Ritka rendes lányt találni

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

solo
Hi all, no, úgy néz ki találtam egyet ^^
Külsõleg és belsõleg is eddigi ismereteim alapján naggyon okés ^^

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

norbre
csak kíváncsiságból 😊.. ha nem elégedetlen voltál (hiszen nincs olyan amivel ne lennél elégedett) akkor minek voltál kíváncsi a válaszra ?😊

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

"soha nem csinálom ugyanazt kétszer..."- ez nekem egy kicsit sok/sokk
Ha már a szexnél tartunk...abban is mûködik ez a dolog? Ha igen, hogyan?

SötétBarom
SG legszarabb topikja ismét a TOP10-ben!

YEEEEEEEEEEEEEEEEEE

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Ez önbutítás...<#taps>

salsoul
és ez egy másra épülõ jó vagy szeparált jó?
fokozatosan egyre jobb vagy mindig nulláról indul és max ugyan oda jut el?
clio1616v
nem... azért mert egy nem elég a több orgazmussal egymás után vagyunk elégedettek 😉

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

salsoul
Korábban egyébkén említetted, hogy a barátnõd elsõ orgazmusánál nem állsz meg, mész tovább, akár öt-hatig vagy még tovább.

Ezt azért teszed mert te vagy õ elégedetlen volt az elõzõvel?
clio1616v
ezt hogy csináltad?

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

norbre
mégvalami... te csak lereagálod a dolgokat és semmi újat nem teszel az életedben.. akkor csak sodródsz és mások szerint élsz

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

salsoul
látom valakinek elfogytak az észérvei és adatbázis buzeranciával akar felül kerekedni
norbre
ez egy érdekes pont.. a dolgok, a világ folyamatosan változik.. a barátnõd is és te is.. (ha nem így lenne még mindig csecsemõk lennénk)

vagyis 25 év után egyszer sem ébred fel benned a kíváncsiság hoyg még szereti-e azt az ételt a barátnõd amit haza akarsz neki vinni meglepetésként?

salsoul
bitang jó mikor valaki visszaél más nickjével
salsoul
az elégedettségnek nincsenek fokozatai, vagy elégedett vagy, vagy nem

ez nem olyan hogy édes vagy édesebb a cukorka...
norbre
nem.. ha ugyanaz lenne akkor nem kellene két szó rá

clio1616v
én nem "csinálom" az új dolgokat hanem azok jönnek maguktól... új környezet mindennap új teendõk... ezeket lereagálom...

clio1616v
de ugyanaz 😄

a kíváncsiság azért van, hogy mégha jó is valami az életedben, de bassza a csõrödet, hátha van jobb 😄 tehát nem ELÉG jó ami van... nem vagy ELÉGEDETT azzal ami van és ELÉGEDETLENKEDSZ...

norbre
de akkor miért csinálsz új dolgokat ha elégedett vagy?

salsoul
megint hozzáadod a saját hülyeségedet ahhoz amit mondtam és így válaszolsz

és nem tisztán arra amit mondtam

én sokszor elégedett vagyok ezzel azzal, aztán látom, hogy lehetek még elégedettebb is és ha ezt látom akkor már miért ne?

fokozatos fejlõdés
clio1616v
nekem folyamatos újdonságokból áll az életem, minden nap új és minden nap más, soha nem csinálom ugyanazt kétszer...

és nincs olyan amivel ne lennék elégedett...

norbre
az elégedetlenség meg a kíváncsiság nem ugyanaz.. és amúgymeg .. mivan ha valaki elégedetlen és változtatni szeretne? neked ezzel mi a bajod?

clio1616v
ja... csinálta a napi teendõit és egyszercsak, baszki én nem is ezt akarom csinálni hanem mást...

szerinted akkor elégedett volt azzal amit eddig csinált?
mert ha valaki valamivel elégedett akkor nem változtat rajta(legalábbis én ilyen vagyok)

erre mondják, hogyha valakinek a jó nem elég jó akkor elégedetlenkedik...

norbre
téged már minden amivel most foglalkozol érdekelt egyszerre már amikor megszülettél?

x év után nem tudsz elképzelni olyat az életedben ami addig nem érdekelt vagy nem került a látókörödbe és most kíváncsi lettél vagy ki szeretnéd próbálni? ez pont olyan mintha azt mondanád hogy vagy amilyen vagy és már semmi újdonság nem lesz az életedben mert minden jó így ahogy van.. ha neked jó engem nem zavar 😊

norbre
nem 😊

clio1616v
ez olyan "kíváncsiság", mint amikor együtt élsz a barátnõddel már 25 éve és akkor kezdesz kíváncsi lenni arra, hogy mi a kedvenc étele 😉

akkor egészen addig mit csináltál miért nem érdekelt?

egésze egyszerûen figyelmetlen voltál...

salsoul
valóban nem, neked nem
de ez nem újdonság nekünk
salsoul
egyszer csak azon vette magát, hogy minden különösebb dolog/ok/probléma nélkül, hogy elkezdte megismerni önmagát

ilyenkor mi van?

magyarázol ebbe is gyorsan kis elégedetlenkedést
norbre
akkor minek beszélgetsz velünk?

clio1616v
ez a kettõ ugyanaz 😉

clio1616v
õszintén? nem is érdekel hogy hogyan épül fel egy személyisége valakinek, mivel a személyiség nem létezik, úgy ahogy a mikulás sem... vagy a számok... ezek a dolgok "felépülni" sem tudnak... vagy ha igen akkor azt nem én építem, hanem elfogadom megelégszek vele olyannak amilyen...

norbre
kiváncsiság?

norbre
te valami olyasmit próbálsz mondani ha jól értem hogy amit te megteszel bárki megteheti veled is

én meg igyekszem nem tenni olyat bárkivel szemben is amit magammal szemben sem vennék szívesen

clio1616v
azt hogy eddig figyelmetlen volt?

ha elégedett a helyzettel akkor mi motiválja mégis, hogy ha eddig nem tette akkor ezután megismerje önmagát?

norbre
vagy csak nem tudsz róla hogy hogyan épül fel egy ember személyisége..

hogyan lehetsz kiszámítható ha mindenkivel szemben másképp viselkedsz?

én azzal miért foglalkoznék hogy te jól érezd magad a motoron ha engem zavar az amit generálsz vele? ha engem zavar a zaj akkor teszek ellene, bármennyire is ezen élvezkedik valaki.. és mielõtt ebbe belekötnél: nem az zavar hogy neked a zaj okoz élvezetet.. engem az zavar hogy adott esetben engem zavarsz a zajjal..

salsoul
azt >>> az
salsoul
azt mit jelenthet szerinted, hogy valaki azt mondja: elkezdtem megismerni önmagam?

anélkül, hogy bármilyen problémája, elégedetlensége lett volna
salsoul
a bibi az, hogy én önismeretrõl beszéltem és nem önvizsgálatról
clio1616v
csak az vizsgálja önmagát tehát aki nem elégedett magával...

vagy csak próbálsz rájönni, hogy miért nem jó az életed...

elárulom neked, nem kell tovább keresgélned, de már korábban is utaltam rá... elégedetlen ember vagy, nem másban vagy magadban kell keresni a hibát, mert a hiba az eleve az hogy nincs hiba, csak nem élsz igazán...

generálsz egy olyan problémát ami ciklikus... az a problémád, hogy nincs probléma... az elégedetlenségeddel próbálsz elégedett lenni, de ez nem megy...

clio1616v
nekem egy énem van nincsenek hagymahéjszerûen rámrakódottak...

ez az egy "én" úgy mûködik, hogy mindenkivel szemben másképpen viselkedik...

ez a viselkedés pedig olyan amilyen nekem jólesik és összeegyeztethetõ az igazságérzetemmel... tehát nem csak rajtam múlik kivel hogy viselkedek, hanem az illetõ személyisége is meghatározó tényezõ...

másképpen viszonyulok a haveromhoz, másképpen a páromhoz, másképpen a szüleimhez... ha következetesek, akkor tudják õk is ahogy én is róluk, hogy mi az ami várható tõlem reakció és kiszámíthatóvá válik a viselkedésünk egymás számára, nem fog csalódás érni... ehhez egy dolog kell a figyelmesség...

amennyire törõdik valaki velem annyira vagyok hajlandó törõdni vele...

a korábbi példához visszatérve... ha te foglalkozol azzal, hogy én jólérezzem magam a motoron, akkor én is foglalkozni fogok azzal, hogy te jólérezd magad...

mivel te nem teszel semmit annak érdekében, hogy akkor amikor én éppen motorozok jólérezzem magam(ami egyébként természetesnek vehetõ) ezért miért foglalkozzak én azzal, hogy neked mi a jó, vagy hogy neked jobb legyen a sétád...

salsoul
Egyébként Clio kitartóan alapos próbára tetted azt amit írtunk és úgy mondod, hogy az baromság, vagy csak elvbõl?
salsoul
Az önismeret egyébként ugyan olyan ismeret, mint pl a mechanikaismeret, vagy a villamosság ismeret csak ennek az ismeretnek a tárgya nem a mechanika vagy a villamosság vagy bármi más külsõ dolog, hanem maga az én.

A megváltoztatás a jobbítás, nemesítés, tökéletesítés jegyében történik, mint ahogy a mérnök esetében is ki gépét és tudományát fejleszti, tökéltesbíti folyamatosan élete végig.

Ahogy vaktában, vagy puszta megérzésbõl összehányt alkatrészhalmazból nem lesz semmilyen kiváló szerkezet, úgy az összehányt életnek sem lesz sok eredménye.

Minél inkább tisztában van valaki magával, minél inkább matematikai rend szerint vezeti az életét, annál többre viheti mind anyagi mind lelki, spirituális tekintetben.

Ez azonban nem megy sem az érzelmek, sem a kreativitás, sem a spontenaitás rovására.
Pusztán képben lesz az ember azzal, hogy mit miért tesz, és mit tegyen, ha egy kívánt eredményt el szeretne érni, vagy ha éppen nem jut eredményre.
norbre
mert belsõ késztetésem van erre, mert nem éreztem minden olyan helyzetben jól magam amiben korábban, illetve a korábbi életem/életvitelem alapján elõrevetített célok elvesztették a jelentõségüket/értelmüket és újakat kellett/kell találnom
az hogy mik ezek a dolgok most szintén nem fognak idekerülni mert egyrészt nem idevaló másrészt valószínûleg nem lenne egyszerû érthetõen elmagyarázni, de érintik azt a személyiséget amire azt mondom hogy én vagyok.. minden "Én" olyan mint (ahogy Shrek mondta nagyszerûen 😊) egy hagyma.. különbözõ rétegek rakódnak ránk csecsemõkorunk óta.. a szüleinktõl a legtöbb.. és mivel senki sem tökéletes, így nem biztos hogy õk is csupa jó dolgokat pakoltak ránk, ahogyan a kapcsolatainkból, a világgal való kapcsolatunkból is felveszünk ilyeneket.. amik beépültek önkéntelenül is, de idõvel rádöbbenhetünk hogy bizonyos "szeletektõl" nem érezzük jól magunkat.. ezek lehetnek rossz szokások, félelmek, szorongások stb amikrõl sokszor nem is tudunk

régebben én is jól éreztem magam aztán "szert tettem" bizonyos felismerésekre és éreztem hogy változtatnom kell magamon

én le akarom vetkõzni a félelmeimet, szorongásaimat, rossz szokásaimat..

és elárulom neked, már jobban érzem magam a bõrömben amióta kicsit tisztábban látom hogy miért reagálok dolgokra úgy ahogy, és vannak dolgok amiben már változtam.. persze nem egyik napról a másikra, de változtam, levetkõztem (nevezzük így😊 "rossz" beidegzõdéseket és azt is tudom hogy most éppen mi az amitõl igyekszem megszabadulni.. és tudom hogy menni fog mert már volt példa rá.. csak a helyes utat kell megtalálni hozzá

mindenki képes változni.. ha akar és tesz is érte.. ha te ezt nem hiszed el a te dolgod.. én azért tudom, mert átéltem, átélem ezt..

salsoul
Az önismeret, önmegismerés egy olyan önmagunkra irányuló lelki folyamat, amely során megismerjük személyiségünk tulajdonságait, képességeit, szándékait, érzelmeinket, gondolatainkat és mindezek együttes mûködését.

Az önmegismeréshez szükség van õszinteségre, hogy be tudjuk vallani magunknak azokat az igazságokat is, amelyek bevallása fájdalommal jár.
clio1616v
az érdekelne, hogy miért változtatod meg azt az önmagad, aki korábban voltál...

az az önmagad már nem jó? és miért nem?

attól, hogy megismered önmagad már a régi önmagad nem tetszik?

továbbra sem értem hogy saját magad miért várja el önmagad megváltoztatását attól, hogy megismered magadat...

mondok egy példát, a szomszédom petárdázik minden szilveszterkor... én soha nem petárdázok szilveszterkor, de soha nem is szólok neki, hogy ne csinálja, egyszerûen ha õnek az esik jól elfogadom úgy ahogy van... õ is hasonló természetû mint én... soha nem szól, ha beindítom a motoromat(nem kis "zajjal" jár... 10 percig melegszik be üzemi hõmérsékletre)

egyszerûen elégedettek vagyunk azzal ami van és amit elérünk az életben...

nem akarjuk magunkat megvizsgálni és elégedetlenkedni magunkal saját magunkat megváltoztatni, csak azért mert nem tetszik ahogy viselkedünk önmagunknak... ez az elégedetlenség netovábbja... :\ amikor az ember nemcsak a környezetével szemben elégedetlen, hanem saját magával szemben is...

amúgy elárulom neked, soha nem fogsz tudni úgy megváltozni, hogy tetszél magadnak... ilyen a fenotípusod és errõl nem tehet senki egyszerûen rossz helyen és idõben születtél... így hatottak rád olyan környezeti tényezõk amik ilyenné tették a viselkedésedet és a reakcióidat...

bár ezeket úgysem fogod elfogadni a saját jellegedbõl adódóan, csak mondom leírom hátha segít az önértékelési szempontjaid kitalálásában... úgyis ezért vagy itt a topikban

norbre
február elején.. beszélgettünk 😊

clio1616v
errõl nem tudtam, de szívesen...

Nagykanizsa és Miskolc közötti szakaszon járok, Budapesten pedig hetente

mikor volt a tali Minivel? és mi lett az eredménye?

salsoul
kérdésemet azokhoz intéztem akiknek nem kérdés, hogy mi a lelki világ
norbre
épp hogy nem dugom homokba a fejem hanem próbálom értelmesen megélni az életemet és ehhez az elsõ lépés hogy megismerd önmagad

én már nem egy motorosnak szóltam aki mindig belátta hogy valóban bunkóság amit csinál.. a legutóbb két cross motorosnak mondtam el a véleményemet arról hogy miért nem kellene túristautakon és természetvédelmi területen belül kipufogó nélkül és eleve motorozni..

nem értem hogy jön ide az anyukám, de nem vele élek már jó régóta és nem bújok olyan gyerekes élvezetek mögé mint mások ijesztgetése

soha nem állítottam magamról hoyg hibátlan lennék és nem arra törekszem hoyg tökéletes legyek hanem hogy értelmesebben éljek ha már tudom hogy mit nem szeretek a világban vagy éppen a felvett "szokásaimban"

hogy min változtatnék magamon? már régóta a változás és önkritika útján járok.. de most had ne meséljem el az életemet.. ha elhiszed elhiszed ha nem nem.. az nem az én dolgom.. és nem tudhatom hogy én csinálom-e jól vagy az aki leszarja hogy mitõl olyan amilyen és fogalma sincs a saját életének mozgatórugóiról és a világ és saját maga kapcsolatáról... lehet hogy nem nekem van igazam, ez is benne van a pakliban.. de hoygvan az hogy te "nyomi"nak gondolhatod az embereket de mástól ezt már zokon veszed?

norbre
én egyszer felvetettem hogy élõben beszélgessünk.. egyedül mini jött el

clio1616v
mit értesz lelki világ alatt?

ott vannak a télapó, Isten és az egyéb "nem létezõ" dolgok?