22714
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • clio1616v
    attól függ ki szakított kivel, ha a csaj hagyta ott a pasiját akkor már régóta lemondott arról, hogy valami legyen velük... így ha kellesz neki, mert tetszel neki, van egzisztenciád és a biztonságot látja benned akkor van esélyed
  • HTS s3rg1nh00
    "mennyi esélyem van annál a csajnál, aki éppen most szakított a barátjánál"
    0

arról h.bejössz-e neki meg inkább őt magát kérdezd meg,másodkézből úgyis torzul az infó,de még elsőből is(nem akar megbántani stb.)
  • IXEMGabeo
    Amúgy egy kérdésem azért lenne, mennyi esélyem van annál a csajnál, aki éppen most szakított a barátjánál? szerintetek az egy jó taktika, ha a legjobb barátnőjét "faggatom ki", hogy vajon bejövök e neki? így csinálom mivel szeretném elkerülni az esetleges kezdeti elutasító csalódást, és még azt is eltudom érni h ugyebár evvel a barátnőjével akivel jóba vagyok őszinte legyen velem. Sokat segítettem neki lelkileg minden ez az elvárásom. Kíváncsiságnak ám egy kicsit előrelépésnek számít szerintem nem bűn ez, ha előre érdeklődik az ember...
  • bigapó
    Te csak olvasol, de nem értelmezel? Clio szerintem ne nagyon válaszolj nekem addig amíg azt sem érted amit leírok. köszi az eddigieket, de kurvára nem jól látod, ezért nem is kezdtem leírni, csak pár sorban. Nem tanácsért jöttem egyébként sem. Nem az van amit Te belelátsz, egyáltalán, de tényleg :)
  • clio1616v
    te meg azon parázol itt, hogy juj most szakítottak és mi lesz...
  • clio1616v
    az van, ha egy lány akar valamit akkor hagyja hogy meghódítsd... még akkor is ha van párja
  • bigapó
    Te miről beszélsz? milyen elutasítás? ki írt ilyet?
  • IXEMGabeo
    szerintem csak a felfogásodra haragszik...eléggé olyan dolgokról vitáztatok amikben totál nem értettetek egyet többek között én sem, csak nem szóltam egy szót se...
  • clio1616v
    így van... ha rám hallgatnál, akkor nem kezdenél olyan csajjal akinek nyílvánvalóan nem jössz be... tudtodra adta világosan, hogy esélyed nincs... csak annyira önző vagy, hogy nem bírod elviselni és mégha kívülálló számára világos is neked nem az

érzem az élt a megfogalmazásodba, pedig nem rám kellene haragudnod... csak és kizárólag te vagy a hibás
  • bigapó
    ha Rád hallgatnék sosem kezdeném el a saját játszmámat...
  • IXEMGabeo
    rendicsek úgy próbálom majd...csak lépnem kell mindenképp túlságosan védekezem. Bevállalok egy keresztlépést azért.
  • clio1616v
    az a jó ha soha nincs matt, mert akkor az egyik fél behódol és veszít...

az a lényeg, hogy annyit engedj mint amennyit a másik... pár kevésbé fontos bábút odaadhatsz esetleg hátrányosabb pozícióba tehetsz feláldozhatsz... de ne legyen matt, hanem mindketten egy kellemes dinamikus egyensúlyra törekedjetek

ez a ritka rendes pár ismertetője... aki felelőtlenül sakkozik, vagy soha nem lép az elbukik vagy semmire nem jut
  • IXEMGabeo
    szóval igen, olykor a győzelemhez a bábukat fel kell áldozni, de az a jó, ha minél kevesebbet. Aztán a végén úgyis a matt a lényeg. Csak valahogyan nekem a matt hiányzik már és lehetséges, azért, mert túl sokat védekezem. Észrevettem magamon ilyen a játékstílusom normál körülmények között a sakkban is...Sztem ez nem véletlen az életben is, ezért nem történhetett velem olyan túl sok izgalom.
  • IXEMGabeo
    ugyanis nem az a lényege a játéknak, hogy kinek marad több bűbúja a végére "
    pontosan, de azt vettem ki a szavaidból h neked mégis, mert olyan nincs, hogy te hibázol...bizony arra gondoltam, hogyha nem is hibázol mondjuk te vagy én, akkor is körülötted hibázhatnak ami félelmet szül a másiknál és rögtön már el is megy a kedved attól h meghódítsd az illetőt, környezet hatás, vagy változás, netán más okok miatt nem jöhet össze a dolog, ami nem rajtad múlik akár... ez ellen te sem tudnál semmit se tenni, mikor úgy érzed nem vagy hibás
  • clio1616v
    merni kell feláldozni ;)

erről szól a kompromisszum

Salsoulnak lehet megmarad minden bábúja élete végéig... én azt se bánom, ha elveszítek pár bábút, ha közben életem végéig jól szórakozok

!!! ugyanis nem az a lényege a játéknak, hogy kinek marad több bűbúja a végére !!!
  • IXEMGabeo
    ki mondta, hogy borzalmas?:) egyelőre még idáig se jutottam el soha, azért, mert nem hagyták, vagy elutasítottak mielőtt még kinyíltam volna. Te könnyen beszélsz azért nem rajtad múltak, ha csalódtál egyáltalán az életed során, mert te vagy esetleg MR tökély aki még akkor sem csalódik, ha nem az ő hibája, mindig minden helyzetet megold, ugyebár annak okán, mert Mr Clio sakkozik az agyával. Sakkozni én is tudok, de nem biztos, hogy meg tudom őrizni minden bábumat, még akkor is, ha tudom, hogy én nyerek.
  • clio1616v
    lol hárul :D ki hárítja rád ezt a borzalmas terhet? :D
  • IXEMGabeo
    kössz, remélem összejön elég csinoska a lány fekete haj, telt keblek, jó alak, személyisége is elég szerény szóval ritka rendesnek tűnik:), no de rám hárul a feladat, hogy élőben is kiismerjem igazán...

16212: neked is sok sikert
  • bigapó
    ja, amúgy köszönöm a negatív energiákat, majd ellensúlyozom valamivel, mondjuk egy randival :)
  • bigapó
    na látod, megint olyan következtetést vonsz le aminek nem tudod a hátterét. fél-információkból dolgozol, nem ismersz sem engem, sem a lányt, sem a környezetemet. úgyhogy továbbra sincs értelme annak amit mondtál..mármint számomra :)
  • clio1616v
    te kérdezted, miért tettem mosolyt a korábbi mondatom végére...

de fogalmazhatok másképpen is... olyan buszra vársz ami neked nem nyitja ki az ajtót

vagy még érthetőbben, fölöslegesen epedsz a csajért, akit kitűztél célul...

nincs ezzel baj, csak mosolyogni már had szabadjon... lehet korábbi magamat látom és azért mosolygok a helyzeteden
  • bigapó
    minden kezem lábam és ujjam görcsbe van, úgy szoritok Neked ;)
  • IXEMGabeo
    ja és, ha minden oké akkor augusztusban találkozom egy ritka rendes lánnyal is:D jó lenne
  • bigapó
    inkább csak nyaralj és fürdjél sokat, helyettem is, húzd ki azt a francos dugót a malac orrából, legalább neked legyen má eszed :) jövő héten Én is pancsizok azért, már ha jó idő lesz és nem ilyen borús, szeles mint ma volt pesten.
  • IXEMGabeo
    én inkább nyaralok a Balcsin és játszok a Singularityvel akár minthogy a sok sületlenséget olvassam:D
  • bigapó
    ennek a mondatnak semmi értelme.
  • clio1616v
    annak szólt a mosoly, hogy egy olyan célra lövöldözöl, amit más már eltalált többször és téged az bosszant, hogy te miért nem találod el
  • clio1616v
    de mondom... nem estem át ilyen helyzeten, ha én megingok valamiben akkor nem szerelemben

hibázhatsz... bárki hibázhat mi ezzel a gond? de az nem hiba, hogy élsz valakivel és közben másra kacsintgatsz és esetileg megdugsz... az egy alpári paraszt bunkóság
  • alma78
    köszi a magyit
  • bigapó
    Nem neked irtam, úgyhogy nem is neked szól, de kösz a hozzászólást.
  • alma78
    Elnézést, ha viccet csináltam.Márhogy én. Én szívesen alkalmazok szmájlikat, mert közben vágom is a pofákat...
    De nem kinevetlek, hanem a kommunikáció a humoros. Bocsi, ha bánt.:-(
  • bigapó
    a mosoly nem tudom mire szól, de jó lenne ha nem csinálnál viccet az életemből. köszönöm.
  • bigapó
    Csak annyit irtam, hogy megingatna. Ez még nem jelenti azt, hogy meg is csalnám az aktuális páromat. Alapvetően hűséges tipus vagyok, de ember és férfi is. Ne mond, hogy Te nem estél még át ilyen helyzeten.
    Arról is beszélhetünk, hogy vannak olyan dolgok amiken nem tudunk uralkodni, érzelmeink néha ilyenek. Lehetek Én fülig szerelmes egy lányba, ha egyszer jön egy olyan másik, aki valami mást mozgat meg és hibát követek el, de ez a hiba esetleg oda vezet, hgoy azt a nőt fogom feleségül venni és Ő lesz a gyermekeim anyja is és aztán vele élem le az életemet. Ezt honnan tudod megállapitani 1 mp alatt? Erre egy élet is kevés. Ugyanúgy benne van az, hogy a hibám végül oda vezet, hogy két szék közé ülök és egyik nő sem marad velem. Igy értettem a nehéz döntéseket és helyzeteket. Van aki ezt képes könnyen eldönteni és a helyes megoldást választani, lehet Én is ilyen vagyok, de lehet nem. Ilyen helyzetben nem voltam. Olyanban igen, hogy nemet mondtam, tehát nem próbáltam ki milyen lenne a másik lánnnyal, miközben van párom.
  • clio1616v
    miért nem jó az ha valaki változik, vagy úgy változik, hogy nem jól ismerted meg és megismered?

szerintem alkalmazkodni kell és adaptálódni a folyamatos változásokhoz... folyamatosan kompromisszumot kötni

senki nem lehet abszolút, mert a körülmények, amik tőle függetlenül változnak mindig alakítják és formálják az embert

amikor két embert kompromisszumot köt és eldöntik, hogy párként élnek tovább akkor eleve egy új körülmény veszi őket körül
  • salsoul
    Edison 1000 próbálkozás, 1000 "nem" után jutott el a működőképes villanykörtéig. 1000 féle megoldással ismerkedett, próbálkozott s aztán így lelte meg a megoldást.

Van akinek nem kell 100 vagy 1000 "nem"-en átesnie, van aki egykettőre rátalál az üdvözítő megoldásra, üdvözítő társra.

A 100-as túrát akkor hagyom abba mikor "igen"-t kapok. Lehet hogy ez rögtön lesz, lehet a tizedik alkalomnál ... stb.

Szerintem igazából nem azzal van a gond, hogy hosszú ideig építesz valakire, akiről kiderül, hogy teljesen más, hanem azzal, hogy hosszú időn keresztül nem veszed észre, hogy valójában milyen a másik.
  • clio1616v
    azt mondtad, ha lenne most komoly kapcsolatod azt megingatná a munkahelyi csaj, aki le se szar :)

mi ez ha nem csapongás?
  • clio1616v
    a szex elutasítása a legkomolyabb jel :)
  • bigapó
    Edison 1000-ese a találmányáról szólt, nem a nőiről :) ha volt is neki felesége, akkor ritka szar lehetett neki - gondolom, mert nem tudom - de az ilyen emberek általában a munkájukba szerelmesek.
  • alma78
    Mondjuk sokan, és többen is vannak mások....De abban az 100ban elhiszed sose voltam benne ? Edison meg beteg, 1000-el 1 felállásért...
    Miről beszélünk?
    Ha elkezdenéd a 100as túrát, tizennéhánynál abba fogod hagyni, mert mást, esetleg akit kell hozott az élet, más ügyek gyötörnek stb. Minden ,mindig változik szerencsére...:-)

És nem tudom, nincs rosszabb, mint hosszú ideig építeni valakire mindent, és kiderül, ő teljesen más. Tudom, én naiv vagyok. De miért kell hazudni???
  • salsoul
    Látom ez a százas dolog nagyon kivágta nálad a biztosítékot.

Edison ezressel dolgozott, ezerből egy kettő, mire eljutott a működőképes felálláshoz.