22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • bigapó
    elég visszaolvasnod ezt az oldalt. nem szeretnék témát adni a szádba, de nem csak egy van, na meg jöhet a tied is :)
  • minigirl
    Nyehehe, és ezt a sértett fél is így gondolja szerinted? :D
  • clio1616v
    arról van szó, ha a korábban reagáló srácnak egy csajnem nyújtja azt amit elvár tőle akkor az nem a srácnak a hibája, de fordítva is igaz...

ha egy srác többet ad egy lánynak mint amennyit az vár a fiútól az nem a lány hibája
  • clio1616v
    hűs estét :)
  • salsoul
    új magyar nyelvváltozat vagy tájszólás vagy valami ilyesmi
    az amin clio beszél...
  • minigirl
    Szép estét! Mi a téma? :)
  • salsoul
    100kör? uhh... hát... ide mi nem érünk fel...
    úgyhogy le kéne konvertálnod magad a szintünkre 1 vagy 0.5 körösre...
    már ha velünk kívánsz diskurálni és nem magaddal
  • bigapó
    nem kicsit vagy öntelt..én inkább igy hivnám a te gyors köreidet...
    én nem az igazamat keresem, mert egyáltalán nem arról szólt az egész, de ezt neked hiába is magyaráznám :)
  • salsoul

ezt én is pont így gondolom
    valami különös egyéni remixben használja a magyar nyelvet
    látszólag mintha magyarul beszélne, ám valójában clioul beszél, és cliul ért, nem magyarul

hogy ez most gyári defekt pl diszlexia vagy direkt csinálj, jó kérdés...

• clio1616v
    az van, hogy túl összetetten gondolkozok és te azért nem érted a reakcióimat mert 1 max két kört futsz én viszont ezalatt 100at is :)

ha valakit megismerek és tudom mennyivel szabad előregondolkodnom, hogy értsen is akkor vissza tudom fogni magam... de ez időbe telik

néha viszont kifejezetten jólesik előreszaladni a gondolkodásban és utána megmagyarázni, hogy a ti lemaradt gondolataitok miért nem egyeznek meg az én előreszaladtal és ti miért nem értitek meg...

viszont sokan nem bírják elviselni, ha nincs igazuk...
  • bigapó
    Most vagy Én élek a mátrixban vagy Ő, de hogy kurvára nem egy szótárból szemezgetünk az is kezd világossá válni...
  • bigapó
    Neked halvány lila gőzöd nincs arról mit kérdeztem Tőled, ugye?
  • IXEMGabeo
    xDDD
  • salsoul
    hát akkor most értetlen maradsz - így jártál
  • clio1616v
    azt nem értem miért a srácnak a hibája, ha a lány úgy érzi, hogy megfojtja?

ennyi erővel a lány is lehet a hobás, hogy a srácnak kevés amit nyújtani tud
  • salsoul
    jólvan én nem értek clioul - feladom
  • clio1616v
    úgy, hogy nem a srác fojtja meg vagy öli meg, hanem a csaj nem tudja nyújtani amit elvárnak tőle ;)
  • salsoul
    neki? >>> neki.
  • salsoul
    ez most hogy jön ide?
    sehol nem írtam, hogy a csaj kevés neki?

• clio1616v
    ha a csaj kevés neki akkor ott kell hagyni a picsába... nem lehet eröltetni
  • clio1616v
    megfojtalak a hozzászólásaimmal?
  • clio1616v
    akarom, hogy te jöjj rá a válaszra... útálom, ha a szádba kell rágni
  • salsoul
    A rendelkezésre álló információk alapján a csávó nagyságrendekkel szerelmesebb a csajba mint a csaj őbelé. Innentől kezdve hacsak nem tud uralkodni a szerelmi dolgain, akkor ezzel ki fogja nyírni a másikat.
    Kiönt medréből a szerelem, eláraszt és szétrombol mindent.

Könyvtárnyi irodalom foglalkozik ezzel, és könyvtárnyi esettanulmány áll rendelkezésre.
  • bigapó
    biztos...

az a baj, hogy amit clio is irt, mindenkinek mást jelentenek a dolgok - attól függetlenül, hogy vannak egyértelmű, mindenki által egységesen értelmezett információk-, tehát ha Ő minden este szeretne Vele beszélni, annyira hiányzi neki, ez nálam egyáltalán nem jelent "megfojtást". muszáj vagyok zárójelbe tenni, mert egyesek rohadtul nem értik miről van szó. azt hiszem le is állok az állandó magyarázással és kérdezéssel, emrt sosem fogtok és én sem fogok megérteni senkit sem. nem is kell egyébként, de néha elfogadni sem tudom azt amit irtok...sajnos vagy sem....hmm, nem is tudom, hogy ez zavar-e jobban vagy más.
  • salsoul
    Fagyos érzelmek
    Sebeznek, túlfűtöttek
    Csak leforráznak.
    /Bartha Tamás/
  • bigapó
    miért kérdezel vissza válasz helyett?
  • clio1616v
    téged már fojtogattak?
  • bigapó
    azt még mindig nem értem, hogy a "fojtogatás" mitől lenne belemagyarázás, meg fantáziavilág. most kb arról beszélsz, hogy ez nem létezik a Te világodban, de a Valóságban ez igenis létező probléma.
  • clio1616v
    én abból indulok ki hogy mindenknek mások az igényei... és akinek nem azonosak az igényei az enyémekkel az alkalmazkodjon annyira amennyire jólesik én is ezt teszem... ha a kompromisszumképességek határán kívül esnek ezek akkor nem muszáj együtt lenni senkivel...
  • bigapó
    mert nem tudsz semmit sem erről :D nem baj, de lehet, hogy éppen ezt műveled, csak észre sem veszed? mik a tapasztalataid? :D csak tudnám minek "beszélgetek" veled...
  • clio1616v
    akit meg lehet fojtani másképpen mint fizikai, az salsoulhoz tartozik...

én a belemagyarázás és fantáziavilág ilyen szintü föltől való elrugaszkodásában nem kívánok állást foglalni
  • bigapó
    ja, egyébként remélem csak irónia volt amit előző hsz-ekben írtál erről a fojtogatós dologról. kiábrándító lenne, ha csak ennyit tudtál volna kihámozni belőle.
  • bigapó
    Én az vagyok, de azt hittem, hogy Te nem közénk való vagy...tévedtem...
  • Pretorian
    Ismerős az érzés. Ezek az úgynevezett "távkapcsolatok" szerintem halálra vannak ítélve, és csak magadat ítéled hosszú-hosszú szenvedésre, ha ilyesmibe kezdesz. Főleg akkor szar, ha megszakad a kapcsolat, de az érzések megmaradnak, viszont sosem lesz belőle semmi. Egy idő után a rögeszméddé válik majd a lány, és csak a helyzetet fogod sajnálni. Azon fogsz agyalni hogy mi történt vele, merre sodorta az élet, mit csinál éppen, kivel van, és a többi szarság ami ezzel jár. Nyilván nehéz az ilyesmin túllépni, de remélhetőleg lesznek olyan történések az életedben, amelyek átsegítenek a legnehezebb időszakon.
    Persze a "mi lett volna ha" még jó ideig (talán örökké) ott lesz benned, de egy idő után már nem fog fájni a dolog.
    Ebben a helyzetben a legtöbbünknek az fáj, hogy nem tudunk igazán kontrollt kifejteni az adott szituációban, és nem is az, hogy nem vagy együtt a kiszemelt lánnyal.
    Én is ilyen voltam sokáig, mára viszont már csak az alacsony/feketehajú/kismellű/kerekseggű/félhülye, de mégis elérhető egyenlányok maradtak.
    Még mindig jobb velük drámázgatni, mint egy elérhetetlen valaki miatt, egy hetes ismeretségre alapozva saját magamat szopatni ki tudja meddig. Én mondjuk évekkel később éppen emiatt kerestem meg a lányt, hogy segítsen eloszlatni a bennem lévő hamis képet, amit egy hasonlóan rövid ismeretségre alapoztam. Sikerült is. Meg is lepődtem volna, ha csak nyomokban is meglett volna benne az, ami felkeltette az érdeklődésemet annak idején. De ha úgy történt volna, nem tudom, hogyan reagáltam volna.
  • clio1616v
    ez érdekes, mert pont ez volt az utolsó mondatom, amit kitöröltem és nem küldtem el az előző hozzászólásommal

azt fejtettem volna ki benne, hogy földhözragadt vagy és nem látod át a lehetőségeket
  • bigapó
    valaki ma nagyon földhöz dagadt...mondtam, hogy logikátlan amit mondasz.
  • salsoul
  • clio1616v
    Salsoul: "Jobb is ez távolság köztetek mert már rég megfojtottad volna... "

én: "vagy a csaj fojtotta volna meg a gyereket... "

ha salsoul azt állítja, hogyha olyan közel vannak egymáshoz, hogy meg tudja fojtani, tehát a fizikai akadálya nincs meg a fulladás által okozott halálnak akkor a srác megfojtotta volna már régen...

erre én azt mondtam, hogyha a valóban olyan közel lennének, akkor a másik variáció is megvalósulhat, hogy a lány fojtja meg a fiút
  • bigapó
    teljesen logikátlan számomra amit mondasz.
  • salsoul
    csúcs!