Ritka rendes lányt találni

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

salsoul
nem tudok a kérdésedre válaszolni, én az ilyen szerelemhez nem értek
nem tudom honnan gyûrûzik és hogyan alakul ki

clio1616v
mondj egy példát a nem nyílt kezdeményezésre

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

clio1616v
nekem aztán kezdeményezhet egy csaj aki nem tetszik 😊

egyszer volt ilyen eset és mégcsak nem is a szépségével volt gond 😊

engem ne akarjon senki erõszakosan amíg nem ismer, az már eleve gyanús, ha jobban akar megismerni mint én õt, valami nincs rendben, lelki beteg lehet, vagy csak hiánya van

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

GyuriX2572
Ezt meg most mire érted????

GyuriX2572
Magyarázzam mi a szerelem?:S Folyton Rá gondolsz, folyton vele szeretnél lenni. Mindenért szereted és folyton dugnád. Mit mondjak még???!

salsoul
a titok az, hogy magadat hülyíted be, cseszel kinyitni a szemeidet és azt látni ami van
salsoul
mit értünk szerelem alatt?
azt, hogy merevedése/nedvesedése van, vagy lelkileg vonzódik valakihez, vagy?
GyuriX2572
Valami titka biztos van, hogy lehet nõket / férfiakat behülyíteni. Eddig ha jól számoltam úgy istenigazából 5x voltam szerelmes életemben. Ebbõl 3 csaj (lett) szinésznõ.

GyuriX2572
Mitõl lesz valaki szerelmes?

salsoul
mi a kérdés?
GyuriX2572
inkább válaszolj 😛

GyuriX2572
Sokan nem tudják, hogy kéne "hatásosan" viselkedni (lányok)

salsoul
oké, ne olvasd el
úgyis mindent tudsz
salsoul
jó, én nem szélsõségekbõl és lelki betegekbõl indulok ki
lehet velük példázni, csak kérdés, hogy érdemes-e
GyuriX2572
egyébként tudsz rá válaszolni??

GyuriX2572
Ha arra gondolsz aminek a bevezetõjét lehetett olvasni... hát :S elég sok általánosság meg rizsa volt benne szvsz.

GyuriX2572
Szóval aki megfogta a kezem, azt meg kellett volna dugnom?! A picsába... 😄😄😄
Csomó csaj olyan gátlásos, hogy nem mer semmit csinálni... sokkal jobban félnek pofáraeséstõl mint mi. Egyik lány ismerõsöm bevalotta, hogy akkor sem tenne SEMMIT ha egy srác bejönne neki és a srác kezdeményezne. :S (Lehet azért mondta, mert bejövök neki?! 😄)

salsoul
salsoul
egy bizonyos helyzetben valahogy kinyilvánítja érdeklõdését, megérint, odafordul, odanéz>félrenéz>majd ismét odanéz mosolyogva vagy érdeklõdve, megkérdez sat.
GyuriX2572
na... nem is voltál szerelmes... vonzalom az egy más tészta. A kérdés az, hogy miért gondolnál folyton egyvalakire? Mi hozza ezt elõ? :/

nem fejeztem be, tehát minden lány, aki tetszetõs szinte csorgatom a nyálam így megy ez😄 amúgy én még nem voltam szerelmes nem is igazán hiszek benne...én a kellemesen töltött együttlétben, egymás iránti tiszteletben hiszek, késõbb pedig a szeretetben...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

állítólag egy kellemes érzés, attól a pillanattól fogva, ahogy meglátsz egy neked tetszõ csajt, nem tudsz leszállni róla, folyton rá gondolsz, hibázol, agyalsz miként hódíthatnád meg ennyi a lényege röviden...mellesleg nálam ez úgy mûködik, ha én meglátok egy szép lányt tulajdonképpen azonnal "szerelembe" esem😄, de ez az én bajom sok férfitársamnál így van ez, szval ez csak ilyen szexuális vágy a másik nem felé és persze a magányérzet😛

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

GyuriX2572
Nemnyíltan hogyan?

GyuriX2572
Mi kell ahhoz, hogy valaki szerelmbe essen??

salsoul
persze, nyíltan nem fog
GyuriX2572
Szerintem ez meg olyan, hogy ha egy lányben Nekem tetszik valami, akkor megdicsérem. Aztán majd eldönti mit kezd vele. Egy nõ nem fog kezdeményezni (ha meg igen az rég rossz)

salsoul
tanulni kell, esetleg másokat megfigyelni
salsoul
akkor hozzáadok egy szót: általában
GyuriX2572
Szarkavaró hülye picsa alatt értek olyat, aki folyton megbámul célozgat, de nem akar semmit... max azt h odalegyél érte.... ismerek 1-2 ilyet :S😞

GyuriX2572
Am abban van valami, hogy azt látjuk szépnek, aki szépen (igézõen) néz ránk. DE ott vannak a szarkavaró hülye picsák, meg a csúnyán nézõ szépek is, tehát ez sem minden igaz.

GyuriX2572
Volt már, hogy valakit vakon leszólítottam és összejött... (nem is láthatott elõtte) meg volt h lányok "próbálkoztak" de leszartam... innentõl kezdve az egész elmélet bukik 😊

salsoul
ja, és mindezt teszik úgy a nõk, hogy úgy tûnjön, a férfi kezdeményezett

nyugodtan járj utána, kérdezz meg nõket, nézz körbe saját szemeiddel
clio1616v
ez hülyeség biztos olvastad valahol

az egy dolog hogy egyoldalúan nem tudsz dönteni, a lánynak is tetszened kell nem elég ha csak neked tetszik

de ez nem jelenti azt, ha kölcsönösen tetszetek egymásnak hogy kiválasztott vagy

salsoul
salsoul
az udvarlás ismerkedés - szeretitek-e egymást

egyébként mindig a nõ kezdeményez, mindig õ választ
GyuriX2572
Ezzel abszolút egyetértek. Meg azt is ha csajok szeretik ha valaki hülyét csinál magából õértük. De minek...

GyuriX2572
LOL, Te valami jógi vagy?😄

salsoul
azt, hogy az adott ember életében a helyén van a bizalom témaköre
clio1616v
nem... az hogy megismerjétek egymást

az udvarlás mint olyan egy baromság, ha nem hívod fel magadra természetes viselkedéseddel a figyelmet akkor régen rossz 😊

GyuriX2572
az udvarlásnak nem pont az a célja, hogy "rávedd, hogy szeressen"?
Amúgy én magam nem hiszek az udvarlásban... akinek bejöttem azért nem kellett semmit tennem és megvolt 2 héten belül, akinek nem azzal meg csinálhattam akármit. Fura, hogy mindenki azzal jön, hogy "elnyerni a lány kegyeit" de valahogy ilyet még nem láttam :S ?!

clio1616v
bárhol és bármikor önkielégítek amikor csak jólesik bármilyen igényemet

clio1616v
egy faszság 😊

keveri a szavakat... készen lenni a szerelemre akart lenni, mert átbaszta a barátnõje és nehezen tudta kiheverni és idõbe telik amíg újra szerelembe tud esni és ehhez egy örökkévalóság se elég neki, mert elkezdett ideákat kergetni

salsoul
na hát, ne itt maszturbálj!
clio1616v
én beszéltem magamról és éngem 😊

GyuriX2572
Mi az, hogy "készen lenni a bizalomra" ?

salsoul
clio, ki beszélt rólad? kit érdekelsz?
GyuriX2572
lol !

clio1616v
nekem ezzel nincs problémám, nekem nem kell késznek lenni a bizalomra egy ismeretlen ember felé, mert a bizalmat alapból mindenki megkapja tõlem

nem építi újra azt már semmi és senki

fontos hogy miben való bizalmat játszotta el az illetõ, ahhoz hogy szeretni tudjam utána is nem az abba vetett bizalmamat kell eljátszania, hogy bízok a szeretetében...

ha például elveszítette a bizalmamat abban, hogy levigye a szemetet, akkor többet nem számítok rá, nem bízok benne hogy leviszi viszont kellemes csalódás lesz ha leviszi 😊

salsoul
pl úgy, hogy elmész pszichoterápiára

ha pedig szeretsz, akkor akkor is szeretsz ha bizalmadat eljátszották
a szeretet pedig újraépíti a bizalmat

ezen felül könyveket tudnék csak javasolni amiben részletesen tárgyalják a témát, de te nem olvasol könyveket
clio1616v
hogyan válsz késszé a bizalomra?

és mi különbség van a bizalom megléte és a bizalomra való készség között?

én abban nem bízok akirõl tudom, hogy becsapott, mindenki másban igen

a bizalmamat nagyon könnyû elveszíteni és vissza nem lehet hozni afelé aki elbukta