Ritka rendes lányt találni

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

clio1616v
inkább az a kérdés, hogy alkalmazkodva ehhez a jelenlegi körülményekhez, ami adott, hogyan lehet mégis hasonló gondolkodásúakat megtalálni, mert nem társkeresõn az biztos, oda az megy akinek fogalma nincs mit akar

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

salsoul
Ezek után felmerül a kérdés: mitévõk legyünk?
clio1616v
a tudatunkat olyan szinten elbutították az oktatással a szocializációs dolgokkal a médiával, hogy szinte lehetetlen egy egyensúlyban lévõ lányt találni, az értékrendek meg éppen amilyen családba beleszületett az illetõ

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

salsoul
Ez clio #21960-ára ment.
Ezért is mondtam mindig, hogy, ami nem megy ahhoz nem érdemes görcsösen ragaszkodni...Bár a szív sok embernél az elsõ ilyen helyzetben ezekután jön csak az ész

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

salsoul
Így van, így van. Magam is így gondolom.
De a nagy individualizálódás és értéknélküliség világában ez azért, lássuk be elég kemény dió.

Úgy is fogalmazhatnék, hogy miféle luxust engedsz te meg magadnak?

Vagy?
salsoul
Összetett kérdés ez.

Se veled se nélküled kapcsolatba nem mentem bele, inkább egyszer csak abban találtam magam.

Reménykedem, esélyeket adtam... hátha... nekem majd sikerül...
Nem sikerült
clio1616v
a szeretet nem elég egy kapcsolathoz, sõt továbbmegyek még a jó szex sem

elmondom mi kell hozzá:
- egyéni egyensúly
- azonos értékrend

Mi értelme volt belemenni a se veled sem nélküled viszonyba? Mit reméltél, hogy rendbe tudod hozni a teljes kapcsolatot úgy, hogy közben õ rajta nem is láttad esetlegesen a hajlandóságot?

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

salsoul
Game over.

A szeretet ellenére. A végére már az állandó újrakezdésekig, fogadkozásokig, a se veled se nélküled dologig jutottunk. Egyszóval önmagunk áltatásáig. A különbözõ szokások, értékek, gondolatvilágok, elképzelések, érdeklõdések; a különbözõ lelki alkat és temperamentum mind megtette a magáét. Csak egymást nyomorítottuk már.

Ettõl független sok szép dolog is volt benne, és sok-sok személyes tanulság is.
salsoul
az ember erre minden nap rájöhet 😊
clio1616v
van aki nem az aranyat keresi, hanem a kõ törmeléket

nekiálltam tanulmányozni a tiszta tudatot, ayurvedát és szabad akarat kérdését

arra jöttem rá, hogy mennyi mindent nem tudtam eddig

salsoul
Ez azt hiszem olyan, mint az aranykitermelés:

"A világon kitermelt aranynak közel háromnegyedét az ékszeripar használja fel. Egy arany karikagyûrûhöz szükséges nyersanyag kinyeréséhez mintegy húsz tonna kõzetet kell kitermelni. A Worldwatch Institute (WI - Világfigyelõ Intézet) szerint az 1997-ben elõállított 2 402 tonna arany 725 millió tonna törmeléket eredményezett." ( forrás]forrás )

Több tonnányi kvázi szemetet kell átrostálni pár gramm értékes aranyért.
gergely1991
ez van 😞

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

clio1616v
én meg azt akartam, írni, hogy én is azt akartam írni 😞

chhaya
Hé. 😞

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

Narxis
Lol én is ezt akartam írni.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Fresh Duke
Itt nem, szóval keresd máshol!

A heavy cost. I pay it gladly.

Hol lehet egy rendes lányt találni? 😊

★★★★★

Tipikus szeretetkurvás dumának tûnik.

"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."

adam46
Valaki csajokra recskázik, valaki pedig arra, hogy mások helyesírási hibáit keresgeti. Utóbbi vagy te.
Az egyik oldalról egy elég érdekes üzenet...

Van néhány problémám:

Könnyen leszek szerelmes!
Naív is vagyok gyakran
Hülyíteni próbálnak észreveszem, de belemegyek a játékba...

Elõnyök:
Becsület és Hûség
Tartom magam

Egyéb:
Mindig komoly kapcsolatot akarok, mégsem össze semmi most volt 1 hónap de szerencsés vagyok, hogy vége lett.....

"Saját koholmány: Még mindig jobb egy vallásos nõ, mint egy üres senki"

Pluskast
Akkor ne olvasd. Inkább menj és keresgélj még néhány helyesírási hibát.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Fresh Duke
*utána
Rákot kapok a kommented olvasásától. <#szomoru1>
Ha vergõdni szeretnél, tedd privátban.

Pluskast
Te nem tudod, vagy nem akarod értelmezni ha valaki elnézést kér???? Mi a jó büdös francért kell még azok után, hogy elismertem, hogy igaz félre írtam utánna még osztanod az észt? Szimplán bunkó vagy vagy csak trollkodsz? Ha viccet meg nem érted akkor nem tudok veled mit kezdeni. Amúgy meg ha kötekedni van kedved menj fuss pár kört a ház körül engem meg felejts el.

Fresh Duke
"Én kérek elnézést!"
"nem lenne rá szükség"
Szerintem Neked nem sikerült értelmezned.

És, hogy ehhez is érdemben hozzászóljak:
#21933: Buzi vagy? Vagy mit érdekel, hogy csinálta-e?

Pluskast
Sajnálom, hogy nem tudod értelmezni a mondatot amit leírtam....

clio1616v
nem kell sokat válogatnotok, ha csak megdõlésrõl van szó - a nõk többsége pénzért bármire hajlandó

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Nahát, egy tapasztalt harcos..XDXD
Fresh Duke
Ha egy picsáról van szó, akkor jóval kevesebbért is megdõl. Hogy szavaiddal éljek.

Úgy van, egy mai picsának megmutatsz egy A4-es lapot tele hibátlanul megírt összefüggõ szöveggel akkor majd az rögtön megdõl neked.
Fresh Duke
Ha csak fele annyi idõt töltenél a helyesírással, mint maszturbálással, akkor nem lenne rá szükség...

Pluskast
Én kérek elnézést!

Fresh Duke
*mondd

Pluskast
Most miért? Ne mond, hogy te sosem csináltad? 😊

Narxis
<#wow1>

önkielégítés

Pluskast
Én meg tavaly decemberben. Önbizalma is van kihangsúlyozom a nõiességét és nagyon jól megvagyunk 😊

clio1616v
és akkor mi a megoldás?! <#vigyor3>

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

én találtam tavaly márciusban, csak, ha felerõsíted az önbizalmukat és kihangsúlyozod a nõiességüket akkor továbblépnek rajtad és eldobnak, mint egy használt rongyot😉

Narxis
Hát igen, manapság ritka dolog rendes lányt találni.

Ha idióta gátlástalan vagyok annak már oka van/ nevelési/ az így már nem jó, ha azért csinálom hogy ne lásson senki annak meg az az egyértelmû oka hogy valamilyen formában felizgulok tõle.
clio1616v
igen, de ehhez az kell, hogy vagy ne lásson senki, hogy mit csinálsz, vagy egy idióta gátlástalan barom legyél 😄

Én inkább úgy definiáltam volna az álláspontodat hogy szabad akarat csak akkor létezik ha nem hat ránk semmi, se érzelem, se logika, se a belsõ szükségleteink, se az eddigi tapasztalataink és a külvilág sem.
Tehát ha csövelni akarok, akkor csak elõveszem és eleresztem ahol épp vagyok.Nem?
Ez meg most már egy teljesen új megközelítés. Mit szedsz, én is kérek belõle.<#zavart1>
salsoul
<#wow3>
clio1616v
Akkor vállalom az összefoglalását az elmúlt napok témájának.

Csak akkor csinálom, amit akarok szabadon, ha más nem tud róla csak én.
Amikor pedig megfigyelnek, akkor úgy csinálom, amit akarok, ahogy mások látják és õk is tudják mit csinálok - ilyenkor nem szabadon cselekszek.

Tehát ha más nem tud a tettemrõl, csak én, akkor vagyok szabadon cselekvõ.

Nem is csodálkozom , akik a félelmeik okán cselekednek azok A-ból B-be való eljutást csak egyféleképpen élhetik meg. Akik meg felszabadultak, vagy pillanatnyilag jól érzik magukat cselekedhetnek máshogy mint ahogy megszokhattuk tõlük vagy magunktól. Free Will is Real.
salsoul
Ez csak EGY nézõpont, felfogás.
Sok más is van még 😉
clio1616v