Ritka rendes lányt találni

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

clio1616v
vagy neked az okozza az elégedettséget, ha megállapíthatod, hogy mások rosszul hibásan élnek és te meg nem követed el azokat a hibákat amiket mások igen?

ha neked mások sikertelensége és gondja jelenti az elégedettséget az vajon mennyire egyeztethetõ össze az önzetlenséggel?

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

clio1616v
kinek gond az, hogy szerinted rosszul gondolkozunk?

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

salsoul
ez egy gond, ami nem az enyém 😉
clio1616v
"A gond az, hogy a dolognak mindig csak az észt és értelmet nélkülözõ verziójával számoltok tovább, abból indultok ki."

most akkor van gond vagy nincs?

salsoul
nekem nincs gondom egyikkel sem
clio1616v
mással és magaddal, valamint a körülményekkel

salsoul
Mivel?
clio1616v
ha mindenki "használná az agyát" akkor elégedett leszel már? 😊

salsoul
Az észnélküli vak hiszéstõl senki sem fog meggyógyúlni, jobb lenni, mint ahogy helyesírása sem lesz ettõl jobb senkinek.
Viszont valóban jól meg lehet élni az agy használatát nélkülözõ emberekbõl, akinek nem csak a mindenféle hókuszpókuszt lehet jól eladni, hanem a plazmatévét, a hiteleket, a kínai szemetet...

A gond az, hogy a dolognak mindig csak az észt és értelmet nélkülözõ verziójával számoltok tovább, abból indultok ki.

Pedig köztudott, hogy ész és értelem nélkül a matematika sem vezet semmire.
clio1616v
valamibõl azoknak is meg kell élni akik képesek meggyõzni embereket arról, hogy meggyógyulhatna, vagy jobb is lehet... olyan embereket, akik minden vágya a gyógyulás vagy a jobbban való hiszés...

talán éppen ezért könnyebben hisznek végsõ elkeseredésükben... és mindent!!! megtesznek még olyat is amit rábeszélés hatására alapból hülyeségnek és feleslegesnek is látnának

salsoul
és és >>> és ész
salsoul
Én az egész témának azt a perspektívát köszönhetem amivel meg tudom ragadni, irányítani tudom az életem abba az irányba amibe szeretném.

Így amit elérek, vagy nem érek el azt se nem a szerencsének, se nem a véletlennek, se nem a körülmények nem köszönhetem: csak magamnak.

Miután én tehetek velem kapcsolatosan mindenrõl, én változtathatok velem kapcsolatosan mindenben.
salsoul
Aki hisz benne, az nem adja fel, és nem törõdik bele. És elsajátítja a jóreménység képességét.

A kulcs mondom az agy használata, az önálló ítélet és mérlegelés.

Aki ész nélkül agykontrollozik, és és nélkül táltosgyógyítózik, és ész nélkül tér meg Jézushoz, és és nélkül nélkül hasonlók az mind elbukik, és csak magát szopatja az egésszel.

Én kutattam, gyököt vontam, desztilláltam, mérlegeltem, használtam az agyam és eljutottam ahhoz ami ténylegesen mûködik. És annyira egyszerû a képlet, hogy senki sem akarja elhinni: ilyen egyszerû nem lehet.
sz4bolcs
Meg a homeopátia, a táltosgyógyítók, agykontroll, megtérés jézushoz, meg hasonlók. Mind szóba jöhet, mint az elkeseredett ember utolsó mentsvára, aki még mindig hisz a 'yeswecan' hablatyban.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

sz4bolcs
Persze, ha minden más csõdöt mondott, akkor még az önleszopás is megér egy próbát, hátha meggyógyulsz tõle.

salsoul
Nos, ha minden más már csõdöt mondott, akkor egy próbát megér...
sz4bolcs
Nem mondod?

sz4bolcs
"viszont rátalálhatsz a gyógyuláshoz vezetõ útra." - Ja, csak egybõl az ezoterika, meg az ufo magazinok fele vezessen az utad.. 😄

salsoul
Te társítasz hozzám felsõbbrendûséget.
sz4bolcs
oksoks, ezt már olvastam tõled. Mint az összes bevonzófaszagyerek, akik csak ész nélkül hadoválnak felsõbbrendõségüket éltetve..

salsoul
Mondom, ész nélkül, és ugrándozva, és gúnyolódva nem megy.

Ha halálos betegséged lesz sem fogsz attól meggyógyulni, hogy beülsz a könyvtárba, viszont rátalálhatsz a gyógyuláshoz vezetõ útra.
sz4bolcs
Majd kap valami test reprezentációt a lelkérõl, hogy beülhessen a könyvtárába okoskodni.

sz4bolcs
jjj, Mr. Yes we can, dübörög a gazdaság, yes we can, föltámasztjuk a halott gyereket, yes we can... Mr. 'thank you, satan.'

clio1616v
talán mert az erdõben nem megy az autó 😄

VRSDM
de mennyivel nagyobb élmény?! 😊

u dont have to listen anybody else but me

norbre
ha autóval is mehetsz miért mész biciklivel? az néha nehezebb mint gyalog

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

HTS s3rg1nh00
+1

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

clio1616v
tudod miért nincs?

van csak rá kell találni

MR ME
nincs egy normális lány, aki nem csak külsõleg hanem belsõleg is kibírható

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

clio1616v
úgy

salsoul
mint az óvodában
clio1616v
szia kedves SörétBarom, nagyon aranyosak és a kreatívitásodról árulkodnak mint a nickneved, mint a fehér és zöld zsákok

SötétBarom
SG No1 fostopic ismét top10, htx to: Salsoul & Clio 16v

További jó önszopást.

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

clio1616v
csak annyira érdekel, amennyire te akarsz válaszolni

salsoul
na látod, nem is érdekel különösebben a válasz
clio1616v
beírtál 5 szót és egy entert

1 helyett látom mindent megteszel a válaszadásért...

én viszont mint tudod nem teszek meg mindent azért hogy válaszolj a kérdésemre 😊 (nem fogok visszaolvasni, nem éri meg és lehet nem is lenne ott a kérdésemre az egzakt válasz amit vártam most tõled... egy igent vagy nemet)

salsoul
voltmár
lapozz vissza a válaszért
clio1616v
elégedett vagy azzal amilyen vagy?

salsoul
lárifári
clio1616v
azt nem arra a hozzászólásodra reagáltam...

salsoul
Az elõbb még mást mondtál:
"de nekem nem a pénzszerzés a célom, hanem a lottóötös fõnyeremény nyerése 😉" /#13051/
clio1616v
igen autóval szoktam menni hegyre vagy biciklivel

clio1616v
nincs szükségem a lottónyereményre 😊
ha mégis eltaláljuk a számokat az jó...

norbre
"ha neked örömet okoz a hegymászás, akkor nem csak a hegycsúcsrajutás volt a motiváció hanem maga a hegy megmászása is a célod 😉 ne legyen már fogalomzavar.."

ha a csúcsrajutás a cél.. a hegy megmászása az odáig vezetõ út..
ne legyen már félreértelmezés 😊

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

salsoul
Itt most felmerül az a kérdés, hogy te komolyan gondoltad, hogy egy könyvben leírtakat gondolkodás nélkül, szó szerint, készpénznek kell venni?

Részemrõl alap, hogy gondolkodás, egyéni mérlegelés nélkül nem teszek semmit. Bárki írja, mondja...
norbre
akkor te még nem másztál hegyet, vagy a "kisebb értékû munkából többlethez jutás" elvét alkalmazva felautókáztál a tetejére 😊 az életben a legtöbb dologhoz aminek értéke van igenis küzdelmes út vezet (sült csirke ritkán potyog az égbõl)..
és a legtöbb dologhoz kell "szerencse" is meg erõfeszítés is.. a szerencse is csak egy százalékos faktor a siker eléréséhez, viszont nem lehet elõre megmondani mennyi.. minnél kevesebbet teszel bele saját erõfeszítésbõl annál inkább lecsökkented az össz esélyedet.. nem bonyolult az alapképlet 😊

ha az a virág meg elvirágzik? hát így jártam.. ha tényleg érdekel valószínûleg jövõre okosabban szervezem majd (mert tanultam belõle), de ez még nem a világ vége 😊

salsoul
ez van ha vki beszari
Edison is ilyen lett volna ma nem lenne villanykörte. Ami nem véletlen minek is a szimbóluma?
Valószínû ezt Te soha nem fogod megérteni, és ez így van rendjén. Írhatunk akármilyen példát, Te leragadsz ott ahol vagy...de ha ez Neked így jó, akkor miért ne. Ahogy egyszer egy okos ember mondta: "nullákra mindig szükség van", hogy az ember lássa, milyen nem akar lenni, vagy hogy lássa, honnét indult, és hova jutott..stb...

clio1616v
te írtad ".. aztán kipróbálok, kombinálok, továbbfejlesztek, hogy még kiválóbb vezetõ legyek"