22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
clio1616v #16145 most még össze fognak járni másnem dugni... és neked ebben asszisztálási szerep jut
dolgozik a lány? -
#16144 én szurkolok neked de ha ebből akart volna valami lenni már lett volna
nem? -
#16143 ja, az jó lenne, az még nem is sok, szerintem több lesz, bár már március környékén megvolt a szétválás, csak tudod, utánna még újramelegitési fázis és most jött el a végleg vége veled dolog. legalábbis szerinte és elég határozottnak tűnt - 2 éve ismerem, persze nem annyira közelről, de sokat beszélgetünk:)
-
#16142 akkor legalább három hónapra teljesen félre kell tenned magad -
#16141 hát ez egy filmben 6-ból 1 volt :DD az nagyon nagy poén, jót nevettem rajta :) -
#16140 lesz továbblépés, mindenképp, előbb-utóbb rákérdezek, de nem akarok csőstül a porcelánboltba farolni...na ez jó volt :D
most hétvégén is mehetnénk strandra, erre melóznom kell, na ezért szivás. mindegy, jövő héten is lesz rá alkalom. meg, mint mondtam most szakitott, saját tapasztalatból tudom, hgoy ilyenkor még nem lehet zargatni, tuti zárt kapuk lennének. egyébként lehet ezért is érzem a baráti viszonyt, többet egyenlőre nem akar. de mivel áldott jó lélek vagy csak gyáva:) - ezért nem küld el a búsba, csak finoman jelzi, hogy hátrébb az agarakkal. nem sietek sehova, nem hajt a tartár, most egyenlőre elég ez az érzés is ami most van, nem is élem magam bele nagyon, csak amennyire kell:) -
#16139 egyébkééént
egy felmérés szerint - és a sörtétes puska elv szerint - ha 100 számodra szimpatikus nőt megkeresel azzal, hogy együtt töltjük-e az estét, biztosan lesz legalább kettő aki azt fogja mondani, hogy igen -
clio1616v #16138 jó szenvedést... -
clio1616v #16137 tedd azt a mi jólesik -
#16136 szerintem tehát szerintem
ha nem lépsz tovább egy helyben maradsz
-
clio1616v #16135 ez egy humbuk... -
clio1616v #16134 milyen ilyen? -
#16133 hát most nálam is érdekes dolog van amúgy, mert van egy csaj aki régóta tetszik, most szakitott végleg pasijával, tehát most nem túlságosan kész egy új kapcsira, de azért kacérkodik a gondolattal vagy legalábbis a hiúságának jól esik ha megnézik a férfiak. kicsit bonyolult vagyok most:) a lényeg, hogy úgy néz ki Én meg nem jövök be csak, mint barát, az meg szivás, mert kezdek szenvedni:)
mindegy, a vas a tűzben van és beszélgetek vele, csak ritkán látom :( strandozás, meg bulizás majd lehet megoldja a dolgokat:) nyitott vagyok mindenre :D -
#16132 az más, ismerem az érzést
én már inkább itthon a falnak mondom
az legalább meghallgatja amit mondok és nem beszél vissza hülyeségeket ;)
bölcs falak ezek -
#16131 az nem érdekes, de ki kell irnom magamból... -
#16130 Falhoz intézed szavaid. -
#16129 fogalmad sincs miről beszélsz, megint olyan témában vájkálsz amiben nem vagy jártas. itt nem vallási fanatizmusról van szó ember, már százszor el lett mondva, Isten (vagy az akire te gondolsz éppen, nem kell név) nem tesz meg helyetted semmit, ez butaságra vall, ha csak ennyit látsz az egészből.
Én sem hiszek Istenben a köznapi értelemben vett dologban, de hiszek egy olyan mindent átható "valamiben" ami mindenkiben ott van és mindenkit egyformán érint és egyformán jut belőle csak nem egyformán éljük ezt meg, a különbség csak itt van az emberekben. elég arra gondolni, hogy mi sem egyformán gondolkodunk, de mégis mindketten létezünk és hatással vagyunk másokra és ez akár egyforma is lehet, csak más úton tesszük ezt. leirni sem egyszerű, de butasággal nagyon könnyű félreérteni és magyarázni...pont az van amit mondasz állandóan..tapasztalni kellene. -
#16128 Te a barátnőddel is ilyen vagy? -
ribot #16127 "érdemes bevállalni"...
csak ez nem minden esetben ilyen egyszerű! :)
-
#16126 nem kaptál hepatitiszt, gondolom ebből indult ez a mélyenszántó gondolatmenet :D -
clio1616v #16125 hiába teszel úgy mintha nem értenéd... igaza van -
bcrics #16124 he? -
alma78 #16123 Az egész kapcsolatos buli, pláne a szerelem nem kiszámítható. Egy tudatállapot, amelyet lényegében ösztönös dolgok irányítanak. Nem várható el sem férfitől, sem nőtől, hogy kiszámíthatóan viselkedjen egy ilyen extrém helyzetben. Ha pedig még hűvösen tudsz gondolkodni, hagyjad ott a párod, hagyjál helyet valami megmagyarázhatatlannak.Ha fájni fog, fájjon, de csak így lehetsz boldog. Érdemes bevállalni Sz'tem. No, aki sajnálja magát, lecsúszhat a dologról......:-)))
Puszka -
bcrics #16122 így mindjárt értem:D,,hegyajján jóó volt.és még hepatitiszt sem kaptunk,végre -
#16121 rómeó vérzik - térdelj elém
-
ramona994 #16120 hali -
bcrics #16119 Azonnal vedd ki a zenelejátszódbol a zorall és a slipknot lemezt jóó:D,tegyél be vmi nyugisabbat:) -
#16118 ahány száj annyi szopás? -
#16117 Akkor inkább úgy mondom, hogy nem a bátorság/gyávaság dönti el, hogy mennyire vagy sikeres a magánéletben. Rengeteg csaj van, akiknek pont ezek a málészájú, visszahúzódó, befordult figurák jönnek be. Talán pont azért, mert erőteljesen különböznek attól az archetípustól, amit te a bátor kategóriába sorolsz, és ez valamiért felkelti a figyelmüket, az érdeklődésüket. -
clio1616v #16116 kinek mi esik jól -
gregtom6 #16115 Én meg fordítva:) -
clio1616v #16114 "Jobb megijedni, mint félni..." még mindig! -
#16113 Na tisztázzuk:
Bátor akkor vagy, ha ismered a képességeidet, ismered a helyzetet és legyőzöd a félelmeidet, mivel bízol a képességeidben és úgy érzed meg tudod oldani a feldatot, még ha kockázatos is.
Valmerő vagy akkor, ha belevágsz a nagy büdös ismeretlenbe, ami túlontúl kockázatos és semmiféle, a helyzet kontrollálásához szükséges képességnek sem vagy a birtokában.
A nők kétségtelenül kiismerhetetlenek és soxor magk sem tudják mit akarnak, a párkapcsolatok bonyolultsága pedig a legkorszerűbb szuperkomputereknek is megoldhatatlan feladatokat jelentenek mindmáig.
ERGÓ, aki vakon belevág, az nem feltétlenül bátor, hanem inkább valószínűleg VAKMERŐ. Afféle jóféle idióta... (vagy csak a szükség viszi rá, mert az nagy úr)
Én szólottam! -
#16112 ez a rendszert nem zavarja -
clio1616v #16111 számomra ez nem probléma, mivel rám sem isten sem te nem vagy hatással...
- a véleményemet osztom meg és reagálok -
#16110 én nem húzok semmit senkire, a barátnőnek nem kell tolerálni semmit, és isten valóban nem hat senkire, és nem is akar hatni senkire
ergo ezeket a problémákat mind te gyártod és "csak a számodra létezik(benned él)" -
clio1616v #16109 arra próbáltam utalni, hogy attól, hogy te a képzeletedben valamit kigondolsz az mindenkire ráhúzható...
nincs az a barátnő, aki neked ezt tolerálni fogja, hogy egy nemlétező dologban bízol, hogy majd megoldja a problémáidat :)
hangsúlyozom... nincs ezzel semmi probléma, de ez az isten csak a számodra létezik(benned él) és nem képes hatni másokra -
#16108 ha tudod a választ minek kérdezel? -
gregtom6 #16107 Nem baromság ez, aki bátor, annak nagyobb esélye lesz, nem csak ebben, mindenben.
A gyávák mindig alul fognak maradni. -
clio1616v #16106 te kiben bízol meg 100%osan?
ja várj rákérdezhetek?
az Istenedben... aki nem létezik, de olyannak találtad ki és olyannak hiszed el, akiben 100%osan meg lehet bízni