22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
clio1616v #16305 további kellemes romlást lefele... -
IXEMGabeo #16304 és ha arra gondolok evvel a memóriával és aggyal mi mindenre lehetnék képes gyerekkoromba sokkal magabiztosabb voltam mostmát romlok lefele sajna, mintha nem tudnék újítani... -
IXEMGabeo #16303 így van...akkor mi nem különbözünk túl sokat legalább is ebben a dologban... -
IXEMGabeo #16302 nem ismernek a haverok se...igazából az a gond a jót nem tudom kimutatni magamból illetve tudod az van, hogy senki nem értékelte még a korosztályomból, hogy mik is a jók magamba. Segítettem valamiben rendben van Gabe rendes vagy meg aranyos vagy ennyi. Az hogy ki voltam az le volt szarva. Múltkor mondta salsoul, hogy unalmas vagyok ebben nagyon is van ám valami. De csak is azért vagyok unalmas, mert sokat voltam egyedül életembe, sokat nyomtam csakúgy a gépet, ha nem találtam elfoglaltságot, nem érdekelt azon és a tanuláson kívűl se semmi ( ez korábban volt) Amúgy pedig eleve nem voltam ssosem vicces gyerek mindig komoly voltam ezen én nem tudok változtatni ilyen vagyok "sajnos" nem sajnos...sosem vágytam a figyelem és a társaságok középpontja sem akartam lenni mindig is kerültem az ilyen szitukat úgy gondoltam jobb a nyugalom csak semmi idegesség... -
#16301 sosem volt sok barátom,mindig is nagyon zárkózott voltam...aztán rájöttem,akármennyire is próbálok védekezni az ellen hogy átbasszák a fejem,úgyis megtalálnak-szóval elkezdtem nyitottabb lenni
viszont az tény,hogy a lehető legobjektívebben nézve is a többiekhez képest igen gyorsan tanultam az emberi kapcsolatokról,köszönhetem talán a jó megfigyelőképességemnek... -
#16300 irény >>> irány -
clio1616v #16299 így van -
#16298 ez nem hülyén hangzik, ez így van
az agyad mélyen azt mondja, hogy ha nem félnék akkor nem IXEMGaebo lennék, de mivel az vagyok irény félni, meg még sok más finom dolgot csinálni, pl az összes párkapcsolati kezdeményt elszúrni
viszont a jó hír az, hogy van megoldás
nagyon effektív megoldás -
clio1616v #16297 lol eddig arról beszéltél hogy mennyire béna vagy... mi ez ha nem magabiztosság? mindent tudsz magadról... teljesen ismered milyen rossz tulajdonságaid vannak, illetve csak azok... így jóhogy nem mész oda senkihez dumálni, mert csak leégetnéd magad
a haverjaid meg már ismernek régóta tudják mennyire béna vagy nem fogsz nekik már több csalódást okozni
már csak egy megoldás van... megváltozol -
IXEMGabeo #16296 olyan nincsen akkor neked sok barátod lehetett akik megtanították a "dolgokat" -
#16295 ne keresd azokat a ritka pillanatokat,hanem csinálj belőlük többet,egészen addig,amíg csak olyan vidám pillanatok lesznek
na jóccaka'! -
#16294 de nem mindegy hogyan motiválják...ha a rosszból lesz jó a motiváció által,az csak álkapcsolat,támaszkodás a másikra
ha a jóból lesz még jobb,az az igazi
nagyon imádom azokat az embereket,akik azt hiszik,2 ember egymásra találásából lesznek egészek...de ők az első kategóriába tartoznak...a valóságban úgy kellene történnie a dolgoknak,hogy van 2 önállóan is egész ember,akik együtt egy még boldogabb egészet alkotnak,csak sajnos ma a kapcsolatok közül 10-ből 9 nem ilyen. -
IXEMGabeo #16293 Tudod olyan ez, hogy egyszer le akarom győzni, de, mintha az lenne a probléma, hogy túlságosan hozzászoktam ahhoz, hogy félek...tudom hülyén hangzik, de van valami katt az agyamban itt. -
IXEMGabeo #16292 magabiztos én? ez vicces kicsit a kifejezés inkább túl sokat féltem, nehéz leküzdeni mindet, hogy mondjam neked pillanatokra sikerül és azokat a pillanatokat keresem illetve próbálom kihasználni magamon. Nem tudom figyelj mondok példát:
Voltam Balatonon társaságba senkitől nem féltem az osztálytársaimmal voltam és mindenbe benne voltam és nem jöttem zavarba se amikor 2 csajt félmeztelen láttam azok meg megsértődtek rám...aztán megdumáltam velük a dolgot:D:D végig szinte benne voltam mindenbe nem beszélek alapból sokat akkor szólalok meg, ha szükséges...amúgy pedig viccelődni nem nagyon szeretek nem is áll annyira jól nekem. -
#16291 arra figyelj, hogy egy dilidoki sem fogja helyetted elvégezni a lelki melót -
#16290 én kb semmit nem tanultam fateromtól csak autót vezetni,bár az meg a véremben volt,szal...
én leírtam mit kell változtatnod,a kérdés elég erős vagy-e hozzá,ha félsz a kudarctól bele se kezdj,de szokj hozzá a gondolathoz hogy életed végéig csődtömeg maradsz és a nőknek sem kellesz...vagy válaszd a nehezebb utat,ami a végén dicsőséggel jár. -
#16289 Hát nem úgy néz ki, hogy tényleg sikerült levetkőznöd. Ha mégis: nagyon hammar felvetkőzted'.
Lámpaláz stb.
A kérdés az, hogy le akarod, e győzni, meg akarod-e haladni, s ha igen mi mindenre vagy ezért elszánt.
Le akarod győzni? Mindenre elszántan? -
clio1616v #16288 nem hülyeség... -
IXEMGabeo #16287 ahhoz eleget láttam mi ment a szüleim között és mi nem ment...a verekedést és a vitát tuti nem fogom belevonni, HA lesz egyáltalán kapcsolatom -
clio1616v #16286 magyarul magabiztosvagy, de abban vagy biztos hogy béna szar(bocs a kifejezésért) vagy... így inkább nem mész oda senkihez -
IXEMGabeo #16285 hacsak nem te leszel az orvosom úgymond bizalmasom:D vagy elmegyek már valami dilidokihoz titokban akit egyáltalán érdeklek ajánlottál már nekem egyet a múltkor amúgy nem tudom melyik hsz volt -
IXEMGabeo #16284 rendben, ha a csaj nehogy isten belém tud szeretni onnantól kezdve motiválom őt is és saját magam is...Nekem az a része mindenbe nehezebb, hogy megszerezni, mint megtartani -
clio1616v #16283 nem... a szülők kapcsolatát látja és egy következtetést vonhat le a gyerek... látja mi az ami működik és mi az ami nem... alkalmazhatja a saját kapcsolatában -
#16282 akkor most mi lesz?
elkezded magadon a korrekciót vagy...? -
IXEMGabeo #16281 igen az észrevehető amikor sikerül levetkőznöm ezt a félelmet (mert bizony van hogy ilyen hangulatba vagyok) akkor se sikerült valamik miatt a dolgok pedig magamat adtam mondom neked...
Amúgy pedig általában félek szóban felelni mivel van lámpalázam, de nem tudom leküzdeni igazából attól függ mennyire nincs pánikérzetem vagy mennyire van olyan hangulatom amikor szorult helyzetben nyugodt vagyok...Nehéz ezt elmagyarázni -
#16280 oké, akkor csak a saját válladat veregesd -
clio1616v #16279 a párkapcsolat egyik lényege, hogy a pár tagjai motiválják egymást nem pedig visszafogják -
#16278 biztosan -
IXEMGabeo #16277 akkor magaddal? egy fiúgyereknek az apa adja az empátiát, a tanácsokat ő adja a fiának hogyan alkalmazkodjon...az anya pedig önmagába egyedül elkényeszteti a fiúgyerekét, ha nincs apa. Kb így jártam én is...Ez van -
#16276 nos, minaddíg amíg nagyon hosszú időre elmegy tőle a kedved a rossz utat járod. Azt, hogy jó úton jársz onnan fogod tudni, hogy nagyon hosszú időre nagyon nagyon megjön tőle a kedved...
hozzászoktam a kudarchoz = kudarcra programoztam/hangoltam magam
a csajoknak ehhez jó szimatjuk van... -
clio1616v #16275 nekem van mégse vele beszéltem meg a dolgaimat -
IXEMGabeo #16274 úgy csinálom...ha nem megy neki akkor megmondom neki mit csináljon, de azt végő esetben... -
IXEMGabeo #16273 tévedés anyámmal nem beszélek túl sűrűn lelki dolgokról...talán akkor, ha picit berúg és jól érzi magát akkor érdeklődik amúgy az évente tán egyszer van. -
clio1616v #16272 egy tanács... soha ne te mondd meg másnak mit csináljon... hanem adj információt úgy, hogy magától csinálja amit szeretnél -
IXEMGabeo #16271 Senki...nincs apám akivel ezeket megbeszéljem -
IXEMGabeo #16270 bazz a mohitoról véletlenül a moszkitó ugrott be:D:D:D jól van késő van már -
clio1616v #16269 de neked ki ad tanácsokat? ki ismer annyira, hogy működő tanácsokat adjon?
magadnak már nehezebben mondod meg mit tegyél -
#16268 esszesség ide vagy oda
hogy minek tartod magad ide vagy oda
hogy anyád mit tanácsolt ide vagy oda
itt vagy mint egy rakás szar, és beszari vagy odamenni egy [kiszemelt] lányhoz, és tőle hallani, hogy: igen/nem
most veregesd meg a vállad, és anyádét is
remek munka! -
IXEMGabeo #16267 Olyankor nagyon nagyon hosszú időre elmegy a kedvem mindentől, de már hozzászoktam a kudarcokhoz. Kerülném a további csalódásokat, ami végig kíséri az egész életem. Bár most nyertem 3 dolgot, tehát én már ezt is sikerként fogom fel apró örömök. (és azért láthatod nem adom fel küzdök én most augusztuban megpróbálom ezt a csajt megszerezni) -
clio1616v #16266 a mohitó egy alkohol tartalmú mentholos koktél és a fiatalok számára ez dicsekvés tárgya, a myvip pedig egy közösségi oldal, ahol a népszerű fiatalok megmutatják, hogy ők "jók" és követendő példák