22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
clio1616v #21988 nem tudom, de menyasszonyom soha nem is volt -
clio1616v #21987 a múltról emlékeid vannak a jövőről meg elképzeléseid, a jelent pedig tapasztalod -
#21986 Akkor miért hittem azt eddig?
Amúgy... Van. -
clio1616v #21985 nincs menyasszonyom
neked most van vőlegényed? -
#21984 Clio neked most menyasszonyod van, vagy el vagyok tájolódva? -
#21983 Inkább úgy mondanám, hogy csak jelen nem létezik, de nem akarok erről vitázni, mert az egész egy picit sem számít. -
#21982 most, hogy ezt tudjuk, használjuk ki a jelent, hogy ne kelljen a jövőben a múlt miatt bánkódnunk -
clio1616v #21981 a jövő és a múlt csak illúzió :) csak a jelen létezik -
#21980 azt mondják az okosak, hogy ilyen kérdésben az ember vagy most a jelenben változtat, és a jelenben végzi a változtatást, vagy a jövő idő mindig jövő idő marad ezzel elmaradván a változás -
clio1616v #21979 most -
#21978 mikorra tervezed? -
clio1616v #21977 igen és ezen változtatni fogok -
#21976 Ehjjj... De negatív vagy te barátom -
#21975 naugye -
clio1616v #21974 amikor megkérdezem tőle, hogy 1 jó dolgot mondj ma ami történt veled, akkor olyat mond, hogy ma legalább nem esett az eső :D:D:D -
clio1616v #21973 mert már szinte csak olyanok vannak :D -
clio1616v #21972 nem állok neki vitatkozni, tiszteletben tartom a véleményedet -
#21971 a panaszkodóst ígyisúgyis bevonzza az ember -
IXEMGabeo #21970 Ja ezt biztos a Titok c. marhaságból tanultad:DDD
Bár ez a bevonzom dolog is csak 50%-ban jön be olyan, mint a szerencse, balszerencse kérdése, meg az, hogy kinek mi a csillagjegye... -
clio1616v #21969 ez fenn áll most is, nem panaszkodás amit írtam, hanem tudatosság
ha panaszkodsz, azzal a panaszkodósakat vonzod magadhoz, ha negatívak a gondolataid, akkor negatív dolgokat vonzod -
IXEMGabeo #21968 régebben nem ezt mondtad...régen lecikiztél mindenkit, aki panaszkodott, hogy ezért azért nem sikerül neki becsajozni, és elmondtad, hogy igazából bármit is mondunk vagy teszünk a mi hibánk, ha nem bírjuk meghódítani a nőt...még az olyan típusúakat is, akik teljesen más értékrenddel rendelkeznek... -
clio1616v #21967 inkább az a kérdés, hogy alkalmazkodva ehhez a jelenlegi körülményekhez, ami adott, hogyan lehet mégis hasonló gondolkodásúakat megtalálni, mert nem társkeresőn az biztos, oda az megy akinek fogalma nincs mit akar -
#21966 Ezek után felmerül a kérdés: mitévők legyünk? -
clio1616v #21965 a tudatunkat olyan szinten elbutították az oktatással a szocializációs dolgokkal a médiával, hogy szinte lehetetlen egy egyensúlyban lévő lányt találni, az értékrendek meg éppen amilyen családba beleszületett az illető -
#21964 Ez clio #21960-ára ment. -
IXEMGabeo #21963 Ezért is mondtam mindig, hogy, ami nem megy ahhoz nem érdemes görcsösen ragaszkodni...Bár a szív sok embernél az első ilyen helyzetben ezekután jön csak az ész -
#21962 Így van, így van. Magam is így gondolom.
De a nagy individualizálódás és értéknélküliség világában ez azért, lássuk be elég kemény dió.
Úgy is fogalmazhatnék, hogy miféle luxust engedsz te meg magadnak?
Vagy? -
#21961 Összetett kérdés ez.
Se veled se nélküled kapcsolatba nem mentem bele, inkább egyszer csak abban találtam magam.
Reménykedem, esélyeket adtam... hátha... nekem majd sikerül...
Nem sikerült -
clio1616v #21960 a szeretet nem elég egy kapcsolathoz, sőt továbbmegyek még a jó szex sem
elmondom mi kell hozzá:
- egyéni egyensúly
- azonos értékrend -
IXEMGabeo #21959 Mi értelme volt belemenni a se veled sem nélküled viszonyba? Mit reméltél, hogy rendbe tudod hozni a teljes kapcsolatot úgy, hogy közben ő rajta nem is láttad esetlegesen a hajlandóságot? -
#21958 Game over.
A szeretet ellenére. A végére már az állandó újrakezdésekig, fogadkozásokig, a se veled se nélküled dologig jutottunk. Egyszóval önmagunk áltatásáig. A különböző szokások, értékek, gondolatvilágok, elképzelések, érdeklődések; a különböző lelki alkat és temperamentum mind megtette a magáét. Csak egymást nyomorítottuk már.
Ettől független sok szép dolog is volt benne, és sok-sok személyes tanulság is. -
#21957 az ember erre minden nap rájöhet :) -
clio1616v #21956 van aki nem az aranyat keresi, hanem a kő törmeléket
nekiálltam tanulmányozni a tiszta tudatot, ayurvedát és szabad akarat kérdését
arra jöttem rá, hogy mennyi mindent nem tudtam eddig -
#21955 Ez azt hiszem olyan, mint az aranykitermelés:
[i]"A világon kitermelt aranynak közel háromnegyedét az ékszeripar használja fel. Egy arany karikagyűrűhöz szükséges nyersanyag kinyeréséhez mintegy húsz tonna kőzetet kell kitermelni. A Worldwatch Institute (WI - Világfigyelő Intézet) szerint az 1997-ben előállított 2 402 tonna arany 725 millió tonna törmeléket eredményezett."[/i] ( forrás] )
Több tonnányi kvázi szemetet kell átrostálni pár gramm értékes aranyért. -
#21954 ez van :( -
clio1616v #21953 én meg azt akartam, írni, hogy én is azt akartam írni :( -
#21952 Hé. :( -
#21951 Lol én is ezt akartam írni. -
#21950 Itt nem, szóval keresd máshol! -
kamionosjoe #21949 Hol lehet egy rendes lányt találni? :)