22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
#16465 mielőtt valaki beleköt, nem arról van szó, hogy ész nélkül csinálj amit akarsz. de megfelelő arányban használva az ösztönöket - nevezzük tudatalattinak - Egészebb embert lehet faragni magunkból. nem kötelező, de néha próbáljuk ki csak úgy poénból milyen ha teljesen átéljük azt amit éppen csinálunk. tökmindegy mi az, levegővétel, vasalás, autóvezetés. légy ott és légy tudatos abban amit éppen csinálsz, figyelj önmagadra és figyeld azt ami történik közben veled és körülötted :) érdekes lesz :) -
#16464 amit tárgyaltok -
#16463 szemét és vagonőr, ahogy azt tanult kollegám egyszer megosztotta velem :) -
#16462 valójában azért idegesit, mert nem ismered Önmagad eléggé. Ezt leirni nem tudom teljesen, de a lényege, hogy kisgyermekkorban nagyon sok ösztönös dolgot elnyomnak bennünk, nem azok alapján döntesz, hanem a betanult sémák szerint. amit elvár a társadalom azt csinálod.
amikor később a Tudatos Éneddel már lázadsz ezek ellen a dolgok ellen akkor jönnek felszinre az eddig ismeretlen vagy régen eltemetett ösztönök és ez tűnik furcsának, hiszen eddig ilyet nem tapasztaltál. főleg nem tudatosan :) kicsi gyermekként igen, de az már régen volt és elfelejtetted. ezért jó az mikor kicsit megint gyerek lehetsz, mert akkor nem kell olyan felnőttesnek, "felelőlésgtudatosnak" lenni :) lehet szabadon játszani. -
#16461 Milyen kérdés? -
#16460 Én mostanában ezt hallgatom sűrűn. -
#16459 Járőrözni? Mi a tisztelt beszélgető partnerem foglalkozása? -
#16458 már hallottam, de még mindig szép :) -
#16457 az elmondható volt, hogy pár másodperc elég ahhoz, hogy már előre eldöntsük szimpatikus a partner vagy sem. de ez beletelhet hónapokba is mire tudatosul :) na ez a nem mindegy :)
Na igen ez a nem 111:)
hiszen utálom :) Van hogy így jönnek ki belőlünk az érzelmek...idegesít, hogy nem értem mitől vonzódom hozzá, mitől tetszik, esetle mások véleményére is hagyatkozva "eldöntöm" mi legyen róla a véleményem és az ellentmondást utálat látszatával dolgozom fel.:):) Na sikerült új pszichológiai elmélet gyártanom:):)?
-
#16456 annyira belemelegedtünk, hogy elfelejtettem kimenni járőrözni :)
már vagy harmadjára hallgatom ezt a véletlen playlistben :)
Bob Sinclar - Together -
#16455 A kérdés le van degradálva és túl van bonyolítva szerintem :) -
#16454 hát igen, az ösztönök dolgoznak attól, hogy elnyomod vagy nem látod őket:)
ez egyébként egy kutatás eredménye, ahol több dolgot mértek, de az elmondható volt, hogy pár másodperc elég ahhoz, hogy már előre eldöntsük szimpatikus a partner vagy sem. de ez beletelhet hónapokba is mire tudatosul :) na ez a nem mindegy :)
természetesen nem csak biológiai lények vagyunk, hanem spirituális lények is. egyszerre a kettőnek kell működnie és meglennie. olat azért biztos éreztél már, hogy valakihez vonzódsz, de nem tudod miért. na ez a biológiai vonzalom, egyébként meg lehet egy pöcsfej volt :)
ilyen esetben eszedbe sincs vele folytatni bármit is, de később lehet leesik, hogy hű, ez a pasi mégicsak megmozgatott valamit, de hát mindegy, hiszen utálom :)
nincs általános formula, meg elixir, bájital vagy ilyesmi :) nem is lenne jó, hiszen ami nekem jó az neki már nem és ez a legszebb az életben :) -
#16453 16449 hsz-re reakció?:):) -
#16452 Az ember előbb üresítse ki magát, hogy a másikat teljes egészében ahogy van be tudja fogadni, s úgy tudja szemlélni méricskélés nélkül. -
#16451 első mindig a külsődleges jegyek lesznek, hiszen azt látod, az ember vizuális alkat. nem biztos, hogy az alapján fogsz dönteni, de sokat nyom a latba persze. mindenkinek megvannak a "fétisei", arc, szem, száj, mell, fenék, láb, stb. csak ez alapján dönteni viszont már nagyfokú butaság, hiszen ezek közül több múlandó dolog. ahogy mondod, az egyéniség, az a komplex valami ami előtted áll az tetszik-e vagy sem és el tudod-e fogadni hosszú távon a hibákat amikkel szembesülsz. igen, az elfogadás vagy kompromisszum-kötés lényeges. -
#16450 Ne menj előttem, nem tudlak követni.
Ne gyere mögöttem, nem tudlak vezetni.
Gyere mellettem és legyünk jó barátok.
Bocs, csak eszembe jutott.
:):) -
#16449 Utódnemzés céljából? Na ez érdekes kijelentés volt...
Hát ha lehet ne csak abban legyen partner. Ez a partner szó viszont tetszik nem alá-fölé rendelt viszonyt jelöl, hanem mellé rendelőset:)
Pár pillanat? Akkor mégis létezik szerelem első látásra, egy találkozó után?:) -
#16448 Elmélet és gyakorlat közti különbség.:)
Hát nemtom, én pl. egy hapsinál először a szemet, a tekintetet nézem meg, az arcot, utána az egyéniséget (amennyire lehet, meg amennyire hagyja "meglátni"). De tudok olyan nőkről akik egy sportos alaktól tudnak "elalélni". Általában állítólag nőknek fontosabb abelbecs, de szerintem ha hosszútávú egy kapcsolat az, hogy az egyéniségek egymáshoz illenek-e vagy sem talán mindkét nemnek lényeges. Na meg a kompromisszumkészség. alán idővel ebben nem akkora az eltérés. -
#16447 egyébként ez már rendesen genetikai dolog is, mert a tudatlalattink pár pillanat alatt érzékeli azokat a tulajdonságokat amik alapján megfelelő partnered lehet utódnemzés céljából. -
#16446 túlnyomórészt igen, ezt kell, hogy mondjam. de rögtön vissza is dobom a labdát, hiszen ez Nőknél is meg kell, hogy legyen, csak valószinű kissebb arányban :)
mondjuk ez időarányosan változik, idősebb korban talán máshogy gondolkodik az ember és nem csak a külsőt nézi. bár idős férfiak meg fiatal tyúkokat kergetnek, szóval itt bukik az elv:) -
#16445 Jelenleg sok volt a dolgom, kikapcsolódásként írok (már igencsak szükségét éreztem, hogy lazítsak). Jelentkeztem felnőttképző tanfolyamra, gyakszi, tanulás, itthoni teendők, szal mostanában nem olvasgattam... -
#16444 hajlamosabbak...a billentyúzet meg hajlamos nem tudomásul venni, miket pötyögök...bocsánat. -
#16443 helyes :)
mióta olvasod ezt a topikot? mert korábban volt pár érdekes téma és hozzászólás. mondjuk sok lenne végigolvasni, de párat érdemes lenne. igaz, most már biztos másként irnék ott is dolgokat. na nem gyökeresen, de mint ahogy most is, árnyaltabban is lehet fogalmazni :)
-
#16442 Azt hallottam, hogy a pasik pl. hajlamosabb a külcsín alapján szelektálni, hogy kivel barátkoznak búvebbet meg pláne. Cáfolat? Alátámasztás? -
#16441 Semmi gáz, én meg a pasikat nem értem néha...oké, gyakran előfordul kapcsolatok témakörben, hogy nem értem őket. Ennyit az előítéletes szövegről:)
1-1 lépjünk tovább.:) -
#16440 persze, hogy sokat tanulhatunk, ezért szeretek Én is igy kötetlenül és őszintén beszélgetni, anélkül, hogy sokat kéne magyarázkodni. most Én is ezt teszem mégis, úgyhogy abba is hagyom inkább :) -
#16439 gyengédség, kényeztetés? (ha nem szexre kell gondolni szimplán) -
#16438 akkor nem átértékeltem, hanem átgondoltam, átfutottam még egyszer, hogy mit irtam le. ezt nem tudom miért tettem, de mondom, alapvetően azért, mert másképp kezelem a két nemet. azért nem mindent értetek úgy, mint mi, ezzel nem tudok mit kezdeni :) Én sem értem néha mit mondtok :) ezért vagyunk különböző neműek :D
lehet, hogy ez előitéletesen hangzik, sajnálom ha ez jön le, nem azért irom. ebbe ne menjünk bele, nem ezen van a lényeg és térjünk vissza az emberes dumára :) -
#16437 Az meg érdekes, ha egy nő és egy férfi beszélget kapcsolatról, megismerik az álláspontot, szemléletet a másik nem nézőpontjából, NEM? Az ilyen beszélgetésekből rengeteget tanulhat az ember. Asszem. -
#16436 persze, hogy különbség van, ez a lényeg, ezért nem megy hosszútávon. most a szeretet szót "gyengébb" formában értem :) nem tudok új szót rá, de az van amit irtál :) -
#16435 Mit értékeltél át? Nekem nem szúrt szemet benne semmi... -
#16434 Érzet nem érzelem. A vágy, kielégülés érzetek, a szeretet, szerelem érzelem, összetetem, bonyolultabb szimpla hormontermelésnél. Szerintem különbség. A szeretet, szerelem nem csak fizikai vonzódás tetszik az egyénisége...stb. -
#16433 De lehet emberként beszélgetni, ezt csak érdekességként irtam be, engem is meglepett, hogy hirtelen átértékeltem a mondataimat, de végső soron nem változtatnék rajta, miért is tenném? :)
csak olyan furcsa volt, hogy ezzel szembesültem :) de akkor megvan a magyarázat is, ha férfias nő vagy :D -
#16432 A fene, megint elkövettem ezt a hibát....Jaj...
Nem lehetne, hogy emberként beszélünk egymással?:) Egy fórumon nemigazán számít...Mellesleg állítólag elég férfias nő vagyok pl. fűnyírót szerelek, meg mosógépet, forrasztok...stb. És ami poén, hogy tetszenek is az ilyen tevékenységek, meg fiúsítva nőttem fel: fú haverok, fára mászás babázás helyett stb. -
#16431 nem kaptál fényt:) szerintem ez a normális, amikor már másfelé kacsingatsz az nem normális és a kapcsolatodban hiba van valahol. most Én is csak két nő között gondolok csak csapongásokra, meg hogy mindenkit meg kéne dugni, de ha eljönne az igazi ez azonnal megszűnne.
ha szexelsz boldogsághormont termelsz igy közvetve szeretet kapsz. van akinél működik egy éjszakára is, de hosszú távon ebbe is kiég az ember. -
#16430 Én pl. ezért is kedvelem jobban e hagyományos személyes beszélgetést, mert a testbeszéd, a mimika őszintébb a szavaknál.
Nemrég beszélgettem egy hapsival. Nem mondott semmi olyasmit, ami arra utalt volna, hogy sajnál, de az arckifejezéséből, a tekintetéből áradt a sajnálat. Pfu...Kösz, de kösz inkább nem. A végén én igyekeztem viccelődni, hátha elfelejti, hogy sajnál...:) -
#16429 hmm, ez érdekes. nem is tudtam, hogy Nő vagy :) nem néztem meg az adatlapot és végig férfiként kezeltelek:) nem tudom, hogy ez most számit-e, de fontos lehet, mert másként beszélek általában a nőkkel és a férfiakkal. most meg ugye nem :) -
#16428 Ja bocs, azt a tevékenységet nem szeretetnek nevezném...félreértettem.
Hát erről nem tudok nyilatkozni. Alapból nem vagyok alkalmas (képes) egy éjszakás kalandra. Lett volna lehetőség..nem ment, valahogy nem tudtam rávenni magam. Alaptípus. Míg együtt voltam exemmel - nem fogod elhinni - még gondolatban sem jutott eszembe, milyen lenne más pasival. Fura génjeim lehetnek, vagy lehet nemis azon múlik...ki tudja...Ha szeretem ő érdekel, hülyéskedés mehet szóban, de belülről gondolati szinten sem érdekel más. Fényt kaptam az előhívásnál...:) -
#16427 igen, megnéztem és Te voltál az elkövető, csak máshogy irtad, talán a lényegét még igy is megfogtam. emlékből már kevésbé ment volna, bár én is olvastam mindkét könyvét Csernusnak. szerintem is jól áll a dolgokhoz, csak mint mondtam valakinél nem működik, de annál nem is alkalmazza. ezért kell komolyabbnak tűnő problémával szakemberhez fordulni, de az sem mindegy kihez. kicsi pofon is pofon, mert az igazság sokszor fáj :)
az őszinteség-hazugság példád nagyon jó.
mostanában nagyon rákattantam a Mentalista cimű sorozatra, eszméletlen jó a szinész benne:) illetve a többi is, kivéve Robin Tunney, nekem ott nem szimpi, egyszerűen nem illik hozzá ez a szerep, és ez látszik is, csak vergődik.
na a lényeg, hogy tetszik ahogy az arcába mondja az embereknek amit gondol vagy éppen csak provokációképpen, hogy mit reagálnak.
tudom, hogy csak film, de elég sok dolog valóságos, hiszen ezt mi is tapasztaljuk az életünkben. nem nehéz a testbeszédet megtanulni és csak abból sok mindent le lehet vonni, azok valamiért ösztönszerűek és nehezen irányithatóak. nagyon kevés ember tudja elrejteni.
-
#16426 Nekem is volt, hogy megmondták a véleményüket. Átgondoltam, ha jogos volt, jogos volt. Nem esett feltétlen jól, de aki aki őszinte velem kevésbé valószínű, hogy hátbadöfne, ha úgy hozza a helyzet, na meg később rájönni, hogy hazugság volt, az jobban fáj ám az esetek zömében. Egy kapcsolatban, meg, nos az ember hajlamos rá, hogy igyekezzen szebbnek jobbnak mutatni magát, ha tetszik neki vki, aztán megismerik egymást és sok esetben jön a pofára esés, hogy eleinte nem ilyennek mutata magát, jön az anyám én nem ilyen lovat akartam dolog. Valahogy jobbnak tűnik, hogy ilyen vagyok, tetszem nem tetszem a hibáimon esetleg tudok vagy akarok x mértékben változtatni...tiszta helyzet, kevesebb későbbi csalódás. Asszem. Talán nő létemre ez az alapfelfogás az oka, hogy a minkelést sem csípem annyira van, hogy igazodok a "közízléshez", de nem szeretem a "pampucot".