Ritka rendes lányt találni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
Nekem az elsõ ami eszembejut az a kettõ közti különbség: egyik magamutogató a másik szolid. Az elõbbi biztosan vágygerjeszõ az utóbbi csak valószínûleg. Tovább felmerül a kérdés, hogy egy magamutogató lány lehet-e "rendes" avagy nem, mert azt szereti, ha minnél többen verik rá ÉS hogy a szolid lány lehet e érdekes otthon vagy legalábbis az ágyban 😊?
Összességében ezt nehéz megmondani, mert minden ember más és ezek a dolgok lehetnek egymástól elég függetlenek is.
(Zárójelben megjegyzem, hogy ha jobban belemegyek a szolid lány ruhájának elemzésébe meg kell, hogy állapítsam, hogy már annyira szolíd, hogy már inkább extravagáns 😄) Egyébként nem tudom Ti hogy vagytok vele, de én inkább az arany középutat választanám. Azt se szeretném ha olyan bnõm lenne, akit mindenki meg akarna kefélni, meg az sem tetszene, ha mindenki csak lesajnálná, mert annyira bénán öltözik...
Érdekes megfigyelni magamon, hogy általában az extravertált nõk tetszenek mégis, pedig személyiségben pont nem ilyen illene hozzám, mert én sem ilyen vagyok. :/
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
The Matrix has you...
tökmindegy miaz csak érezd jól magad 😊 vagy éppen ne érezd magadat? huh, hát ez már igy is bonyolult 😄
The Matrix has you...
ha sportolsz ott folyamatosan koncentrálsz, de inkább az automatizmusokat használod, amivel megint csak pihenteted az agykérged (kivéve ha új mozdulatokat tanulsz)
nekem mindegy, hogy ezt elmondja valaki vagy elolvasom, ugyanarról fogok beszélgetni és olvasni is😊
The Matrix has you...
mint a meditáció, az elméd lecsillapítása
minél inkább akarod annál inkább nem megy
Am én ezt így szoktam volt mondani: "A nõk olyanok mint az arányék, ha futsz utánuk futnak elõled, ha futsz elõlük, futnak utánad." 😊 Sokszor igaz, kivéve amikor nem. 😊 Ezért jó 1 szinten mozogni...
nyílván nem, ezt írtam is; de ha megismerted õket, akkor sem kéne egyik sem semmi esetre sem? (így lehetett érteni amit mondtál)
de kép alapján nem lehet eldönteni ki elfogadható
Magam is pont ezt írtam korábban:
Mikor könyvet olvasol, tulajdonképpen a szerzõt vendégeled meg, figyelmet fordítasz fel és meghallgatod.
The Matrix has you...
A fenti kép egy ledér rendetlen szétszórt szétesett éretlen nõt mutat.
Talán majd miután megérett...
Mond a gyerekeidnek, feleségeidnek, hogy nem foglalkozol velük, mert minek. Vagy csak a barátaidnak.
Okos ember mások hibáiból tanul - ez sem hülyeség!
Az önéletrajzok pedig miért lennének tele hazugsággal :S Ez az egész egy zöldség 😞
„Sose foglalkozz mások életével. Minek teszed? Hisz ott a saját életed. Éld azt. Ha már mások életével foglalkozol, ha már mások múltjában vájkálsz, akkor csak menekülsz önmagad elõl. Futsz a saját lényed, a saját jelened elöl. Természetesen az egod megpróbálja elhitetni veled, hogy csak azért foglalkozol mások életével, hogy tanulj a hibáikból. De ez csak egy kényelmes önbecsapás: nem tudsz más hibájából tanulni, mert csak az a tiéd, amit megélsz, megtapasztalsz. Ha más „hibájából” okulva te nem teszel meg valamit, akkor csak kihagyod a tapasztalás csodáját – pedig csak az az ember értékeli s becsüli igazán a tüzet, aki már megégette magát…
Úgyhogy ne foglalkozz mások életével. Csak arra fogod használni, hogy megítéld az embert, s a nagy véleményformálás közben nem fogod meghallani azt, amit mond – pedig egy gyilkos szájából megszületõ szavak is adhatnak csodát neked. S ne is tömd tele a fejed híres emberek önéletrajzaiban szereplõ adatokkal, mert hát könnyen lehet, hogy egyetlen szó sem igaz az egészbõl. Egyetlen valaki viszont biztosan valódi: Te. ”
The Matrix has you...
A boldogság elvesztése pedig szükségszerû (mivel semmi sem örök) ezért felesleges félteni... tudni kell könnyen elengedni.
The Matrix has you...
The Matrix has you...