Ritka rendes lányt találni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem tudom honnan gyûrûzik és hogyan alakul ki
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
egyszer volt ilyen eset és mégcsak nem is a szépségével volt gond 😊
engem ne akarjon senki erõszakosan amíg nem ismer, az már eleve gyanús, ha jobban akar megismerni mint én õt, valami nincs rendben, lelki beteg lehet, vagy csak hiánya van
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
azt, hogy merevedése/nedvesedése van, vagy lelkileg vonzódik valakihez, vagy?
lehet velük példázni, csak kérdés, hogy érdemes-e
Csomó csaj olyan gátlásos, hogy nem mer semmit csinálni... sokkal jobban félnek pofáraeséstõl mint mi. Egyik lány ismerõsöm bevalotta, hogy akkor sem tenne SEMMIT ha egy srác bejönne neki és a srác kezdeményezne. :S (Lehet azért mondta, mert bejövök neki?! 😄)
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
nyugodtan járj utána, kérdezz meg nõket, nézz körbe saját szemeiddel
az egy dolog hogy egyoldalúan nem tudsz dönteni, a lánynak is tetszened kell nem elég ha csak neked tetszik
de ez nem jelenti azt, ha kölcsönösen tetszetek egymásnak hogy kiválasztott vagy
egyébként mindig a nõ kezdeményez, mindig õ választ
az udvarlás mint olyan egy baromság, ha nem hívod fel magadra természetes viselkedéseddel a figyelmet akkor régen rossz 😊
Amúgy én magam nem hiszek az udvarlásban... akinek bejöttem azért nem kellett semmit tennem és megvolt 2 héten belül, akinek nem azzal meg csinálhattam akármit. Fura, hogy mindenki azzal jön, hogy "elnyerni a lány kegyeit" de valahogy ilyet még nem láttam :S ?!
keveri a szavakat... készen lenni a szerelemre akart lenni, mert átbaszta a barátnõje és nehezen tudta kiheverni és idõbe telik amíg újra szerelembe tud esni és ehhez egy örökkévalóság se elég neki, mert elkezdett ideákat kergetni
nem építi újra azt már semmi és senki
fontos hogy miben való bizalmat játszotta el az illetõ, ahhoz hogy szeretni tudjam utána is nem az abba vetett bizalmamat kell eljátszania, hogy bízok a szeretetében...
ha például elveszítette a bizalmamat abban, hogy levigye a szemetet, akkor többet nem számítok rá, nem bízok benne hogy leviszi viszont kellemes csalódás lesz ha leviszi 😊
ha pedig szeretsz, akkor akkor is szeretsz ha bizalmadat eljátszották
a szeretet pedig újraépíti a bizalmat
ezen felül könyveket tudnék csak javasolni amiben részletesen tárgyalják a témát, de te nem olvasol könyveket
és mi különbség van a bizalom megléte és a bizalomra való készség között?
én abban nem bízok akirõl tudom, hogy becsapott, mindenki másban igen
a bizalmamat nagyon könnyû elveszíteni és vissza nem lehet hozni afelé aki elbukta