22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • clio1616v
    igen, ebben biztos vagyok... csak állítsd szembe az ellentmondás két tárgyát
  • bigapó
    kicsit ellentmondásban vagy, de majd kimagyarázod :)
  • clio1616v
    az már csak színjáték... és ha a szerelem elmúlik akkor a szeretet is

az ismerőseidet, barátaidat és a rokonaidat szeretheted szerelem nélkül a párodat nem...
  • bigapó
    ez jó :DDD
  • clio1616v
    addig amíg jólesik, egy percig sem tovább
  • bigapó
    pontosan, ezt hivják úgy, hogy elmúlt a szerelem és megmarad a szeretet. és amit mondasz, hogy mekkorára fújtuk a lufit és az adott kiszemelt ez mennyire tudta kitölteni. minél jobban annál jobban fogod szeretni később is. természetesen megvannak a praktikák amivel lehet nyújtani vagy éppenséggel újból lángra lobbantani a szerelmet.
  • HTS s3rg1nh00
    mondd,te szeretsz egy nem működő kapcsolatot addig húzni,amíg csak lehet?
  • clio1616v
    a preferenciákról van szó, illetve azok sorrendjéről
  • HTS s3rg1nh00
    ha te szeretnél egy életen át az érzelmeid miatt szívni mert nincs benne racionalitás,senki nem áll az utadba...de gondolom már te is rájöttél hogy ha nincs racionalitás akkor baszhatod az egészet.
  • bigapó
    ezért ne irj olyanról véleményt amiről fogalmad nincs.
  • clio1616v
    ez olyan mintha egy élményt, amit egy repülőgépről való leugrás okoz csak azért hagysz ki, mert racionálisan belegondolsz, hogy azt a pénzt inkább ennivalóra költöd szűkös időkben...
  • clio1616v
    egy érzelembe ha beleviszel racionalitását, pont az a varázs tűnik el, ami a lényege
  • bigapó
    na igen, de ezt mindenki akarná vagy hasonlókat, ebből épülnek a légvárak és a rózsaszin álmok amik a valóság észrevételével kipukkadnak és szertefoszlanak. valamilyen szintű racionális gondolkozást igényel az, hogy mekkora várat fújjunk a dolog köré, azt hiszem ezt tanulod meg a párkapcsolataid során. van akinek ez megy másodjára és van az örök naiv akinek sosem sikerül megtanulni.
  • salsoul
    csuuuuucs
  • clio1616v
    nem fogod érteni, hogy milyen nem látni ha látsz
  • clio1616v
    pontosan... és nem azt írtam, hogy hiányzik neki az ipodra felvett audio track ;)
  • minigirl
    Hát... Nemtom... :D Én csak annyit várok el a pasiktól, amire én is képes vagyok. :) Tehát: izzadni szabad, én is szoktam. :) De szaglani nem szabad, azt nem szoktam. :D
  • bigapó
    ez alapján állandóan abnormális emberek találkoznak egymással...senki sem nő fel ugyanolyan körülményekben, még egy testvérpár sem, ha ennyire részletesen vesszük. azért ekora megkülönböztetést nem kellene tenni emberek között, hogy Te hülye vagy, nem értesz, mert neked csak anyád van....
  • clio1616v
    lehet nem is tudja mit akar pontosan, de ezeket mindenképpen, csak a leírtak alapján
  • salsoul
    te azt írtad a hangjára kíváncsi, és nem azt, hogy arra kíváncsi, hogy hogy telt a napja, és még csak azt sem, hogy ő akarja élményeit elmondani

fogalmazz tisztán egyértelműen kérlek
  • bigapó
    ennyire túl kell mindent bonyolitani? még nem járnak, csak a srác szeretné, ennek alapján nem nagyon lehetnek elvárásai. persze ez is igaz amit leirtál, de ez már túlságosan sok előretervezésben. szerinted van olyan naiv? túl fiatal, hgoy ne az legyen?
  • clio1616v
    az hogy nem általános körülmény egyik sem
  • clio1616v
    mert arra kíváncsi hogy telt a napja milyen élmények érték... meg szeretné osztani a saját élményeit... ezt egy ipod nem helyettesíti
  • clio1616v
    igen nehéz, de ez is kompromisszumkészség kérdése(kitartás)
  • salsoul
    és ebbe mi az abnormális?
  • salsoul
    és miért nem veszi fel a hangját magnóra ööö ipodra, ha annyira hiányzik a hangja?
    mit mond az empátiád?
  • clio1616v
    1 szülő nevel... árvaház... anyagi problémák... rossz társaság... csalódások...
  • clio1616v
    nekem is mondja a párom, hogy ne izzadjak :) de a kompromisszumhoz hozzátartozik, hogy én izzadhatok... cserébe viszont lezuhanyozok... ;)
  • bigapó
    na most az izzadósról mit gondolsz? :D
  • clio1616v
    a srác azt várja a lánytól, hogy

-ne legyen az a barátja már vele akivel még mindig együtt van Németországban 2 éve

-korábban szeretne vele találkozni, mint szeptember

-vele akar élni

-nem csak este akar vele beszélgetni, hanem napközben is hiányzik neki a hangja(ha már egyszer távkapcsolat)
  • minigirl
    Van, hogy nehéz beletörődni. Ezen kívül ezzel a hszel egyetértek.
  • bigapó
    na most olyanról is beszéltél amiről szó sem volt, csak Te gondolod oda. most ez hogy van?
  • salsoul
  • bigapó
    meséld már el, hogy szerinted mi az abnormális környezet te...á, le se irom...
  • minigirl
    Nekem most nincs témám. :) Felfüggesztettem a párkapcsolati dolgaimat. :)
  • bigapó
    tényleg kellemes odakint az idő, ilyenkor szexelni is jobb:)

erről eszembe jutott,h goy olvastam egyszer egy lány igényeit férfiúi szempontból, közte szerepelt egy olyan, hogy ne izzadjon...
    na most figyelek a hajamra, a körmömre, a fürdésre, a fogamra, a ruhámra stb...és még ne is izzadjak...lol
  • clio1616v
    ezen már túlléptem rég...

én mindig úgy gondolkozok előre, hogy az empátiát felhasználva kiderítem ki mit miért mond

sajnos ez csak a hozzám hasonló gondolkodásúaknál működik 100%osan, akik más körülmények között abnormális környezetben nevelkednek ők akár teljesen értetlenül állhatnak, hogy én miről is beszélek... ehhez jön még a többszöri átgondolás, ami megbonyolítja

viszont próbálok kompromisszumot kötni minden ilyen esetben, természetesen addig a pontig, ami még jólesik... ezért szoktam visszamenni pár gondolat erejéig és elmagyarázom hogyan jutottam oda amit már egy gondolatkörrel nem lehet megérteni
  • salsoul
  • clio1616v
    ha átgondolja akkor beletörődik, hogy nem biztos hogy nekik kettőjüknek egy párt kell alkotniuk és úgy kielégíteniük egymás igényeit, hogy másképpen igényesek
  • bigapó
    egyébként Te hol olvastál olyat, hogy a csaj nem azt nyújta neki amit elvár tőle? csak kérdezem, mert ha Te ezt már túlgondoltad és előre látod ezt a hsz-t akkor nem szóltam semmit...