Ritka rendes lányt találni

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sir Quno Jedi
Ha meg akarod dugni és ha egy lakatlan szigeten lennétek, akkor meg is tennéd, csak éppen a sors akadályokat gördít errefelé eléd, akkor az NEM BARÁTSÁG: Te dugnád, csak nem tudod. 😄

Fordítva is igaz. Van, hogy egy nõ lóg egy macsóval, de az nem dugja meg, mert van jobb árú, a nõ epekedik és igyexik "barátkozni" a fiúval.

Ideális férfi-nõ "barátságban" azért néha dugnak is, vagy legalább valami hasonlóba kezdenek olykor.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

MrSpock
Kicsit olvasgattam eme topikot és meglepõdtem hogy salsoul hova lett?
Nah nem mintha hiányozna,csak õ mindig itt osztott mindenkit,illetve a tanait próbálta széthinteni.
Egyébként fiú-lány között lehet barátság,ha az egyik fél elfogadja hogy esetleg a másiktól nem lehet több. Nekem van lánybarátnõm(több is),persze az nem igaz,hogy nem gondoltam arra esetleg,mert azért nem vagyok fából,és csini is,de tudom,hogy nemlehet,de fõleg azért mert sokkal fiatalabb,a másik meg barátnõm van,meg neki is.:-)Persze jóban vagyok bnõjével is:-)

Go Jeff Go!!!!

épp ez az, ha foglaltak akkor simán lehetséges a fiú-
lány barátság, mert te tolerálod azt, hogy mással van és nem szeretsz bele, akkor nincs probléma...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Sir Quno Jedi
Sezminket hol érdekel?! Szerencsére MI nem vagyunk buzgárok... <#wilting>

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

attiGT
ja például helyette engem megtalálhatna, 100x jobb pasi vagyok mint bármelyikõtök!

Sir Quno Jedi
Jaja, nincs barátság, osztom. Akinek nem akarom megfogni a mellét, az untat. Persze az is akinek meg akarom, de legalább van valami, ami fentartja az érdeklõdésemet... 😄

Nojó, vannak érdekes nõk azért, akik ideig-óráig izgalmasak és jó beszélgetõpartnerek, de az ember elõbb-utóbb azokat is meg szeretné "khmmm". Inkább elõbb. Szerencsére azoban ezek foglaltak többnyire, többszörösen is.

clio1616v
magyarul nem biztos, hogy az kell egy lánynak, hogy pont veled szexeljen 😄 amikor nálad jobb pasit is talál erre a funkcióra, ráadásul nem is ismer annyira, hogy pusztán szórakozásból feküdjön veled össze...

nagyon kicsi az esélyed, hacsak le nem itatod... de utána ne csodálkozz, hogyha nem is néz rád, nemhogy haverod legyen...

ja és fiú lány között nincs barátság

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

clio1616v
nagyon kevés lány van akinek a szex jó... még kevesebb ezek közül, akik szórakozásra használják

a csajoknál nem olyan egyszerû az elélvezés

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

kifli
Ezt énis így gondolom egy olyan csajnál, akit nem ismerek már kb 9 éve.
De szerintem akkor is így lesz, mert már lassan 2 hete szakítottam barátnõmmel (nyomós ok XD), lesz ami lesz, max majd utána lesz 1-2 beszélgetés, meg egy pár hét-hónap harag azt ennyi, de ez a rossz eshetõség, a jó az lenne, ha õ is úgy gondolkodna mint ahogy most én, lefekszünk 4-5x azt ennyi kb. Folytatjuk a barátságot...
GyuriX2572
Ha nem akarsz most járni vele, akkor ne járj... hagyd a csajra a döntést, hogy ennek ellenére lefekszik-e veled, de ne mondd neki azt, hogy "én nem akarok járni veled" mert az úgy fogja értelmezni, hogy valamiért õ mégsem az igazi, látsz benne hibát és nem csak a szex ugorhat, de a barátságotok is :S Szerintem dugd meg, aztán majd eldöntöd h akarsz-e járni vele. Igérni semmit nem kell.

attiGT
Hát én egyre inkább nem tudok eligazodni akkor a csajodon. És egyre inkább kezdem megint nem érteni ezeket a fura lényeket, akiket nõknek nevezünk.
Csak azt tudom javasolni, amit Captain_Anus tenne: légy buzi.

Na ismét visszatértem, úgy tûnik hatott a masszírozás jólesett neki, meg hogy jobb kedvem volt neki is jobb kedve lett, azonban még mindig van ez a bizsergetõ érzés. :S Nem tudom, ez ilyen hatodik érzék, de lehet tényleg minden rendben lesz már csupán még nem érzem megnyertnek ennyivel a sztorit. Írta Black Cat hogy legyek kiszámíthatatlan vagy valami ilyesmi, ne tudja hogy most akkor é is mit érzek, lehet ezt fogom követni és a kapcsolatunkban elõször nem találkozok vele pénteken, hanem elhívok egy barátot (fiút), kíváncsi lennék erre mit reagál, vagy hülye ötlet? NEm tudom, ma beszéltem MSN-en vele és mondtam neki ár kedves bókot amiket máskor úgy reagált le hogy "júúúj" meg pirulás ezerrel stb, most csak két "😄😄"-re tellett. Szóval hiába jó már a kedve még nem ártana valamit bûvölnöm a dolgon. Ez is csak lehet beképzelés, meg apró hülyeség, lehet nem volt kedve írni most vagy nem tudom. De ha ez így megy, és nem lesz minden totál a régi, akkor annak ellenére hogy hiányzik kezd elkomorodni a kapcsolatom nekem is felé. Ma pl. sok olyan perc vol hogy szinte le**tam hogy mi lesz, de közben nagyon hiányzott, pedig tegnap este még egy aranyos sms-t is küldött. Szóval a fejemben totál káosz van.

<#hehe><#idiota><#vigyor3><#nevetes1><#eplus2>

minigirl
tisztában vagyok a fogalommal: "költõi kérdés"

Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.

clio1616v
arra próbáltam rávilágítani, hogy nem vártam, hogy válaszolsz is rá...
csak felmerült bennem a kérdés

minigirl
te meg a költõiség... xD

clio1616v
költõi kérdés volt

minigirl
Neked úgyis hiába magyaráznám...

clio1616v
pont ez volt az elsõ gondolatom nekem is... érezni lehetett az élt a megfogalmazásában 😉

chhaya
Nehogy komolyan vedd. 😄 #14446

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

clio1616v
szerintem törekedj a kompromisszumra...

hagyd hogy az egyik szopjon, a másikat meg baszd seggbe

így a kecske is elfogy és a káposzta is éhendöglik

összekeverted ezt a Fórumot az Anonim Szexpartner Keresõk Egyesületével öcsi...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

attiGT
Szevasztok lehet most egy bunkó fasznak fogtok nézni de ne tegyétek 😄

Szóval a helyzet a következõ:

Van két csaj akit már régóta ismerek, úgy hívják õket hogy Olsen ikrek, most úgy néz ki egyre jobban nõnek a mellei, milyen következményei lehetnek annak hogyha megbaszom, majd nem járok velük. Nem beszéltünk még sosem de úgy vettem le abból, amit tudok róluk, hogy õk szeretnének engem leszopni, én viszont most nem szeretnék szopós kalandot, csak kõkemény análpartyt (legalábbis nem olyat mint amit õ akar), mert nemrég szakítottam elõzõ barátnõmmel, és most egy ideig nem mennék bele komolyabb kapcsolatba. A helyzet nem az, hogy megbaszom és otthagyom a gecibe, hanem maradna a kapcsolat ezen a szinten, hogy minden nap seggbõl-szájbakufirc, legalábbis egy ideig biztos. Azt viszont nem akarom, hogy aztán többet ne szóljunk egymáshoz, mert tényleg régóta ismerem, és szeretném velük a jó kapcsolatot tartani.

kifli
énis arra gondoltam hogy megbeszélem vele 😄
Csak az a kérdés, hogy azután hogy megtudja nekem nincs szándékomba összejönni vele, milesz 😄
Nem feltétel hogy történjen bármi is, csak maga az hogy nem egyeznek a céljaink...
jajj, mind1, nem akarlak meggyozni majd hozza magaval a sors amit hoznia kell es valtozol, ha valtoznod kell
😊
persze, h tartok tõle ki nem?...amúgy pedig remélem azt nem ítéled el, ha kapok segítséget ezügyben, mert nálad nem lehet tudni...amúgy pedig, azta a fajta felelõsséget, a családalapítás ilyenek azt tutira nem vállalom be és itt le is zártuk a témát...nem e szerint az elvek szerint fogok élni.

Black Cat: nem ismersz...

"az egy dolog, hogy te anyagias vagy, de az egyáltalán nem biztos, h én olyan leszek"

oh dehogynem
clio1616v
ha utálod a félig lezártakat akkor inkább félig nyitva hagyod?

ezt most nem értem mire gondolsz

clio1616v
te a felelõsségtõl tartasz, de majd megváltozol, ha már muszáj leszel

clio1616v
mondtam egy szóval is hogy a legdrágábbat?

a legjobb nem egyenlõ a legdrágábbal

clio1616v
igen, erre gondoltam én is

minigirl
Mert utálom a félig lezárt dolgokat.

89
"de minden boldog ember gazdag"
így vagy úgy...nem biztos, hogy anyagilag 😊

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

Persze jól csinálod, amennyit meg tudsz engedni magadnak, egyébként senki nem mondta, h a legdrágább cuccokat, élelmiszereket vedd meg.

"addig csak elképzelésed lehet az érzelmekrõl, amíg nem éltél együtt egy lánnyal és nem ti látjátok el magatokat"

nem is tervezem hosszú ideig...érzelmeknek meg a lazább, találkozós kapcsolatoknak, ami nem együttélés nincs köze a pénzhez nekem meg ez a véleményem!! Akkor mi másfajta kapcsolati módszerre gondoltunk. Nem baj, nem aggódom, mert úgyis mindig félreértjük egymást.

clio1616v
sajnos van köze az érzelmeknek a pénzhez...

nem minden gazdag ember boldog
de minden boldog ember gazdag

clio1616v
nekem az is felesleges kiadás, ha az én hanyagságomból nem érdekel mi mennyibe kerül és drágábban veszem meg mint amennyiért - egy kisebb idõráfordítással odafigyelnék rá - megvehetném

addig csak elképzelésed lehet az érzelmekrõl, amíg nem éltél együtt egy lánnyal és nem ti látjátok el magatokat

az egy dolog, hogy te anyagias vagy, de az egyáltalán nem biztos, h én olyan leszek...szerencsére pénzügyek területén lesz kitõl tanuljak, de egyenlõre most egy normális egyetemre kellene bekerülnöm...(egyébként clio csak ürügyet keresett arra, hogy ne szóljak bele az érzelmi dolgokba, amikor semmi köze a pénzhez, támadási felületet adtam a kezébe, mert most mindig ezt fogja felhozni alapérvként hamár nem dolgoztam még kb 20 évesen akkor ne szóljak bele ebbe-abba...egyszerûen utálom az ilyet)

nesze, akkor sorold fel mik azok a feleslegek amire elköltöm, ha rólam beszéltél...

ez igy van..
attiGT
ott a pont

SZilaJMaGGoT
Egy dugás általába mindent megváltoztat, egy lány kivételével egyikkel sem beszélek mióta volt közöm hozzá.

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

na hát en meg total ellentet..mindig mindenben magabiztos voltam, meghallgattam en mindenkit,de ugy ereztem, h ugy vannak jol a dolgok, ahogy en gondolom...csak most tudom mar, h jobb neha befognom 😄
nem baj, csak bolcs leszek egyszer 😛
clio1616v
én semmire nem sajnálom ami jólesik 😊
ha az ruha akkor arra sem

én is voltam kissrác és most is van olyan amire nincs rálátásom vagy tapasztalatom róla, az ilyen dolgokkal kapcsolatban nem viselkedek magabiztosan, de ha érdekel akkor beleásom magam a szükséges mértékig

huh...elkepeszto mennyivel nyugodtabb vagyok, h visszatertem forumozni
nagyon jol esik kibeszelni magambol a dolgokat
nem tudja senki ki vagyok ezaltal bmirol irhatok, nincsenek negativ kovetkezmenyei es legalabb szemet sem vagyok, hogy masrol fecsegek

jo dolog ez az internet 😊
na, azert ne kissracozd le, az O koraban teljesen termeszetes es ezert nem kevesebb, csak meg nem esett at dolgokon, majd atfog 😊

en nagyon takarekos vagyok, lenyegeben csak akkor koltok ruhara, egyebekre, amikor mar nagyon muszaj
egy dologra nem sajnalom a penzt, a sulira 😊
azt megkérdezheted, hogy érzi magát lelkileg, szeretne e beszélni dolgokról, de ha nem, nem kell eröltetni és nem is kell túlbuzgónak lenni 😉

nem kell Mr. Pozitívumnak lenni mindenáron, csak nyugodtan, lazán és mondom! A legfontosabb, ha valami nem tetszik és nem is tudsz higgadtan cselekedni, akkor csak mondd azt neki, h nem akarsz vele veszekedni, inkabb majd beszeltek kesobb, de nem akarod elronatani

jajj, az én szerelmem mindig ezt mondja, ha nem tud higgadtan reagalni 😄
csupa jo dolgok jutnk rola eszembe 😊)))

visszaterve 😊 a lényeg, h legy megfontolt vitas helyzetekben, kontrollald az erzelmeid! higgadt fejjel majd megbeszelitek
es mikor total ideges vagy setalj egyet vagy nezz meg egy meset, filmet, vmit
Na ezt meg fogom próbálni tényleg kösz a tippeket valamelyik eszembe se jutott volna. Azt hiszem akkor ma sem maradok sokáig nála inkább kevesebbet de tartalmasabbá teszem, aztán lelécelek. A hétvégét is megpróbálom csupa vidáman eltölteni, Mr. pozitívumként. ÉS akkor többet ne kérdezzek rá a dolgokra egy darabig gondolom ez magától értetõdõ. Nem zaklatom vele mert megbeszéltük, és elvileg látni fogom úgyis ha valami nem oké. Végtére csak nekem volt igazam mert éreztem hogy gond van hiába mondta napokig hogy nem.

clio1616v
a kissrác nem dolgozott még meg a pénzért, addig könnyû másét szórni felesleges dolgokra, meg nem érdekli amíg van, hogy mire mennyit költ

mindenbõl a lehetõ legjobbat veszem meg, amit megengedhetek magamnak
soha nem tartalékolok és halmozok fel pénzt, hanem az elégedettség fenntartására maximálisan felhasználom

hat en rohadt anyagias vagyok 😄 arra ertem, h peldaul sulin kivul miden masra sajnalom a penzt...egyszeruen tul draga minden a fizeteshez kepest 😛 (pl nadragert, felsoert max 1500-2500-ot vagyok hajlando elkolteni 😄)
HTS s3rg1nh00
<#nevetes2>
IMMD!

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D