Ritka rendes lányt találni

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bigapó
valószínûleg a megfordult világ mondatja ezt vagy érezteti veled, mert mostanában a csajok pasiznak. lehet azért, mert többen vagytok, mint mi, nektek kell versenyezni. azt hiszem ez nem túl jó, legalábbis nekem nem tetszik ez a fajta világ, de lehet csak konzervatív vagyok.

The Matrix has you...

egyéni érdek...nos minden ember azt szeretné, hogy önmagának jó legyen, de, mint már mondtam korábban is számomra az is örömet okoz, ha segíthetek azon embereken akik megérdemlik, esetleg védtelenek...Ha sok pénzem lenne tutira adakoznék! Persze nézõpont kérdése, ki hogy gondolkodik

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

nem igaz egyáltalán nincs nagy EGO-m nem tudom honnan vetted...ezért nem jó általánosítani...amúgy igazságszerint a mondandóm arra értettem, hogy én gondolkodom, tehát, ha én nem akarok gyereket a jövõben akkor nem akarok és én fittyet hányok mindenféle ösztönre a jövõben ezáltal...erre mondtam, hogy szabad akarat és gondolkodás az ember szíve joga mit akar. A szerelemrõl annyit, hogy én olyat nem tudok érezni, és ne gyere avval, hogy késõbb jönni fog nálam az érzés.

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

bigapó
az a baj, hogy túlságosan gondolkodtok, túl sok az EGO-tok. az ösztön nem csak állatias, ez a fajfenntartás része, evolúciós örökség, ezzel nem tudsz mit kezdeni. Ha veszély fenyeget azt megérzed és megpróbálod elkerülni, ezek mind ösztönös dolgok, õsiek amiket már egyesek elfeledtek, de ha kell automatikusan bekapcsolnak és megoldják a problémádat.
nem kell annyira sarkítani a dolgokat, hogy Én most ha hallgatok az ösztöneimre (vagy mondjuk úgy az érzéseimre, a belsõ hangra ha úgy tetszik), akkor biztos valami rossz dolog lesz. persze, kell logikusan is gondolkozni, mikor arról döntesz, hogy veszel egy sütit vagy inkább egy kólát. szerelemnél miért döntenél? az csak úgy jön, kialakul és aztán megéled az egészet. ha már gondolkodsz rajta, akkor az egod van elõtérben és érdekeket fogsz nézni, elsõsorban a magadét, hogy neked legyen jó.

The Matrix has you...

salsoul
igen tanulható, de nem egy kapcsolatban kell megtanulni
oda már vinni kell
igaz, de a Felelõsség az megtanulható csak valaki akarja valaki nem...Persze nagyon sok függ az illetõ neveltetésétõl, hogy vajon mennyire lesz felelõsségteljes.

salsoul
ki ámítja magát? ki mondta, hogy rajta nem múlik? és hol? idézd!
mondod te😄 el lehet azt dönteni hidd el...tapasztald meg egyszer magadon

salsoul
tudod a felelõsségvállalás nem olyan dolog amit egymással csináltathatnak az emberek

a felelõsség, a felelõsségvállalás az egy emberi kvalitás
ami vagy van valakiben alapjáraton vagy sehogy sincs
clio1616v
egy párnak lenni valakivel felelõsség az utóbbi errõl szól, nem akar kötelezettségeket

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

clio1616v
persze, hogy nem igaz... ezzel ámítja magát, hogy rajta ugyan nemmúlik 😊

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

CattiBrie
Ez olyan, mintha azt szeretnéd mondani, hogy bármelyik férfival összejöhetnék, amelyik csak megtetszik. De ez nem igaz.

• Van az a rész is, hogy nem tetszem a férfinak. Ilyen elõfordul, nincs vele semmi baj, de az eredmény az, hogy nincs semmi. Azaz én hiába választanám õt, nem kellek. (Most azt leszámítva, hogy nem szeretnék olyan férfival lenni, akinek nem tetszem, nem szeretne velem lenni.)

• De tudok olyat is, hogy tetszem a férfinak, és mégsem szeretne velem lenni. Ilyen is van. Ráadásul úgy, hogy még az õ elmélete is az, hogy "mindig a nõ választ".

[/spam]™

clio1616v
ha elkezdesz gonolkodni akkor eleve semmi esélyed 😊

nem tudod eldönteni mit érezz

clio1616v
dolgozunk 😉

egyetértek<#eljen> ösztönöket, érzéseket háttérbe tudja szorítani egy igazán döntésképes ember...

az a bajom avval amit leírtál, hogy így marhára kevés esélyem van ha szted a nõk ösztönösen teszik azt amit teszik...én az emberi gondolkodás híve vagyok nem pedig az állati ösztönöké...állatoknál létezik fogamzásgátlás? nem, állatoknál vannak buzik? nincsenek...van vallás az állatoknál? nincs, tudnak olvasni, beszélni, írni az állatok? nem, mert õk ösztönös lények, mi pedig gondolkodunk és a döntéseinkben vannak a cselekedeteink meg amit szeretnénk...Mindent meg kell beszélni a másikkal, ha ráveszed és dülõre juttok akkor happy van.

úristen ti már reggel 6-8 tól nyomatjátok?😄😄 hogy bírtok felkelni ilyen korán?

clio1616v
vannak az érzések kialakulásának elõfeltételei

egy éhezõ ember nem tud úgy gondolkodni, mint egy jóllakott

a legtöbb ember éhezik, ebbõl a szempontból szerencsés vagyok, mert nincs olyan szükségeletem, ami ne lenne kielégítve, így megengedhetem magamnak, hogy az érzéseimmel foglalkozzak

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

clio1616v
igen, tudniillik errõl szól a legtöbb kapcsolat és innét lehet tudni, komolyan gondolja-e mindkét fél és nem csak kijátsza a másikat egy dugás erejéig

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

salsoul
egyébként clio bár egyfolytában érzéskérõl és lélekrõl beszélsz, minden megnyilatkozásod kõ kemény embertelen szürke tartozik|követel üzletkötés, érdek rendszer
salsoul
nehezebb felelõséget vállaltatni egy férfival <#idiota><#wilting><#zavart2>

clio1616v
így van, de a biofizikát kihagytad 😊

clio1616v
szerintem meg sokkal nehezebb felelõséget vállaltatni egy férfival, szerintem itt sem sal sem más nem csak a dugásról beszél, vannak a primitív férfiak akik azt követik, hogy minden nõt aki dugni akar meg is kell dugni... én nem vagyok benne ebben a 90%ban, ahogy errõl korábban már szó esett

így lehet sokan nem értenek egyet a véleményemmel említhetném itt Runit.. az is igaz hogy õ még inkább csak fiatal

salsoul
Azért az ember nem csak tudattalan és ösztön és biokémia.
Hanem lélek és szellem és értelem is.

Ami változó, azok az arányok.
bigapó
pedig salsoul-nak van igaza gyerekek, mindig a Nõ választ😊 a férfit sokkal könnyebb becserkészni és ezáltal választásra bírni (döntésre), mivel mi csak dugni akarunk legtöbbször😊
de egy olyan párkapcsolat amin látszik, hogy nem csak dugás lesz, hanem valami más és komolyabb, ott mindig a Nõ fogja eldönteni, hgoy jó lesz-e a partnere a fajfenntartás szempontjából. ez tudalatti, mondhatni ösztönös dolog, már az elsõ pillanatokban kémiai úton jelez a Nõk érzõközpontja, ezért érzi azt, hogy ennek a férfinek nem tud egyszerûen ellenállni. Ez mindig más, lehet a szeme, a hangja, az illata, vagy több más dolog kombinációja is akár.
Ha ez nincs meg és a Nõ csak úgy szórakozni szeretne akkor lesz dugás, ha nem akkor elhajt a picsába 😊

Lányok, mit gondoltok?

The Matrix has you...

salsoul
van egy nagy remek szomáli bölcsesség:
üres köcsög jobban csörömpöl

magyarán annak megértéshez és felfogásához amit írtam nincsen meg a szükséges háttered, és így eleve baromságnak tartod és baromságot hozol ki belõle

sokkal érettebb lenne ha azt mondanád:
"nem tudom, nem értek ehhez, ezt még nem figyeltem, nem tudom hova tenni"
salsoul
valóban, ennek ez a rendje

ám ha a biokémiai szerelem mellett a lelki szerelem is megjelenik/jelen van, és a szerelmesek odaadóan gondozzák a szerelmet akkor az kapcsolatuk végéig velük lesz
chhaya
És egy olyan ember, aki csak az "elég jó" kategóriába esik, néhány év alatt totál kikészít..

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

GyuriX2572
lehet írnod kéne... egy Könyvet! 😄

GyuriX2572
ne pittyegj, inkább írj valami értelmeset...

GyuriX2572
Arról beszéltünk, hogy valakivel együtt élni... sokáig... évekig! A biológiai szerelem elmúlik pár év után és inkább szeretet/ragaszkodás lesz belõle. Ennek ez a rendje, nincs is ezen kivetnivaló.

GyuriX2572
Örülök, hogy magadtól ilyen gazdag vagy belül... 😊

chhaya
biip, ön nem nyert

chhaya
Az "igazi" az "elég jó" felett van sokkal... és az adott ember számára tökéletes.

clio1616v
nem erre azt mondom, hogy inkább írom le az érzéseimet, minthogy másokét olvasgassam 😄

clio1616v
JA 😄

GyuriX2572
De ha erre azt mondod, hogy inkább az iró barátaiddal beszélgetsz, mert az nem könyv, akkor tökönszúrom magam <#nyes>

GyuriX2572
Azért a versek se rosszak vagy a szép leírások pl nemrég olvastam Remarque-tól a Diadalív Árnyékában címû kötetét. Olyan szépen fogalmaz, hogy már azért egy öröm volt elolvasni. Meg bõvíti a szókincset is. Láccik nem?! <#gonosz1>

clio1616v
amúgy meg ha mások érzéseit akarod átadni arra nem a könyv a legjobb hanem a zene, tánc a "látványosabb" mûvészetek

clio1616v
az elégedettségi szintedtõl függ 😊

GyuriX2572
Az Igazi.... ez valami külön kategória? Szerintem felteszi magának a kérdést az ember, hogy akivel együtt vagyok, az elég jó-e nekem. Ha válasz igen, akkor nincs mit változtatni. Tökéletes ember pedig nincs.

clio1616v
a csalódástól, hogy mégsem az igazi erre értette sal hogy késznek kell lenned a bizalomra

félelemben élne, ha párja lenne így inkább marad egyedül, ami ugyan jó de tudja érzi van jobb és keresi könyvekbõl a megoldást, de amikor arról beszél, hogy õ gyakorlatban is próbál tenni, az csak a képzeletében van és csak vágyik rá, hogy alkalmazhassa a könyvõl átélt tapasztlatait, amik nem valósak így nem is használja azokat

GyuriX2572
miért félnél? Mitõl?

GyuriX2572
"például bevágja a könyökét... néha tök más és ezt fel kell ismerni, ezért kell könyvet olvasni" tessék

clio1616v
az eddig rendben is van, de félni az igazival lenni azért mert biztosabb jó egyedül lenni már nem olyan egyértelmû

chhaya
Azt, hogy értelmezd, amit salsoul írt. 😄

GyuriX2572
Milyen bizonyítékot szeretnél?😄

chhaya
értesz te a nõkhöz? 😊)

salsoul
akkor nem jelent semmit
GyuriX2572
Fáj a könyököm? :S Ha minden ilyenre odafigyelnék vagy jelzésnek venném, már rég megõrülnék. "Aha tényleg, szegény... nagyon fáj?" Aha... "Akkor szeretnéd, hogy megdugjalak?" LOL
Am csomó csaj (fõleg a picsa tipus vagy pont a feltûnõen rondák) szeretik a feltünést kelteni maguk körül, ez nem jelent semmit...