Ritka rendes lányt találni

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

salsoul
nem
clio1616v
a késznek levéshez nem kell idõ?

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

<#worship>

fotográfik kolomp edisön :D

salsoul
és a bizonyos érzelmeket nem is lehet csak szelektíven elnyomni
vagy mindenki felé el van nyomva, vagy senki felé
sajnos igaz...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

ne is mond...ennek okán én elnyomtam bizonyos érzelmeket, ne csináljátok utánam😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

salsoul
a bizalomhoz nem idõ kell, hanem késznek lenni a bizalomra
aki nem kész rá, annak az örökkévalóság sem elég idõ
clio1616v
nem

a bizalom alap azt csak elbukni lehet

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

clio1616v
ne álmodozz 😊

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

GyuriX2572
A szeretethez bizalom kell, a bizalomhoz idõ... kinek mennyi. Ezt sem könnyû összegyeztetni. :/ Ideális esetben mennyi idõ valakit megszeretni / beleesni / lefeküdni vele? Szerintetek??

chhaya
értem, csak nem játszom

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

GyuriX2572
Mi??? Clio lány? 😄

GyuriX2572
ez játék volt szabályokkal, nem érted, mindegy ... :/

salsoul
pont nem lehet rávenni a másik embert arra, hogy szeressen
ha megpróbálod, az ellenkezõjét éred csak el

az emberek nagy része ilyen-olyan okokból kifolyólag egész egyszerûen nem tud szívbõl lélekbõl megnyílni, szeretni, bízni

ennél nehezebb és félelmetesebb dolog nincs a világon
clio1616v
nincs baj vele, de nem ítélnélek meg egy kép alapján, így én sem várom el mástól, hogy az alapján ítéljen meg

clio1616v
természetesen nem 😄

clio1616v
hátha nem veszik támadásnak, ha neked címezem 😉

chhaya
ezt ne nekem magyarázd

CattiBrie
Miért? Mi a baj a bikinis fotóval? Nem küldesz? 😄

[/spam]&#8482;

clio1616v
de nem kell dugni, a dugásnak két esetben van értelme

vagy örömet akarsz okozni és/vagy gyermeket szeretnél

mindkettõnek feltétele, hogy a pároddal csináld, akit mindennél jobban szeretsz

chhaya
Ezzel nem a technikai részletektõl vonatkoztatsz el, hanem a valóságtól... De mindegy is. Még ha nem is beállított kép lenne, akkor sem tudsz egyetlen kiragadott fotó alapján valós véleményt formálni egy emberrõl, mert hamis lesz. Mindkét kép mellé lehet olyan sztorit kanyarítani, hogy épp ellenkezõre jönne ki az eredmény... képek alapján nem dönthestz, hogy melyiket választod barátnõnek, max arról, hogy melyiket dugnád szívesebben. De úgy is látom, hogy eleve nagyjából ebben a kategóriában gondolkoztál.

chhaya
Mert ahhoz több idõ kell.

clio1616v
itt sok esélyed nincs mert vagy bikinis fotó kell, vagy másrészrõl személyes ismerkedés

de kiindulásnak akár jó is lehet

Megtörhetetlen
Asszem megtaláltad 😄

Egyébként:
Nem kell ezt így totál túlspirázni, szerintem elõbb utóbb mindenki megtalálja az igazit, hogy az azért lesz mert az elvárásai lecsökkennek, vagy csak mert szerencséje lesz az most mellékes.
A társaság pedig tényleg nem mind1. Pl igaz az hogy a szélsõségek vonzzák egymást de ez csak rövid távon teljesül utána meg már csak sokkal hamarabb eltávolodnak egymástól,és igazán jó barátnõt összeszedni valóban nem szórakozóhelyekrõl lehet ugyanis ott nagyon sok a nyomulós srác így hiába vagy te más, egy skatulyába szépen belepakolnak amibõl nehéz kilépni, míg ha mondjuk egy ismerõs ismerõse vagy sorolhatnám módon ismerkedsz össze valakivel akkor pikk pakk szerelem lehet belõle 😉

fry day fry day sálálálláláá

CattiBrie
Így vagyok ezzel én is. 😊 Éppen keresem azt a megfelelõ helyet, ahol megfelelõ pasikkal lehet ismerkedni. 😊

[/spam]&#8482;

Szerintem se igaz, hogy nincs normális lány aki külsõleg és belsõleg egyaránt jó lenne. Példa erre a barátnõm!😊 És még sok hal van a tengerben. Csak olyan közegben kell keresni ami hasonló önmagunkhoz és akkor nem lehet olyan nagy csalódás. Pl egy bakancsos rocker ne jöjjön össze egy kis eminens klasszikus zenét kedvelõ emberkével. Jó ez csak példa volt de szerintem értitek.
Thaison
Azért ezzel a fórumtémával nem nagyon értek egyet. lehet találni normális lányokat,elég sokat,de a megfelelõ helyen kell õket keresni. Nem egy szórakozóhelyen fogod megtalálni a legnormálisabb nõt(persze ott is vannak de nagyon kicsi az esélye). Amúgy az én személyes tapasztalatom hogy nagyon sok rendes lány lenne csak belekerülnek egy rossz társaságba és átveszik az ottani rossz stílust. Amúgy ami engem kiakaszt hogyha egy nõ mû...a természetes szépség a jó és õk általában normálisak is.

89
nem sokszor értek egyet, de most kivételesen <#eljen>

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

clio1616v
igen a "szeretlek" az felelõséggel jár a "duglak" az semmi

olyan felelõtlen embereknek való, mint akik itt a fotókra csorgatják a nyáluk, nekik még újdonság a dugás, nincs ezzel semmi baj

89
részeg 😄

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

bigapó
könnyûvérû meg ilyesmi, de ha õket is felpróbálod nem jelenti egyenesen azt, hogy AIDS-es leszel vagy bármi ilyesmi. mondom, az esély nagyobb, lehet védekezni és ismétlem magam, az akitõl nem várnád lehet, hogy pont tõle kapsz el valamit, mert Õ maga sem tudta, hogy beteg...
ez olyan mintha azt mondanád nem megyek utcára, mert rámszarik a madár...az esély megvan, de sok az ember és kevés a madár😊

The Matrix has you...

GyuriX2572
ennyi😊

GyuriX2572
Nem tudom milyen szintre sikerült lemennem, de szerintem nem nagy élmény és még haszontalan is. :/

GyuriX2572
Aki kapásból buli után lefekszik veled, az szerinted milyen lány? Vagy az akirõl minden hónapban hallasz, hogy éppen kivel jár... az ilyenektõl isten óvjon!

GyuriX2572
hát igen és ezzel a nõk is így vannak :S sokkal könnyebb õket rávenni egy dugásra, mint hogy azt mondják "szeretlek" SOKKAL :S

salsoul
Neked illetve nektek kell tudnotok, hogy hányadán álltok.

A világba sokfelõl sokféle szél fúj, és egyik sem jelent semmit, csak a te szilárdságod és rugalmasságod.
salsoul
sikerült is a gondolataidat lecsillapítani, elméd tevékenységét kikapcsolni vagy csak feladtad, nem sikerült?
bigapó
sajnos a nemi betegségek nem válogatnak, ráadásul úgy is elkaphatod, hogy nem is szexelsz (vérátömlesztés, egyéb fertõzött eszközök stb.)
persze az esélyt csökkentheted, ha kerülöd az olyan embereket akikrõl tudod, hogy több nemi kapcsolata is volt, de ugye itt már bejön a hazugság, azt mondja nem sokkal volt ami lehet,h goy igaz, de lehet hogy nem, aztán tényleg kevés emberrel volt, de az akivel igen az meg pont,hogy betegséget hordozott és át is adta neki, Õneki pedig errõl fogalma sem volt...a HIV-vírus 10 évig is lappanghat mindenféle tünet nélkül. Igen, lehet védekezni gumival, de elõbb-utóbb egy tartós párkapcsolat átvált a gumi nélküli verzióra.
Én azt mondom, hogy valamibe meg kell halni 😄 szép dolgokat éltem már át, biztos, hogy sokról le is maradtam vagy csak nem próbáltam, de ha holnap ilyen történne velem, akkor se esnék kétségbe, max a dunába😊

The Matrix has you...

salsoul
Nem dugni kell, hanem szeretni.
Ez utóbbi kétség kívül sokak számára ismeretlen dimenzió.
clio1616v
elõítéletekkel rendelkeznék akkor rávágtam volna, hogy az elsõ csaj az egy szerény anyagi körülmények között élõ lány, aki nem mellékesen rendetlen és a testét arra használja, hogy érzelmek nélkül pénzért vagy ennivalóért ruhákért élvezhessék a férfiak

a második csaj egy fotómodell aki szintén a testével keresi az életfenntartáshoz szükséges javakat, kicsit igényesebb formában, de ki van szolgáltatva, úgy mosolyog, ahogy kell, hogy a fotója eladható legyen

GyuriX2572
Hogy egy kicsit a saját tapasztalataimról is írjak:
Volt már kva szép bnõm (most is egy bombázónak tartom) de nem volt érdekes vele... (a szépség nem minden) / volt kevésbé szép is, de mégis szerettem, mert volt benne valami vonzó mégis a személyében (meg azért volt benne szép is!) Ami azt illeti majdnem összejöttem egy igen duci csajjal, mert annyira megfogott a szövege és ahogy elõadja magát 😄 Aztán persze gyõztek a józan érvek, de ez is azt mutatja, hogy a külsõ az csak egy dolog. (Bár e terén továbbra sem vagyok hajlandó leadni az igényeimbõl... ne a barátnõm legyen nálam rondább?!) .... Volt már full tapasztalan lány is (nem 1, és ez oltári szopás) meg volt olyan is aki a "falu kurvája" (városban élek 😛) nos tõle csak mononucleosist kaptam el (nyállal terjed, 1 hét betegség) úgyhogy utólag örülök, hogy nem volt vele komolyabb testi kapcsolatom :S
Röviden ennyi ^^

GyuriX2572
valahol mégis számít.... igaz h nem aszerint választ az ember párt, hogy az másoknok megfeleljen... DE egyszerûen jobb érzés ha a közösség felnéz/ jobban elfogad

GyuriX2572
megtettem.... (nem jött be)

GyuriX2572
Aludtam rá egyet és levonnám a végkövetkeztetést:
"Kipróbálni a szélsõségeket, járni az arany középutat kell."
Tehát mégis megdugnám mindkettõt, aztán lelépnék egy szélsõségektõl mentes, normális harmadikkal 😊
(Jobban belegondolva: miért nem dugnám meg egyiket se: 1) az elsõn valószínûleg átment már egy fél sereg és semmi kedvem nemi úton terjedõ semmilyen izét elkapnom (egy életen át elkisérhet! :S) meg amúgy is gusztustalan belegondolni, ha valaki ennyire nem tiszta... 2) a másikat pedig valószínûleg túl sok idõ lenne rávenni, ezért eleve nem érné meg a fáradtságot...
Nos megoldottam a rejtvényt 😊))

salsoul
<#eljen>
salsoul
Talán nem is az a lényeg, hogy rendes-e, hanem, hogy lelkileg egészséges e.
A napokban volt szerencsém betekinteni különbözõ életekbe elég intim szinten...

Zárójelben részhez: egy kapcsolatban a mindenki más véleménye nem számít - szerintem.
salsoul
próbáld ki - ezt tudom javasolni 😉
GyuriX2572
már látom, ahogy a székkel leszorítam a fejét ........ 😄

GyuriX2572
Folytatva magammal a beszélgetést: attól tartok egy zárkózott nõ nem lenne elég érdekes számomra... :/ a megoldás mégis csak az lesz, hogy felszedem az elsõt és jól megdugom! 😄

GyuriX2572
próbálj meg elvonatkoztatni a technikai részletekrõl... tételezzük fel, hogy a 2. is valós és tételezzük fel, hogy a lányok személyisége olyan, mint amilyennek ez a kép mutatja õket.