Ritka rendes lányt találni

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

clio1616v
semmit 😊

ugyanis nem akarok csalódni, hogyha ezeket mind megteszem és esetleg mégse nyerek 😊

inkább minden hétvégén a barátnõmtõl kérek 5 számot és ha sikerül akkor nagyon fogunk örülni 😊 ha meg nem az sem csökkenti, a közös lottózás örömét 😊

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

salsoul
???
salsoul
akkor be kell venned magad a Széchenyi Könyvtárba és a lottósorsolásról minden könyvet el kell olvasnod, valamit el kell mélyedned a valószínûségszámításban

ezek közül mit tettél meg eddig?
clio1616v
a hangsúly a kipróbálomon van 😊

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

clio1616v
van egy virág aminek a virágzata 1 óráig látható és autópályán 1500km-t kell vezetned, hogy láthatsd... de tudtodon kívül a virágot 300 kmrel távolabb viszik tõled független külsõ körülmény hatására... és emiatt nem láthatod a virágot hiába tettél meg mindent 😊

a hegymászás szép dolog, de ha neked örömet okoz a hegymászás, akkor nem csak a hegycsúcsrajutás volt a motiváció hanem maga a hegy megmászása is a célod 😉 ne legyen már fogalomzavar.... az nem küzdelem ami jólesik 😉

salsoul
nos beülök az autóba és elkezdek vezetni, magamtól elsajátítok egyfajta jártasságot, de mivel én egyre jobb és jobb autóvezetõ szeretnék lenni magam miatt, magam szemében, bemegyek a könyvtárba és olvasni kezdek az autóvezetésrõl tippeket, trükköket, tanácsokat, bölcsességeket amiket aztán kipróbálok, kombinálok, továbbfejlesztek, hogy még kiválóbb vezetõ legyek.
clio1616v
de nekem nem a pénzszerzés a célom, hanem a lottóötös fõnyeremény nyerése 😉

clio1616v
miért kellene a kereket újra feltalálni?

tapasztalatokról beszélek nem anyagi dolgokról... folyamatokról beszélek, autóvezetésrõl hiába olvasol el millió könyvet.. érzésekrõl van szó tapasztalásokról

arrol volt szó, hogy ha tõlem független dolgok miatt nem sikerül amit célul tûztem ki, akkor sokkal rosszabb minél többet tettem meg érte...

példát kértem hogy mikor jobb ha sok felesleges dolgot csinálsz

salsoul
lottótól, vagy az >>> lottótól, az
salsoul
Ott tévedsz, hogy multimiliomossá nem csak a lottó tehet.
Potenciálisan egy jó ötlettõl, kitartástól, akarattól hamarabb leszel milliomos mint a lottótól, vagy az összes számkombináció megjátszásától.
Arról nem is beszélve, hogy eleve ráfizetés az összes számkombináció megjátszása.
norbre
minek eszel, dolgozol, küzdesz az életben maradásért? felesleges.. úgyis meghalsz elõbb utóbb, és az sem rajtad múlik

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

Ha valakinek az életét az ötöslottó megnyerése motiválja, az elég kellemetlen 😊

salsoul
Aztán fejlesszük tovább!”
clio1616v
pl: kitöltöd az összes 5öslottó kombinációt feladod több millió forint értékben és tõled független körülmény hogy csõdöt jelent a szerencsejatek Zrt.

hát tényleg nem volt felesleges amit tettél 😊

ezért kértem példát mire gondoltatok...

salsoul
"Az életünk túl rövid ahhoz, hogy mi magunk újra fel akarjuk találni
a kereket. A legokosabb dolog, amit tehetünk, az az ún. kreatív utánzás. Vagyis: nézzünk utána, mi az, amit mások már sikeresen megcsináltak! És csináljuk utánuk, amíg eljutunk addig a pontig, amikor már jól csináljuk!"
clio1616v
az emberek ha tesznek valamit azt azért teszik, hogy kisebb értékû "munkából" többlethez jussanak... nyilvánvaó, hogy nincs az az idióta aki például az ötöslottó megnyeréséhez minden kombinációt megvesz...

de pont neked kellene szájbarágósan magyarázni a dolgokat, hogy megértsd.. ezért van szükséged a könyvekre is... az a baj hogy tapasztalatokat abból nem fogsz szerezni, azokhoz élned kellene

Felesleges? Mitõl lenne felesleges? Valószínû sokat fogok tanulni belõle. A tanulás felesleges?

norbre
ha tudom hogy megtettem minden tõlem telhetõt és nem sikerült akkor sokkal jobban érzem magad az eredménytõl függetlenül mintha csak ímmel-ámmal csinálom a dolgokat..

mert a fontos nem a cél.. az út amit bejársz addig az a fontos és az ami épít.. a cél csak motiváció

ha fel akarsz menni egy hegyre estig de csak nyögsz meg totyorogsz meg folyton leülsz, akkor a "nyereséged" is csak ennyi.. ha viszont összeszeded minden erõdet és bátorságodat és kitartóan mész elõre, akkor amit útközben leküzdöttél és megtettél az mind erõsíteni fog.. még akkor is ha a csúcs elérése elõtt lement a nap

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

salsoul
Hagyjuk clio...
Semmi kedvem szájbarágósdihoz és a szavak egyenként történõ definiáláshoz számodra...
clio1616v
mondj példát az életedbõl, miért tettél meg mindent és mi az ami ennek következtében sikerült... amúgy meg én sose teszek meg mindent az alább említett okok miatt... emiatt jó az elégedettségi szintem

salsoul
???
clio1616v
például?

salsoul
ha nem sikerül az csak azért van, mert nem tettél meg mindent - hiába hiszed azt, hogy mindent megtettél
clio1616v
tehát te azt mondod, ha mindent megteszel és mégse sikerül valami akkor az jobb érzés neked?

ezek szerint te szeretsz feleslegesen dolgozni...

Nézõpont kérdése...
Ha valamibe belerakod a maximumot, de rajtad kívülálló okok miatt nem jött össze, nyugodt lehet a lelkiismereted, hogy Te mindent megtettél.. Ha csak tengsz-lengsz az életben, azzal nem sokra mész..persze csinálhatod, nincs ezzel semmi gond, a te életed, mindenki úgy alakítja ahogy akarja. 😊

clio1616v
sokkal nagyobb a csalódás, ha mindent megteszel és mégse sikerül

gondolok itt arra - félreértések elkerülése végett - hogy én nagyon elégedett szoktam lenni a 3-as jegyekkel az egyetemen, míg a rengeteget tanuló évfolyamtársaim meg sírtak a 4-es miatt és mentek javítani...

sõt ott volt az értékrendbeli különbség, hogy õk sajnálták tõlem a 3-ast ha esetleg õk a rengeteg tanulással csak egy jeggyel "jobbak" lettek...

clio1616v
úgy állok hozzá, hogy azzal vagyok elégedett amit elérek, nem tûzök ki elérhetetlen célokat, így nem is csalódok, ha mégis akkor olyannak fogadom el amilyennek elértem, mert változtatni nem tudok rajta...

Az élet egy nagy küzdelem... Ha már az elején úgy állsz hozzá valami nem várt kellemetlenséghez, hogy minek küzdeni, úgy is csak áltatom magam...akkor, hogy lesz jobb? Hogy jutsz egyrõl a kettõre? Hogy érsz el célokat?..ha feladod, nem sok sikert várhatsz..ha küzdesz, esélyed van a gyõzelemre!

clio1616v
errõl beszéltem...

elkönyveltél rossznak és a legáltalánosabb semlegesindulatú hozzászólásomat is negatívan értelmezed...

clio1616v
persze ilyenkor biztos sokat segít ha valaki becsapja magát és álltatja magát, hogy de igenis legyõzöm a betegséget...

nemtudom én curokbeteg vagyok de úgy állok hozzá, hogy elfogadom és elégedett vagyok vele

Szóval korlátozottan gondolkodó vagyok <#nevetes1>, ajaj ...megyek és elásom magam a hó alá...

clio1616v
ez nem igaz teljesen egy másik halálosan beteg lány biztos szívesen ismerkedik vele... ha ügyesen csinálják halálosan szerelmesek is lehetnek

soha nem értettem meg a korlátozottan gondolkodókat...

hogyan logikáztad ki a "senkit"?

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Bízik, hisz, küzd, és nem adja fel....hidd el, ez sokat segít..talán hallottál olyan emberekrõl akiknek pár hónapot jósoltak. Közben meg vígan élnek évek múltán is, mert megakartak gyógyulni teljes erejükbõl, és tiszta akaratukból...

clio1616v
mint egy vírusnak vagy egy daganatos sejtnek... nem célja hanem alapvetõ belsõ kényszere... amit salsoul annak fényében képes elnyomni, hogy magasabb szintre fejlõdjön ^^ akkor mégis a növekedés a fontos? szellemi növekedés...

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

clio1616v
nem az isten azt azért adja, hogy utánna legyen akit megsegíthessen úgy hogy az közben önmagán segít csak nem tudom egy rákos mi az istent csinál magával? összedob a sufniban egy sugárkezelõ berendezést?

clio1616v
tehát az is van amit nem ismerünk 😄

te... lehet van kompromisszummal is boldog élet 😉 csak még nem ismered 😄

clio1616v
igen a valódi kézzelfogható dolgok nincsenek... múltkor azt mondták nincs mikulás 😄DD

nincs a f@szt minden voltban kapható... ^^ sõt vannak alkalmazottak akik beöltöznek mikulásnak

clio1616v
még most hagyd ott 😊 õ nem szeret...

norbre
"Hát ja, ki szeretne valakit, ha tudná, hogy éveken belül elhalálozik."

szeretni valakit és párkapcsolatot létesíteni valakivel az nem ugyanaz..

salsoul
Ész nélkül mint minden más, ez sem mûködik 😉
salsoul
azzal, hogy ezt mondod arra amirõl beszéltem, csak saját gondolatvilágodat mutatod be

a helyes megközelítés az volna, hogy vajon "salsoul tényleg erre gondolt az alatt amit írt?", "Biztos, hogy õ hibbant és nem én közelítek rosszul?" stb
Jól teszed, hiszen akkor már úgysem akar veled megismerkedni, kapcsolatot teremteni senki....

sz4bolcs
Oks, majd ha lesz valami halálos betegségem, beülök a könyvtárba, és meggyógyulok.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

sz4bolcs
Csak valakinek ez a növekedési, fejlõdési kényszer az életének egyetlen értelme, mint valami biogép. Ez szimpla materializmus.

salsoul
jobban nem menjünk >>> jobban ne menjünk
salsoul
valahogy így, igen - még ha nem is tudatosan

szerintem jobban nem menjünk bele a témába, mert egyrészt off, másrészt dûlõre úgysem fogunk jutni, meggyõzni nem akarlak, és ha komolyan érdekel a téma úgyis be fogod venni magad a Széchenyi Könyvtárba...
salsoul
És mindenki növekedési kényszerben szenved.
Legalább abban, szenved növekedési kényszert, hogy semmiben se növekedjék.

Aki nem tesz azért, hogy sikeres legyen (nem csak anyagi, pénzügy értelemben), az azért tesz, hogy sikertelen legyen (nem csak anyagi, pénzügy értelemben).
sz4bolcs
Libbant. Mindenki saját maga választja, hogy õ most elkap egy halálos betegséget?

salsoul
Ez van. Sokféleképpen élhet az ember.
Mindenki saját maga szabadon választ tetszése szerint.
sz4bolcs
Ezek szerint van egy jó, és egy rossz híred. A jó az, hogy nincs halálos betegség, a rossz pedig, hogy még nem ismerjük a gyógymódot. 😄