22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • salsoul
    szerinted
  • clio1616v
    a páromban feltétel nélkül megbízok, hogy amit főz az finom... :)

de például abban is bízok, hogy szándékosan nem okoz semmilyen kárt nekünk
  • clio1616v
    megbízni valakiben azt jelenti, hogy feltétel nélkül bármit csinál azt őszintén teszi, tehát tudsz róla mit tesz és tudod, hogy miért...

almával kell egyetértenem, csak magadban bízhatsz 100%osan
  • salsoul
    Bármikor bárkiben bízhatsz, csak ettől független éber is legyél [ez nem bizalmatlanságot jelent].

Amit megszerzek sem biztos, mert semmi sem fix és állandó. Minden mozgásban van, minden változik. Aki egyszer ezt mélyen megérti annak már nem lesz a kérdésben problémája. [ha valami ilyesmire gondoltál, és nem értettelek félre]
  • salsoul
    Valami ilyesmi, igen.
  • alma78
    A dohányzásos dologgal értettem egyet.
    Hazudni, meg nem szép, valóban. Minek? Kicsinyesség.
  • alma78
    igaz, egyetértek nagyjából.
  • clio1616v
    a dohányzásra azok szoknak rá akik egy közösséghez akarnak tartozni, ez egy szociális tevékenység... a dohányzók elvonulnak arra a 5-10 percre és közös tevékenységgel elvannak egymással...

a dohányosok nem tudják miért csinálják, nem tudják megmagyarázni...
  • alma78
    A szerelemre valóban nem lehet építeni. És valójában senkiben nem bízhatsz. Magadban is csalódtál már, nem? De még mindig az biztos, amit te magad megteszel, megszerzel.
  • alma78
    személyeskedsz...:-)))
    Nincs dohányzás. Sokba kerül, ellopja az időt. A dohányzás vm űrt tölthet be. 10 perc gondolkodni, 10 perc lázadni. Régen dohányoztam.
    A kiegyensúlyozott embernek ez nem kell, se férfinak, se nőnek, csak akinek az ideje is, és a pénze is sok....:-(
    Igen, a kommunikáció lenne a legfontosabb, de sok férfit nem érdekel, mit csacsog, és gondol a nő. Aztán a nők is rendszerint elvesznek a saját problémáikban. Ha nem kommunikálsz, nem érdekel, nem segítesz, Te maradsz külön indivídum....Ez van.
  • Pretorian
    Ebben egyetértek. A kommunikáció a legfontosabb. A megjelenés, a mozgás, a beszéd, a mimika mind-mind része ennek.
  • Pretorian
    Baromság, bocs.
  • salsoul
    alma78 hogy állsz a dohányzással?
  • clio1616v
    a vége... az "is"
  • IXEMGabeo
    melyik része vicces?:)
  • clio1616v
    nalátod mégse :)
  • clio1616v
    :D
  • bcrics
    :)
  • salsoul
    és aláírták a könyveket is
  • bcrics
    szépen lassan de azért haladsz:)
  • salsoul
    Szerintem az a lényeg, hogy "egységben legyen az erő".
    Vagy egészben jó vele lenni vagy sehogy.

És nem arról van szó, hogy szép nem szép, ronda nem ronda, hanem, hogy úgy ahogy van kóser. És hogy kinek mi kóser: szubjektív.

És ez nem is feltétlen szerelem, hanem valami olyan dolog, ami megbízható alapja a szerelemnek. Amire építeni lehet. Mert a puszta szerelemre nem lehet semmit sem.

Mit gondolsz?
  • clio1616v
    lehet kicsit vagy nagyot hazudni?

szerintem a szándékosságon van a lényeg
  • alma78
    Attól függ, mekkorát hazudott, az fontos csak. Kegyes hazugság, lényegtelen van stb.
  • alma78
    Furcsa, amiről, ahogy beszélsz. Egy olyan fórumtémában, aminek a címe már tartalmazza, amit végül le is írsz. "Nincs egy normális lány....." Ha valakinek a belsője nem tökéletes, kibírod a szépségéért, a hiányosságait? Mutogatni jó? Ez csak a látszat. A szépség elmúlik. Járókeretes fogatlan 85 éves lesz ám mindenki.
    Vagy milyen az elviselhető külsejű nő??? Nem megalázó, ha tök szép valakinek a lelke, és te mégis a rondát látod benne? "Kibírható külső"? Zsákot húzol a fejére? Akkor meg se érdemled. Szépít a lélek szépsége.
    Az üvöltő csecsemő is szép vörösen, és még nem láttam visszataszító apácát. Béke van belül, és nem kell smink.....
    Salsoul!A nők a szeretetet díjazzák, meg a humort, az erőt sz'tem. Nem számíthat a látszat! Nem számít a láb, ami nem tud futni!
  • clio1616v
    ha neked egy nő egyszer hazudik és megbizonyosodsz róla, hogy hazudott... utána hiszel még neki?
  • clio1616v
    és te hiszel nekik? ^^
  • salsoul
    vaknak aki csak a ruhát vagy a húst látja hogyan?
  • salsoul
    nőkkel beszélgettem
  • clio1616v
    hiába a rohadt jó lelked, ha nem tudod megmutatni
  • clio1616v
    nagyon fontos, hogyan viselkedsz hogyan nézel, hogyan fejezed ki magad

de a legfontosabb, hogy szimpatikus, empatikus legyél

Szimpátia azt jelenti ugyanúgy érzékeled a környezeted, mint ő
    Empátia azt jelenti ugyanazt érzed, mint ő
  • clio1616v
    persze :)

ezt hol olvastad?
  • HöfEE
    Ez azért nem teljesen igaz, bár van benne valami, nem tartom gyávának magam, sőt. Rendszeresen odateszem magam beleadok mindent ha nőkről van szó, mégsincs sikerélményem. Bonyolult dolog ez.
  • salsoul
    Arról van szó clio, hogy az embernek van ruhája, van teste, és van lelke/szelleme. És a nők díjjazák, ha egy férfi a lélekig/szellemig is eljut nem csak ruháig vagy a testig. Mert valójában a lélek, a szellem vagy te magad.
  • clio1616v
    a nők itt arra gondolnak, hogy inkább hagyják magukat megdugni, mintsem együttéljenek valakivel...
  • dav1d
    "megszerezni nehezebb, mint megtartani..." szerintem meg fordítva.
  • clio1616v
    akkor elhanyagolod, ha ilyeneket mond
  • clio1616v
    nem akarok Isten lenni, mert nekem jobb így hogy létezek nem pedig csak elképzelnek

kaptam is már nem egyet, matthoz még nem volt szerencsém
  • IXEMGabeo
    egyéni véleményem megszerezni nehezebb, mint megtartani...én egy stabil pont lennék, csak engem nem tudnak megismerni az emberek tudod, na mind1 nem megyek bele, mert megint kapom a hideget meleget...

Clio: azért "Isten" nem te vagy:) Vannak helyzetek amikor te is kaphatsz sakkot, a matt pedig egyenlő lenne az egzisztenciád hanyatlásával, dehát ki akarna neked rosszat, hiszen te mindig a hátad mögé nézel:) Taktikázhatsz, de bizony mindenki sebezhető valamivel és ez alapigazság. (Kivéve, ha az illető nem valami robot, vagy földönkívűli);)
  • 89
    nem megszerezni kell egy lányt, hanem megtartani - idézet a barátnőmtől
  • gregtom6
    Hát ez a téma meg hogy-hogy felkerült a toplistára?
    Felesleges téma mellesleg, aki bátor, az mindenféle lányt megszerezhet, aki gyáva, az meg azt, ami marad...
    Én a gyávák oldalán vagyok sajnos...ennyit erről.