22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
clio1616v #16625 mindenki saját magát ismeri a legjobban ;) -
#16624 így értettem, persze. az a hülye nem volt olyan szó szerint értendő dolog:) -
IXEMGabeo #16623 úgy látszik itt mindenki ismeri önmagát:D érdekes -
#16622 Nekem tetszik a hasonlat:):):)
Hasonlattal beszélni egy helyzetről az gondolkodásra késztet, vagy éppen könnyebben érthetővé tesz bonyolult dolgot. (Rég feltalálták példázatoknak nevezték):):) Gyereknevelésben pl. az ember sűrűn alkalmazza, gy bizonyos bonyolult dolgot egyszerű hasonlattal tegyen könnyebben érthetővé... -
#16621 Ezen a területen nem vártam megerősítést. Vannak hülyeségeim (annak nevezik) mint mindenkinek, de ismerem magam, szal tudom, hogy nem vagyok hülye. Ha az embernek van önbizalma is, meg önkritikája is nem feltétlen vár mindenben megerősítést, az meg hogy másoknak ez-e a véleménye más kérdés....:)
Hogy is volt a VUK-ban? "Nem vagy buta, csak még keveset tudsz" (bizonyos területeken) :):):) Gondolom érted a különbséget...:) -
#16620 Persze, hogy olyan tanács, mert Te is nagyon jól tudod, hogy mit kell csinálnod ilyen helyzetben, újat nem tudok mondani :)
Csak most valamiféle megerősítést vártál, hogy tényleg jól gondolod-e és nem Te vagy a hülye:) -
IXEMGabeo #16619 helyes...további jó nyaralást:) -
clio1616v #16618 nekem nem tartozol számadással sem felelősséggel... a szüleidnek és a tanáraidnak vagy főnöködnek(ha egyéni vállalkozó vagy vagy őstermelő akkor meg magadnak) esetleg -
#16617 Ez olyan mint a kémia. Vannak elemek amik alapban remekül vegyülnek minden plusz nélkül, és vannak amiket meg kell segíteni, hogy remekül vegyülni kezdjenek, és vannak akik így sem úgy sem vegyülnek.
A második esetre, de az elsőre is rá lehet ezzel segíteni: a két embernek olyan közös aktív programot kell találnia, vagy szerveznie, ami összekötheti, összeboronálhatja őket, amiben esélyük lehet a vegyülésre, amiben láthatják, hogy milyen remek vagy silány vegyületet tudnak alkotni.
Az aktív program lehet pl az, hogy az egyik fel szeret sütni főzni, és a másik bekapcsolódik bármennyire is tud vagy nem tud főzni, és meglátják, hogy hogyan jönnek ki.
De kereshetnek egy kisebb szalmakazlat is, beleejthetnek egy nagyobb tűt és elkezdhetik közösen keresgélni. Ha van köztük vegyrokonság, affinitás akkor vegyülni fognak, ha meg nincs, akkor nincs. Mindenki tudni fogja ezt is.
Az ilyen vendéglőbe beülni dolog szerintem nem igazán működőképes, mert nincs közös aktív feladat, program, ami összeboronálni tudna.
Persze mindehhez kell, hogy két fél nyitott legyen arra, hogy próbára tegyék magukat egy ilyen aktív programban, és ott lássák hogy milyen együtt, és ne agyi kombinálásból.
Hú, ez most ilyen kémián keresztüli szemléltetés lett.
Talán segít valakinek valamit. Talán. -
#16616 nem vagy nyuszi, csak annak tartod magad -
IXEMGabeo #16615 és vannak a nyuszik mint pl én...az sem egy állapot xDD -
#16614 Nahát, ez a nesze semi fogd meg jól tanács...:):):)
Köszönöm szépen.
Ja, nem bennem, inkább köztünk mozgólódott...Ha bennem mozgolódna, akkor már minimum négy és fél hónapja túl lennénk az elsőn, vagy ki tudja hanyadikon..:):):):) Bocs, fáradt vagyok, humorral igyekszem kompenzálni.... -
#16613 ha érzed, hogy valami megmozdult benned, akkor ismerkedni kell, szerintem nem kell ezt bonyolítani:)
viszont azt is észre kell - vagy lehet - venni, hogy ez a szimpátia kölcsönös-e, tehát van-e értelme erőlködni. bár ha nagyon tetszik valaki, akkor néha azt az első nem-et is figyelmen hagyjuk és tovább erőlködünk, van akinél ez is működik vagy éppen ez jön be. embere válogatja :) -
#16612 a lényeg itt azon van, hogy bár nagyon felspanolja magát a srác, valahogy nem sikerül kettéfejelni azt a falapot - valószínűleg mert rétegelt, azaz erősített lemez:) - , de nem adja fel és csak csinálja tovább..szóval kitartóan hülye :)
ezt nem lehet ráhúzni a párkapcsolatokra azért, csak ilyen vicces, felüdítő videó lenne. -
#16611 Valamelyikőtök írta, hogy az ember úgyis megérzi, ha először találkozik vkivel, hogy mi van köztük, vagy ilyesmit...
Na és akkor mi a teendő? Nem lett kifejtve a hogyan tovább...:):) -
#16610 Dunsztom sincs nem tudok angolul... -
#16609 Ugyeeee..... -
#16608 Nyilván valóan félreértetted amit mondtam :)
Akár azt is mondhattad volna ezt kiragadva: "Az előbbi előtt nincs akadály és lehetetlen.", hogy akkor álljon ki megállítani egy tehervonatot mint superman stb.
Itt olyan dolgokról van szó, mint sikertelenség, érzelmi állapotok, kirúgás, csőd, nem boldogulás, depresszió, fóbiák stb... -
#16607 Jaj, bocs, tudom már, arról, hogy egy ember akkor pont ott volt ő döntött...:):):) -
#16606 Na ez egetverő ostobaság. Nem vagyok mindenért felelős ami velem megtörtént. Egyszerű példa: természeti jelenségből eredő baleset és következményei, de sorolhatnám.... -
#16605 Szabadon döntesz, hogy engedsz-e a kényszernek.
Kétféle ember van. Aki vállalja, hogy mindenért ami vele történik 100%-ig maga a felelős, és az összes többi. Az előbbi előtt nincs akadály és lehetetlen. Az utóbbiak meg tengődnek így, meg tengődnek úgy. -
#16604 Mindenki maga felelős a döntéseiért és a következményekért. Ez igaz, ha nincs kényszer helyzetben. Egy egy döntés kiprovokálható, kikényszeríthető is. Kinél hogy. A valóban szabadon meghozott döntésnél fogadható el igaznak, asszem. De természetesen én sem vagyok tévedhetetlen. -
IXEMGabeo #16603 Egyébként jól mondja, meg kell tanulni kezelni a dühünket, azaz: Ismerd meg Önmagad :) szintén Mátrixos szöveg :"
De ezt ne nekem mond, hanem azoknak a Fórumozóknak akiknek gondjuk van az érzelmeik visszaszorításával:D -
IXEMGabeo #16602 egyébként, ha nehogy isten bedühödök, de nagyon nem fogom bánni, ha megölök vkit:D Majd arra fogom, hogy hirtelen pszichologóiai, érzelmi zavarhullámom volt, meg begennyesedett az agyam arra az időre:D:D -
IXEMGabeo #16601 az biztos h évekig csak a tanulással foglalkoztam és nem kapcsolodtam ki még nyáron sem...volt ilyen is, de nem volt túl sok barátom sosem, dehát annak is megvan az oka. Nyilván a feszültség az egy eléggé meghatározó tényező, a kikapcsolást sztem sokféle képpen lehet...Nekem inkább a kevés sporttal vagy éppen a PC-vel ment...ne félj az aztán ki tud kapcsolni...aztán jófélék a nyaralások, meg a napsütés minden. Azért minden embernek, aki mondjuk minimálisan is megteheti elmehet lazítani. Csak vannak olyanok akik nem állnak úgy anyagilag h szabadságra menjenek:( és akkor azoknál az embereknél mégtöbb feszültség lehet ám...De sztem ezt lehet kezelni, valakinél mondjuk dühroham formájában jön ki, valaki többet alszik, ha feszült mondjuk, valaki meg állandóan agyal és reszket... -
#16600 évek is eltelhetnek mire tele lesz a tököd, de addigra annyira elfajulhat, hgoy rendkivül extrém módon robban ki. ezért kell időnként kikapcsolni és elmenni szabadságra, kihúzni a dugót, kikapcsolni a telefont és csak relaxálni. levezetésként nagyon sok mindent tud az ember csinálni, elég napi 10 perc "világmentessség" és máris jobban érezheted magad. fel kell ismerned, hogy mi az ami neked legjobban tetszik, amiben legtöbb örömöd rejlik és azt csinálni. mindenkinél van egy határ amit nem szabad átlépnie, mert súlyos és visszavonhatatlan következményei is lehetnek. nincs olyan, hogy megtörhetetlen, egyszer megtörik mindenki ha nyomás alatt van, csak az időt tudod húzni, mást nem.
Egyébként jól mondja, meg kell tanulni kezelni a dühünket, azaz: Ismerd meg Önmagad :) szintén Mátrixos szöveg :) -
IXEMGabeo #16599 pedig sokat elnyomtam magamban...de szerencsére, ha mozgok, meg "játszom" akkor kiadom magamból...jó a tűrőképességem és az idegrendszerem is, általában halál nyugodt vagyok, nagy nagy ritkán volt olyan h dühöngtem, de amúgy nem jellemző...
Megtörhetetlen neve tetszik az a jó, ha azt eléred, ami a nevében van:D légy Megtörhetetlen...mellesleg egyetértek amit mondott -
#16598 nem azt mondtam, hogy háritsuk át, hanem, hogy vegyük figyelembe a kölcsönhatásokat. van akire kevésbé hatnak az ilyenek, de a Nők sokkal jobban megérzik ezeket a változásokat, ráadásul spirituálisabb lények, ezért érzékenyebbek is általában. Szóval csak óvatosan azokkal az agyarakkal :)
Természetesen mindenki a saját döntéséért felelős, de ehhez elég jól kell ismernie is Önmagát, ez nem mindig teljes és ebből adódnak sokszor félreértések és hibák. -
#16597 az elnyomás a legnagyobb hiba amit ember Önmaga ellen elkövethet. Sose tégy ilyet, vezesd le vagy fizikailag vagy lelkileg, de valahogy mindenképpen szabadulni kell ettől, mert csak egyre nagyobb terhet cipelsz magadon, egy szunnyadó vulkán leszel, előbb-utóbb ki fog törni, jobb apránként nyitogatni a szelepet, ezzel maximálisan tudod irányitani is. -
#16596 A feszültség az valóban egy igen nagy gond, de ez ellen lehet tenni is!
Valóban például a mozgás az az egyik ami sokat segít a stressz levezetésén a másik a szex, az is mindíg hatásos de nagyon!
A legfontosabb hogy tudjuk lássuk, hogy mi hibánt vagy hoyg nem szabad máson levezetni persze idővel ez teljesen természetes lesz és idővel megtanuljuk kezelni a dühünket de saját tapasztalatból monhatom, hogy bizony nem egyszerű! Sőt kamaszkorban még nehezebb én most kezdem ugy érezni hoyg elég jol el tudom folytani vagy le tudom máson vezetni! -
IXEMGabeo #16595 valószínű igen, ezt sok embertől hallani is... -
#16594 az elnyomás ugyan úgy rossz megoldás -
IXEMGabeo #16593 az a legjobb ha nem máson vezetjük le a feszültséget, hanem vagy elnyomjuk magunkban, vagy pedig mozogsz vagy máson agyalsz...Persze ehhez kell egyfajta higgadtság és fegyelem... -
#16592 ezt kár bárkire vagy bármire kennünk, hárítanunk
a felelős én vagyok, én döntök mindenről, arról is, hogy mindenféle nyomás, és gőz, és energia hatására mitévő leszek -
#16591 mint általában minden válás illetve szakítás, vagyis már nem szerettük egymást szerelemmel és ezt egy idő után észrevettük, megbeszéltük és külön, más utakon éljük tovább az életünket. -
#16590 mert a környezetünk hatással van ránk, a nagyobb nyomású, feszültséggel teli levegő kényelmetlenséget okoz, mi magunk is feszültek leszünk és ettől meg szeretnénk szabadulni. ha máshogy nem azt bántjuk aki a legközelebb van, mert az a leggyorsabb és legegyszerűbb. Ha ezt megtanulja a másik kezelni és el is tűri - egy ideig - , akkor ez is megoldható, de azért érdemes egy idő után máshogy levezetni a gőzt és nem a szeretett egyént piszkálni állandóan:)
energiából áll minden, ezért tud kölcsönhatással lenni egyik a másikra. -
#16589 "olvasódott":):) -
#16588 Ez igazán öszintén hangzott:):) -
IXEMGabeo #16587 nem álarc csak egy picit mindig tartok élőben attól az embertől akit nem ismerek, de nem álarc, mert előtte és utána is őszinte szoktam lenni...a stílusom más picit neten és élőben. Élőben nincs akkora szám, neten egy hajszálnyival nagyobb a szám, mivel nem látnak, ettől függetlenül élőben és neten is a legtöbb esetben őszinte, egyenes ember vagyok... -
#16586 nem érdekes, hanem kiborító