22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • salsoul
    egyébként clio bár egyfolytában érzéskéről és lélekről beszélsz, minden megnyilatkozásod kő kemény embertelen szürke tartozik|követel üzletkötés, érdek rendszer
  • salsoul
    nehezebb felelőséget vállaltatni egy férfival

• clio1616v
    így van, de a biofizikát kihagytad :)
  • clio1616v
    szerintem meg sokkal nehezebb felelőséget vállaltatni egy férfival, szerintem itt sem sal sem más nem csak a dugásról beszél, vannak a primitív férfiak akik azt követik, hogy minden nőt aki dugni akar meg is kell dugni... én nem vagyok benne ebben a 90%ban, ahogy erről korábban már szó esett

így lehet sokan nem értenek egyet a véleményemmel említhetném itt Runit.. az is igaz hogy ő még inkább csak fiatal
  • salsoul
    Azért az ember nem csak tudattalan és ösztön és biokémia.
    Hanem lélek és szellem és értelem is.

Ami változó, azok az arányok.
  • bigapó
    pedig salsoul-nak van igaza gyerekek, mindig a Nő választ:) a férfit sokkal könnyebb becserkészni és ezáltal választásra bírni (döntésre), mivel mi csak dugni akarunk legtöbbször:)
    de egy olyan párkapcsolat amin látszik, hogy nem csak dugás lesz, hanem valami más és komolyabb, ott mindig a Nő fogja eldönteni, hgoy jó lesz-e a partnere a fajfenntartás szempontjából. ez tudalatti, mondhatni ösztönös dolog, már az első pillanatokban kémiai úton jelez a Nők érzőközpontja, ezért érzi azt, hogy ennek a férfinek nem tud egyszerűen ellenállni. Ez mindig más, lehet a szeme, a hangja, az illata, vagy több más dolog kombinációja is akár.
    Ha ez nincs meg és a Nő csak úgy szórakozni szeretne akkor lesz dugás, ha nem akkor elhajt a picsába :)

Lányok, mit gondoltok?
  • salsoul
    van egy nagy remek szomáli bölcsesség:
    üres köcsög jobban csörömpöl

magyarán annak megértéshez és felfogásához amit írtam nincsen meg a szükséges háttered, és így eleve baromságnak tartod és baromságot hozol ki belőle

sokkal érettebb lenne ha azt mondanád:
    "nem tudom, nem értek ehhez, ezt még nem figyeltem, nem tudom hova tenni"
  • salsoul
    valóban, ennek ez a rendje

ám ha a biokémiai szerelem mellett a lelki szerelem is megjelenik/jelen van, és a szerelmesek odaadóan gondozzák a szerelmet akkor az kapcsolatuk végéig velük lesz
  • chhaya #14931
    És egy olyan ember, aki csak az "elég jó" kategóriába esik, néhány év alatt totál kikészít..
  • GyuriX2572
    lehet írnod kéne... egy Könyvet! :D
  • GyuriX2572
    ne pittyegj, inkább írj valami értelmeset...
  • GyuriX2572
    Arról beszéltünk, hogy valakivel együtt élni... sokáig... évekig! A biológiai szerelem elmúlik pár év után és inkább szeretet/ragaszkodás lesz belőle. Ennek ez a rendje, nincs is ezen kivetnivaló.
  • GyuriX2572
    Örülök, hogy magadtól ilyen gazdag vagy belül... :)
  • chhaya #14926
    biip, ön nem nyert
  • chhaya #14925
    Az "igazi" az "elég jó" felett van sokkal... és az adott ember számára tökéletes.
  • clio1616v
    nem erre azt mondom, hogy inkább írom le az érzéseimet, minthogy másokét olvasgassam :D
  • clio1616v
    JA :D
  • GyuriX2572
    De ha erre azt mondod, hogy inkább az iró barátaiddal beszélgetsz, mert az nem könyv, akkor tökönszúrom magam
  • GyuriX2572
    Azért a versek se rosszak vagy a szép leírások pl nemrég olvastam Remarque-tól a Diadalív Árnyékában című kötetét. Olyan szépen fogalmaz, hogy már azért egy öröm volt elolvasni. Meg bővíti a szókincset is. Láccik nem?!
  • clio1616v
    amúgy meg ha mások érzéseit akarod átadni arra nem a könyv a legjobb hanem a zene, tánc a "látványosabb" művészetek
  • clio1616v
    az elégedettségi szintedtől függ :)
  • GyuriX2572
    Az Igazi.... ez valami külön kategória? Szerintem felteszi magának a kérdést az ember, hogy akivel együtt vagyok, az elég jó-e nekem. Ha válasz igen, akkor nincs mit változtatni. Tökéletes ember pedig nincs.
  • clio1616v
    a csalódástól, hogy mégsem az igazi erre értette sal hogy késznek kell lenned a bizalomra

félelemben élne, ha párja lenne így inkább marad egyedül, ami ugyan jó de tudja érzi van jobb és keresi könyvekből a megoldást, de amikor arról beszél, hogy ő gyakorlatban is próbál tenni, az csak a képzeletében van és csak vágyik rá, hogy alkalmazhassa a könyvől átélt tapasztlatait, amik nem valósak így nem is használja azokat
  • GyuriX2572
    miért félnél? Mitől?
  • GyuriX2572
    "például bevágja a könyökét... néha tök más és ezt fel kell ismerni, ezért kell könyvet olvasni" tessék
  • clio1616v
    az eddig rendben is van, de félni az igazival lenni azért mert biztosabb jó egyedül lenni már nem olyan egyértelmű
  • chhaya #14913
    Azt, hogy értelmezd, amit salsoul írt. :D
  • GyuriX2572
    Milyen bizonyítékot szeretnél?:D
  • chhaya #14911
    értesz te a nőkhöz? :))
  • salsoul
    akkor nem jelent semmit
  • GyuriX2572
    Fáj a könyököm? :S Ha minden ilyenre odafigyelnék vagy jelzésnek venném, már rég megőrülnék. "Aha tényleg, szegény... nagyon fáj?" Aha... "Akkor szeretnéd, hogy megdugjalak?" LOL
    Am csomó csaj (főleg a picsa tipus vagy pont a feltűnően rondák) szeretik a feltünést kelteni maguk körül, ez nem jelent semmit...
  • salsoul
    tudod a szerelem sem, a szeretet sem, és barátság sem arról szól, hogy ÉN mit AKAROK

és én még nem láttam olyan barátságot amiben ne lettek volna érzések, szeretet, együttérzés, megértés
  • chhaya #14907
    egyedül lenni jobb, mint valakivel lenni, aki nem az igazi
  • clio1616v
    a barátokkat kölcsönösen tiszteljük egymást adunk egymás véleményére, tőlük nem várunk együttérzést szeretetet
  • clio1616v
    a barátoktól nem érzéseket akarok, hanem tőlük várom az objektív vélemény megosztását

• salsoul
    ehhez nem kell pár, barátságban is működik
    általános emberi dolgok ezek

mi lenne ha felhagynál a korlátolt gondolkodásból fakadó elvből tagadással?
  • clio1616v
    szép elképzelés, de ha pár nélkül élsz mit érnek?

mit ér ha nincs párod akit érezhess?

tudom erre azt mondod, hogy inkább nem csinálod olyannal akivel csak csalódás lenne, mert jobb a kisebb rossz de ez nem így van

jobb a néha rossz és néha jó mint az alacsonyabb szintű folyamatos jó
  • clio1616v
    nem úgy tűnt, hogy te csak a fizikai tulajdonságokról olvasol a függvénytáblázatot fürkészve
  • clio1616v
    a kerék nem egy érzés a kerék egy object(ív), dolog, tárgy anyagi jellemzői vannak amik mérhetőek és etalonokhoz viszanyíthatóak, kellő pontossággal
  • salsoul
    rajtad kívül senki nem beszél könyvből tapasztalásról, és más gondolataival való önbecsapásról

szerinted a függvénytáblázatból egy összefüggés kikeresése majd felhasználása egy nagyszerű gépezethez ami hozzájárul életminőséged javulásához az önbecsapás?

miért ne tökéletesítsük emberi életünket is úgy mint gépeinket: a meglévő tudás felhasználásával, és tovább gondolásával

ilyenek pl a szubmodalitások, ami által fel tudod térképezni, hogy partnered milyen elv szerint működik, 30 évnyi veszekedés vagy 30 bukott párkapcsolat elkerülésével
    és mindenki csak boldogabb lesz általa, mindenki csak nyer
    egy derűs boldog párkapcsolatot melyben öröm élni