Ritka rendes lányt találni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez egy mindennapos történet...
ilyenek a nõk és ilyenek a férfiak...
a féltékenységrõl annyit, hogy egy nõ számára minden pontenciális szexpartner, aki a párjához közel kerülhet az kurva 😊
a férfi meg azt hiszi, hogyha az anyagi feltételeket megteremti az élethez akkor mindent megtett
tetszett a srác ahogy írja, hogy nem mindenki mondhatja el, hogy megvan autó, állás stb... 😄
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Tudod a fiatal leánykákra (13-20 év) jellemzõ, hogy 5-10 évvel idõsebb pasit választanak, mert így azt gondolják, felnõttek.
Persze kivételek itt is vannak, akiknek nincs erre szükségük.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
és azt vettem észre, akinek vannak "életkorbeli" megkötései (x évvel legyen idõsebb a pasi) azok általában aztis elvárják hogy a párjuknak autója/lakása legyen...
akkor most inkább arról van szó, hogy az anyagiakra hajtanak rá, vagy van valami racionális okuk is a szokásos " nem érettek hozzám a velem egykorú pasik" szöveg mellett??
Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.
"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
És megvan az eredménye: D
/csak úgy kijött: D/
#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
Ez pedig úgy történik, hogy az ember elmegy szerencsét próbálni.
És érdemes Edison történetét fejben tartani az izzóról:
"Nem buktam el, csak találtam tízezer utat, ami nem járható."
Am kösz mind2õtöknek, vettem a mondanó lényegét.😉
és tényleg így van ez
a legnagyobb hibák vezetnek a legnagyobb sikerhez
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
ha kellõképpen hülye vagy akkor rajtad is röhögni fognak a lányok 😄
nem alfa hím õ... csak nem magát vizsgálgatja, hanem beszélget a lányokkal... nem magát matatja, hanem a lányokat...
te is foglalkoznál inkább mással mint magaddal
Te is szeretsz nevetni egy hülye megfogalmazáson nem? És ezért le is nézed a másikat? Ha igen, akkor tartósan egy életre? Ha igen, akkor gondolkozz el magadon, amúgy no para.
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
lehet hogy téged is betalálnak de én a mai fejemmel azt mondom hoyg a legtöbbet mindig a "szívásokból" tanul az ember.. néha csak annyit hogy nem hal bele senki attól hogy egy idióta kineveti.. viszont lehet hogy az az idióta világ életében egy pöcs marad mert mindig csak a nálánál gyengébbekkel mert kekeckedni, az igazi kihívásoktól meg fél..
aki viszont a félelme ellenére is "bemegy egy ajtón" az a bátor és annak lesz önbizalma
van egy mondás (valahogy így..) hogy a bátor nem attól bátor hogy nem fél hanem, hanem mert a félelme ellenére is megteszi amit akar
Amúgy mindenhol ezt olvastam, hogy csak bátorság kérdése😄
(csak volt egyik haveromnak, még vagy 3éve, hogy osztálykirándulásra menet a buszon, bármit mondott kinevették, gúnyosan.. ettõl van egy pici félsz bennem, arról, hogy mit is mondok)
amúgy minden csak gyakorlás és megszokás kérdése.. minden új/ismeretlen "folyamat" elején többet hibázik, sül fel, fél jobban mindenki.. de minél többször vagy hasonló helyzetben annál inkább leszel "laza".. csak idõ és bátorság kérdése.. a bátorság pedig nem csodaszer csak akarat.. azon múlik hogy "felállsz-e és lépkedsz" vagy sem..
Igazából picit nehezen oldódok idegen társaságban, lányok elõtt meg még inkább. De pl., vagy 2lány akikkel csak haveri szinten vok, bár azért még úgy se, de elõttük már lazán mondok bármit. Majd remélem alakul😄
a "lazaság" szerintem egy idõ után magától jön.. ha egy biz társaságban elég sokat vagy, elõbb utóbb fel fogsz oldódni és bátrabban mondasz/teszel dolgokat amit szeretnél.. és minél több ilyen van, elõbb utóbb idegen társaságban is hamarabb tudsz feloldódni
Nemrégiben írtam, hogy van egy lány, tetszik stb..
Na most, egy dolog érdekelne vázolom:
A szitu: Én felszálltam a buszra egy megállóval elõbb mint a többiek szoktak, mer jobban van hely(helyijáratos), na most a lány, a barátnõje meg egyik fiú oszitársam felszálltak a következõnél. Azt hiszem a srác a nekem tetszõ lány barátnõjének v.mi nagyon távoli rokona. Na most az a probléma, hogy az a srác vicces,legalábbis nevetnek rajta meg minden, meg alapból bele valóbb, mint én. Ugyanakkor, õ nem valószínû, hogy hajtana rá, mer tudomásom szerinte barátnõje van. Nem is ezzel van a baj, hanem hogy, lényegében amikor 4en vagyunk mondjuk a buszon, mármint, hogy értitek, tulajdonképpen õ az "alfa hím", picit elnyomottnak érzem magam. Mi a teendõ iylen szituban?
Nyilván gondolom nekem is jobban, bátrabban kell a beszélgetésben részt venni, de én nem vagyok olyan. Igazából ez ami mint mondottam zavar. Köszi a válaszokat elõre is.
U.I: Bocsi, ha hosszú😄
Nem is állok hozzá annyira pozitívan, hátha mégse mûködne, de azért boldog vagyok.
Kellett valaminek történnie..történt is: D