22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
alma78 #16185 "szerinted ha párhuzamosan van több csaj azok tudnak egymásról??? :DDD Te melyik bolygón éltél eddig?"
Szerintem a nő észreveszi, ha valakid van mellette. Tudsz teljesíteni az ágyban is mindig? Nem randizgatásról beszélünk. Persze a kapcsolat komolyságától függ. Ha valakivel együtt kelsz, és fexel már, csak feltűnik ha a másik nincs ott. Ha nektek arra van igényetek, hogy ne velem keljetek, milyen párkapcsolatról beszélünk? Ekkor pedig észreveszed a telefonokat, az smseket, a szex elutasítását....
Lehet, a Holdról jövök, de észrevettem eddig mindig a versenytársakat....:-(
A biztonság pedig kevés!!!!!! Az is kell, de kevés!
És ha ti csajokhoz úgy mentek, hogy dugunk-e, valóban nem fogtok rendes lányt találni, csak olcsót.
Változtatni kéne a szövegen! -
#16184 egyébként tényleg ki lett ez fordítva, mert semmi párkapcsolati dolog nem volt benne. szépen mellémagyaráztunk megint, de végül is jól sült el, mert sok érdekesség lett leírva :) -
clio1616v #16183 ez jobban áll... -
clio1616v #16182 a lányoknál 1 a leglényegesebb és az nem a sex, hanem a biztonság érzése -
#16181 amit leírtál a hsz-ben, kb. amiatt tudott a homo sapiens elterjedni a bolygón :) -
clio1616v #16180 teljesen véletlenszerűen találkozol bárkivel az életben, mert annyira bonyolult a rendszer, hogy mégha ismersz is mindent, akkor sincs időd kiszámítani mi fog történni
ebben salnak igaza van részben, mert az azért nem mindegy hogy hol lövöldözöl -
#16179 Mindegy, nem is igazán arra válaszoltam amit kérdeztél.
Ömlengtem egyet. -
#16178 Ezt csak érdekességként írtam.
Ha egy férfi odamegy száz nőhöz azzal, hogy "dugunk?" akkor egy kettő biztosan akadni fog aki azt mondja, hogy igen.
És ennek az egésznek nincs köze semmi rendességhez.
Ettől elvonatkoztatva, ha az ember párt keres akkor miért nem mehetne oda minden elsőre kicsit is szimpatikus jöttmenthez és kérdezhet tőle ezt vagy azt, és aztán elbeszélgethetnek erről arról, s a végén akár remek barátok vagy pár is lehetnek.
Talán jobb eredményre vezethet ez, mint csak szigorúan egyfélét keresni, majd egyet úgymond győzködni, hogy méltóztassék már belém szeretni.
Talán. -
#16177 ja és ez Nálatok nőknél ugyanúgy megvan, ne is tagadd:) nem mindenkinél és nem egyformán, de a "versenyeztetés" működő dolog és ez természetes, csak van aki normálisan alkalmazza - tehát nem egyszerre több van - és van aki gátlástalanul kihasználja az érzelmeket és egyéb dolgokat. -
#16176 szerinted ha párhuzamosan van több csaj azok tudnak egymásról??? :DDD Te melyik bolygón éltél eddig? -
alma78 #16175 Az a sörétes puskás dolog....Tehát tök mindegy 20-ból hova találsz? Gondoljátok ez normális csajnak nem megalázó? Tehát ti nem választjátok ki, hanem megversenyeztetitek, mint a versenylovakat....
Szerintem érdemes 1-re koncentrálni egyszerre, lehet ritka a csaj, de így biztos menekülni fog. "Elviszlek moziba mert nem jött az Éva."-Jó beugró... -
#16174 nem clio, ez a te társításod, belemagyarázásod
komplex agyad 100 körös eltévelygése -
clio1616v #16173 mi ez ha nem kompromisszum? :)
tudatos kölcsönösígéret, hogy elég jó vagy nekem Drágám, nem kell egy csaj se, aki minimum olyan "jó" mint te vagy egy picit is jobb -
#16172 igen, alapjában véve Én is így gondolom, de ha most egy kapcsiban lennék és ez a csaj jönne közbe akiről beszéltem, háát, nemtom, erősen meginganék az tuti:)
-
#16171 :)
mindig jön szebb és jobb legalább ígéret formában
mert nincs olyan, hogy abszolút szép és jó
ám ha két ember tudatosan vállalt párkapcsolatot akkor nem lesz kérdés, hogy együtt maradnak akár mi akár honnan kecsegtet
főleg ha ez a párkapcsolat mindkét oldalról másról szól, minthogy én én én, nekem legyen jó -
clio1616v #16170 reális kompromisszumot kötsz az van -
clio1616v #16169 van egy impulzus amit a golyók mozgási energiája szemléltet... ezt az impilzust kifejted több általad szimpatikusnak talált lányra és a visszalejzéseik alapján döntesz...
nem feltétlen kell "adni a szépet mindenkinek", és az energiád sem oszlik meg, viszont időt azt megtakarítasz
és ami kell valakinek az azonnal kell, jelen esetben a visszajelzés első körben... a megismerkedésnél viszont nem szabad sajnálni az időt... -
#16168 jaaa, hogy Te így értetted. Én nem, mert nem egyszerre 100 - najó 2-3 - nőről volt szó. Én úgy gondoltam, hogy sorban egymás után, de kicsit lentebb adva az igényekből:) Persze ha ez egy diszkóban zajlik és egy este megvan a 100 az már más kérdés :D
na, poént félretéve így igazad van, nem érdemes több felé figyelni. Viszont akkor mi van, ha egy lánnyal - Nálad férfival - járok és közben megismerek egy még szebbet még jobbat és még Ő is szeretne velem lenni?
Több dolog jön számításba, hogy éppen hajlok-e a dologra vagy sem szerintem. Kicsit bonyolult szitu lenne :) -
#16167 A sörétes puska elv szerint több lánynak teszed a szépet, akik tetszenek. Így nyilván a meghódításukra szánt energiád is megoszlik köztük, és vagy szerencséd lesz, vagy nem. Célzott lövésnél egy lányra koncentrálsz, de arra nagyon... Jobban nem tudom kifejteni. :) -
clio1616v #16166 teljesen mindegy mit találsz el a lövöldözésed során, ha visszalő eldöntheted, hogy valóban őt akartad-e eltalálni ;) -
#16165 Hú, ez a Stendhal idézet nem tudom, hogy kerül ide? elmeséled miért ez jutott eszedbe? -
#16164 ezt tényleg kifejthetnéd, mert téves következtetésbe nem akarok bocsátkozni.
Azt értem, hogy ne össze-vissza lövöldözzünk, hanem célozva, de szerintem mindenki így csinálja. Aki nekem nem tetszik azzal nem fogok kikezdeni, még egy numera erejéig sem...szerintem. Esetleg nagyon extrém esetben, de ez ritka. Aki meg nagyon tetszik azért meg minden követ hajlandó lennék megmozgatni. -
clio1616v #16163 igazán nincs okod rá, de mondd el mi kínos, hátha azáltal megkönnyebbülsz, mint a bodrid a logódon -
#16162 ez már nekem kínos, komolyan. -
alma78 #16161 -
clio1616v #16160 idézek: - Ha a döntő pillanatban bátor leszek, mit törődjek azzal, hogy most mit érzek? -
clio1616v #16159 sokkal nagyobb örömöt okoz, ha olyat találok el találomra akit kerestem mintha több lövéem is célttéveszt és csak bosszaknodok, hogy a kiszemelt célt soha nem találom el bármennyire is visszatartom a lélegzetem és távcsöves puskával vagyok résen all the time -
#16158 Ha össze-vissza lövöldözöl találomra, akkor nem feltétlen azt fogod eltalálni, amit akartál, csak erre akartam utalni. -
clio1616v #16157 teljesen mindegy hogy lövöldözöl, ha sok a célpont és nem a pontosság a lényeg -
#16156 Ki mit hoz ki belőle - nemtudom -
#16155 Elég felületesnek tűnik ez az elmélet. Mármint persze logikus, biztos működik. De egyszerűbb is, mint megtanulni rendes fegyverrel pontosan célozni... vaktában lövöldözni, majdcsak lesz valami alapon könnyebb, de jobb is...? -
#16154 ez igaz, de ezt is meg kell akkor tanulni kezelni. idővel kevésbé fog érdekelni, igen, hosszabb ideig tart, de ez van. lehet munkahelyet is váltani. szóval sok megoldás létezik, csak ezért nem fogom veszni hagyni, ez legyen a legkisebb gondom most :) -
clio1616v #16153 mert nehezebben felejted el ha minden nap látod -
#16152 hehe, eszembe jutott Kabos LAci régi poénja, kb annyi, hogy odamennék és a csávót megbökve csak ennyit mondanék: Jó kis csaj, ki van próbálva :D -
#16151 ha már nem velem van, miért zavarna? -
clio1616v #16150 biztos jó lenne látni amikor jön érte a fickója -
#16149 nem dolgozunk együtt szorosan, de tényleg nem túl jó ötlet szerintem sem, bár most azt gondolom, hogy ez teljesen lényegtelen:)
utánna lenne szar inkább :) látni ahogy bejön és tudva azt, hogy nem vagyunk már együtt... de azt hiszem ezt is elviselném:) -
clio1616v #16148 munkahelyi kapcsolatról nincs tapasztalatom, de nem biztos hogy akarnék együtt dolgozni a párommal
-
#16147 persze, itt ahol én:)
ezért nem akarok most vele összejönni, nem kell az a szerep. nem tudnám és nem is akarnám leirni az állapotokat, csak ennyit akartam kiirni magamból, köszönöm a lehetőséget:) -
#16146 mivel tiszteletben tartottam, hogy párkapcsolatban él ezért nem.