Ritka rendes lányt találni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Egyébként is: segíts magadon, és Isten is megsegít. Nincs más út.
Másfél hónapja jöttem össze a mostani barátnõmmel,aranyos lány,csak az a baj vele,hogy sokat van a barátaival,és kiszámíthatatlan pl:van hogy nem jelentkezik,nem ír vissza smst,másnap elérem akkor aztmondja hogy fáradt volt meg késõn érrt haza,de hát ennyit csak megtudna tenni,néha flegma ,de aztmondják hogy õ iylen elég problémás...Eddigi barátnõim nem iyleenek voltak.
Ja és azthiszem hogy szeretem,mert õ az elején még nem is volt ilyen,most mutatta ki a foga fehérjét😊
Hát nemtudom srácok,van valaki iylen helyzetben?
Adhatna pár tanácsot mit kezdjek ezzel a lánnyal!
Olyan van, hogy valaki feladja a gyógyulást, az egészséget."
Ebben lehet valami...
Aki tudta, hogy meg fog halni kivándorolt, az egészségeseket nem tartotta vissza, felment a hegyre meghalni.
Ha nem halt meg, visszament és a közösség nem röhögte ki.
A halál tulajdonképpen kilépés a fénybe.
Érdemes tanulmányozni különbözõ népek különbözõ halottas könyveit.
Aztán olyan, hogy halálos betegség nem létezik.
Olyan van, hogy valaki feladja a gyógyulást, az egészséget.
Tudom ez az egész elgondolás sokaknak idegen, de nem csak a mi "modernünk" létezik, és ha van jobb, akkor miért ne válasszuk azt?
Olvasni, tanulni, tájékozódni...
vagy kompromisszummentes-e ez a kapcsolat ha mégis halálos beteggel tervezed a jövõdet
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Azért mert valaki halálos beteg ki kell rekeszteni? Ne is szóljunk hozzá, mert úgy is megfog halni? Aki halálos beteg, az már nem is létezik....??
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
"It's so easy" to be cool
Yeah it's easy to be hungry
When you ain't got shit to lose"
elkezdenél vele megismerkedni beleszeretni és összeházasodni, ha tudnád, hogy miután beleszerettél meg fog halni?
õ erre értette... -amúgy szerencse, hogy nem lehet tudni mikor hal meg valaki... ezért kell úgy élni, mintha bármikor meghalhatnál, soha nem szabad egy késõbbi jó reményében tenni bármit is az elérhetõ legjobbat kell mindig...
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
ha jól értem te azért kötsz kompromisszumokat, hogy boldog maradhass.. illetve még pontosabban azért kötsz kompromisszumokat hogy veled is kössenek kompromisszumokat ("akik azt szeretik ha mások tesznek a boldogságukért")..
szóval azok a kompromisszumképtelenek akik kompromisszumkészek?
mellesleg én akkor fütyülök az utcán amikor nekem jól esik.. és ha ez tetszik egy lánynak akkor az remek.. ha nem akkor meg csak fütyülök mert jól esik.. vagyis mindkét esetben jól érzem magam
te viszont azért fütyülsz hogy tetsz olyan valakinek aki majd szintén azért tesz valamit amit egyébként nem csinálna hogy tetszen neked.. itt viszont csak akkor érzed jól magad ha a csaj "visszaigazol".. különben egyoldalú a fütyülésed amit amúgysem jókedvedben csinálsz hanem mert tetszeni akarsz valakinek
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
namost ha ez így van.. akkor fölösleges kompromisszumot is kötnöd hiszen minden jó ahogy van..
illetve ha teszel a boldogságodért akkor nem vagy boldog? és ha teszel az mit jelent nálad? megváltoztatod a környezetedet? mert ha magadat nem változtatod meg, nem tartasz önvizsgálatot akkor abból csak az következhet hogy a boldogtalanságod forrása te magad nem lehetsz.. és akkor megint nem értem minek alkalmazkodsz/kötsz kompromisszumot?
persze lehet csak nekem tûnsz kicsit ellentmondásosnak
Azzal, hogy állandóan kompromisszumokat kötögetsz, valójában nagyon minimális erõfeszítéseket teszel a boldogságért.
Ha nem kötsz kompromisszmut, az annyit jelent, hogy ösztönösen azt teszed, ami valódi boldogsághoz és elégedettséghez vezet és nem próbálsz azért megtanulni táncolni, hogy mások szemében legyél cool arc. Épp ezért, ha séta közben fütyülgetni támad kedved és fütyülsz is, akkor azzal nem kötsz kompromisszumot. Azt akkor tennéd, ha nem fütyülnél, mert másokat esetleg zavar és hülyének néznek.
A példában a gyakorlatokat nem azért kell csinálni, hogy tetszen a srác a lánynak, hanem azért, hogy felszabadultabb, természetesebb, közvetlenebb legyen, aminek a mellékhatása, hogy vonzóbb is lesz és bejön majd a csajoknak.
vannak emberek, akik hajlandóak tenni a boldogságukért vannak akik azt szeretik ha mások tesznek a boldogságukért, hogy nekik minél kevesebbet kelljen...
az utóbbiak a kompromisszumképtelenek(ha úgytetszik tagadók) mint salsoul, az elõbbiek az olyan típusú emberek mint én akik kompromisszumkészek(hajlandók)...
ha te magadat meggyõzöd arról, hogy neked séta közben fütyülni kell máris azok közé tartozol, mint én... teszel azért olyan dolgot amit eddig nem tettél meg, csak azért, hogy annak a lánynak tetszõ legyél akit kiszemeltél...
ez a mutatvány akkor sikeres (kompromisszumos), ha a kiszemelt lány is hasonló szinten tesz érted mint te, ha egyoldalú borul a mutatvány...
A bõr szépsége megfelelõ táplálkozással javítható, puhább és finomabb lehet, a pattanásokat lehet kezelni, helyes testmozgással sportos fizikum és megjelenés érhetõ el, lehet szõrteleníteni az ápolt külsõ érdekében a megfelelõ területeken, a kellemetlen testszag javítható.
Az öltözködés, a megfelelõ ruhadarabok és egyedi kiegészítõk pedig szintén nagy mértékben megdobhatják az ember megjelenését.
A belsõ tulajdonságok tanulhatók és kifejleszthetõek, csak akarat kérdése.
Értem
az a fontos, hogy szeressen a párom, nem pedig az hogy jól nézzen ki és vicces legyen 😊 a szeretet nem alapvetõ, de az hogy jól néz ki és vicces az alapvetõ...
azon hogy valaki hogy néz ki nem tud változtatni és vicces sem tud lenni, ezek alapvetõ tulajdonságai valakinek, viszon szeretni csak akkor tud ha én valamilyen vagyok és ez az õ döntése, hogy szeret-e olyannak amilyen vagyok vagy nem...
Pár gyakorlat, ami segíthet:
- kérdezd meg minden nap 3 idegentõl, mennyi az idõ
- kérj minden nap 3 idegentõl útbaigaztítást
- énekelj vagy dúdolj séta közben
- mesélj el egy rövid (kb 1 perces) vicces sztorit boltban, pénztáraknál az alkalmazottnak
- táncolj a buszmegállóban
- kérj idegen lányoktól öltözködési tanácsokat
Ahhoz, hogy humorosabb legyél az is kell, hogy spontán legyél és gyorsan tudj reagálni. Ezt akkor tudod megtenni, ha rengeteg ilyesfajta helyzetbe kerülsz, akár mint hallgató, akár, mint beszélõ. Minél több ilyenen mész át, annál jobb leszel és csak azt veszed észre, hogy ontod magadból a hülyeségeket majd és dõlnek az emberek a nevetéstõl. De ezt sose vidd túlzásba! 😊
mit értesz árva alatt? akinek meghal a párja? és minden hozzátartozója rokona barátja? mindenkije akit ismer?
te lelki sérült vagy mert a barátnõd nem volt kielégítõ neked és te se neki? ettõl sérült a lelked?
\"A valóban cselekvök számára önmagukon kívül nincs más mérce!\" MWO: Kartal