22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
IXEMGabeo #16265 és általában érdekes mód bejöttek a tanácsok. saját magamon nem nagyon alkalmaztam illetve, ha próbáltam volna az akadály volt. -
#16264 mert ha csalódás lesz akkor mi lesz? -
clio1616v #16263 hiányzik a láng... ez nem úgy van, hogy meggyújtok egy gyufát... ezt az a lány okozza, aki rendes, vagy nem :) -
IXEMGabeo #16262 ez a szüzesség dolog egy példa volt szenvedek, hiányom van nem elveszteni akarom, hanem hozzá egy kis törődést egymás iránt... -
IXEMGabeo #16261 nem mert nem érdekelt a bulizás sose, anyámnak amúgy se mondtam sose ellent ilyen helyzetben én szót fogadtam és jól is jártam vele...Ezáltal egy sokkal eszesebb ember vagyok, akiben benne van a kapcsolatteremtő szellem ám egy icipicit azért magányos farkas vagyok a személyiségem miatt -
#16260 nem tudom mi az a mohitó és mi az a myvip-re feltenni
tényleg -
#16259 most akkor meggodnoltságnak becézed a beszariságot? oké -
IXEMGabeo #16258 ez a legnagyobb probléma, mert a többi része az számomra érdektelen, ha a lánynak jó, kellenek az érzelmek teljesítem a követeléseit...belőlem hiányzik az a láng, ettől még kapcsolat címszóval kezdhetnék vmit. Ha más nem próbaképpen is és nem csak szexualitás terén, hanem a másikkal való törődés okán. -
clio1616v #16257 azért adtál neki tanácsokat, mert neked tökmindegy mi lesz vele.. csinálja csak bátran, de neked nem volt hozzá soha... -
clio1616v #16256 ez a szűzesség elveszítése ma már olyan mint mohitóval pózolni és myvipre feltenni -
IXEMGabeo #16255 rendben csak kicsit belevágtam mivel totál annak a szintjére akartál emelni...normális osztálytársaim voltak mindüknek volt kapcsolata holott állítom h érettebben viselkedtem náluk mindig is. Van egy srác a haverom, akinek másfél éve van kapcsolata az első neki és nagyon jól megvannak a barátnőjével voltak gondjaik, de megoldották. Miért ne kerülhetnék én is ebbe a cipőbe amikor is ennek a srácnak még én adtam tanácsokat basszus...Egyszerűen nem volt szerencsém ennyi, no meg nem bíztam úgy magamba, de másokat lazán tudok irányítani, ha úgy akarom és amikor beszélni kell egy lánnyal akkor nem félek egyedül annyit mondtam jobb előre tudni, hogy nem e lesz e ez is csalódás mint a többi. -
clio1616v #16254 esélye még csak csak... csak bátorsága nem -
clio1616v #16253 kockáztatni kell és kompromittálódni -
#16252 mert esélyed sem lett volna rá? -
clio1616v #16251 azt a mit salsoulnak a könyvből való ötleteléseire, hogy mindenki más körülményekben tapasztal -
#16250 hát nem is lenne szabad
és nincs is kapcsolatuk, csak szalmaláng szórakozásuk
egy kapcsolatban nem az a lényeg, hogy szűz vagy e még,
de ha mégis ez okozna neked porblémát, befizethetsz egy örömlányra -
IXEMGabeo #16249 ahhoz mit szólsz, hogy én más tapasztalataiból tanulok és azt használom fel saját magam számára ahogyan logikus? kb így kerülhető el a kudarc...logikus ember vagyok nem megyek bele semmi meggondolatlanságba, csak ami biztos -
clio1616v #16248 az nem kapcsolat amit azok művelnek...
itt nem az olyan kapcsolatokról beszélünk, hogy mutatsd meg a punidat cserébe leszophatsz -
#16247 egy szóval sem mondtam hogy csodálkozom,de tedd fel magadnak a kérdést:megtetted,ami tőled telt?ha igen a válasz,akkor mindegy a lényeg,nyugodt lelkiismerettel fekhetsz le aludni...ha meg nem,akkor tökmindegy mire fogod,úgyis te leszel a hibás és nem más.
az emberek félnek bevallani dolgokat,nem nagy baj ha beleesel a 98%-os átlagba,a kérdés,képes vagy-e felismerni a helyzetet és a következtetéseket levonva változtatni-erre ma kurva kevesen képesek,csak ülnek a szarban mert jó meleg és várják hogy majd víz lesz belőle... -
IXEMGabeo #16246 véletlen jöttem témába a nyaralásnál kezdődött az egész mikor bigapóval dumálgattam...Nem én vagyok a lényeg ennek ellenére;) -
#16245 aki a kudarcot kerülgeti tanítómesterét kerülgeti
aki akudarcának nem tud úgy ha nem jobban örülni, mint a sikerének, az garantáltan sikertelenségre és kudarcra van ítélve
a kudarc mutatja meg, hogy mit kell még megtanulnunk, melyik ponton kell még edzenünk, erősebbé válnunk -
IXEMGabeo #16244 ezt mond annak a primitív bulizós szemeteknek akik 12-14 évesen belemennek mindenbe...én sosem csináltam ilyesmiféle meggondolatlan dolgokat. -
clio1616v #16243 az aláírásod szerintem vedd ki :D -
IXEMGabeo #16242 rendben akkor majd esetleg 27-28 vagy 30 éves korom felett "nekiállok" oké addigra már ott tartok senki nem kezd egy "szűzzel"...te sem gondolod komolyan, nehogy már egy éretlen, gyerekes kamasznak nézzetek, ennyi erővel a sok fiatalnak se szabadna belekezdeni kapcsolatba akik már 14 évesen elkezdik, nehogy már őket érettebbnek tekintsd -
#16241 -
#16240 a magyarázkodás a tényen, hogy beszari vagy nem változtat semmit
hívatod taktikázásnak amit művelni készülsz, de helyesebb ha nevén vezed: beszariság
[i]"így csinálom mivel szeretném elkerülni az esetleges kezdeti elutasító csalódást"[i]
Ez mi ha nem beszariság? -
clio1616v #16239 :) fiatal vagy még, de próbálkozhatsz -
IXEMGabeo #16238 még csodálkozol? kb 7-8 x próbálkoztam úgy, hogy olykor nem az én hibám volt h nem jött össze, távolság, másik srác, kapcsolat megszakadása, neten bejöttem vkinek utána élőbe nem és nem mondták a szemembe, szóval nem kell csodálkozni...érdeklődöm előre csak. Egész életem félelemmel telt, félek a pókoktól a tűztől és még sok mindentől, de ez minden emberben benne van lehet hogy én érzékenyebb vagyok rá, más módszereim vannak a legyőzésére... -
clio1616v #16237 szerintem az kezdjen bármilyen kapcsolatban, aki sem anyagilag sem lelkileg nem függ senkitől... és ne legyenek félelmei, hogy júj mit fog szólni a lány...
ha eleve ilyen félelmekkel áll neki már rég bukta az egészet -
IXEMGabeo #16236 persze, de a kudarcokat el lehet kerülni nagyívben erről beszéltünk a már a múltkor is...clioval sok mindenben nem értettem egyet, de a sakkozós dolog eléggé hasonlít rá így abban egyetértettem... -
#16235 félsz és határozatlan vagy,ezt győzd le előbb.a nők már első ránézésre le fogják ezt venni rólad,és addig senkinél nem lesz esélyed(vagy ha lesz,akkor nem nő az illető,csak nőnemű...) -
IXEMGabeo #16234 nem vagyok beszari csak taktikus...a csajnak segítettem annyit h kompenzáljon nekem. Különben is akkor a csaj is beszari volt végig, ha tőlem kért tanácsot h mit csináljon a továbbiakban a haverommal mit mondjon neki meg ilyenek rám szorult és még mindig tart a kapcsolatuk kb 5 hónapja nekem köszönhetően... -
#16233 Miféle egzisztenicáról beszélsz te?
Olyanja annak nincs aki nem mer kezdeményezni és be van szarva az élet legnagyobb és legkíválóbb tanítómesterétől, a kudarctől, a nemleges választól. -
IXEMGabeo #16232 egzisztencia? biztonság? még elég fiatal vok, bár van most esélyem szeptemberig valami kis állásfélére e mellett még a továbbtanulásnál vagyok kb...Biztonságra nem tudom mit tudnék nyújtani neki figyu még kapcsolatom se volt, tudom mit kell tennem ennek ellenére a csalódást mentem szeretném elkerülni...
igen ő szakított...
Serginho: rendben még nem találkoztam vele augusztusban fogok gondoltam nem árthat egy kezdeti info:) megnövelné a kedvemet az egészhez -
#16231 végül is szép kép alakul ki rólad majd mindkét lányban
"Lám, itt ez az ember IXEMGabeo; tudtuk, hogy beszari, de azt nem sejtettük, hogy ennyire - lehet aranyos meg minden, de így akkor is szánalmas lúzer a jelenlegi felállásban. Talán majd pár év múlva ha felnőtt..."
-
clio1616v #16230 attól függ ki szakított kivel, ha a csaj hagyta ott a pasiját akkor már régóta lemondott arról, hogy valami legyen velük... így ha kellesz neki, mert tetszel neki, van egzisztenciád és a biztonságot látja benned akkor van esélyed -
#16229 "mennyi esélyem van annál a csajnál, aki éppen most szakított a barátjánál"
0
arról h.bejössz-e neki meg inkább őt magát kérdezd meg,másodkézből úgyis torzul az infó,de még elsőből is(nem akar megbántani stb.) -
IXEMGabeo #16228 Amúgy egy kérdésem azért lenne, mennyi esélyem van annál a csajnál, aki éppen most szakított a barátjánál? szerintetek az egy jó taktika, ha a legjobb barátnőjét "faggatom ki", hogy vajon bejövök e neki? így csinálom mivel szeretném elkerülni az esetleges kezdeti elutasító csalódást, és még azt is eltudom érni h ugyebár evvel a barátnőjével akivel jóba vagyok őszinte legyen velem. Sokat segítettem neki lelkileg minden ez az elvárásom. Kíváncsiságnak ám egy kicsit előrelépésnek számít szerintem nem bűn ez, ha előre érdeklődik az ember... -
#16227 Te csak olvasol, de nem értelmezel? Clio szerintem ne nagyon válaszolj nekem addig amíg azt sem érted amit leírok. köszi az eddigieket, de kurvára nem jól látod, ezért nem is kezdtem leírni, csak pár sorban. Nem tanácsért jöttem egyébként sem. Nem az van amit Te belelátsz, egyáltalán, de tényleg :)
-
clio1616v #16226 te meg azon parázol itt, hogy juj most szakítottak és mi lesz...