22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
IXEMGabeo #16345 tudatlan nem vagyok, gyáva igen...ha én tudatlan vagyok akkor a többi fiatal is... -
clio1616v #16344 mit finomítsak rajta? és nem ilyen amikor valaki aláz valakit... -
#16343 Nem biztos hogy nem lehet. Nem alázás. Ezek a tények csúnya szavakkal. Olyan tények amiket Ő is mond. De mástól hallani rossz. És ettől fog változni. Mert majd rájön hogy mi a különbség az élet és a vegetálás között. És amikor ezt érzi meg akkor került egyenesbe. -
#16342 mikor veszed már észre, hogy a Csernus-féle alázós szöveggel nem lehet nála eredményt elérni? Lehet, hogy később működni fog, de ahogy Én látom ez most csak bezárkózást hoz eredményként és csak azért se csinálja "jól". Jókat mondasz neki, csak kicsit finomíts az előadáson és tanács legyen belőle, ne alázás. -
#16341 *nem Tieid, hanem az Övéi :) -
#16340 dehogynem tanultál faterodtól, csak éppenséggel nem vetted észre. egyes elmeit már levetkőzhetted, de egy csomó tulajdonságod, ha tetszik ha nem hasonlóak vagy ugyanolyanok, mint a Tieid. Ugyanez Édesanyáddal is és pár közeli rokon akiket sokat láttál kiskorodban, ugyanúgy befolyással voltak rád, de ezt nevezzük tanulásnak és ezen mindenki átesik :)
Ami Gabeo-nál kicsit hiányzik - és hát nálam is anno - az egészséges APA-kép. Nem kell belevonni - mint azt tette pár ember korábban- , hogy ha alkoholista az apa akkor a fia/lánya is az lesz. Nem ezekről beszélek, emberi tulajdonságokról, empátia, érzékenység, kommunikációs-készség, stb.
Ezt mind elsősorban a szüleinktől tanuljuk, később az óvodai,iskolai és egyébb társaktól illetve az ott lévő felügyelőktől, oktatóktól. Állandóan érnek ezek a hatások, de egy idő után már egyre kevésbé hatnak ránk ahogy kialakul az Én-tudat. Van aki kevésbé, van aki egyáltalán és van aki nagyon is hatással lesz ránk. Így alakul ki a Jellemed a veled született dolgokon túl. -
clio1616v #16339 az eddigi tendenciád romlás, nekem semmi közöm hozzá, hogy te romlasz csak megállapítottam...
nem vagyok felelős érted és a hozzád hasonló milliárdnyi emberért.. az ilyen emberekből élnek jól a többi emberek akik bátrak... ha maradsz ilyen amilyen vagy kihasznált ember leszel és kiszolgáló
-
clio1616v #16338 nem kell mentegetőznöd, ha hibáztál -
clio1616v #16337 majd sírsz, ha csalódsz egy rendeset... de amíg beszari vagy nem fogsz csalódni, mert nem is csinálsz semmi olyant, nem kockáztatsz -
clio1616v #16336 tudatlan vagy... azért félsz mindentől...
csak az ismeretlen dolgoktól lehet félni, ez abból adódik, hogy nem próbáltál még tűzzel játszani, mert bátortalan vagy. -
clio1616v #16335 nem is várhatsz el tőlem semmit... -
#16334 A nem rendesek jobbak ^^ -
#16333 Tudod miért nem sikerül? Mert felépítettél egy "biztonságos" kis világot magadnak, amibe nem engedsz be semmit és senkit. És ez látszik rajtad. Amikor ez a kis világ összetörik akkor változtathatsz rajta hogy olyan legyen amilyet akarsz. Csak az a kérdés hogy megvárod hogy összetörjön vagy magad csinálod. Mert nem maradhatsz örökké gyerek bármennyire is biztonságosnak érzed. -
#16332 olvasd el Csernustől a nőt és a férfit,scribd.com-ról be tudod szerezni(de nem tőlem hallottad),az kiindulási pontnak elég lesz. -
IXEMGabeo #16331 hát, igazából kettős köszönet lesz ebben először biztosan neked fogom megköszönni, ha meg betartom és teszek is érte akkor saját magamnak is köszönhetem a sikert majd. Ehhez azért kitartás és erő kell gondolom... -
#16330 Azért teszem meg, mert látom a Sikert ami benne lakozik ;) -
IXEMGabeo #16329 nem tudom miért teszed ezt meg értem, mindenesetre köszönöm...clio marha szépen itthagyott, sztem belezavarodott azokba amiket mondtam neki, eszem ágába sincs romlani, ez csak az ő hülyesége...ha nem lennék itt jószakát:) -
#16328 ha megjött álom manó nyugodtan menj aludni
én meg kidolgozom a nagy Tervet holnapra, azaz mára :)
nem tudom mikorra leszek kész
-
IXEMGabeo #16327 rendben maradok még picit, megnézzük mi a terv...én pedig minden utasítást figyelemmel kísérek. -
#16326 oké, rajta vagyok -
IXEMGabeo #16325 privátba lazán jöhet... -
IXEMGabeo #16324 Mivel a történelmet szeretem ami merő logikai összefüggésekből és puzzle-okból áll, így bármi amit össze kell illeszteni azt szeretem, akár azt a részét, ha a memóriámhoz kell visszanyúlni, akár pedig összekapcsolni egy-egy eseményt az okokat felidézni és a következményeket levonni... -
#16323 Oké. Összeírom mi a terv.
Jöhet ide vagy inkább privátba intézzük? -
IXEMGabeo #16322 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!pontosan 20 éves, jövőre 21 -
#16321 Oké.
Egy kérdés. Hány éves vagy?
Én 25. -
#16320 már több hozzászólás óta kérdezem, hogy szeretnél-e most azonnaltól effektíven változtatni, de még nem mondtad, hogy igen
ezért nem tudok többet segíteni -
IXEMGabeo #16319 figyelj tudod mit, ha el kell olvasnom hozzá valamit abba is benne leszek. Le is írom, ha kell csinálok egy listát minden tapasztalatból, amit ki kell próbáljak. Mostmár kíváncsi vagyok tudod milyen az, ha tudnak segíteni rajtad és mondjuk te saját magadon is ezáltal... -
IXEMGabeo #16318 rendben, köszi a tippet kb huszonévek óta ezen agyalok...akkor így viszont 40 évesen se jövök rá...konkrét ember kell aki megmondja mi van mostmár akkor is elbeszélgetek vkivel. -
#16317 oké oké -
#16316 az is lesz benne
nos, mi a válaszod? -
IXEMGabeo #16315 Ja és mégegy dolog nem akartam egyáltalán panaszkodni itt ma este clio kezdte el, azt, gyakorlatilag mondani, hogy egyáltalán nem vagyok kapcsolatba való. Te helyeselted, de akkor sem volt szándékom saját magamat megint szarnak beállítani igyekszem javulni ilyen téren. -
#16314 kicsit beljebb kell tekintened magadba, és kicsit őszintébben
ott lesz a válasz, és megoldás is ebből következően -
IXEMGabeo #16313 hmm netán egy jó kis gyógyfürdős kúra?:P:P -
IXEMGabeo #16312 komolyan mondom neked nem tudom...normálisan nézek ki sztem, nem vagyok fogszabályzós, dagadt, szemüveges túl vézna sem (bár régen sovány voltam sosem izgatott) sőt manapság sem vagyok kigyúrt állat...ezek miatt alakulnak ki a legtöbb embernél kisebbségi érzések. Én csak egyszerűen nem tudom mitől de félek, úgy ahogy a tűztől, a tömegtől, a kutyáktól és még sok mindentől csakúgy jön az érzés ami nagyon erős. Tudom tudom le kell győzni a félelmeket, deee, ehhez baromi nagy lelkierő is kell, ami csak pislákol bennem ilyen helyzetekben...Ahhoz ne félj lenne lelkierőm h ne kelljen sírnom, mert azt pl ha akarnék se tudnék soha:D:D -
#16311 ha igazán érdekel és elszánt vagy: kipróbálhatunk egy egy hónapos nagyon hatékony kúrát -
#16310 tudod te azt, legbelül, kristály tisztán tudod -
IXEMGabeo #16309 kössz a bíztatást...nem is vártam tőled mást -
IXEMGabeo #16308 voltak anyám még él most is... -
IXEMGabeo #16307 csak azt tudnám mi a franctól voltam egész életembe kisebb és mi a fenétől féltem ennyit ezt valahogy nem tudom megmagyarázni...főleg úgy nem, hogy lazán bennem van a magabiztosság a másik dolog apámnak volt a legtöbb önbizalma a földön sőt mondhatom mindkét szülöm erős akaratú erős személyiségek voltak pont ezért lettem ilyen törékeny és lágy... -
#16306 beszariságból és kisebbrendűségű érzésből kerülted a szitukat valójában
ha jól magadba nézel kristály tisztán látni fogod
mindenen lehet változtatni
főleg ha agyban eldőlő kérdésekről van szó, mint most is
el kell kezdeni az átprogramozást
a tutti módszert