22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • GyuriX2572
    az udvarlásnak nem pont az a célja, hogy "rávedd, hogy szeressen"?
    Amúgy én magam nem hiszek az udvarlásban... akinek bejöttem azért nem kellett semmit tennem és megvolt 2 héten belül, akinek nem azzal meg csinálhattam akármit. Fura, hogy mindenki azzal jön, hogy "elnyerni a lány kegyeit" de valahogy ilyet még nem láttam :S ?!
  • clio1616v
    bárhol és bármikor önkielégítek amikor csak jólesik bármilyen igényemet
  • clio1616v
    egy faszság :)

keveri a szavakat... készen lenni a szerelemre akart lenni, mert átbaszta a barátnője és nehezen tudta kiheverni és időbe telik amíg újra szerelembe tud esni és ehhez egy örökkévalóság se elég neki, mert elkezdett ideákat kergetni
  • salsoul
    na hát, ne itt maszturbálj!
  • clio1616v
    én beszéltem magamról és éngem :)
  • GyuriX2572
    Mi az, hogy "készen lenni a bizalomra" ?
  • salsoul
    clio, ki beszélt rólad? kit érdekelsz?
  • GyuriX2572
    lol !
  • clio1616v
    nekem ezzel nincs problémám, nekem nem kell késznek lenni a bizalomra egy ismeretlen ember felé, mert a bizalmat alapból mindenki megkapja tőlem

nem építi újra azt már semmi és senki

fontos hogy miben való bizalmat játszotta el az illető, ahhoz hogy szeretni tudjam utána is nem az abba vetett bizalmamat kell eljátszania, hogy bízok a szeretetében...

ha például elveszítette a bizalmamat abban, hogy levigye a szemetet, akkor többet nem számítok rá, nem bízok benne hogy leviszi viszont kellemes csalódás lesz ha leviszi :)
  • salsoul
    pl úgy, hogy elmész pszichoterápiára

ha pedig szeretsz, akkor akkor is szeretsz ha bizalmadat eljátszották
    a szeretet pedig újraépíti a bizalmat

ezen felül könyveket tudnék csak javasolni amiben részletesen tárgyalják a témát, de te nem olvasol könyveket
  • clio1616v
    hogyan válsz késszé a bizalomra?

és mi különbség van a bizalom megléte és a bizalomra való készség között?

én abban nem bízok akiről tudom, hogy becsapott, mindenki másban igen

a bizalmamat nagyon könnyű elveszíteni és vissza nem lehet hozni afelé aki elbukta
  • salsoul
    nem
  • clio1616v
    a késznek levéshez nem kell idő?
  • rumkola
  • salsoul
    és a bizonyos érzelmeket nem is lehet csak szelektíven elnyomni
    vagy mindenki felé el van nyomva, vagy senki felé
  • IXEMGabeo
    sajnos igaz...
  • IXEMGabeo
    ne is mond...ennek okán én elnyomtam bizonyos érzelmeket, ne csináljátok utánam:D
  • salsoul
    a bizalomhoz nem idő kell, hanem késznek lenni a bizalomra
    aki nem kész rá, annak az örökkévalóság sem elég idő
  • clio1616v
    nem

a bizalom alap azt csak elbukni lehet
  • clio1616v
    ne álmodozz :)
  • GyuriX2572
    A szeretethez bizalom kell, a bizalomhoz idő... kinek mennyi. Ezt sem könnyű összegyeztetni. :/ Ideális esetben mennyi idő valakit megszeretni / beleesni / lefeküdni vele? Szerintetek??
  • chhaya #14798
    értem, csak nem játszom
  • GyuriX2572
    Mi??? Clio lány? :D
  • GyuriX2572
    ez játék volt szabályokkal, nem érted, mindegy ... :/
  • salsoul
    pont nem lehet rávenni a másik embert arra, hogy szeressen
    ha megpróbálod, az ellenkezőjét éred csak el

az emberek nagy része ilyen-olyan okokból kifolyólag egész egyszerűen nem tud szívből lélekből megnyílni, szeretni, bízni

ennél nehezebb és félelmetesebb dolog nincs a világon
  • clio1616v
    nincs baj vele, de nem ítélnélek meg egy kép alapján, így én sem várom el mástól, hogy az alapján ítéljen meg
  • clio1616v
    természetesen nem :D
  • clio1616v
    hátha nem veszik támadásnak, ha neked címezem ;)
  • chhaya #14791
    ezt ne nekem magyarázd
  • CattiBrie
    Miért? Mi a baj a bikinis fotóval? Nem küldesz? :D
  • clio1616v
    de nem kell dugni, a dugásnak két esetben van értelme

vagy örömet akarsz okozni és/vagy gyermeket szeretnél

mindkettőnek feltétele, hogy a pároddal csináld, akit mindennél jobban szeretsz
  • chhaya #14788
    Ezzel nem a technikai részletektől vonatkoztatsz el, hanem a valóságtól... De mindegy is. Még ha nem is beállított kép lenne, akkor sem tudsz egyetlen kiragadott fotó alapján valós véleményt formálni egy emberről, mert hamis lesz. Mindkét kép mellé lehet olyan sztorit kanyarítani, hogy épp ellenkezőre jönne ki az eredmény... képek alapján nem dönthestz, hogy melyiket választod barátnőnek, max arról, hogy melyiket dugnád szívesebben. De úgy is látom, hogy eleve nagyjából ebben a kategóriában gondolkoztál.
  • chhaya #14787
    Mert ahhoz több idő kell.
  • clio1616v
    itt sok esélyed nincs mert vagy bikinis fotó kell, vagy másrészről személyes ismerkedés

de kiindulásnak akár jó is lehet
  • Megtörhetetlen
    Asszem megtaláltad :D

Egyébként:
    Nem kell ezt így totál túlspirázni, szerintem előbb utóbb mindenki megtalálja az igazit, hogy az azért lesz mert az elvárásai lecsökkennek, vagy csak mert szerencséje lesz az most mellékes.
    A társaság pedig tényleg nem mind1. Pl igaz az hogy a szélsőségek vonzzák egymást de ez csak rövid távon teljesül utána meg már csak sokkal hamarabb eltávolodnak egymástól,és igazán jó barátnőt összeszedni valóban nem szórakozóhelyekről lehet ugyanis ott nagyon sok a nyomulós srác így hiába vagy te más, egy skatulyába szépen belepakolnak amiből nehéz kilépni, míg ha mondjuk egy ismerős ismerőse vagy sorolhatnám módon ismerkedsz össze valakivel akkor pikk pakk szerelem lehet belőle ;)
  • CattiBrie
    Így vagyok ezzel én is. :) Éppen keresem azt a megfelelő helyet, ahol megfelelő pasikkal lehet ismerkedni. :)
  • valotar
    Szerintem se igaz, hogy nincs normális lány aki külsőleg és belsőleg egyaránt jó lenne. Példa erre a barátnőm!:) És még sok hal van a tengerben. Csak olyan közegben kell keresni ami hasonló önmagunkhoz és akkor nem lehet olyan nagy csalódás. Pl egy bakancsos rocker ne jöjjön össze egy kis eminens klasszikus zenét kedvelő emberkével. Jó ez csak példa volt de szerintem értitek.
  • Thaison
    Azért ezzel a fórumtémával nem nagyon értek egyet. lehet találni normális lányokat,elég sokat,de a megfelelő helyen kell őket keresni. Nem egy szórakozóhelyen fogod megtalálni a legnormálisabb nőt(persze ott is vannak de nagyon kicsi az esélye). Amúgy az én személyes tapasztalatom hogy nagyon sok rendes lány lenne csak belekerülnek egy rossz társaságba és átveszik az ottani rossz stílust. Amúgy ami engem kiakaszt hogyha egy nő mű...a természetes szépség a jó és ők általában normálisak is.
  • 89
    nem sokszor értek egyet, de most kivételesen
  • clio1616v
    igen a "szeretlek" az felelőséggel jár a "duglak" az semmi

olyan felelőtlen embereknek való, mint akik itt a fotókra csorgatják a nyáluk, nekik még újdonság a dugás, nincs ezzel semmi baj