Ritka rendes lányt találni

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

clio1616v
igen mindenben számíthat rám, amikor például nincs munkahelye vagy gyermekeket nevel és a háztartást vezeti, viszont ez a munka megfizethetetlen, tudom, mert most is magamat látom el és nem egyszerû a meló mellett a házvezetés

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

na ez meg a masik tuti topic
korulottem mindenki hazasodik vagy osszekoltozik

hat en nem mernem bevallani ujra, megint
mint no vagyok ra, mint tapasztalt baratno, isten orizz 😄
Ahogy ezt az egészet megfogalmaztad, nekem két dolog tûnt fel. Nagyon anyagias vagy ($-€-£ értelemben). Inkább tûnik az egész csalódáson alapuló lemondásnak, mint õszinte tetszésnek. Sajnálom, de én így látom.
clio1616v
ennyi

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

minigirl
A szenvedély és a harmónia lazán megfér egymás mellett...

Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.

SZilaJMaGGoT
Ezzel én úgy vagyok, ha kell és van lehetõségem pénzelném a gárét, de pl. nem lépnék házasságra mert a válással lehúzhat rendesen... 😄

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

igazából ne vállalj gyereket megõrzöd az anyagi hasznot, nem lesz annyira teher a vállaidon😊

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

minigirl
Vele nem. De vannak ötleteim... 😊

clio1616v
😄 bocs akinek munkát okoztam

clio1616v
a harmónia unalmas, viszont biztonságos

nekem a szenvedély kell magas kockázattal

ez nálam abban nyilvánul meg, hogy a végletekig megbízok a páromban

mindig elkeseredek, de mindig kilabalok belole
boostolom magam kicsit 😄
minigirl
Pl, te szivesen eltartod a párod. Kapásból üti az elméletet.

marmint? miert hangzik tul jol? mar le van fixalva a helyem, a tobbi mar csak rajtam mulik
csak nem😊 clioval tuti nem lennétek harmónikusak😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

tudom, csak amikor elbizonytalanodok vagy van vmi kinom, akkor szeretek targyilagos tanacsokat hallani 😊
amugy, amikor van stexem lekaksizom masok velemenyet, termeszetesen meghallgatom, nem zarom ki egybol, de azert magam ura vagyok
nekem nagyon sokat jelent az anyagi fuggetlenseg
lehet tul sokat
h fogok igy gyereket vallalni? na az meg szivas, akkor teljesen a ferjednek vagy kiszolgaltatva
persze ha intelligens ferjed van, sosem el ezzel vissza
clio1616v
milyen tulajdonságomra gondolsz, amit ismersz?

SZilaJMaGGoT
Menj kaliforniába! Novemberbe megszavaztatják a marihuána legalizálását. 😄

Az is valami, mert nekem még úgy se. Persze önmagunkkal szemben olyan önkényuralmi fegyverekhez nyúlhatunk, amilyenekhez csak akarunk, ami nem kis segítség.
minigirl
Egy darabig biztosan az. Elõbb-utóbb elkezdek vágyni valakire, aki lezúzza a harmonikus életemet... 😄

jó terveid vannak örülök h nem hagyod el magad és nem keseredsz el a barátod miatt...

clio1616v
ez a kimenés kicsit túl jól hangzik...

clio1616v
túlságosan foglalkozol mások véleményével 😊

nicns rá szükséged

hat amugy most jelenleg azert vagyok ilyen csoro, mert magamnak fizetem a sulit, itthon elek anyamek nyakan es nincs melom (levelezos vagyok es az 130 egy felevre) - nem baj, kimegyek, akkor lesz penzem a sulira (atmegyek nappalira, ezerszer tobbet tanulnak a nappalisok es azert szeretnek jo szakember lenni, meg orakra jarni)
clio1616v
ez nagyon ritka 😉 és nem kell hozzá diploma, viszont okosnak kell lennie valóban

minigirl
Nem hinném, hogy sajnáltatta volna magát, akár egy percig is... Bár azóta egy szót nem beszéltem vele, és nem is vagyok rá kíváncsi.

SZilaJMaGGoT
Szerintem is hagyd a picsába ezt a srácot, neki az lenne a jó ha függnél tõle, s amennyiben neked ez nem jó akkor keress valaki mást aki hozzád való.

clio1616v
😄 akkor meg? kell neked a párkapcsolat?

szerintem nem 😉 - már ha az a harmónia amit egyedül létrehoztál kielégítõ

ooo, nekem ez az almom, h ilyen csaj legyek
diplomas, csini, sugarzo bomba no, aki azert sugarzik (mert most jott paksrol), mert tudja, h bmit megkaphat, bmit megtehet, mert bmire kepes 😊
xD nem semmi...

minigirl
Ahogy ismerlek neked közöd nincs a "maradék 10%"-hoz... 😄

clio1616v
bántani fogja a nõi büszkeségét, hogyha nem megy utána

nekik meg van 3 lakasuk bp-n meg egy sopronban
szarul allnak
😄

nem baj, diploma utan pofán baszom az anyjat a diplomammal (bocs, de ezt muszaj volt így leirni) 😄
minigirl
Nekem pl nem tökéletesség kéne, hanem harmónia. Ez valahogy még csak egyedül jött össze... 😄

clio1616v
magyarul kivárt, hogy te szakíts vele és sajnáltathassa magát

clio1616v
akkor én a maradék 10% ritka pasik táborához tartozok. Nekem talpraesett céltudatos önmagát ellátni képes nõre van szükségem, aki nem akar tõlem függni és meg akarja õrizni a függetlenségét. Nem várja el, hogy próbababaként a legcsillivilibb ruhákba öltöztessem és plázákba, éttermekbe ciplejem.

Lehet ez amiatt van, hogy a külsõségek csak és kizárólag a saját magamnak megfelelés céljából fontosak, nem érdekel, hogy másnak tetszik-e az ami nekem.

minigirl
De elõre szólok, hogy ne lepjen meg, ha nem megy utánad.

még a végén kiderül, h clioék módszere nem jó és minigirl tanácsát fogadod meg😊

hat...sztem nem jatsza meg magat, inkabb az anyja van ra nagyon nagy hatassal

egy biztos,kimegyek melozni, hazajovok, kimegyek alberletbe es onnantol kezdve akkora onbizalmam lesz, mint egy haz 😄
jelenleg undorito kis szarkupacnak erzem magam 😄 (h nincs jelenleg penzem)
huh, ez nem is rossz dolog
marmint tokeletes tesztje annak, h mit is reagal a masik
mondjuk en, ha nem hivom fel, vagy balheban valunk el, akkor felkeres

huh...ez tetszik
tehat veszekedes kapcsan egyszeruen kisetalsz vagy hogy? ezt en is megnezem 😄
minigirl
Nem, és talán az egész kapcsolatunk alatt ez volt a legjobb húzása.

clio1616v
lehet a repülõ ajtó volt az az ajtó 😊

szerintem az egyik felét szereted, amikor más emberek elõtt van teszi az agyát, mint pl az anyja elõtti megfelelési vágy??? mondhatjuk h kétszínû emberbe szerettél bele, de az is lehet, hogy a mama van rohadt nagy befolyással rá

es nem ment utanad??
Teljesen igazad van, a férfiak 90%-ának egy olyan nõ az álma, aki bárgyú módon szép, elesettséget, tehetetlenséget sugall, de egyszersmind olyan kisugárzása is van (elég nagy részben pusztán szexuális, illetve presztízs jellegû kisugárzás, mint egyfajta sportkocsi), aminek a férfiak legnagyobb része képtelen ellenállni. Magyarul egy nagy hatalmú nõrõl van szó, aki a hatalmát abból nyeri, hogy extrém módon kelendõ. A tömegek számára való tetszés a bárgyúság és elesettség látszatából adódik, a magas "piaci értéke" pedig a vele járó hatalom érzésébõl adódik. Egy hatalommal rendelkezõ nõt "uralni", vagy elérni, hogy eljátssza az uraltság szerepét, hatalmat sejtet a férfiben is, ezért a többi férfi felnéz rá.

Nekem sincs ellenemre egy ilyen nõ, ha kellõképpen okos, és érdekes, ha buta, és sablonos, akkor sajnos az én számomra érdektelen a történet. De akármelyik esetrõl is legyen szó egy ilyen nõ ellenáll a "békeszerzõdéseknek", és a párjától is egy folyamatos "teljesítményt" vár el, különben elhagyja, ám mint mindent ezt is lehet kifinomult, és otromba módon csinálni. Sok férfi úgy érvel ezen nõk viselkedése ellen, hogy kizárólag az otromba (persze ez a jóval gyakoribb) megvalósulásaikat veszi figyelembe.

Ha pedig a fentiekbõl valami hiányzik, akkor az már nem is álmaik nõje (ez is egyfajta "férfiúi egyszerûségre" utal), de nekik úgy kell valami, hogy azért nem akarnak fizetni. Nem akarnak fájdalommal fizetni a boldogságért, tanulással a bölcsességért, stb. A tökéletesség a legtöbb ember számára még mindig azt jelenti, hogy ingyen élni, ahol a hangsúly nem az "élnin", hanem az "ingyenen" van.
minigirl
Tudod, hogy léptem ki egy majdnem ugyanilyen kapcsolatból? Úgy, hogy az egyik (mint kiderült az utolsó) veszekedést azzal zártam le, hogy kisétáltam az ajtón, és vissza se néztem.

xD van ez így...tényleg csak egy abszurd példát hoztam fel😊 vendéglátóba dolgozott az anyám ez viszont nem hazugság, cukrász boltja volt korábban fiatal korában...

clio1616v
a szerelem az belõled jön és annak kell adnod aki meg is érdemli és viszonozza

helyes😊

na latod ez egy jo kerdes
amikor velem van, kedves, humoros, ragaszkodo, viszont vannak ilyen huzasai
szoval lehet csak magat a szerelmet szeretem? nem tudom
vegulis ha vegig tekintek a szarjain valoban jo kerdesnek tunik mit szeretek benne
de amikor velem van, annyira egyertelmu
clio1616v
akkor hazudtál 😄 jól csinálod, simán elhittem