22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • clio1616v
    ha egy fiú megfojthat egy csajt akkor ennek az ellenkezője is igaz lehet

én csak és kizárólag salsoul megállapítása alapján mondtam, akkor és csak akkor igaz vagy van jelenzése, ha salsoulé mint előfeltétel teljesül
  • bigapó
    És Te miből gondolod, hogy a csaj megfojtotta volna?
  • clio1616v
    biztos ő is megfojtott már valakit :)
  • bigapó
    miből gondolod ezt?
  • stonesour
    meg is hallgatom :)
  • clio1616v
    vagy a csaj fojtotta volna meg a gyereket...
  • tigeroo
    she is everything to me...

ahogy a vermillion 2ben van:)
  • salsoul
    Jobb is ez távolság köztetek mert már rég megfojtottad volna...
  • stonesour
    A nap minden percében rá gondolok, alig várom az estéket, hogy beszélhessünk, nem tudok másra gondolni egyszerűen.... nagyon rossz :(
  • bigapó
    erről az erekciós dumáról eszembe jutott egy film - aminek a cime most fejben marad - abban volt, hogy a csaj és a srác ülnek a kocsiban egy domboldalon és beszélgetnek, egyszercsak csajszi megkérdi: Ennek mindig ilyen puhának kell lennie? :DDDD
    aztán pár pillanattal és szóval később kezét felemeli és szép mozdulattal megszabadaul a gumikesztyűtől :D
    nagyon nagy :D
  • tigeroo
    igen, magyarban is olyan lányt kell keresni aki hasonlóan egyedül van, és vágyik már a szerelemre, de nem elégszik meg ilyen-olyan pasikkal... vagy érzelmileg el van hanyagolva (bár ezutóbbi sem annyira jó fogás már, mert csak lelki papírzsebkendőnek használják a szegény erekcióval küszködő fiúbarátokat)

meg nem olyan lányt kell találni aki KÉT ÉVE PÁRKAPCSOLATBAN ÉL.
    az 2 dolgot jelent:

1.) vagy boldog

2.) vagy cselekvőképtelen, és nem tud továbblépni, mert azt szereti ha szenved a barátja mellett, de istápolják (az erekcióval küszködő fiúbarátjai)

mindkét esetben, ha érzelmeket táplálsz felé, akkor csak te fogsz pofára esni. közben pedig azt a sok energiát fordíthatná az ember a keresésre.
  • tigeroo
    mondani meg mindent lehet. énis pattintottam már le ilyen kamu szöveggel lányt, és énis lettem már hasonló módon "dobva"

egyszerűen tudni kell a sorok között olvasni néha. nemcsak az számít hogy mit mondd, hanem hogy momentán hogyan cselekszik/mit tesz meg kettőtökért (NEM MAGÁÉRT, NEM FELTÉTLENÜL CSAK ÉRTED)

az a két év meg tipikusan az a pont, amikor kicsit "zilálódik" a kapcsolat, a lány már lehet megszokta a barátja szerelmét, és lehet hogy kis izgalomra vágyott, kipróbálta újra a charmeját.
    főleg ebben a korban...ugyebár
  • bigapó
    Szia.

magyarba is vannak ilyen lányok csak még nem találkoztál vele/velük :)
    igen, egy perc alatt is lehet szerelembe esni, szép dolog történt mostanában Veled:) már csak az a kérdés, hgoy ez kölcsönös volt-e és kb egyforma mértékű-e? hmm, érdekelne a folytatás majd, ha van kedved oszd meg velünk tapasztalatidat és ne hallgass másra, csak amit a szived diktál azt csináld. lehet először őrültségnek fog tűnni pár dolog, de vágj bele, legfeljebb megbánsz egy-kettőt, de ha nem csinálod az még nagyobb fájdalom lesz:) hajrá :D
  • tigeroo
    így van!

melléduma = rábasztál, barátom!

"Találtam egy rendes lányt végre....Egy baj van vele. 2 éve van barátja"

ezen énis felröhögtem rics :P

sztem nincs olyan akinél nemvolt már ilyen. minél gyorsabban el kell felejteni, barátkozni más lányokkal, hátha valaki viszonozza majd az érzéseid
  • bigapó
    előferdülhet az is, hogy Ők jönnek ide majd:) Én is ismerek ukrán csajokat, de sok különbséget nem fedeztem fel aközött, hogy valaki például vidéki és nem pesti. ugyanúgy van köztük rendes és tiszta és angyali és egy minden hájjal megkent boszorkány:) néha egyszemélyben megvan, az már milyen komoly, mi? :D
    szóval a topik cime megvan, ritka rendes lányt találni, de az esély megvan rá ;)
    egyébként tök bátor vagy szerintem, hogy kiutaztál hozzá, Én valószinűleg nem tettem volna ezt meg. még Hatvan mellé sem utaztam el egyszer emiatt:) pedig az csak kicsit volt több 60 km-nél. egyszerűen nem volt "kedvem", nem láttam azt a célt ami miatt érdemes lett volna akár csak egyszer is személyesen találkoznom vele.
  • salsoul
    kis adaggal úgy sincs értelme, úgy nem nagy kunszt, úgy megy bárkinek
  • clio1616v
    nagy adaggal :)
  • salsoul
    erre találták a ki a komprmisszumot, nem igaz clio?
  • salsoul
    az "azt mondja édes vagyok" = "legjobb esetben is max ismerősök leszünk"
  • bcrics
    "Találtam egy rendes lányt végre....Egy baj van vele. 2 éve van barátja"
    :D
  • clio1616v
    az ukrán lányoknak egy nagy lehetőség férjhezmenni egy "nyugati" gyerekhez

ha csak a szerelmet akarod, akkor legyen egyszinten veled, egy kultúra.. és tudja ellátni magát mindkét fél külön
  • IXEMGabeo
    nem is oly rég voltam kint Ukrajnában kimentem egy lányhoz akivel fél évig beszéltem teljesen más volt a mentalitása mint az itthoni lányoknak nagyon jol elvoltunk és tulajdonképpen csakis a távolság miatt nem jött össze a dolog mivel ugyanúgy szimpatikus voltam neki mielőtt kimentem. Életembe először éreztem abban a 2-3 napban, h volt valami kicsi sikerem, dehát azóta összejött vkivel sajna úgyhogy el is felejtettem őt már, sőt azóta alig alig beszélünk...

Csak azt tudom tanácsolni, továbbra is, ha elkeseredetten is itthon kell próbálkozni, hacsak nem kapsz valami külföldi melót:)
  • stonesour
    talán ezért jön be annyira, mert nem is magyar
  • clio1616v
    más kultúra más gondolkodás... nem összeegyeztethető a tiéddel
  • stonesour
    nem értem mit akarsz ezzel
  • clio1616v
    kicsit más körülmények között él egy német leányzó...

tudom mert éltem ausztriában 2 évet, a németek egy fokkal még jobban élnek
  • stonesour
    most beszéltem vele... azt mondja édes vagyok, hiányoznak neki a magyarok, és megígérte, hogy jön még magyarországra, mondta hogy akár most is kimehetnék hozzá. :( sírok, komolyan
  • salsoul
    Ebben az esetben csak tönkretenni fogod a boldogságát.
    Meg a sajátodat..
  • clio1616v
    félig igazad van...
  • stonesour
    2 hónap múlva :(
  • tudomhollaksz
    Hogy értsd, egy pohár víz mit ér... :-) Szerezd meg. Menj ki utána és hozd vissza
  • stonesour
    Ez az amit nem tudok ...
  • salsoul
    akkor ne őrjöng, hanem örülj és ünneplj, hogy boldog

még ha nem is veled/melletted...

• stonesour
    Az Ő szabad boldogsága
  • salsoul
    Egy hét után még nem is ismered, hogyan mondhatsz így bármit is?

De tekintsünk el ettől.

Mi mindennél előrébbvaló számodra?
    Az Ő szabad boldogsága, vagy az, hogy "legyen belőle valami"?
  • rumkola
    Majd évek múlva mondd hogy tökéletes, ne 1 hét után szerelemtől bódultan. :D
  • stonesour
    Találtam egy rendes lányt végre. Egy hete ismertem meg, számomra a tökéletes. Egy baj van vele. 2 éve van barátja, és Németországban lakik, tegnap visszautaztak. Szeptemberben találkozok vele csak újra, amikor Németországba utazok. Magyarországon nem léteznek ilyen lányok, mint ő.
    Imádom az arcát, a szemeit, a nevetését, a viselkedését. Mindent imádok benne, de a tudat, hogy semmi nem lehet belőle, megőrjít. lehet hogy hülyén hangzik, de így van. EGy hét után.
  • IXEMGabeo
    jaja fő a nyaralás:) én is azon voltam csak kihalni láttam a topikot, azért volt fura:)
  • clio1616v
    szabadságon voltam... ne haragudj rám, ha nem volt aki szórakoztasson ^^
  • IXEMGabeo
    felébredtél az álomból?:) unatkozol? de végre legalább a topikhoz méltóan írsz:D eddig csak halandzsa volt