Ritka rendes lányt találni

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

clio1616v
akkor mit szeretsz benne, ha kritizálod?

én azt szeretem, amit nem lehet kritizálni - egyszóval tetszik

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

kifli
"akit meg szeretünk azt nem kritizáljuk"

én ha valakitõl, hát attól elvárom akit szeretek, hogy megmondja a tényleges véleményét, mégha nem is pozitív.
clio1616v
nyilván olyan barátnõt választasz 😊

nem értem mi a probléma?

a megismerkedési fázisban nyilván kiderül, hogy elmondja-e a véleményét, aki minden véleményét elmond az bunkó, aki meg semmit az sunyi... ahhoz kell jó érzék és tapasztalat mi az amit el lehet mondani és mi az amit el kell...

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

kifli
én azért a barátnõmtõl elvárnám, hogy elmondja a véleményét. Most ez pl egy ruha témánál lehet hogy nem olyan fontos, de hogyha nem mondja el valaki barátnõjének/barátjának, hogy mi az ami neki nem tetszik, akkor a kapcsolatot baszhatjuk.
clio1616v
nyilván azért veszi fel, mert tetszik neki

senkinek nincs joga megmondani, hogy mit csináljon
akit meg szeretünk azt nem kritizáljuk, mert olyannak szeretjük amilyen...

Megtörhetetlen
például én sosem kérnék olyat hogy ezt meg ezt csináltassa meg magán, sokszor még mondani sem merem hogyha valami ruha nem tetszik rajta mer tudom hogy szereti és azt is hogy akkor soha többé nem venné fel... ( már volt erre példa)
Aki meg ilyet kér az olyan is...

fry day fry day sálálálláláá

nem gondoltam ennyire szélsõséges dologra, hogy igénytelen, csak van egy-két dolog ami külsõleg nem testszik rajta (lehet még ezis erõs kifejezés) és nem mások kedvéért, hanem a pasija kedvéért
clio1616v
minek változtatni rajta?
ha neki úgy jó és szerinte nem igénytelen, akkor miért legyen más???

mások kedvéért? ugyanmár

chhaya
Persze.😊
De már ki lettem okosítva.

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

Dick Riddick
Mindenkinek más az értékrendje.

\"Heroes never die. They just reload.\"

GyuriX2572
Értem, amit mondotok, de szerintem ezt így nincs értelme összhasonlítani. Olyan mintha azt mondanám, hogy egy zsák krumpli jobb mint egy dobostorta, mert tovább eláll és még több is a tápértéke.

hohoho tisztelet a kivételnek, de ezt igencsak lesarkítottad úgy érzem 😄
Van valaki, aki olyan cipõben jár, hogy barátnõje belsõleg kifejezetten az esete, de külsõleg lehetne rajta mit változtatni? 😮
clio1616v
errõl csak annyit, hogy mindenki emberbõl van, csak nem biztos, hogy ismered is valójában

könnyelmûen választasz párt a barátaidat viszont megválogatod rendesen...

erre mondtam, hogy bárki hibázhat

clio1616v
vannak barátaim, de nem függök tõlük nem lógok a nyakukon és õk sem az enyémen...

bármikor segítség kell segítenek és bármikor számíthatnak rám

de nem csókolózok velük fogadásból és nem helyezem õket elõtérbe a párommal szemben

bigapó
Fantasztikus könyv😊 kezd el mihamarabb és különösen a végén figyelj oda, már a fõbb események lezárása után. Ott van a kutya elásva, ezt már nagyon sok könyvben olvastam, de valahogy mindig elfelejtem és ezzel más emberek is így vannak ahogy látom. Sokat tanulunk és olvasunk, de mindig elfelejtjük, hogy bennünk van az igazi tudás és hatalom...és a remény,hogy egy szebb jövõt építhetünk majd fel 😊

The Matrix has you...

minigirl
Csodás. 😊 Pont megvan. 😊 Még nem kezdtem bele, de így, hogy van vélemény róla, azt hiszem, lassan hozzálátok. 😊 Csak még befejezem azt, amit most olvasok. 😊

Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.

bigapó
megkésve? de válaszolok 😊 nem tudom neked melyik a legújabb, de Én Az elveszett jelkép-re céloztam. mindenképpen ajánlom, sok érdekes dolog van benne, még ha meg is cáfolták már egyes részleteit. az eleje kicsit lassan indul, de aztán felpörögnek az események.

The Matrix has you...

minigirl
melyikeeeet???? 😊

bigapó
fuh, hát nem sok változás volt velem azóta. most éppen Dan Brown új könyvét fogom a kezembe és befejezem, mert nagyon jó olvasmány😊 szép estét, még valamikor benézek késõbb😊

The Matrix has you...

szeva mi újság veled? rég láttunk. sokféle téma volt itt...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

bigapó
már megint ez barátság és szerelem a téma? 😊 vagy itt mindig? 😄

The Matrix has you...

bárki kivéve te<#ejnye1><#idiota>

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

minigirl
Ez nem változtat azon a tényen, h a barátaim mindig velem vannak, bármi történjen.

minigirl
Jólvan, tudjuk, nincsenek barátaid. Szegény ember vagy. Sajnállak.

clio1616v
húú... teljesen elrontod a megítélésedet

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

clio1616v
elõfordul, rosszul választottál magadnak párt, bárki követhet el hibát

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

clio1616v
nekem erre nincs szükségem 😉

lehet azért, mert én egy testbe születtem bele nem szétszorva 😛

gáz, ha nem tudsz mindent megbeszélni a barátnõddel (leszámítva a de jo segge van annak a csajnak témát)
egy barátság pont azért tartósabb, mert két egynemû között van. Nincs féltékenység, nincsenek elvárások, így nincsenek csalódások. Ez egy kapcsolatban mûködõképes, ha szabad teret hagyunk a másiknak. Pl. az én barátom oda megy ahova akar, azt csinál, amit akar - eleinte nehezen indult a kapcsolatunk, de kisebb döcögõket leszámítva manapság már jól megvagyunk. Tudja, hogy felesleges hazudnia,mert bmit megtehet, így engem sem ér csalódás, mondjuk az meg a másik, hogy Én szívesen megbeszélem vele melyik csajnak milyen jó a segge, vagy melle, mert én sem vagyok vak, látom, ha vki jó csaj.

Egyszer olvastam, hogy egy nagyon jó kapcsolatot hogyan határozott meg egy srác: "Az egyik legjobb barátom a feleségem, de természetesen sok haverom is van"
Persze nehéz megtalálni az egyensúlyt, hogy barátot és egyben imádat tárgyát és képviselje egy Nõ.
Teljes körû szabadság és bizalom, ugyanakkor saját különálló kis élet biztosítása magnk (csajok) számára. Eddig nekem ez jött be a legjobban.
10 évig volt a legjobb barátom úgy valaki, hogy gyerek korunk óta ismertük egymást...igen olykor a barátság tartósságára több esély van, mint egy szerelemre...

minigirl
Voltam. És mégis a barátaim vígasztaltak, amikor a "nagy szerelmem" átk*rta a fejemet. Hümm-hümm... ezen el lehet gondolkozni.

attiGT
ott a pont

Dick Riddick
Igen, az. Nõk jönnek-mennek, de a barátok maradnak.

kifli
vannak olyan barátaid, akiket már kis pöcs korod óta ismersz?
Nekem legjobb barátom már ovis korom óta az, majd ált iskolába is osztálytársak lettünk, és jelenleg is, majdhogynem mindennap találkozunk, mikor elmegyünk gyúrni egyet. Ennyi idõt egy csaj mellett nem bírtam volna ki, még akkor sem ha szerelmes vagyok bele, szóval igen, a barátság elég szoros kapocs két ember közt. Ált mindent megbeszélünk, legfõképp az olyanokat, amit a barátnõmmel pl nem.
GyuriX2572
A barátság szorosabb, mint a szerelem?! Ez elég meredek kijelentés. Voltáll már igazából szerelmes?

ne félj nem is ír amikor nem tud mivel jönni😊

minigirl
Férfi lennék? 😄
De komolyra fordítva, nekem is vannak barátsággal kapcsolatban kedvenc idézeteim:
- Az az igazi barát, aki mindent tud rólad, mégis szeret.
- Barátság az, amikor egy lélek két testben él.

Ez utóbbit egy hûtõmágnesen olvastam, amit a legjobb barátnõmtõl kaptam. 😊

sztem tulkombinalod az egeszet

inkabb akkor csak annyit tanacsolok, h legy vele kedves es ennyi
ne akadj mar fenn hulyesegeken
kifli
az idézett igaz 😊
<#eljen><#nevetes1>

DaemoonHunter
Ebben egyetertek en is!
Bar azert nem artana belemenni kinek mi az igazi barat.
Hamvas Belatol tudnek idezni egy szepet, pont idevag.
"A nõ barátait elfelejti, szerelmeit soha. A férfi szerelmeit elfelejti, barátait soha."

minigirl
A barátság sokkal szorosabb. De gondolom, fogalmad nincs, mi az a barátság, és még az életben nem volt igazi barátod. Amin egyébként nem is csodálkozom.

clio1616v
ez most komoly?

nektek a barátság fontosabb, mint a szerelem?

Dick Riddick
Innentõl nekem nincs kérdésem.

kifli
"a barátság nem olyan szoros kapcsolat..."

Te nem a barátságról, hanem haverságról beszélsz.
clio1616v
a barátság nem olyan szoros kapcsolat...

soha nem bonyolódok futó kalandba

clio1616v
van preferenciája az életed párjának a barátaiddal szemben

minigirl
Annyira ellentmondásos vagy.

A többiek gondolkodnak értelmesen: a barátaid mindig a barátaid. A csaj meg gyakran csak ideiglenes...

kifli
énis így vagyok vele, inkább találkozok olyanokkal, akikkel már több éve jó viszonyba vagyok, megbízom bennük stb, minthogy egy csaj miatt ne tudjak velük találkozni, akit ismerek 2-3 hónapja. Csajból úgyis jön másik, nem feleséget keresek, a barátok viszont maradnak.
chhaya
Heh? Egy kapcsolat és a barátok miért zárják ki egymást??
Mi ez a rangsorolgatás?

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

clio1616v
errõl van szó, minek barátnõ ha ott vannak a barátaid akikre mindig számíthatsz... a szex amúgy se olyan fontos biztos megoldod másképpen az efféle igényedet

elismerem megoldás lehet ez is heti egyszer segíts magadon elv alapján aztán nem kell hanyagolni a haverokat arra az 5 perc magáányra csak kibírják nélküled