg átment már egy fél sereg és semmi kedvem nemi úton terjedő semmilyen izét elkapnom (egy életen át elkisérhet! :S) meg amúgy is gusztustalan belegondolni, ha valaki ennyire nem tiszta... 2) a másikat pedig valószínűleg túl sok idő lenne rávenni, ezért eleve nem érné meg a fáradtságot...
    Nos megoldottam a rejtvényt :)))
  • salsoul
  • salsoul
    Talán nem is az a lényeg, hogy rendes-e, hanem, hogy lelkileg egészséges e.
    A napokban volt szerencsém betekinteni különböző életekbe elég intim szinten...

Zárójelben részhez: egy kapcsolatban a mindenki más véleménye nem számít - szerintem.
  • salsoul
    próbáld ki - ezt tudom javasolni ;)
  • GyuriX2572
    már látom, ahogy a székkel leszorítam a fejét ........ :D
  • GyuriX2572
    Folytatva magammal a beszélgetést: attól tartok egy zárkózott nő nem lenne elég érdekes számomra... :/ a megoldás mégis csak az lesz, hogy felszedem az elsőt és jól megdugom! :D
  • GyuriX2572
    próbálj meg elvonatkoztatni a technikai részletekről... tételezzük fel, hogy a 2. is valós és tételezzük fel, hogy a lányok személyisége olyan, mint amilyennek ez a kép mutatja őket.
  • chhaya #14758
    Ott leragadtam, hogy a második kép mesterségesen beállított, és kb. semmit nem állapíthasz meg a valódi nő személyiségéről... max arról, hogy a fotós milyen hatást akart elérni. Szerintem a személyisége sokkal közelebb állhat az első képen levő nőciéhez, mint ehhez a fekete zárt ruhához. ;)
  • GyuriX2572
    Visszatérve még a két kép elemzésére....

Nekem az első ami eszembejut az a kettő közti különbség: egyik magamutogató a másik szolid. Az előbbi biztosan vágygerjesző az utóbbi csak valószínűleg. Tovább felmerül a kérdés, hogy egy magamutogató lány lehet-e "rendes" avagy nem, mert azt szereti, ha minnél többen verik rá ÉS hogy a szolid lány lehet e érdekes otthon vagy legalábbis az ágyban :)?
    Összességében ezt nehéz megmondani, mert minden ember más és ezek a dolgok lehetnek egymástól elég függetlenek is.
    (Zárójelben megjegyzem, hogy ha jobban belemegyek a szolid lány ruhájának elemzésébe meg kell, hogy állapítsam, hogy már annyira szolíd, hogy már inkább extravagáns :D) Egyébként nem tudom Ti hogy vagytok vele, de én inkább az arany középutat választanám. Azt se szeretném ha olyan bnőm lenne, akit mindenki meg akarna kefélni, meg az sem tetszene, ha mindenki csak lesajnálná, mert annyira bénán öltözik...
    Érdekes megfigyelni magamon, hogy általában az extravertált nők tetszenek mégis, pedig személyiségben pont nem ilyen illene hozzám, mert én sem ilyen vagyok. :/
  • GyuriX2572
    játékélmény??
  • GyuriX2572
    vágasd le a hajad :D
  • IXEMGabeo
    jön a nyár tutira megyek teniszezni, meg gokartozni olykor bringázni amikor csak lehetséges:P:P kikapcsolja az embert és felerősödik a játékélmény...
  • chhaya #14753
    Nekem is ez jutott eszembe. :D
  • IXEMGabeo
    utánam sosem futottak annyit tudok:D:D lassan 21 év alatt nem...
  • GyuriX2572
    pffffffffff :S
  • bigapó
    szjúpörsztár lesz ez is, meglásd...mint a bikicsunáj
  • clio1616v
    ez nem tudom hol olvasta, de neki működik :D
  • GyuriX2572
    szerintem egy ökörség :S
  • GyuriX2572
    korrekt, de ennek már nem sok köze van a képhez
  • clio1616v
    akivel kölcsönösen elégedettek vagyunk egymással
  • bigapó
    kipróbáltam, de nekem sem jött be a meditálás. persze nem gurutól tanultam, csak úgy csináltam ahogy leirták, nem ördöngösség, csak gyakorlás kérdése.
  • GyuriX2572
    baszki neked nem lehet elég pontosan fogalmazni :D Ki iránt érzel szükségletet testi és lelki szinten?! :D remélem így megfelel :P
  • GyuriX2572
    jobban szeretem inkább jól érezni magam, alszom eleget, akkor úgysem tudok magamról :D minek meditáljak még?!
  • bigapó
    jah, hát ezt mondom Én is :D

tökmindegy miaz csak érezd jól magad :) vagy éppen ne érezd magadat? huh, hát ez már igy is bonyolult :D
  • clio1616v
    nekem nem kell a párom, hanem érezni akarom :)
  • GyuriX2572
    meditáció közben mantrázol (ismételgetsz egy szót) vagy nem gondolsz semmire / figyeled a légzésed ...

ha sportolsz ott folyamatosan koncentrálsz, de inkább az automatizmusokat használod, amivel megint csak pihenteted az agykérged (kivéve ha új mozdulatokat tanulsz)