22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • bigapó
    azért kusza, mert összetett. nem mondok el mindent és ezért tudsz csak félinfókból dolgozni, de ezt már kértem, hogy ne tedd, úgysem mondok többet erről, nem fogod megérteni sosem :)
  • clio1616v
    nagyon kuszán fogalmazol...

"sem másfelé nézegetni.. sem.." mi?
    "lehet összejönnél valakivel, ami jó lenne" csak ezt nem válazthatod most?
    "annyira nincs szükséged... " mennyire?
    nem függesz a szartól?
  • bigapó
    még mindig nem érted. most nincs kedvem sem másfelé nézegetni. lehet összejönnék valakivel, biztos jó is lenne, csak ez most nálam nem opció. annyira nincs szükségem a másik nemre, ezért ráérek várni és nem beleugrani egy szarba. nem függök tőlük :)
  • clio1616v
    lehet másfele kell lépkedned
  • bigapó
    inkább vagyok takarékon, mint egy viszonzatlan szerelemben...
  • clio1616v
    én kérek elnézést az sg.hu adatbáziskezelő hiányosságai miatt

ti. nem veszi figyelembe a születési hónapot az életkorintervallum számításakor
  • salsoul
    hopsz - szóval innen
  • salsoul
    talán innen törpokos
  • salsoul
    jólvan jólvan törpokos
  • clio1616v
    na nehogy már engem hibáztass a körülményeidért és hogy nem vagy elégedett... soha nem vettem részt a döntéshozásaidban

és nem volt szándékom, hogy megbántsalak... ha mégis annak sikerült akkor maximum hibáztathatsz szintén, hogy nem voltam figyelmes
  • clio1616v
    nem vagy alkalmas?

valóban nem vagyok 30-35 éves... nem is tudom honét vetted
  • clio1616v
    ha takarékon tudsz lenni az nem az igazi...
  • clio1616v
    folyamatosan töltődik
  • bigapó
    civilizáltsági különbségek a világunkban:

Boszorkány-üldözés Indiában

szép hely ez a mi kis bolygónk, csak túl sok a sötét folt rajta...
  • Anaid
    Arra, amikor ételre sem futja, dolgoznék, de nem alkalmaznak, három gyerek mondja, hogy anya éhes vagyok, egy közölük koponyacisztás és ilyen beszólásokat olvasok ilyen okosoktól arra nem azt mondanám, hogy sértődés, inkább totális bepipulás plusz fájdalom, hogy ilyen bunkók tudnak lenni emberek, ha már nekik nem annyira nehéz másnak próbálják már még nehezebbé tenni lehetőleg alig elviselhető szintig fokozni, meddig bírja vajon? Aludj!
  • Anaid
    Régebben írtam, hogy hiába jelentkeztem kb 40-50 helyre nem alkalmaztak még takarítónőnek sem. A munkakeresés nem válogatás, 30-35 évesen illene tudni, márha annyi vagy...amit kétlek.
  • bigapó
    ja, ezt meg elfelejtettem :)

nem mástól várom, hogy túltegyen rajta. Én úgy érzem már túl vagyok, de ezt csak úgy tudom meg ha valaki ezt megmutatja. nem tudom érted-e amit mondani szeretnék? magyarán tapasztalnom kéne az érzést, de egyenlőre nem volt aki lángra gyújtsa. most ugye van ez a lány akiről korábban beszéltem, de egyenlőre takarékon kell tartsam magam, mert az egyoldalúságnak nincs sok értelme, ezt már korábban kiveséztük másnál.
  • bigapó
    Én meg azt látom, hogy Neked mindig igazad van és a másiknak sosem, kivéve ha Te is úgy gondolod :)

persze, hogy tanulni kell és tanulsz is mindig, de ezt már mondtam neked, hogy teli korsóba nehéz tölteni, de szerinted a korsód üres vagy legalábbis félig van teli? már nem tudom, mindegy :)
  • clio1616v
    naa nehogymár megsértődj...
  • clio1616v
    így van... én szeretem ha kijavítanak és tudom milyen érzés amikor el kell ismernem, hogy másnak igaza van velem szemben, általában keresem a magyarázatot, hogy miért hibáztam el... és jól esik amikor legközelebb már kiemelten odafigyelek... nem csak a nyelvtanról van szó

ezt hívják tanulási folyamatnak... kell a visszajelzés, különben életed végéig tévúton vagy
  • clio1616v
    akkor keresel munkát amikor a munkák között válogatsz
  • clio1616v
    mindig is az voltam... és úgy gondolom a legőszintébb érzés amit salsoul irányába érezhetek az a "kár"öröm, neki semleges nekem jó érzés

semmilyen rosszindulat nincs bennem irányába, de ismerem az ilyen kompromisszumot nem tűrő emberfajtát és mulattat amikor szembesülés van
  • bigapó
    még mindig olyanba kötsz bele amibe tök felesleges. ha úgyis tudod mit akart irni akkor minek? tudom, ez nálad fontos dolog, de majd elmúlik :D
    egy ideig én is javitgattam embereket nyelvtanból, de aztán meguntam. amúgy jól szokott irni, ezt biztos elirta, na bumm :)
  • Anaid
    Sajnálom ez a beszélgetés is el lett cseszve részemről ennyi. Szia.
  • Anaid
    Cilo ébredj már föl! Minek szólsz be?

Na én léptem erre igazán nincs szükségem.
  • clio1616v
    addig nem leszel túl rajta, amíg mástól várod hogy túltegyen rajta
  • Anaid
    A legradál mennyivel értelmesebb? Eltévesztette, miért bántod? Te még sosem tévesztettél el semmit? Már te is kekeckedő lettél?
  • bigapó
    nekem lassan 2 éve ért véget a házasággal - és aztán válással :) - végződő 7 éves kapcsolatom. még nem tudom túl vagyok-e rajta, olyan nem jött aki ezt bebizonyitaná. Gyerek nincs.

Van amikor van kedvem tenni azért, hogy dobjon az élet valamit, van amikor nem :)
  • clio1616v
    munka mindenhol van... csak nem minden kellemes...
  • clio1616v
    tudjuk be annak, hogy késő van és kevésbé figyel oda, hogy elnyomja a buta énjét és nem képes kínosan figyelni arra hogy a normál helyzetben hibásan leírt megfogalmazásokat elkerülje
  • Anaid
    Már ha kap rá lehetőséget az ember....Ha nem kapok munkát nem csinálhatom. Világos nem?:)
  • clio1616v
    de nem? :D
  • Anaid
    Hogy értelmezendő az, hogy megfogod? Nem fogjot keresek én....
  • clio1616v
    a munkát nem keresni kell, hanem csinálni ;)
  • bigapó
    :DDD a fokozat fokozata :D
  • Anaid
    Hát az exem óta (2005) nem volt még rá példa, de nemigazán keresem. Vagy dobja az élet, vagy nem.
    Na és te boldog kapcsolat? Esteleg gyerek...stb?
  • clio1616v
    olyan kifejezés nincs hogy ledegradál... a degradálás már eleve azt mondja amit te tévesen a le szóval akarsz kifejezni... akkor mond azt hogy legradál... de ne beszélj hülyeségeket
  • Anaid
    Szal az intuitív és az észsík kombinálása?
    Egyszer azt mondták, hogy intuitív teülten nem csak az állatok az ember is többre lenne képes, ha nem gondolkodna túl pár dolgot...
    Ja, hamár a gondolkodásról van szó ebben is vegyes vagyok, ill. kevert agyféltekés.:) Jóval kezdtél beszlgetni, nem bánod még?:)
  • bigapó
    azt mondják aki keres talál, szóval a nagy számok törvénye alapján megfogod.

párkapcsolatban hogy állsz? megtaláltad már a normálisnak tűnő pasit?
  • Anaid
    :)
    Én meg kereső tevékenységet végzek
    munkát keresek:)