22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
#14859 ugyan még, félrevezetnélek -
#14858 nem tudok a kérdésedre válaszolni, én az ilyen szerelemhez nem értek
nem tudom honnan gyűrűzik és hogyan alakul ki
-
clio1616v #14857 mondj egy példát a nem nyílt kezdeményezésre -
clio1616v #14856 nekem aztán kezdeményezhet egy csaj aki nem tetszik :)
egyszer volt ilyen eset és mégcsak nem is a szépségével volt gond :)
engem ne akarjon senki erőszakosan amíg nem ismer, az már eleve gyanús, ha jobban akar megismerni mint én őt, valami nincs rendben, lelki beteg lehet, vagy csak hiánya van -
#14855 Ezt meg most mire érted???? -
#14854 Magyarázzam mi a szerelem?:S Folyton Rá gondolsz, folyton vele szeretnél lenni. Mindenért szereted és folyton dugnád. Mit mondjak még???! -
#14853 a titok az, hogy magadat hülyíted be, cseszel kinyitni a szemeidet és azt látni ami van -
#14852 mit értünk szerelem alatt?
azt, hogy merevedése/nedvesedése van, vagy lelkileg vonzódik valakihez, vagy? -
#14851 Valami titka biztos van, hogy lehet nőket / férfiakat behülyíteni. Eddig ha jól számoltam úgy istenigazából 5x voltam szerelmes életemben. Ebből 3 csaj (lett) szinésznő. -
#14850 Mitől lesz valaki szerelmes? -
#14849 mi a kérdés? -
#14848 inkább válaszolj :P -
#14847 Sokan nem tudják, hogy kéne "hatásosan" viselkedni (lányok) -
#14846 oké, ne olvasd el
úgyis mindent tudsz -
#14845 jó, én nem szélsőségekből és lelki betegekből indulok ki
lehet velük példázni, csak kérdés, hogy érdemes-e -
#14844 egyébként tudsz rá válaszolni?? -
#14843 Ha arra gondolsz aminek a bevezetőjét lehetett olvasni... hát :S elég sok általánosság meg rizsa volt benne szvsz. -
#14842 Szóval aki megfogta a kezem, azt meg kellett volna dugnom?! A picsába... :D:D:D
Csomó csaj olyan gátlásos, hogy nem mer semmit csinálni... sokkal jobban félnek pofáraeséstől mint mi. Egyik lány ismerősöm bevalotta, hogy akkor sem tenne SEMMIT ha egy srác bejönne neki és a srác kezdeményezne. :S (Lehet azért mondta, mert bejövök neki?! :D) -
#14841 [megjegyzem a lentebb említett könyv minden kérdéseteket részletesen fejtegeti] -
#14840 egy bizonyos helyzetben valahogy kinyilvánítja érdeklődését, megérint, odafordul, odanéz>félrenéz>majd ismét odanéz mosolyogva vagy érdeklődve, megkérdez sat. -
#14839 na... nem is voltál szerelmes... vonzalom az egy más tészta. A kérdés az, hogy miért gondolnál folyton egyvalakire? Mi hozza ezt elő? :/ -
IXEMGabeo #14838 nem fejeztem be, tehát minden lány, aki tetszetős szinte csorgatom a nyálam így megy ez:D amúgy én még nem voltam szerelmes nem is igazán hiszek benne...én a kellemesen töltött együttlétben, egymás iránti tiszteletben hiszek, később pedig a szeretetben... -
IXEMGabeo #14837 állítólag egy kellemes érzés, attól a pillanattól fogva, ahogy meglátsz egy neked tetsző csajt, nem tudsz leszállni róla, folyton rá gondolsz, hibázol, agyalsz miként hódíthatnád meg ennyi a lényege röviden...mellesleg nálam ez úgy működik, ha én meglátok egy szép lányt tulajdonképpen azonnal "szerelembe" esem:D, de ez az én bajom sok férfitársamnál így van ez, szval ez csak ilyen szexuális vágy a másik nem felé és persze a magányérzet:P -
#14836 Nemnyíltan hogyan? -
#14835 Mi kell ahhoz, hogy valaki szerelmbe essen?? -
#14834 persze, nyíltan nem fog -
#14833 Szerintem ez meg olyan, hogy ha egy lányben Nekem tetszik valami, akkor megdicsérem. Aztán majd eldönti mit kezd vele. Egy nő nem fog kezdeményezni (ha meg igen az rég rossz) -
#14832 tanulni kell, esetleg másokat megfigyelni -
#14831 akkor hozzáadok egy szót: általában -
#14830 Szarkavaró hülye picsa alatt értek olyat, aki folyton megbámul célozgat, de nem akar semmit... max azt h odalegyél érte.... ismerek 1-2 ilyet :S:( -
#14829 Am abban van valami, hogy azt látjuk szépnek, aki szépen (igézően) néz ránk. DE ott vannak a szarkavaró hülye picsák, meg a csúnyán néző szépek is, tehát ez sem minden igaz. -
#14828 Volt már, hogy valakit vakon leszólítottam és összejött... (nem is láthatott előtte) meg volt h lányok "próbálkoztak" de leszartam... innentől kezdve az egész elmélet bukik :) -
#14827 ja, és mindezt teszik úgy a nők, hogy úgy tűnjön, a férfi kezdeményezett
nyugodtan járj utána, kérdezz meg nőket, nézz körbe saját szemeiddel -
clio1616v #14826 ez hülyeség biztos olvastad valahol
az egy dolog hogy egyoldalúan nem tudsz dönteni, a lánynak is tetszened kell nem elég ha csak neked tetszik
de ez nem jelenti azt, ha kölcsönösen tetszetek egymásnak hogy kiválasztott vagy -
#14825 -
#14824 az udvarlás ismerkedés - szeretitek-e egymást
egyébként mindig a nő kezdeményez, mindig ő választ -
#14823 Ezzel abszolút egyetértek. Meg azt is ha csajok szeretik ha valaki hülyét csinál magából őértük. De minek... -
#14822 LOL, Te valami jógi vagy?:D -
#14821 azt, hogy az adott ember életében a helyén van a bizalom témaköre -
clio1616v #14820 nem... az hogy megismerjétek egymást
az udvarlás mint olyan egy baromság, ha nem hívod fel magadra természetes viselkedéseddel a figyelmet akkor régen rossz :)