22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
#15019 ezek szerint még sem tudod magadtól lazán alkalmazni azokat a dolgokat... -
#15018 nincs újralángolás, itt csak egyszeri dolog volt. részemről kicsi parázsnak nevezném amit éreztem. sokat gondoltam rá, de ha nem beszélünk napokig, akkor sem lett volna sokkal rosszabb. általában hétvégén találkoztunk, mert Ő Kecskeméten dolgozik. Jól éreztem magam vele, szex is jó volt, de nekem valami mégis hiányzott belőle. Mielőtt nagyobb fájdalmat okozok inkább szakítottam vele. -
IXEMGabeo #15017 Sajnos bennem az van, hogy hirtelen kellene nagyot ugrani eléggé maximalista lennék, ha tudnék teljesíteni ami pl gyerekkoromba ment... -
IXEMGabeo #15016 barátnőd újra fellángolt irántad? miért eddig mi volt? kapcsolatba bujtatott szeretet köztetek? mi az hogy nem vonzódsz hozzá már? érzelmileg vagy szexuálisan? -
IXEMGabeo #15015 épp ez az amiről Clio is beszélt, a könyvek nem segítenek legalább is nekem...anélkül is magamtól is lazán tudnám alkalmazni a dolgokat, csak én az átlagtól több dologtól és beleélve félek...érzékeny nagyon a lelkivilágom biztos megvan az oka...mondtam már, ha sikerek jönnek nagyon happy vok, ha veszítek akkor depi van ennyi...másnapra már kialszom szval nem kell kezelni itt semmit se, viszont alapból nem vigyorgok nagyokat az élethez, és bezony nem vagyok emberbarát sem. Ennyi a lényeg. -
clio1616v #15014 először is olyan célokat kell kitűzni, amik nagyon könnyen elérhetőek
a progresszívitás a lényeg, nem szabad azonnal azt kitűzni célul, hogy ferrárit veszel, első körben bicikli... :) -
#15013 Egyébként kb. 1 hete szakítottam barátnőmmel, mert nem éreztem iránta különösebb vonzódás az alap "kedvelésen" kívül, Ő pedig már kezdett komolyabban érezni, napról-napra jobban ragaszkodott hozzám. Akkor úgy tűnt nincs semmi gond, azóta egyszer beszéltünk, de nem volt túl jó kedvében és a végén kiderült, hogy magára mérges amiért "szerelmes" lett. Ezt még nem tudtam vele megbeszélni, de nem nagyon értem, hogy mi a baja ezzel... -
#15012 az nem a Te hibád, ahogy kinézel - mármint alapból, mindenféle segédeszköz nélkül :) - az sem amilyen családba születtél, a rokonaidat nem tudod megválasztani.
De az Önbizalmadról csakis Te tehetsz!
Emlékszel mit mondtál korábban? Ha akarom mindent meg tudok változtatni!
Semmivel sem vagy különb ilyen szempontból, mint a többi ember. Mindenkit ér csalódás, akár napi szinten is. Különlegesebb attól lehetsz, ha ezeket a dolgokat minél hamarabb megtanulod kezelni és megoldást találsz rájuk. Érdemes lenne elolvasnod pár Osho könyvet, ami egyfajta Önismereti segédlet, ha már magadtól vagy másoktól nem megy vagy éppenséggel nem hiszed el, hogy milyen ügyes meg okos meg szép vagy :D
Tudom miről beszélek és azt is, hogy milyen rossz lehet most Neked, mert ezt már az elején beszéltük, hogy Te hasonló - nem ugyanolyan, hasonló - cipőben jársz, mint Én annak idején. Van némi rálátásom és hidd el, jön még kutyára kamion, azaz fel a fejjel:)
Majd 10 év múlva kellene beszélgetnünk és felidézni a mostani Énedet és majd az akkorit. Lenne pár meglepő dolog szerintem :) persze csak akkor ha tényleg teszel magadért is valamit. -
IXEMGabeo #15011 nem nagyon tudom miként és miért ilyen kicsi az önbizalmam. talán a kevés sikerélmény miatt ami életembe ért...elsősorban nem az én hibám, de ezt hiába is magyaráznám, mert más mindenki szemszögéből a dolog...Folyton ezt a sablondumát kapnám csak, hogy szedjem össze magam meg minden ami oké, ha pillanatra érnek is sikerek örülök, aztán pillanat alatt megint depi van, ha valami nem sikerül...Egyszer fent, egyszer lent ilyen ez...
" A lényeg a természetességen van, mert a hazugságot azonnal látni rajtad, nekik különös, mondhatni 7-edik érzékük van ehhez. Egy darabig el lehet ugyan fedni az igazságot, de előbb-utóbb kiderül minden."
nincs a vérembe a hazugság, nem is vonzódom affelé:D e mellett köszi az elismerő szavakat:) -
#15010 ...tisztelet... -
IXEMGabeo #15009 +z -t -
IXEMGabeo #15008 köszi, közbe hatajöttem nem volt időm 2 napig válaszolni bigapó üzenetére:) -
clio1616v #15007 -
clio1616v #15006 így van -
clio1616v #15005 a mindent lehet csak akarni kell az arra vonatkozik, hogy bármit megtehetsz :)
te dontöd el, hogy csinálsz valamit vagy nem
magyarul nem muszáj semmit tenned amit nem akarsz megtenni
természetesen a te tetteidtől független dolgok, amikre nem vagy hatással a tetteiddel, azellen nem tehetsz semmit -
malmsteen #15004 IGEN SOKSZINŰ EZ A VILÁG,DE TAPASZTALNI A LEGFONTOSABB -
#15003 igen, az sokat segit bizonyos jelek megismerésében. érdekes dolog, mert erre lehet mondani, hogy ösztönös, de azt is, hogy tanult, hiszen a többi embertől is látod, főleg ugye a szüleidtől, nagyszüleidtől, hogy ők hogy gesztikulálnak beszéd közben. ezt megtanulod anélkül, hogy felismernéd mit csinálsz. utánzod őket:) -
#15002 ezt viszont nem árt minél hamarabb tanulni az embernek,nekünk pl.magyar órán is volt szó testbeszédtől,akinek viszont ilyesmi kimaradt az keressen rá(akár ebook-ban) Allan Pease Testbeszéd című könyvére,hasznos olvasmány.ránézésre elég pontos dolgokat lehet mondani emberekről,viszont nem árt mélyebbre is ásni a dolgokban,mert a látszat néha csal... -
#15001 ez is igaz :) -
#15000 még ide visszatérek, mert az Önbizalmad még mindig lent van a béka segge alatt :D
Ugyanannyi esélyed van a Nőknél, mint bárki másnak, csak nem mindegy, hogy kihez fordulsz, kinél kezdeményezel. De ez automatikus (ösztönös :) ), Te is nagyon jól fogod látni a jeleket, hogy most annál a bizonyos személynél van-e esélyed vagy sem. Persze lehet, hogy nem az első alkalommal, első találkozásnál, lehet csak évek múlva, mert akkor mindketten változtok annyira, hogy éppen akkor kelletek egymásnak (akkor tetszel meg neki). Lehet, hogy rögtön az első pillanatban megtörténik. A lényeg a természetességen van, mert a hazugságot azonnal látni rajtad, nekik különös, mondhatni 7-edik érzékük van ehhez. Egy darabig el lehet ugyan fedni az igazságot, de előbb-utóbb kiderül minden. Azt hozzáteszem, hogy akit igazán kedvelsz vagy szeretsz annak nem fogsz hazudni (barátról is beszélhetünk, nem csak párkapcsolatról), esetleg kicsit füllenteni, de nem hallgatsz el olyat amivel tudod, hogy megbántanád később. Ha ez megtörténik mégis, akkor számithatsz rá, hogy elveszited a bizalmát és azt, mint olvastad korábban, elég nehéz visszaszerezni, ha nem lehetetlen. Elég ha magadba nézel, Te mennyire biznál meg egy olyan emberben aki többször ver át és hagy cserben, mint abban aki tűzön-vizen át harcol és küzd érted? (képletesen) :)
Ha jól emlékszem Benned sokan megbiznak, sokan beszélik meg Veled a problémájukat, valószinűleg azért, mert Őszinte ember vagy és elmondod azt amit gondolsz egy adott szituációról és ehhez objektiv is tudsz maradni, nem azt nézed, hogy Neked mi hasznod származik ebből. Ez jó tulajdonság, hosszútávon csakis nyereséged lehet belőle, maradj ezen az úton :) -
#14999 sehol sem állítottam ennek ellenkezőjét. -
#14998 heh, a Jedi-s tök jó:) -
#14997 nem vagy hülye, ezt senki sem állitotta, Én legalábbis nem mondtam ilyet. Önkritikát persze elhet gyakorolni, Én is szoktam, szerintem Én sem vagyok túl komplett, de ez csak azért van, mert nem tetszik a mai társadalom, a világ ami körülvesz. úgy értem, hogy nem minden része, mert a kényelmi - mi más - szempontokat nézve kurvajó világban vagyunk, egyébb kérdésben, már vitatnám ezt a dolgot. csak arra szeretnék rávilágitani amúgy, hogy van más is, másik út, másik látásmód ami ugyanúgy van és müködik, mint a Tied. egyszerű példát hoztam fel, többször is emlitettem, a szerelemről példálóztam. nem tudom, hogy mennire külső tényező, inkább belsőnek mondanám. de akkor lehet itt volt a félreértés:)
abban egyetértek veled, hogy minden csak rajtunk múlik, sokkal többre lennénk képesek ha ezt felismernénk minél hamarabb és persze alkalmaznánk is. mind magunkra, mind másokra és most nem a hipnotizálásra gondolok, meg az ilyen másokat is irányitani akarok szövegre. ezt megint az ego miatt gondoljuk, ez végett vagy önző és magadat nézed először. nem, Én nem erről beszélek. az a fokú nyitottság és összetartás amire gondolok ebben a társadalomban, ebben a világban nem működik, de talán egyszer, ha eléggé erősek leszünk, meg tudjuk ezt is változtatni:) -
#14996 megint sarkitjuk a dolgokat. nagyon sok olyan dolog van amire befolyással lehetsz, olyan is amiről nem is gondoltad volna. már Én is tapasztaltam. persze lehet csak véletlen, de túl gyakoriak a véletlenek akkor az életemben:)
természetesen a természet erőit nem tudjuk kordában tartani..még. bár azt hiszem ezt nem is kellene kézbe venni, elég ha igy közvetett módon ártunk magunknak. -
#14995 viszont naiv igen,ha azt hiszed mindent megváltoztathatsz akarattal... -
IXEMGabeo #14994 se szuperman, se Mózes nem vagyok -
#14993 És van macskáás. -
#14992 mindent lehet csak akarni kell?kiálltál volna az árvízhez és azt mondod "visszamennyé!" szerinted megállt volna?omg! -
#14991 kép beszúrása > innen < -
IXEMGabeo #14990 hogy tudtad betenni azt a fehér zászlós smileyt?:O -
#14989 én ha szeretem ha nem akkor is tudom, hogy mit miért teszek vagy nem teszek ha felelős ember vagyok -
IXEMGabeo #14988 durva példa volt...akkor ezekszerint én vagyok a hülye, hogy befolyással bírok olyan dolgokon amiket nem akarok...na most komolyan mindent lehet csak akarni kell!!! Egyébként te mi más külső tényezőre gondoltál amit szted nem lehet irányítani? -
clio1616v #14987 jól felelni csak olyan személlyel kapcsolatban tudsz, akit szeretsz -
#14986 a felelős személy, felelősségre képes felnőtt ember:
olyan ember, olyan "felelő" képességgel rendelkező személy, aki bármikor és bármilyen körülményben felelni tud ha szólítják, és értelmes feleletet tud adni arra vonatkozóan, hogy mit miért tesz, vagy nem tesz, mit miért mond, vagy nem mond. Felelős ember az érett személyiségtudattal rendelkező ember, aki határozottan tudja, hogy ő emberi személy, hogy személyi nevével együtt felelősséggel rendelkezik: feleletadási képességgel. Felelős ember az, aki felel azért amit mond, gondol és tesz -
#14985 még mindig nem érted, hogy vannak olyan dolgok amik nem rajtad múlnak, nem vagy rájuk befolyással, csak áltatod magad ha azt hiszed igen. ne ilyen egyszerű dolgokra gondolj, mint a pia, annak semmi köze a ösztönhöz. úristen, Te hova kevered a dolgokat? -
clio1616v #14984 csalódásokon és hibázásokon kereszül... ezeket pedig sikerélményként éltem meg, mert akár sikerülhet későbbi hasonló helyzetekre másképpen reagálni -
clio1616v #14983 sajnos szókrátész nagyon buta volt, mert ugye neki nem álltak rendelkezésére azok a könyvek amik a tiédre már rendelkezésre állnak -
clio1616v #14982 amikor felelős vagy, akkor számítanak rád, bíznak benned
más emberek életére hatással vannak ilyenkor a döntéseid, amiket nem csak a saját magad érdekeinek a figyelembevételével hozol meg ilyenkor, hanem a párod, gyermeked stb... érdekeinek a figyelembevételével sőt legtöbbször előtérbe helyezésével...
az önzőséged kiterjesztése történik, egy közös önzés alakul ki egy pár esetében megszűnik saját érdeked létezése és átalakul egy közös érdekké és ezért kialakul egy közös-önzés
ennek a megvalósulása a felelősségvállalással történik -
#14981 bocs nem tudlak követni
hagyjuk a témát
én buta ember vagyok ehhez, mint Szókratész -
clio1616v #14980 de pont erről beszélek