Ritka rendes lányt találni

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hali
najó nem mind, a 90%uk 😊

www.napisajto.hu

SZilaJMaGGoT
Nem alfahím duma. Ez az alfahím elmélet kicsit félre van értve. Arról van inkább szó, hogy nincs biztos kapcsolat. Pl. többször is volt, h olyan csajjal kavartam aki vagy szakított/rosszba volt a palijával(ezek általába kibékülnek a baráttal, miután kiélték magukat valakivel 😄), vagy volt palijuk és nem tudtam róla. Az utóbbi rosszabb, mert amikor ilyen történt akkor mire bele éltem magam a dologba a csaj be is nyögte, hogy neki az a helyzet, hogy van barátja és ez így nem lesz oké, mert így meg úgy. Nah most eddig nem volt neki? 😄 Szal inkább arról van szó, hogy bárki bármikor lenyúlhatja bárkinek a bárkijét.

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

clio1616v
nem mind, csak az aki szeret és fél

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

hali
jólbeszélsz tesó 😊

www.napisajto.hu

megint ez az alfahím duma...mert a média ezt mondja? evvel jelentõsen mi jó gyerekek le vagyunk írva akik egy picit is törõdnének a lelkivilágukkal?

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

SZilaJMaGGoT
Veled az élen.

<#eljen>

SZilaJMaGGoT
Jó ez vitatható, csak egyik haveromból akkora papucs lett az utóbbi idõben, hogy az hihetetlen. És be van fosva, hogy elbukja a nõjét mintha nem találhatna másikat... :/ Persze elhiszem, hogy szereti, de ha nem tud feloldódni egy csaj mellett akkor az már régen rossz. Az ilyen dolgokat illene belátni.

Mind az alfahímre bukik lényeg hogy sosem érezhetik biztonságban magukat melletted 😄

minigirl
Jesszus, mennyi hozzáértõ... <#hehe>

Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.

SZilaJMaGGoT
Igen, akkor van gond ha nyeregben érzik magukat...

clio1616v
azért van önbizalmam mert biztos vagyok magamban tapasztalatom van és rálátásom dolgokra

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

hali
minden nõ ezt imádja, le kell õket szarni, aztán le sem tudod õket vakarni magadról

www.napisajto.hu

SZilaJMaGGoT
+Ha úgy érzed a csajod nem ragaszkodik hozzád úgy ahogy te hozzá, akkor az úgyis van akkor pedig csak idõ kérdése h összejön valaki mással. Sztem hagyd a picsába és légy te az aki büszkén lép ki egy nem jól mûködõ kapcsolatból!

jah csak magával cseszik ki 😄

Nem lehet hanem mond meg neki és kapard össze magad,ez az egyetlen esélyed.

SZilaJMaGGoT
Vagy dobd a picsába ha csak ilyen kínlódás az egész. Kevesebb gondod lesz. De rá is baszhatsz, fõleg ha megvárod, hogy õ dobbantson. Ez a vergõdés sosem mûködik. Van még egy rakás csaj akivel sokkal jobban kijöhetsz még meg minden.

SZilaJMaGGoT
<#eljen>

Igen igazad van, sajnos énis tapasztaltam mikro kicsit idézõjelben bunkóbb vele az ember akkor õ van oda értem. Most hogy nagyon elkezdtem ragaszkodni mert félek hogy elveszítem... áááá... lehet ma megmondom neki h tisztázzuk mert én tudok nélküle is élni, nem függök tõle. -közben meg igen. (olvastam állítólag jó taktika)

lol,van élet a kapcsolaton kivül is<#banplz>

Amúgy meg nincs egyensúly mégha most meg is marad a nõd,kifog dobni ha továbbra is ennyire odavagy érte 😄

sok sikert, az egésznek az alapja az, ha megbeszélitek õszintén mi a probléma...bár nem fogtam még fel a problémád mer reggel van, de nekem minden helyzetben ez a véleményem😮

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

minigirl
ssssszúúúússssszáááááá 😄

az tény és való, h az önbizalma a csillagos égen van😄 biztos nagyarcú lehet az illetõ😄

Semmi új, írta neki mikor rám kérdezett a barátnõ, hogy majd elmeséli suliban holnap mert hosszú. Na már ez sem jelent jót, bár írt mellé egy 😄 szmájlit. Nem tudom de ma is találkozunk 4 felé de hót ideg vagyok.

Fresh Duke
Szeretem az ilyen Mouth-Herokat.

A heavy cost. I pay it gladly.

clio1616v
nem

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

minigirl
Jajj, ne parázz már ennyire, én sem írtam mindig a barátomnak, amikor épp msnen voltam... 😊

Élõ kommentálás következik:barátnõjére rányitott rejtettben, rám érdekes módon nem. :S állítólag neki is csak azért ír mert ki volt írva hogy feltétlen írjon rá, de akkoris fura. :S Remeg a kezem amugy nagyon kilettem izgulok.

Na igen, én várnék még egy hetet de ez anynira idegölõ gondolom tudja aki már volt benne. Pokoli éjszakáim vannak 2 napja. Egyik nap azt álmodtam hogy szakított. Fura mert õ meg azt álmodta hogy egy másik fiúval volt ezt mesélte. Ráadásul valamelyik nap csinált rózsasziromból egy szívet nekem adta mondtam neki hogy mit csináljak vele, de ilyen kedvesebben, semmi flegmázás.és kivette a kezembõl és ilyen mosolyogva kettétépte mint egy szakítás jelkép.... ezt mire véljem? Szerintem ez is annyira fura volt. :S Most beszél vele barátnõje msn en lehet mindjárt kiderül mi van neki elszokott mondani midnent.

minigirl
Aha. Olyan problémákról még nem hallottál, amik magukat oldják meg, s ha beleavatkozol, csak elrontod az amúgy pozitív kimenetelt?

minigirl
Várj egy kicsit, mondjuk még egy hetet, és ha nem változik semmi, kérdezz rá, mit akar. Ha nem tud válaszolni, szakíts.

clio1616v
soha nem szabad félni semmitõl ami az életedre nem veszélyes

viszont a csaj félhet tõled, hogy megölöd õt vagy azt akit most nagyon szeret és/vagy akivel megcsalt

clio1616v
szakíts vele te, ha nem érzed jól magad vele nem érdemes tovább húzni

clio1616v
nem azonnal megoldom a problémát fáradságot nem kímélve, nem duzzogok nem hisztizek max 5 másodpercig 😊

Na igen, nem tudom akkor mi legyen. :S Igazából én élek halok érte, öngyilkos azért nem lennék miatta. Bár volt már hogy erõsen gondolkodtam, de nem kell félteni ha bár volt is már úgyhogy a kést fogtam a kezemben, mindig eszembe jut, hogy biztos van valami terve velem az életnek, és érdemes még "kibírnom". Nem tudom mi legyen szerintetek? Rákérdezzek? Szerintetek is jelent akkor valamit ha így érzek? Olyan fura ez az érzés valami hatodik érzék azt súgja nem jó valami. De mi van ha most elõször téved ez az érzés és én rontok el mindent?

minigirl
Értem. Szóval, ha egy kis válságba kerül a kapcsolatod, rögtön szakítasz, jobb félni, mint megijedni elven. Igen, logikus...

clio1616v
soha

a jobb megijedni mint félni híve vagyok

minigirl
Sosem voltál még döntésképtelen helyzetben?

clio1616v
és attól jobban érzik, ha hazudozhatnak?

minigirl
Hát, amikor én egy kapcsolatban "ilyen" leszek, az azt jelenti, hogy már nem kell a srác, csak nem merem neki megmondani, mert sajnálom. Vagy ilyesmi. Nem kell rögtön megcsalásra gondolni... Tudod, a nõk néha csak simán nem érzik már jól magukat egy kapcsolatban.

clio1616v
legalább akkor legyen õszinte most, ha korábban amikor megcsalta hibázott és nem szólt, hogy baj van a kapcsolattal

clio1616v
dehogy... simán kettõs játékot játszik

hazudozik a srácnak és fél, hogyha lelép akkor a gyerek öngyilkos lesz

a srác helyében megmondanám, hogy "monds el mi van és nem kell félned nem csinálok semmi hülyeséget... sokkal rosszabb ha hazudsz és megalázol"

minigirl
Szerintem szakítani akar veled, csak még nem tudta elhatározni magát. :S

minigirl
nahh, pont ezért, remélem jól aludtál 😊 (am pirul 😄)

clio1616v
ha nincs baj a szexxel, akkor két lehetõség van

vagy nincs semmi baj tényleg, csak ingerültebb volt a szervezetében lezajló változás miatt, ilyenkor össze vissza éreznek minden félét

vagy egy oltári nagy ribanc és nem csak veled van együtt, és mégis képes veled is lefeküdni csak hogy a végsõkig kitolja a lebukás lehetõségét

Tegnap elõtt, mert tegnap már megvolt neki, és szerintem igazat mond mert én is szoktam számolni mikor van meg neki.

clio1616v
mikor szexeltetek utoljára?

Sziasztok, kicsit nem ide vágó téma, de valaki jólenne ha segítene benne. Fiú vagyok, lassan egy évesek leszünk a barátnõmmel, de egyre többet veszekedtünk az utóbbi idõben s gyakran hangsúlyozta hogy nem akar elveszíteni meg nem bírná ki nélkülem. (ez még késõbb fontos lesz) Általában ezek apró, csintalan veszekedések voltak, pár perc múlva mindig kibékültünk. Legutoljára egy hete vesztem vele össze meg õ is velem de akkor megígértük a másiknak hogy nem lesz több veszekedés, ez mind szép és jó, de azóta olyan furcsa. Lehet hogy csak én beszélem be (ezt mondják a haverok meg õ is mikor tisztázni akartam) de ennek ellenére mégis nagyon félek. Úgy érzem most ebben a helyzetben még fontosabb lett nekem, és úgy érzem elveszíthetem. A viselkedése SZERINTEM megváltozott, szerinte nem. Furcsa, a poénjaimon nem röhög annyit meg úgy általában sem nevet annyit velem az utóbbi 3-4 napban, itt volt húga fiúja, ha õ poénkodott valamivel azon bezzeg nevetett mindig. :S nagyon ingerlékeny is volt például tegnap, csomószor le voltam hordva apró hülyeségek miatt, de persze én tûrtem mert nem akarom elveszíteni. De rengetegszer meglettem tegnap bántva. Viszont voltak tegnap is meg az elmúlt napokban is pillanatok mikor tényleg én is azt mondtam hogy nincs semmi baj, õ is olyan volt mint amilyennek lennie kellene. Nyíltan beszélgettünk, azt mondta csak feszültebb. (ami érthetõ, suli végi hajtás stb.) viszont tegnap elõtt azt mondta, ha neadj isten szakítanánk, akkor ígérjem meg hogy nem csinálok semmit, és ha fordítva lenne õ sem csinálna. Na most ez azért riasztott meg, mert eddig idõnként hangoztatta, hogy nem bírná ki nélkülem, megijesztett, hogy mi ez a változás egy hét alatt. :S Tényleg lehet csak bebeszélem magamnak, és én hiszek neki, ha azt mondja nincs baj, de néha a lányok nem az igazat mondják akármennyire akarjuk, legalábbis ez az én tapasztalatom. A szeme is egy hete furcsa, mintha végig könnyezne. Elvileg (nem mutatta még, de mondta megmutatja ha akarom) papírja van róla hogy allergiás és ezért könnyezi. Viszont soha nem láttam még hogy eddig valaha könnyezett volna. Akár ez is bebeszélés lehetne, viszont télen volt egy nagyobb magánéleti nem velem kapcsolatos gondja, akkor is ilyen volt a szeme, végül kihúztam belõle hogy baj történt a családban. És ami a legfontosabb: Alapvetõen nem vagyok egy paranoiás fajta, két komoly barátnõn vagyok már túl, és mindkét esetben, többszö9r megéreztem már a "rosszat". Ott is azt mondták én vagyok a hülye, meg beképzelem, mégis éreztem valami rosszat, valami vihar elõtti fojtogató érzést, és most is ezt kezdem érezni. Szerintetek mi van most? Aggódjak-ne aggódjak? Nem bírom belõle kiszedni mi a baj, erõszakoskodni meg nem akarok mert ha tényleg nincs akkor ezzel rontok el mindent. Ráadásul valahol olvastam, hogy nem érdemes tudtára adni hogy nem tudok nélküle létezni, mert (fordított pszichológia) nem érez majd irántam kihívást, éppen fordítva, tudatni vele hogy megtudnék lenni nélküle is. Kinek mi a meglátása? 😞

clio1616v
minden lány ritka, de nem minden lány rendes

az igazán rendes lány annyira mocsok, hogy még éppen lehet tolerálni

mivel mindenkinek más a tolerációs képessége, így ennek mértéke amit még képes tolerálni is változó

van aki azt is képes tolerálni, hogy a párja egy kurva
van aki azt se bírja elviselni, ha az ágyba kapja a reggelit és naponta 5ször szexelhet

szóval ez van

Hy all!
Ritka rendes lányt találni szinte lehetetlen, úgyh amíg tanulok, addig nem is próbálkozok vele, ráér.😄
Eddig ide soha nem írtam, de most legalább elmondtam a véleményem.