Ritka rendes lányt találni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csak jobban fogja izgatni a fantaziajat, h miert nem keresed
es ha tobbet foglalkozik ezzel, megfeledkezik gondolkozni a problemakon
nem a dicsergetesen van a hangsuly, hanem,h tudja, h szamithat rad
pl megkerdezed, h evett e a mai nap folyaman rendesen, h keszul a vizsgara, ha kell, atmesz hozza es keszitesz neki kajat...vagy megkerded, h raer e egy kv-ra, de ha tanulnia kell, akkor majd kesobb beszeltek, vagy megkerded, h masszirozd e meg a hatat, latod rajta, h feszult, vagy, h megkerded tudsz e vmiben segiteni, stb...
szoval nekunk lanyoknak nem azon van a lenyeg, h allandoan azt halljuk szeretnek minket, hanem azon, h a masik odafigyel a reszletekre es nem csak akkor kapunk masszirozast, ha szulinapunk van...
de ehhez tartsd magad akkor is, ha mar minden rendben lesz
egy ferfi, aki nem nyaladzik, de figyelmes, aranyat er...hisz akkor megvan benne a kello erdekesseg, hisz sosem lehetsz benne biztos, mert nincs elajulva allandoan Toled, de ugyanakkor figyelmeses ezzel megis csak latod rajta, h szeret..
eppen leirast adtam a baratomrol...asszem most mar konkretan meg tudom fogalmazni miert szeretem 😊
sosem unalmas - ja es a masik: nem feltekenykedik allandoan, csak neha-neha napjan aranyosan megkerdezi, ha elmegyek vhova "Ugye nem pasi miatt mesz bulizni" es akkor mosolygok es imadom 😄
én is dolgoztam kint 2 évet 18 Eurós órabérben heti 40-50 órát, azt nem szabad hasonlítani az itthoni keresettel
annyit kerestem 1 hét alatt, mint a szüleim ketten egy egész hónapban
nem tartom magam anyagiasnak, tudom mi mennyibe kerül és mi mennyit ér és nem költök feleslegesen, de ha ezt anyagiasságnak hívják, akkor sem hiszem azt, hogy ez hiba
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
en nagyon konnyen fel tudom huzni magam, de amikor a baratommal osszekulonbozok, megprobalom neki higgadt hangnemben talalni a gondolataimat
es ez bejon
elmondom, utana ha nincs mit hozzafuznie, akkor elkoszonok es hagyom, h egy kicsit hasson a dolog
termeszetesen ez nem mindig alakul igy es atmegyek egy hiszterikus picsaba, de hal'istennek ez van kisebb aranyban
sztem hagyd egy kicsit, ne hivogasd, ne ellenorizgesd, csokkentsd le a talalkozasok szamat, csak este nezzetek meg egy filmet, utana menj haza, ne aludj vele minden este es a legfobb dolog, h legy nagyon pozitiv. Hivd fel 3x-4x egy nap, de sose azt kerdezd "Mit csinalsz, hol vagy", hanem csak erdeklodj milyen volt a napja, de ne kerdezd mit tervez aznapra!
Vissza lehet hozni jo szintre a kapcsolatot, ha turelmes, megfontolt es pozitivak vagytok!
Ha megkerdezi,h miert talalkoztok kevesebbet, vagy miert huzodtal vissza vagy bmi, akkor oszinten megmondhatod neki, h szeretned, ha jo iranyba alakulna a kapcsolatotok, nem szeretnel vele veszekedni. Hidd el nagyon ertekelni fogja.
ha lefekszel vele, neki az annyit jelent, h jarni akarsz vele
a legegyzerubb es legnormalisabb az lenne, ha megmondanad neki, h te nem akarsz most komoly kapcsolatot senkivel es, h az elkovetkezo x honapon belul sem
akkor fair vagy es lehet attol meg belemegy a szexbe, de ezt mindenfelekeppen tisztazd vele, mert akkor nem csak megbantod, de tenyleg egy seggfej leszel
b, valasztas, h lefekszel vele anelkul, h megbeszelned vele, o maskepp ertelmezi, mert maskepp akarja es akkor tuti kerulni fog
sztem nem eri meg, ha valoban becsulod, mint baratot
van annyi Nõ akivel lefekudhetsz
elhiszem, h most konnyunek tunik, de majd meglatod, h csak annak tunik
dolgozol egy honapon at, azert, h ki tudd fizetni a szamlakat..na onnantol kezdesz majd te is anyagiassa valni
en szemely szerint dolgoztam mar kint kulfoldon (ami lehet nem tett jot a felfogasomnak), de a kinti munkaval egy het alatt tobbet kerestem, mint itthon egy honap alatt es a masik pedig az, h az ottani minimal berbol ugy eltem meg kint,mint itthon a kozepvezetok..nem azon gondolkoztam, h hogyan tegyem le a penzt a sulira, a rezsire, hanem azon, h hetvegen merre menjek, mihez van kedvem
es az a baj, h ismerek olyanokat, akik nagyon-nagyon jol keresnek, csak eppen szarban van a hazassaguk, a gyerekuk drogozas miatt felcsavarodott egy fara, stb...nehez megtalalni az arany kozep utat..vagy gazdag vagy es nincs csaladi eleted, vagy csoro vagy es azert veszekedtek, mert arra sincs penzetek, h a gazt kifizessetek...
a tanarom netto 134-et keres...tudodaz mire eleg, ha mar van csaladod? hat...szarra sem, max a szamlakra es, h egy aranylag jo eletszinvonalat megteremthess magadnak (neki 3 doktorija van, meg tudom is meg mennyi mindene)
ugyhogy hidd el, clio nem rosszat akart neked mondani, egyszeruen csak mar o is benne van es tudja, h nem mindig alakulnak ugy a dolgok, ahogy eltervezzuk :/
sajnos
Ne értsetek amúgy félre, igazat adok nektek, és persze szerintem is itt már valami azért megtört a kapcsolatban, de még azért várok, mert mivan ha tényleg csak ennyi volt a baj, hogy sokat veszekedtünk (mostanában fõleg én vele) mert akkor ez ellen simán tudok tenni, és ha az esélyt sem adom meg soha nem derül ki vajon mûködött e volna a dolog. Viszont a tanácsaitokra hallgatva figyelni fogom ezen a héten árgus szemekkel persze nem feltûnõen hogy vajon szándékosan fog-e veszekedést provokálni, vagy milyen lesz a kedve.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szóval a helyzet a következõ:
Van egy csaj akit már régóta ismerek, most úgy néz ki egyre jobban összebarátkozunk, milyen következményei lehetnek annak hogyha megdugom, majd nem járok vele. Nem beszéltünk olyanról hogy milenne ha járnánk de úgy vettem le, abból amit mondott, hogy õ szeretne járni velem, én viszont most nem szeretnék egy új kapcsolatot (legalábbis nem olyat mint amit õ akar) mert nemrég szakítottam elõzõ barátnõmmel, és most egy ideig nem mennék bele komolyabb kapcsolatba. A helyzet nem az, hogy megdugom és otthagyom a gecibe, hanem maradna a kapcsolat ezen a szinten, legalábbis egy ideig biztos. Azt viszont nem akarom, hogy aztán többet ne szóljunk egymáshoz, mert tényleg régóta ismerem, és szeretném vele a jó kapcsolatot tartani.
éppen ezért is... jobb megijedni mint félni
azt nem értem, ha te nem vagy kapcsolatfüggõ akkor mitõl félsz? miért kell húzni halasztani?
Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
KARRIER + PENZ = PUNCI
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sztem is vége lesz ennek.
Most itt azon kell filóznod, amit mondott szeretlek szó az nem e csak megszokás? Mert sztem nagyon az, most amennyire így bele to látni ebbõl a rövid elmondásból. Sztem ki kellene adni az útját, mert még most el tudtok ember módjára válni egymástól veszekedés nélkül. Ez mind olyan jel ami a végét jelzi egy nagy szakasznak ezek nem egyik percrõl másikra zajlanak le az emberben de kérdés benne lezajlott e már ..... Sok sikert hozzá....
gondolj bele... õ már azon agyal mi lesz ha már megtörtént a szakítás...
szerintem már kialakulóban van egy másik sráccal valami, viszont persze, hogy nem tud kiszeretni belõled ilyen gyorsan
az azért durva, hogy szexeltek ennek ellenére is
az hogy nem tetszik neked a gondolkodásom, az a te hibád, neked kell megoldanod a problémádat ebben nem tudok segíteni remélem ezt megérted
lehetek szimatikus vagy ellenszenves, de ez csak a te hibád, hogy te mit érzel, ennek hozzám semmi köze... te érzed, nem én