22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • clio1616v
    mindig azzal sakkozok, aki reagál a "lépéseimre", hozzászólásaimra
  • salsoul
    bocs tényleg, te egyedül sakkozol magaddal
  • clio1616v
    milyen másik?
  • salsoul
    vagy gondolkodás nélkül mindig a mostban van és azt lépi amit lépni kell
    miközben a másik a sakk Nosztradámuszának képzeli magát
  • clio1616v
    a reakcióimat ahhoz tudom hasonlítani mint egy jó sakkozó, aki átlátja a sakktáblát és a lehetséges lépésekre előre átgondolja miket tud lépni, de mégis néha csak a hecc kedvéért nem a legjobb megoldást lépi meg
  • clio1616v
    fizikailag vagyok sebezhető kizárólag :)
  • salsoul
    már akkor is kiismerted ha nem kiismerhetőnek találtad
  • clio1616v
    ha nem vagy magabiztos ez akkor fordulhat elő
  • clio1616v
    "unatkozok" helyesen...
  • IXEMGabeo
    hát igen, nem jó, ha kibeszéled önmagad teljesen a Fórumon...mindenki mást mutat a gép előtt, nyílván bátrabb mindenki a szavakkal a kijelentésekkel mivel nincs ott előtted, hogy a szemedbe mondja az illető, mivel ahhoz kell egy nagyobb bátorság...én is inkább a háttérbe húzódó vagyok, aki, ha előtted lenne meg se mukkanna így ismeretlenül:D:D:D itt természetes és elismerem nagy tud lenni a szám:D
  • bigapó
    Nem akarom megérteni amit mond, sosem tudnám. Mi két külön világ vagyunk, csak a felszínt súroljuk itt ezekben a beszélgetésekben. Elfogadom amit leír és ennyi, csak azért kérdezek vissza - néha agresszívan - ,hogy lássam a reakciót. Hogy ez most őszinte vagy csak játék azt nem tudom, de talán Én sem ilyen vagyok, mint amilyennek itt mutatom magam :)
    Van, hogy minden amit leírok igaz és van, hogy semmi sem. Sosem fogod tudni, hogy most magamról beszélek vagy más példáját hozom fel, mert nem Én vagyok a lényeg, hanem a téma amiről beszélgetünk. Ahogyan beszélgetünk és amit leírunk már az is más, itt nem tudod úgy kifejezni magad, mint személyesen, érzelmet lehet belevinni, ez át is jöhet, de általában csak a düh sikerül. Ennek is van értelme, legalábbis szerintem, ha más nem addig sem unatkozom és megismerek néhány új szót is ;)
  • bigapó
    Egyáltalán nem erről van szó, csak folyamatosan változik amit mond, mindig kicsit kiegészül és egyben csorbul is. Nehéz lehet kiismerni, ha egyáltalán hagyja, hogy ilyen galádságot csináljanak vele, hiszen akkor túl sebezhető lenne.
  • clio1616v
    az osztó a nullához tart, a legjobb tudásom szerint

ha nullával tudnék "osztani" akkor mindent tudnék, mert a nullával való osztás eredménye az osztatlan valóságos egy egész, vagyis nem osztás :)
  • HTS s3rg1nh00
    egyre jobban úgy érzem,róla született az "autópályán egy őrült szembe megy a forgalommal" vicc...
  • salsoul
    a te gondolkodásod mindent nullával oszt
  • IXEMGabeo
    ja ez megnyugtató, hogy ezt átlátod:) csak nem igen látszik az embereken, hogy megakarják érteni "ezeket" az embereket, hiányzik az empátia az az igazság, ma már nincs nagy szerepe sajna...Dehát osztom mivel abszolút egy kiegészítő tulajdonság nem a leglényegesebb...
  • clio1616v
    nehezebb megérteni a más körülmények között embereket, de ha megismerjük őket mi a fontos tudni fogjuk mit miért csinálnak, gondolnak (másképp)
  • IXEMGabeo
    igen azt félreértette, ezektől a körülményektől eltekintve, ezekből az emberekből is lazán lehet sikeres ember, csak kevesebb támogatással nehezebb úton kell járniuk...Viszont senki nem lesz ettől értéktelen és szar alak, dehát sokan nem így látják ám...remélem te sem nézel le senkit emiatt
  • clio1616v
    *más
  • clio1616v
    neked teljesen már fontos mint nekem... és ez nem azt jelenti, hogy jobb vagy rosszabb vagy nálam, hanem nem tudok 100%osan empatikus lenni veled.. bigapó kicsit félrelátta a mondandómat, de nála is ez az empatiamentes gondolkodás torzít, és rájön még a komplexebb gondolkodásom ami megzavarhatja
  • IXEMGabeo
    ebből 3 pipa nálunk:

1 szülő, anyagi gondok és csalódások:) szerencsére a rossz társaság kimaradt, mert az eszem erősebb annál illetve árvaházba nem kényszerültem
  • clio1616v
    szorosan kapcsolódik... mert az egyedülállóság feladása a párkapcsolatért a legnagyobb kompromisszum
  • clio1616v
    én vagyok a fontos elsősorban és másodsorban akik miatt jólérzem magam

de itt jön be a szerelem mint legfontosabb körülmény, mert csak úgy érezem jól magam ha van szerelem és máris önzetlenség látszata jön elő, hogy a párom a legfontosabb
  • IXEMGabeo
    úú már megint itt tartunk, miért van az az érzésem, hogy a kutya kergeti a saját farkát állandóan? jelen esetben (ritka rendes lány topikból mindig eljutunk a kompromisszumig)
  • clio1616v
    igen csak magamra és azokra akik kapcsolatban vannak velem
  • clio1616v
    nem tudsz feltartani, mert ha feltartottál volna egy másodpercig is már nem lennék itt
  • bigapó
    ki a francot érdekel, hogy Te elégedett vagy-e vagy sem? csak magadra gondolsz ember? :D
  • bigapó
    ismét jó következtetést vontál le...magadnak. legyél is elégedett ezzel, a többiről nem is kell tudnod. jó éjt, már egy órája feltartalak, én is menek.
  • clio1616v
    az egésznek az a lényege, hogy jólérezd magad bármiben is élsz...

ha te a jelen életeddel meg vagy elégedve, nem kell hogy az én elégedettségemet megértsd, mitől van :)

megérteném, ha nem lennél elégedett és keresnéd, hogy mitől lehetsz boldog.. de így?!
  • clio1616v
    a mátrix mint film egy nagy nulla szórakozást biztosító tákolmány, semmi érzelemmel öltönyös fapofák rohangálása az egész
  • bigapó
    a filmre gondoltam, de Te modellben élsz inkább tényleg. :D
  • clio1616v
    egy nem működő kapcsolatnak, ahol van szerelem az értelme a szerelem...

azthittem ez egyértelmű

és semmilyen ellentmondást nem látok... nem tudom mi az a mátrix és mire gondolsz, amikor mátrixot írsz

a mátrix nekem 4. féléves matematikából ismerős, de nem gondolom, hogy abban élnék, valamiféle modellben
  • bigapó
    ja bocs, nem Te élsz a mátrixban hanem Én:) amint az látszik az aláirásomban is :D
  • bigapó
    tudniillik mi értelme egy nem működő kapcsolatnak ahol van szerelem?

ebben te nem látsz semmilyen ellentmondást? tényleg a mátrixban élsz.
  • clio1616v
    ki mitől érzi magát jól...
  • clio1616v
    az önzőség természetes, de hogy milyen ellentmondást látsz bele, mivel logikus következménye egyik a másiknak..

tudniillik, mi értelme egy olyan kapcsolatnak, ahol a pár nem érez szerelmet?
  • bigapó
    nah, hát az Én abnormális világomban ez még mindig ellentmondás és nagyfokú önzőség áll a háttérben :) de mint tudjuk Te erről nem tehecc, úgyhogy ne is erőlködjünk ezen tovább. step forward please :)
  • salsoul
    magyarul amíg be vagy b@szva tőle - csúcs!
  • clio1616v
    addig esik jól egy nem (racionálisan) működő kapcsolatot húzni amíg megvan a szerelem...
  • bigapó
    16021 és 16023