Ritka rendes lányt találni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fordítva is igaz. Van, hogy egy nõ lóg egy macsóval, de az nem dugja meg, mert van jobb árú, a nõ epekedik és igyexik "barátkozni" a fiúval.
Ideális férfi-nõ "barátságban" azért néha dugnak is, vagy legalább valami hasonlóba kezdenek olykor.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Nah nem mintha hiányozna,csak õ mindig itt osztott mindenkit,illetve a tanait próbálta széthinteni.
Egyébként fiú-lány között lehet barátság,ha az egyik fél elfogadja hogy esetleg a másiktól nem lehet több. Nekem van lánybarátnõm(több is),persze az nem igaz,hogy nem gondoltam arra esetleg,mert azért nem vagyok fából,és csini is,de tudom,hogy nemlehet,de fõleg azért mert sokkal fiatalabb,a másik meg barátnõm van,meg neki is.:-)Persze jóban vagyok bnõjével is:-)
Go Jeff Go!!!!
lány barátság, mert te tolerálod azt, hogy mással van és nem szeretsz bele, akkor nincs probléma...
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Nojó, vannak érdekes nõk azért, akik ideig-óráig izgalmasak és jó beszélgetõpartnerek, de az ember elõbb-utóbb azokat is meg szeretné "khmmm". Inkább elõbb. Szerencsére azoban ezek foglaltak többnyire, többszörösen is.
nagyon kicsi az esélyed, hacsak le nem itatod... de utána ne csodálkozz, hogyha nem is néz rád, nemhogy haverod legyen...
ja és fiú lány között nincs barátság
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
a csajoknál nem olyan egyszerû az elélvezés
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
De szerintem akkor is így lesz, mert már lassan 2 hete szakítottam barátnõmmel (nyomós ok XD), lesz ami lesz, max majd utána lesz 1-2 beszélgetés, meg egy pár hét-hónap harag azt ennyi, de ez a rossz eshetõség, a jó az lenne, ha õ is úgy gondolkodna mint ahogy most én, lefekszünk 4-5x azt ennyi kb. Folytatjuk a barátságot...
Csak azt tudom javasolni, amit Captain_Anus tenne: légy buzi.
Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.
csak felmerült bennem a kérdés
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
hagyd hogy az egyik szopjon, a másikat meg baszd seggbe
így a kecske is elfogy és a káposzta is éhendöglik
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Szóval a helyzet a következõ:
Van két csaj akit már régóta ismerek, úgy hívják õket hogy Olsen ikrek, most úgy néz ki egyre jobban nõnek a mellei, milyen következményei lehetnek annak hogyha megbaszom, majd nem járok velük. Nem beszéltünk még sosem de úgy vettem le abból, amit tudok róluk, hogy õk szeretnének engem leszopni, én viszont most nem szeretnék szopós kalandot, csak kõkemény análpartyt (legalábbis nem olyat mint amit õ akar), mert nemrég szakítottam elõzõ barátnõmmel, és most egy ideig nem mennék bele komolyabb kapcsolatba. A helyzet nem az, hogy megbaszom és otthagyom a gecibe, hanem maradna a kapcsolat ezen a szinten, hogy minden nap seggbõl-szájbakufirc, legalábbis egy ideig biztos. Azt viszont nem akarom, hogy aztán többet ne szóljunk egymáshoz, mert tényleg régóta ismerem, és szeretném velük a jó kapcsolatot tartani.
Csak az a kérdés, hogy azután hogy megtudja nekem nincs szándékomba összejönni vele, milesz 😄
Nem feltétel hogy történjen bármi is, csak maga az hogy nem egyeznek a céljaink...
😊
Black Cat: nem ismersz...
oh dehogynem
ezt most nem értem mire gondolsz
a legjobb nem egyenlõ a legdrágábbal
így vagy úgy...nem biztos, hogy anyagilag 😊
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
"addig csak elképzelésed lehet az érzelmekrõl, amíg nem éltél együtt egy lánnyal és nem ti látjátok el magatokat"
nem is tervezem hosszú ideig...érzelmeknek meg a lazább, találkozós kapcsolatoknak, ami nem együttélés nincs köze a pénzhez nekem meg ez a véleményem!! Akkor mi másfajta kapcsolati módszerre gondoltunk. Nem baj, nem aggódom, mert úgyis mindig félreértjük egymást.
nem minden gazdag ember boldog
de minden boldog ember gazdag
addig csak elképzelésed lehet az érzelmekrõl, amíg nem éltél együtt egy lánnyal és nem ti látjátok el magatokat
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
nem baj, csak bolcs leszek egyszer 😛
ha az ruha akkor arra sem
én is voltam kissrác és most is van olyan amire nincs rálátásom vagy tapasztalatom róla, az ilyen dolgokkal kapcsolatban nem viselkedek magabiztosan, de ha érdekel akkor beleásom magam a szükséges mértékig
nagyon jol esik kibeszelni magambol a dolgokat
nem tudja senki ki vagyok ezaltal bmirol irhatok, nincsenek negativ kovetkezmenyei es legalabb szemet sem vagyok, hogy masrol fecsegek
jo dolog ez az internet 😊
en nagyon takarekos vagyok, lenyegeben csak akkor koltok ruhara, egyebekre, amikor mar nagyon muszaj
egy dologra nem sajnalom a penzt, a sulira 😊
nem kell Mr. Pozitívumnak lenni mindenáron, csak nyugodtan, lazán és mondom! A legfontosabb, ha valami nem tetszik és nem is tudsz higgadtan cselekedni, akkor csak mondd azt neki, h nem akarsz vele veszekedni, inkabb majd beszeltek kesobb, de nem akarod elronatani
jajj, az én szerelmem mindig ezt mondja, ha nem tud higgadtan reagalni 😄
csupa jo dolgok jutnk rola eszembe 😊)))
visszaterve 😊 a lényeg, h legy megfontolt vitas helyzetekben, kontrollald az erzelmeid! higgadt fejjel majd megbeszelitek
es mikor total ideges vagy setalj egyet vagy nezz meg egy meset, filmet, vmit
mindenbõl a lehetõ legjobbat veszem meg, amit megengedhetek magamnak
soha nem tartalékolok és halmozok fel pénzt, hanem az elégedettség fenntartására maximálisan felhasználom