22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
#16585 A 16583-ból nekem az derült ki, hogy van. Mi a különbség számodra, ha NET-en, vagy ha élőben beszélsz bárkivel? Talán a kinézeted miatt? Elégedett vagy a kinézeteddel? A humor meg olyan dolog, hogy adottság kérdése is, nem hiányosság, ha nem humorizál annyit egy ember. Főleg, ha van a társaságban, aki "Humor herold" :) -
IXEMGabeo #16584 nincs álarcom mindig magamat adom, de úgy h ahogy támadást észlelek inkább visszavonulok mivel nem az én stílusom a támadás... -
IXEMGabeo #16583 alapból nem vok humoros személyiség így meg azért nem egyszerű...kezdetben marha nehezen kommunikálok, de aztán beindulok, először úgy ismeretlenül szar...aztán valamikor, mint pl legutóbb a Balatonon is olyan jó hangulatom volt h szinte repdestem, a poénok akkor se dőltek belőlem, de jó kedvem volt...sajnos én inkább neten tudok a csajokkal jól eldumálni, élőbe semmi nem jut eszembe neten meg "hülyítem" őket...képletesen mondva, mert volt olyan h egy csaj haveromnak mentettem meg a kapcsolatát, persze mondjuk avval élőben is találkoztam. -
#16582 Hát, igen a régimódi személyes beszélgetésnél nincs jobb módszer (sztem) az ismerkedésre. A NET-es beszélgetések lehetnek egy-egy lépcsőfok, de én most is azt vallom, hogy élőben a legjobb beszélgetni. Nemcsak szavak, mimika, testtartás, gesztusok,viselkedés. A legkomplexebb képünk csak így lehet egy emberről... -
#16581 Nos kimondtad.. találkozik olyannal. És beszélnek. Ennyi a titok. Ha ez megvan akkor átszakad a gát :) -
#16580 Na mondjuk ennek alapfeltétele, hogy legalább utólag észrevegyük a saját hibáinkat:):):) -
#16579 Mellesleg igen nehéz megtalálni és okosan eldönteni, mikor legyünk spontánok és mikor megfontoltak. A tévedések is hozzá tartoznak az élethez. Tudod, az okos tanul a hibáiból, a bölcs másokéból is, a buta semmiből sem...:):) -
#16578 Más lehetőség: találkozik olyannal, aki észre veszi a belső feszkót és humorral, bármivel legalább annyi segítséget ad, hogy könnyebben "feloldódjon" és magának is ad lehetőséget rá, hogy az "álarca" mögé láthasson. Ez mondjuk bárkire igaz lehet bizonyos helyzetekben... -
#16577 Túlgondolod ezt az egészet. Építettél egy ideált ami a büdös életben nem lesz. Odamész egy csajhoz és beszélsz vele. Ennyi. Tök mindegy miről.
De mint mondtam feladatnak tekinted. Addig nem fog menni. Mert görcsös leszel. És már attól is hogy oda kell menni. És már arra gondolsz hogy minek menj oda ha úgysem sikerül. Lehet saját világod. És mi teszel ha a kis világod eltörik? mert el fog abban biztos lehetsz. Ha nem ma akkor 20 év múlva. De el fog. Ez a te életed. És mint mondtam neked ez jó. Különben változtatnál. ha igy akarsz élni én nem vagyok ellene.
-
#16576 ...és pont akkor, amikor a "leglátványosabb" lehetne a pozitív változás...:):) -
#16575 egy kis okoskodás:
érdekes, hogy az emberek sokszor csak derűs jó időben szeretik egymást, s amint elkezd beborulni, rossz idő lenni a szeretettől átpártolnak a széthúzó, bomlasztó erőkhöz, pont, pont akkor, mikor igazán eljött szeretet ideje, amikor a szeretetre igazán szükség volna, és igazán nagy dolog lenne szeretni -
#16574 a tudni szó kimaradt a jellemvonás után... -
#16573 Nem is ördöngősség, csak kellhozzá egy apró jellemvonás: kell, hogy minden embernek vannak hibái és tudni kell észrevenni (néha csak elejtett mondatokból, apróságokból) a pozitív jellemvonásait is észre venni ésrapásból "szerethető" (azt nem mondom, hogy kapásból jöhet az hatalmas lamúúúr) :) -
IXEMGabeo #16572 mi volt az oka a válásotoknak? a tiedre és bigapóra vagyok kíváncsi asszem ő már mesélte mintha rémlene is, de a tiedről nem tudok...lökheted:) -
#16571 Minden embert szeretni csak egyéniségéért, önmagáért lehet. Vagy én vagyok teljesen eltájolva mit jelent ez a szó:) A szeretetnek meg sok formája van...Önzetlenül a legnehezebb talán...nem is sikerül mindig:) -
#16570 Ja és a hapsik se úgy kezdik, hanem ahogy közben "kiderülnek" dolgok kezdenek "másképp" hozzáállni...:) Tisztelet mindkét nemnél a kivételeknek... -
#16569 Ja, rögtön ki lehet szúrni, ha elég ostoba ahhoz, hogy így kezdje...általában (bár nem volt még dolgom nővel, igényem sincs rá:))
feltételezem nem így kezdik...:) -
#16568 Te is túl vagy egy váláson? -
IXEMGabeo #16567 persze, de eleve kiesik az olyan lány nálam aki nehogy isten ha lenne azér keresetem csak azért lenne velem...rögtön kiszúrnám, meg az igényeit is...az igényével addig nem lenne probléma, amíg nem élne vissza vele, utána meg semmit nem kapnék tőle "mármint pl megváratna ilyen olyan helyzetben netán, mindig azt mondaná nincs kedve szexelni, de azért holnap és holnap után csak neki vegyek ruhát" ezeket az ember kiszúrja rögtön (amúgy ez egy durva példa volt megtörténhetne ilyen, de hozzáteszem nem voltam ilyen helyzetben csak belegondoltam a szituba) Azért mindannyiunkban az van benne, hogy csak is magunkért szeressenek az emberek. Nem mindig jön ez össze sőt manapság egyre ritkább, de én bízom ebben, h sikerül, még nem sikerült speciel nekem, azt elérni h magamért szeressenek. Egyedül a családomtól éreztem ilyet, de sem osztálytársaktól, sem pedig mondjuk 1-2 kapcsolatféle próbálkozásban nem sikerült elérnem h megszeressenek. Nagyon nehéz a természetem sajna, ebbe most ne menjünk bele... a Példa amit felhoztam az legyen a lényeg. -
#16566 A nem túl kellemes tapasztalatainkból...
Hát ilyen nincs...bocs, mostmár végigolvasom, mielőtt entereznék:) -
#16565 Igenis szerepet játszik a pénz kapcsolatok terén is. Ha bevalljuk, ha nem akkor is sok esetben. Ha találkozik egy ember egy olyan emberrel, aki tetszene neki csak kevesen tudják megtenni, hogy ne morfondírozzanak el a pénzen, körülményeken. pl. nincs pénze szórakozásra, kikapcsolódásra, van gyereke, nem akkor mozdul meg mindig amikor akarja, mint egy szingli, vagyis az éltünk függ bizonyos mértékben ilyen körülményektől és figyelembe is vesszük őket...
Van aki bevallja, van aki tagadja, sőt, na és van pár "elvetemült" akiteg nem érdekel, mert ha szerelmes nem hajlandó a józan eszére hallgatni...:) -
#16564 Csakhogy általában (bár nem mindig vesszük észre) ez a megerősítés más terleten gyengeségeket eredményez. Anem tapasztalatainkból nemcsak tanulunk, de miattuk falakat emelünk magunk köré. Ilyesmiknek nevezzük, hogy óvatosabb lettem, megfontoltabb a dolog már vesztett a spontaneitásából és az esetlegesen ebből eredő kellemes meglepetéseket is sikerül elkerülnünk. Az éremnek mindig két oldala van, clátjuk kapásból mindkét oldalát:) -
IXEMGabeo #16563 nem tudom hogy vagy vele, marhára nem izgat a pénz, be fogom neked bizonyítani, hogy a pénz amit keresni fogok az másokon fog segíteni...De igazad van abból a szempontból a pénzből meg kell élnünk nincs mese, kaja, rezsi, egyéb szükségletek kellenek az embernek, de ez nem bűn és nem mondtam olyat h bűn csak, mint ösztön, persze gondolom te sem szeretnél az utcára kerülni, mert annál rosszabb nincsen, nincs biztonságérzeted, de nem is a biztonságérzettel lenne a gond, mer én elviselném a vándor életet, hanem a kajával és az ellátással...Sajnos ahhoz, hogy ez meglegyen dolgozni kell és pénzt keresni, nincs is evvel semmi gond.
#16559: hmm...Darwinban még inkább hiszek, mint Istenben...van benne igazság, de azért vannak ott jó ideig az ember szerettei h aki bajba van azt kisegítsék, persze evvel nem szabad visszaélni...ne menjünk bele, de annak az idős embernek aki 30-40 évet lehúz egy munkahelyen igenis annak jár a tisztes nyugdíj, hiszen azért dolgozott egész életében h ez meglegyen neki...én így gondolom legalább is, lehet h az idős emberek legtöbbje mogorvává, meg beszédessé válik túlzottan, meg megsértődnek, morgolódnak ha hozzájuk szólsz, de akkor is jár nekik a tisztelet díj... -
#16562 ..büdös francot....még birkozom a billentyűzettel:) -
#16561 többféle értelemben is lehet erre gondolni, Én úgy veszem, hogy erősebb lettem a válásom óta. lehet rossz szót használok, de mentálisan úgy érzem ez a szó megfelelő rá. más azt mondaná, hogy határozottabb talán, biztos ez is jó rá. -
#16560 Ami nem öl mg, azt megúsztad, túlélted. ös francot erősít meg, csk vigaszként mondják. Sőt van amikor bizonyos területen "megkeményít" és ennek nem mindig jók a következményei... -
#16559 igen, nincs meg mindenkiben, ezt írtam is, azok a gyengék akik majd elhullanak, ezt hívják evolúciónak vagy természetes kiválasztódásnak. az emberiség feltalálta a gyógyszert és magára vállalta a gyengék ápolását. ez szép dolog, védjük az életet, de hosszútávon hátrányba kerülnek ezek a társadalmak, lásd elöregedő népek. egyre több lesz az öreg akit a fiataloknak kell eltartani, ezt hosszú távon nem tudjuk egészséges módon megtartani. megoldás nem tudom, hogy mi, de ez nem is idetartozik, csak mellékes dologként jegyeztem meg. -
#16558 természetesen az erősek is buknak el néha, mert "mindig van egy nagyobb hal..." a'lá Star Wars :D -
#16557 tévedsz, pontosan az, hogy olyan dolgokra vagy képes amire nem is GONDOLNÁL(!),ez az ösztön, ekkor lép életbe, elnyomja a tudatos Énedet, előtérbe kerül az EGO, csak Én éljem túl, ez a lényeg. ez nem butaság, hanem természetesség, bármennyire hangzik butaságnak. szerinted hogy éltük volna túl az évmilliókat ha ez nincs meg bennünk? ez mai napig működik, de most már értéke van, vagyis pénzzel fizeted meg a legtöbb dolgot. Ha van pénzed akkor azt félted, ha van hatalmad akkor azt félted és az életednél is fontosabb extrém esetben. sajnos ez a mai elkorcsosult világ terméke. nem biztos, hogy jó, sőt, ebben igazad van, de ez van:)
nos ennél is van azért erősebb:) ez az anyai ösztön - az apai nem, mert az nem természetes - , akkor már nem az Én a fontos hanem az utód, akár az Életedet is feláldoznád, csak hogy a gyermeked éljen inkább tovább, ezt bármelyik szülőtől, de főleg anyától megkérdezheted. Persze itt is van kivétel, de ez csak erősíti az általános szabályt :) -
IXEMGabeo #16556 való igaz -
#16555 Nem mindig a "gyengék" buknak el...Ez is csak bölcsen hangzó szöveg...Találkoztam én olyan esettel is, hogy pl. egy csajt nem érdekelt egy hapsi, csak heccből (talán önnön szépségét, ravaszságát, fene tudja bizonyítandó) belepiszkált egy kezdődő kapcsolatba, amikor "szétrombolta", meg lépett tovább. Ja tuti ez sem nem függő, csak egy példa volt...Vannak ilyenek is. Az ilyennek meg semmi köze az erőhöz, vagy belbecshez...Utólag mindig könnyebb okosnak lenni. Ez viszont igaz. -
IXEMGabeo #16554 SÜN SÜN:D
semmi gond, nem kell minden fűvel fával összejönni evvel egyetértek, jó néha egyedül is:)
#16553: igen te legalább érzel ilyeneket, nekem ez nem megy, nem értem nem fogom fel milyen érzés, ja és vhogy nem hiszek benne... -
#16553 A tudatosságba nem fér ám bele egy szerelem...Ha az ember szerelmes totál ésszerűtlen tud lenni és ezzel bekavarhat magának. Én spec nem szeretem a saját viselkedésemet, ha szerelmes vagyok...:) Akkorahaságok csúsznak ki a számon...stb. Totál idiótának érzem magam utána:) Tudod: utólag végiggondolja az ember és a homlokára vág: Hogy mondhattam, tehettem ekkora marhaságot:):) Hogy is van:"Ha a szerelem belépett a főkapun a józanész távozik az oldalajtón..." ilyesmi.:) -
#16552 Mindenki "készít" magának fontossági sorrendet. (Már aki előre is tervez) Jelenleg nem a bepasizás áll az l helyen nálam, hát nem vetettem bele magam intenzíven, sőt, előfordul, hogy ha megtetszik vki "menekülök". Sündisznó politiks szoktam alkalmazni...:)Lehet, hogy hibának tűnik, de számomra jelenleg ez nem létkérdés. Azonkívül még baráti kapcsolatnál is sikerült (lehet pechem volt) olyanokkal összefutnom, akiket bizonyos tények zavartak (kor, gyerekek...stb.) Nem mindenki nézi csak azt az egy embert, hanem megfonja, bonyolítaná-e az életét egy "nem könnyű esettel" (féleg körülményekről van szó). Valahol még meg is értem őket....Ezen a területen kicsit visszavonultam a csigaházamba talán kicsalogatnak onnan, talán nem, most nem ez a legfontosabb az életemben. Ennyi.) -
IXEMGabeo #16551 jó a túlélési ösztön mindenkibe benne van, de persze nem akarok megfulladni, mert szar szenvedő érzés, ha fulladozol én márcsak tudom hiszen volt egy gyerekkori betegségem elég sok szenvedés volt vele, de elmúlt...ha kikerülsz egy szigetre egyedül, van olyan ember sztem akiben nincs ez az ösztön és nem tudná mit kéne csinálnia pl h kaját "fogjon" tűzet gyújtson és ilyenek...én sztem ez nem mindegyik emberben van benne. Vagy vegyük példának a 70-es években lezuhant amerikai focicsapatot, akik egymást zabálták az Andokban? szted az ösztön? sztem egy butaság, bár nem volt mit enniük elkezdik egymást enni?
amúgy ja, tehát, ha védekezünk valami ellen, mert nem akarunk csalódni az is ösztön...háááát nem feltétlen én csak úgy nevezném, elővigyázatosság, de nem ösztön. Inkább ez nem érzésből áll, hanem gondolkodásból, felfogásból...Tudod sajnos, ha belevágnék és csalódok mondjuk akkor az baromira visszavesz, de néz a jó oldalát alkesz soha nem lesz belőlem, legfejjebb depis leszek olyankor... -
#16550 az ösztön amikor nem gondolkodol csak cselekszel, egyszerűen vezet valami - és általában jó irányba - amit nem lehet megmagyarázni, csak így elnevezni. Ez valakinél magas szinten van és van aki túl van civilizálódva és nem tudja használni.
Legfontosabb vagy legismertebb az életösztön. ezt nem kell megmagyaráznom, ha víz alá kerülsz akkor próbálsz a felszínre törni és a part felé úszni vagy valami szilárdba kapaszkodni. Na ezt most vezesd át spirituális szintre is, amit szoktál mondani, hogy neked a biztos dolgok jönnek be, ez lényegében ösztön, nem akarsz sérülni és automatikusan védekezel, ez ösztönös, valami miatt amit lelki szinten éltél át kiskorodban - azt hiszem ezt már tudod micsoda - amiatt viselkedsz így, nem akarsz újabb "traumát" átélni. Ezt kell megtanulnod kezelni és megismerni, hogy feszegesd ezeket a határokat és edződj ilyen téren, hgy minél több dolgot tudj megcsinálni anélkül, hogy komolyabban sérülnél. Mint mondtam korábban, ami nem öl meg az megerősít, ez így van lelki szinten is. -
IXEMGabeo #16549 azt se tudom mik azok az ösztönök:D már megbeszéltük az az állatoknak van...nekem nincs ösztönöm, na jó a félelem faktorom nevezhető ösztönnek, de ne félj az rendesen működik is:D...anyai ösztön az lehetséges, ám nem bizonyított, de én nem az ösztöneimre hallgatok, hanem csakis az eszemre, nem tudom hogy vagy vele, neked ezekszerint fontosak az ösztönök, ha elárulnád az milyen nálad meghallgatom. -
#16548 ideje pótolni a hiányt és többször nézd meg, rendkívül sok utalás van benne, sokat lehet gondolkozni rajtuk és idővel még egy-egy gondolat is megváltozhat benned vagy mondjuk később esik le, hogy ezzel mit is akartak mondani. nagyon jó film. -
#16547 nem minden. túlságosan sokat agyalni sem jó, jobb lenne ha többet hallgatnánk az ösztöneinkre, mondjuk nem ezekre az elkorcsosult változatokra az igaz:)
eléggé összetett, elvileg egyensúlyban jó tartani, de van, hogy nem tudod, de szerintem olyankor nem is kell:) hallgass arra amit a szíved diktál :) -
IXEMGabeo #16546 igen a Mátrix az a film amit nem láttam pedig szeretem a Sci-fiket meg az időutazásos filmeket...amúgy okés ezt megbeszéltük, ez a fránya agy minden ott dől el...