Ritka rendes lányt találni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
fotográfik kolomp edisön :D
vagy mindenki felé el van nyomva, vagy senki felé
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
aki nem kész rá, annak az örökkévalóság sem elég idõ
a bizalom alap azt csak elbukni lehet
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
ha megpróbálod, az ellenkezõjét éred csak el
az emberek nagy része ilyen-olyan okokból kifolyólag egész egyszerûen nem tud szívbõl lélekbõl megnyílni, szeretni, bízni
ennél nehezebb és félelmetesebb dolog nincs a világon
vagy örömet akarsz okozni és/vagy gyermeket szeretnél
mindkettõnek feltétele, hogy a pároddal csináld, akit mindennél jobban szeretsz
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
de kiindulásnak akár jó is lehet
Egyébként:
Nem kell ezt így totál túlspirázni, szerintem elõbb utóbb mindenki megtalálja az igazit, hogy az azért lesz mert az elvárásai lecsökkennek, vagy csak mert szerencséje lesz az most mellékes.
A társaság pedig tényleg nem mind1. Pl igaz az hogy a szélsõségek vonzzák egymást de ez csak rövid távon teljesül utána meg már csak sokkal hamarabb eltávolodnak egymástól,és igazán jó barátnõt összeszedni valóban nem szórakozóhelyekrõl lehet ugyanis ott nagyon sok a nyomulós srác így hiába vagy te más, egy skatulyába szépen belepakolnak amibõl nehéz kilépni, míg ha mondjuk egy ismerõs ismerõse vagy sorolhatnám módon ismerkedsz össze valakivel akkor pikk pakk szerelem lehet belõle 😉
fry day fry day sálálálláláá
[/spam]™
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
olyan felelõtlen embereknek való, mint akik itt a fotókra csorgatják a nyáluk, nekik még újdonság a dugás, nincs ezzel semmi baj
ez olyan mintha azt mondanád nem megyek utcára, mert rámszarik a madár...az esély megvan, de sok az ember és kevés a madár😊
The Matrix has you...
A világba sokfelõl sokféle szél fúj, és egyik sem jelent semmit, csak a te szilárdságod és rugalmasságod.
persze az esélyt csökkentheted, ha kerülöd az olyan embereket akikrõl tudod, hogy több nemi kapcsolata is volt, de ugye itt már bejön a hazugság, azt mondja nem sokkal volt ami lehet,h goy igaz, de lehet hogy nem, aztán tényleg kevés emberrel volt, de az akivel igen az meg pont,hogy betegséget hordozott és át is adta neki, Õneki pedig errõl fogalma sem volt...a HIV-vírus 10 évig is lappanghat mindenféle tünet nélkül. Igen, lehet védekezni gumival, de elõbb-utóbb egy tartós párkapcsolat átvált a gumi nélküli verzióra.
Én azt mondom, hogy valamibe meg kell halni 😄 szép dolgokat éltem már át, biztos, hogy sokról le is maradtam vagy csak nem próbáltam, de ha holnap ilyen történne velem, akkor se esnék kétségbe, max a dunába😊
The Matrix has you...
a második csaj egy fotómodell aki szintén a testével keresi az életfenntartáshoz szükséges javakat, kicsit igényesebb formában, de ki van szolgáltatva, úgy mosolyog, ahogy kell, hogy a fotója eladható legyen
Volt már kva szép bnõm (most is egy bombázónak tartom) de nem volt érdekes vele... (a szépség nem minden) / volt kevésbé szép is, de mégis szerettem, mert volt benne valami vonzó mégis a személyében (meg azért volt benne szép is!) Ami azt illeti majdnem összejöttem egy igen duci csajjal, mert annyira megfogott a szövege és ahogy elõadja magát 😄 Aztán persze gyõztek a józan érvek, de ez is azt mutatja, hogy a külsõ az csak egy dolog. (Bár e terén továbbra sem vagyok hajlandó leadni az igényeimbõl... ne a barátnõm legyen nálam rondább?!) .... Volt már full tapasztalan lány is (nem 1, és ez oltári szopás) meg volt olyan is aki a "falu kurvája" (városban élek 😛) nos tõle csak mononucleosist kaptam el (nyállal terjed, 1 hét betegség) úgyhogy utólag örülök, hogy nem volt vele komolyabb testi kapcsolatom :S
Röviden ennyi ^^
"Kipróbálni a szélsõségeket, járni az arany középutat kell."
Tehát mégis megdugnám mindkettõt, aztán lelépnék egy szélsõségektõl mentes, normális harmadikkal 😊
(Jobban belegondolva: miért nem dugnám meg egyiket se: 1) az elsõn valószínûleg átment már egy fél sereg és semmi kedvem nemi úton terjedõ semmilyen izét elkapnom (egy életen át elkisérhet! :S) meg amúgy is gusztustalan belegondolni, ha valaki ennyire nem tiszta... 2) a másikat pedig valószínûleg túl sok idõ lenne rávenni, ezért eleve nem érné meg a fáradtságot...
Nos megoldottam a rejtvényt 😊))
A napokban volt szerencsém betekinteni különbözõ életekbe elég intim szinten...
Zárójelben részhez: egy kapcsolatban a mindenki más véleménye nem számít - szerintem.