22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • clio1616v
    nem a köny hanem a kifejezés, hogy a könyvből tapasztalni, más gondolatait használni ez maga egy önbecsapás
  • salsoul
    miért akarjam magam újra felfedezni a kereket?
    sokkal jobb ötlet továbbfejleszteni és tökéletesíteni azt amink már van
  • salsoul
    te így-is-úgyis tévelygésben vagy velem kapcsolatban

Valami rejtélyes oknál fogva nálad az a szó, hogy >könyv< kivágja a biztosítékot.
    Könyvet olvasni ugyan az, mint egy másik emberrel beszélgetni, pontosabban egy másik embert meghallgatni, megérteni, ahogy ezt már korábban írtam. Nem látok benne semmi kivetni valót.

S ha mégis van benne, nincs több benne mint egy autóval kapcsolatban szubjektív véleményeket meghallgatni, TV-t/filmet nézni, rádiót/zenét hallgatni, másik emberrel beszélgetni.

Szóval látva azt, hogy mennyire nem bírod megérteni azt amit mondok, és mennyire szűk agyad szerint skatulyázol csak arra következtetek, hogy nem tudsz olvasni, amit olvasol azt nem érted, nem tudod értelmezni, rendezni, nem tudsz következtetéseket levonni.
    Vagy egész egyszerűen nem tudsz odafigyelni.
    Vagy félsz, hogy nem tudod az információt kritikusan feldolgozni, hova tenni.

Amit tudsz az nem más, mint elvből vakon lepattintani dolgokat.
    Főleg olyan dolgokat, amik hatására újra kéne építened világodat.
  • clio1616v
    az élet lényege, hogy ezekre magad jöjj rá... ettől lehetsz egyedi érdekes mások számára, hogy akár másképp gondolkodva boldogulsz az életben

nekem ellenszenves, aki a könnyebb utat választva csal... és mások gondolatait másolva él ... ők a kiszámítható emberek, szinte lehet tudni mit fognak mondani

számomra ezek az emberek nem érdekesek, nem tudnak meglepetést okozni
  • clio1616v
    igen ez lenne a lényeg és nem könyveket olvasni, hanem saját véleményt alkotni
  • salsoul
    Amikor valaki arról panaszkodik neked, hogy hogy fáj a feje, vagy éppen lehorzsolja egy kicsit valahol a bőrét és nagy színházat csinál hozzá, vagy sokszor találod csak úgy véletlen magad körül, és esetleg megkérdezi, hogy mivan, akkor el lehet gondolkodni.
    Az első kettő eset azt ordítja, hogy itt vagyok, figyelj már rám.

Persze ezek az élet olyan területén fordulnak elő ahol egyébként gyakran elmentek egymás mellett.

Ezekből a példákból ki lehet érezni a jellegét dolognak, és után már azt könnyen észre lehet venni más, eltérő helyzetekben.

Ám ezeket a dolgokat senki sem tudja a kis ujjából kiszopni.
    Olvasni kell könyveket, gondolkodni kell, gyakorlatban kísérletezni, továbbgondolni stb.

De lehet úgy is, hogy az életedet annak szenteled, hogy felismerd az élet egy olyan összefüggését, amit előtted már felismertek, és amit két perc alatt használatba tudnál venni.
  • IXEMGabeo
    oké, csak olyan dologra voltál pont kíváncsi ami picit vitát váltott ki, ráadásul mindenki máshogy értelmezné a választ...
  • GyuriX2572
    Am itt nem az a cél, hogy dűlőre jussunk. Nincs végső igazság. Mindenki kifejti a véleményét és esetleg tanul a másikéból. Ezért vagyunk itt. Szerintem....
  • IXEMGabeo
    szívesen küldök képet és elküldöm az életemet is amit leírtam nagyjából a gépen..meglátjuk mit szólsz hozzá...Semmin nem szabad csodálkozni:) na bye
  • clio1616v
    te most úgyse a saját tapasztalataidat mondod, hanem olvasott tényeket, ha nem tévedek
  • GyuriX2572
    ok, bye :)
  • GyuriX2572
    Van akinek az is jól áll... de egy nyílt érdeklődő tekintet mindig több választ talál. Békélj meg magaddal és nem leszel mogorva.
  • IXEMGabeo
    -l és metróval utazom:)
    jó dumcsizást, hátha dülőre juttok a témában
  • GyuriX2572
    Szóval a tanulság annyi, hogy légy önmagad és egyszer megtalálod a foltod :)
    Nem tudnám leírni pontosan azt a személyiségű lányt, aki hozzám illene :/
  • IXEMGabeo
    rátesz egy lapáttal h kb minden emberrel mogorván nézek mikor a metron megyek:D:D
  • GyuriX2572
    LOL ez nem vicc volt.... azért nem próbálkoztak nálad, mert valószínűleg nem vagy elég... feltünő (megjelensében, fellépésben) ez persze nem baj, csak mondom...
  • salsoul
    én neked nem mondok semmit mert:

"abszolút logikátlan lenne és rengeteg félreértés születne belőle... úgyis mindenki úgy értelmezi, ahogy empatizál az íróval"
  • clio1616v
    nem kell együtt élni hogy valakivel együtt legyél ;)
  • GyuriX2572
    az együtt élés az egy üzlet, a szerelem az egy érzelem, a kettő nem függ feltétlen össze (lehetsz szerelmes a takarítónődbe is pl...)
  • IXEMGabeo
    Gyúrni szoktam itthon alapgyakorlatokat, de nincs pénzem konditeremre különben sem arra megyek, hogy egy izomállat legyek csakis önmagam szeretek lenni, amúgy is szerény jellemem van alapvetően..., tej egészségtelen manapság főleg ami csak szimpla tejpor, fésűm van, és hosszú hajam van aránylag, e mellett normális ápolt srác vagyok...és fejezd be a cikizésd mer nem kapsz értelmes választ
  • clio1616v
    az nem szerelem :D az egy önámítás
  • salsoul
    clionak nem
  • clio1616v
    téged mivel cserkészett be a bnőd?

vagy te sem vetted észre, csak ha senki nem veszi észre akkor ez eléggé felelősségáthárító szagú, hogy tökmindegy mit csinálok úgyis a nő lép majd és nem is veszem észre :)
  • GyuriX2572
    akkormondjmáregyrejtettet ....... -.-
  • GyuriX2572
    Az is szerelem, amikor azt hiszed megkaphatod, de mégsem a tiéd és nem apárod :S
  • salsoul
    talán mert nem volt rejtett...
  • clio1616v
    majd most olvas róla egy könyvet, mert egy csalódás óta csak az ismerkedés szintjéig mer elmenni és uyge erőltetni meg nem szabad

sal kevésbé szentimentális és mint olyan nem bír megnyílni még nem kész a bizalomra
  • salsoul
    már leírtam korábban
    és teszik mindazt, úgy, hogy ne essen le neked egyből, hogy kiszemeltek, és épp próbálnak becserkészni t.i. arra játszanak, hogy úgy érezd te teszed az első lépést, és te hódítasz

azért nem tudok nyilvánvalóbb dolgokat mondani mert pont az a lényege az egésznek, hogy a legkevésbé legyen nyilvánvaló számodra

és amint látom te pont vakok kategóriájába tartozol
  • GyuriX2572
    pimpeldi ki magad :D gyúrjál, igyál tejet! vegyél fésűűt!! :D:D
  • clio1616v
    talán így lehetne megfogalmazni...

a szerelem annak az érzésnek a neve, amivel le akarod élni az életedet... ezt az érzést az a nő váltja ki belőled, akiben te is ezt váltod ki belőle
  • GyuriX2572
    Eddig még a legnemközvetlenebb "kezdeményezés" egy lány részéről az volt,hogy úgy nézett, hogy majd kiesett a szeme. Tudtam h van barátja. Tudtam h dugni akar. Úgy is lett :] Az előjáték meg rövid volt és kiszámítható (kedvesség, figyelmesség részéről, tudtam mire megy ki, szóval ennyit a rejtett dolgokról)
  • clio1616v
    nemtudom a szerelem az egy olyan érzés amit úgy hívnak, hogy a párom
  • IXEMGabeo
    nem lehet konkrét választ erre adni, leírtam már hogy logikusan mi a szerelem az emberek szemében, akik azt hiszik, hogy létezik...
  • IXEMGabeo
    velem még a csúnya csajok se próbálkoztak, bocsi haver más környezetből jöttünk...
  • GyuriX2572
    Clio szerinted mitől lesz az ember szerelmes? :D
  • GyuriX2572
    pedig engem is érdekelne...
  • GyuriX2572
    Minden rossz (csúnya/szerencsétlen/loser stb) csaj próbálkozik, nem vetted még észre??!! Egyszerűen nincs más választásuk
  • GyuriX2572
    Te most miről beszélsz?
  • IXEMGabeo
    hmm... ki tudja milyen lehetőséget szalasztottál el:D Biztos jó kisugárzásod van a mázlista fajtádat:P
  • IXEMGabeo
    lehetséges, hogy arra értette mennyire egysíkúan látod a dolgokat nők terén, ezenkívűl sztem az 5x szúrt neki szemet, hogy még mindig nem tanultál a hibáidból...