22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
#16665 Ha az élet pofoz akkor az azt jelenti, hogy valamit nem jól csinálsz és nem vagy rosszul veszed a leckét. Erről beszéltem.
Én ezt így látom és tapasztalom.
És szó sincs arról, hogy nem rendesnek lenni helyes, hanem szó van arról, hogy hiába hiszed/gondolod magad rendesnek: ha az élet ezt nem így gondolja és jól megleckéztet. -
clio1616v #16664 kivel teszel rosszat?
milyen elvek alapján teszel rosszat? hol van leírva mi a rossz és kinek rossz az a rossz? -
alma78 #16663 "ha őszinte vagy akkor gyakorlatilag hagyod magad kihasználni :)
nem mindenki jószándékú... sőt legtöbbször azok a jószándékúak akik nem azt fitogtatják, hogy ők TÉNYLEG jószándékúak ám... ;)"+++++
és Salsoul-tól az "Én inkább azt mondanám, hogy a rendes/lányok fiúk azok, akiket az élet jól felpofozott, és ebben a felpofozásban észhez tértek, a leckét jól megtanulták és életüket revideálták, a helyes irányba irányították." ALAPJÁN ARRA KÖVETKEZTETEK, ROHADT, SZEMÉT, KIHASZNÁLÓS KURVÁNAK KELL LENNI, MERT RENDESNEK LENNI NEM HELYES?????
HA RENDES VAGY AZ ÉLET FELPOFOZ? Sajnállak, ha ezt hiszed....
De legyetek már olyanok, amilyenek szeretnétek lenni, és nem megfelelni hülye elvárásoknak. Így viseltek álarcot. Így hazudtok Ti.
Bocsi...Így nem kaptok boldogságot. Sóvárogni azt lehet. De tenni is kéne érte.
:-((((
-
#16662 Igen, az lenne. Kicsi szeleteket mindenki kap időről-időre, de igazi, teljes boldogságot csak nagyon kevesen. Egyrészt nem is ezt keresik, hanem csak egy délibábot... -
#16661 Az a dolog, amit mindenki keres, de kevesen, vagy kevés időre vélik megtalálni?:):) -
#16660 egy szóval el tudom mondani:) boldogság... -
#16659 Na ilyenkor jön a kérdés: És csókolom mi az a jutalom amiért érdemes?:):):)
Költői kérdés... -
#16658 Jaj, nem ilyen szélsőséges dologra gondoltam. Nem egyházi hitem van, hanem saját.:):)
Volt már nemegyszer példa egyébként, hogy egy ember rendesen kicseszett velem és a húzására később ráfaragott. Akkor mondjuk így: az élet kompenzálta a dolgot tőlem függetlenül. Jópár ilyen véletlen volt régebben is... Nem biztos hogy az ilyen véletlen-sorozat véget ér a test működésével, vmi ilyesmire gondoltam.
Bocsesz tanultam és elég fáradt vagyok ahhoz, hogy komoly dolgokról most nemigen tudok úgy írni, mint kipihenten...:( Csak álmos nem vagyok, pech:( -
#16657 Hallottál a régi népi megfigyelésről? Vonyítanak a kutyák halott van a közelben...:(
Bocs, csak eszembe jutott... -
#16656 pont hogy éld az Életedet teljességgel és a "jó" oldalon, hiszen ha igy teszel akkor a következőben is jól fogsz élni. aki sok rosszat tesz azt megbünteti a nagy izé :) tökmindegy minek nevezzük.
szóval a lényeg, hgoy küzdj keményen és meglesz a jutalom most és később is. -
clio1616v #16655 igen persze ezzel lehet a naívakat és a szerencsétleneket beletörődésre bírni :)
az élet előtt és az élet után sokkal fontosabb és hosszabb idő :DDD persze... az élet meg nem más mint felkészülés az élet utánra ami sokkal jobb :D
ezzel csak egy baj van, hogy el kell hinni, hogy nyugodtan éljél csak szarul és ne foglalkozz a materiális érzésekkel (jó lesz az nekünk ^^)
te csak készülj a halál utánra... -
#16654 nem hollywoodi csillogó filmekre gondoltam, hanem konkrétan egyre és más, a világot kicsit más oldalról bemutató doku-filmekre.
bármire koncentrálhatsz, a törvény nem hagy figyelmen kivül semmit és senkit sem :) -
clio1616v #16653 ha őszinte vagy akkor gyakorlatilag hagyod magad kihasználni :)
nem mindenki jószándékú... sőt legtöbbször azok a jószándékúak akik nem azt fitogtatják, hogy ők TÉNYLEG jószándékúak ám... ;) -
#16652 na igen de arra nem koncentralhatok hogy valakivel talalkozok:) Persze lehet hogy csak ugy erzi az ember hogy sok a veletlen hogy megtortenjen. gondolom te akkor racionalitassal magyarazol mindent (en is nagyjabol). tudom hogy csak filmek, de ha meg nem lattad az "Adam almaja" meg a "Jelek" egesz jo film ebben a temaban -
#16651 igen, kb erről szól vagyis ez is a része. előre eltervezed, erősen rákoncentrálsz és nagyobb valószinűséggel fog bekövetkezni, mint egyébként. pár szóval nem lehet leirni, ez több és összetettebb ennél. -
#16650 ez egyébként sem a halottakról szól elsősorban, hanem a létező, élő, megfogható dolgokról. ez megint off, de ha érdekel privátban mondhatok filmcimet amit érdemes megnézni és aztán eldönteni, hogy ez hihető vagy sem. -
#16649 nem is szellemekről beszéltem :) abban sem vagyok biztos, hogy olyanok nem léteznek, mert a mikrohullámot, az UV-t és a rádióhullámot sem látod és mégis léteznek...mindegy, ezt most ne keverjük ide, nem változtat a lényegen semmit, hol vannak a rendes lányok? :DDD -
#16648 Olyan szerintem is van, hogy az ember elore megsejti a jovo egy reszet (vegulis lehet hogy placebo/onbeteljesito joslat, de szerintem is sok a veletlen).
Pl velem rendszeresen elofordul hogy mielott elmegyek valahova erzem hogy valakivel talalkozni fogok utkozben, es ez szinte mindig be is jon,
vagy egyszer egy focimeccsen kestem egy felidot, de valahogy ramjott az erzes hogy a masodik felidore oda fogok erni es rugok egy mesterharmast - pontosan igy is lett:) Annyi golt osszesen nem lottem azelott.. -
IXEMGabeo #16647 ááá...bár ki tudja:)
szellemet még nem láttam speciel:D -
#16646 szülinapod alkalmából had köszöntselek fel itt is :)
és igen van ilyen, nem tudni miért, lehet belemagyarázás, de túl sokszor történik ilyen véletlen :)
tudod, Én hiszek az Univerzum vonzás-törvényében, vagyis ha sokat gondolsz valakire, akkor Ő meg fog jelenni előbb-utóbb az Életedben. akár halott is lehet az illető, olyankor álmodban jön elő, ha már előben ezt nem teheti meg:) -
lord nihilus #16645 kicsit - sőt nagyon - off a dolog, de volt már valaki úgy. hogy álmodott valakivel, aztán a semmiből előkerül és beszélt vele h találkozni kéne (mármint az ő ötlete)? :) (én kis optimista...xD) -
#16644 szerintem ez hozzáértés kérdése -
#16643 hát elsősorban a gondolkozás ami megkülönböztet minket az állatoktól, de az nem is olyan nagy különbség ;)
igen, az őszinteség mindig első helyen áll, mégis ez lesz amit először szegünk meg...többnyire. még magunk is, még ha nekünk az is a legfontosabb...ez miért van?
most nem kell rögtön megcsalásra gondolni, elég ha ennél sokkal kissebb dologról van szó, mondjuk beszéltem Anyámmal, holott Te ki nem álhatod ha beszélek vele :) -
#16642 előbb-utóbb a legtöbb embert ki lehet ismerni, de van akit sosem fogsz teljesen és pont azért amit irtak korábban, hogy egyszerűen nem mutatja meg Önmagát. az a kicsi amit elrejt azt nem fogod látni, hacsak nem maga lebbenti fel róla a fátylat.
lehet őszinte vagy épp ellenkezőleg, ha valamit rejtegetni akar és ügyes is hozzá, akkor azt sosem fogod róla megtudni. persze lehet az sem jó, ha mindent tudunk :) -
#16641 Ezt Én is igy gondolom. Kicsit több értelmet kap az egész Élet igy :) -
#16640 az őszintétlenség is kiszámítható és kihasználható, sőt...
csak hozzáértésre van szükség -
#16639 Egy dolog sajnos biztosnak tűnik a rendes lányok/fiúk általában többet "kapnak" az élettől, nehezebben viselik a "pofonokat" pont azért, mert rendesek és "érzékenyebb a szívük meg lelkük" képletesen szólva. Bár van, hogy ebből sem sok látszik, hisz nem ez az elvárás...
Én inkább azt mondanám, hogy a rendes/lányok fiúk azok, akiket az élet jól felpofozott, és ebben a felpofozásban észhez tértek, a leckét jól megtanulták és életüket revideálták, a helyes irányba irányították.
Akikről te írsz azok azok, akiket az élet bár valóban felpofoz, nem jutnak el oda, hogy a leckét [helyesen] megtanulják, a helyes következtetést levonják, életüket revideálják, és a helyes irányba, a boldogság és derű és bőség irányába kormányozzák. -
#16638 De lehet, hogy előtte is van "cehh-fizetés", csak nem tudunk róla... -
#16637 Egy helyzetet, vagy embert kihasználni...nos akik megteszik a saját szegénységi bizonyítványukat állítják ki. Na meg anélkül nem menne? Magukat degradálják. Alapvetően ők érzik magukat, a helyzetüket "kevesebbnek", vagy irigység...stb. Hát nem lehetnek rá büszkék...
Mivel én hiszem, hogy van lelkünk és nem ér véget a létünk a halállal, hiszem, hogy igazságosság is van...valahol, talán utána, de a "cehhet" mindig rendeznünk kell. Nevethet bárki, tényleg hiszem. -
clio1616v #16636 ha őszinte vagy akkor kihasználnak, mert kiszámíthatóvá válsz -
clio1616v #16635 de van néha... olyankor általában meg is kapom, hogy bunkó vagyok :) -
#16634 Az egyik kedvenc idézetem:
"Embernek lenni mindig minden körülményben."
Asszem nem arra gondolt, hogy érdekek, meg törtetés, meg pénz, meg külcsín javítás...stb.
Bárcsak ne a rendeseket szorítanák háttérbe, meg használnák ki...(sok területen nem lenne ekkora grimbusz) -
#16633 Egy dolog sajnos biztosnak tűnik a rendes lányok/fiúk általában többet "kapnak" az élettől, nehezebben viselik a "pofonokat" pont azért, mert rendesek és "érzékenyebb a szívük meg lelkük" képletesen szólva. Bár van, hogy ebből sem sok látszik, hisz nem ez az elvárás... -
#16632 Nem mint az állatok, hanem bizonyos elvárásokat, véleményeket és kliséket figyelmen kívül hagyva. -
alma78 #16631 Mennyire spontán, és őszintén? Mint az állatok? Csak ők ilyenek..
Viszont én jelentkezem, hogy nem ismerem magamat teljesen, sokszor lepődök meg magam, ez nem a szégyenérzéssel egyenlő. A reakciómon lepődök meg olykor. Elsőre azt hiszem rettenetesen bánt valami,azt gondolom súlyos és rájövök végül mennyire lényegtelen....Mennyire csak szó.....
Én is mondtam már, hogy szeretlek, és nem volt mögötte tartalom.....
A spontán, és őszinte dolog jó, de nem mentesít, ha spontánul csaltok meg, mert alkalom szüli a tolvajt. Persze meg lehet beszélni, csak akkor keressetek tovább, mert értelmetlenül topogtok....:-))) És én egy rendes lány vagyok......:-)))
Őszintének kell lenni, ha hazudsz, az megöl mindent. -
#16630 Nincs objektivizmus. Valamelyik topicban már írtam, hogy az igazi objektivizmus feltétele az lenne, hogy mindent tudjunk, az pedig lehetetlen. Csak törekedni lehet, hogy a lehetőségekhez képest objektívek legyünk el nem érhetjük. Szerintem. -
#16629 Meg amennyire engeded, hogy megismerjen. Kevés olyan alkalom van, hogy megengedjük magunknak, hogy valóban spontán és őszintén viselkedjünk... -
#16628 Én nem mindenkiről beszéltem....Vagy igen?:):):) -
clio1616v #16627 mindenki más csak annyira ismer amennyi időt ráfordít, hogy megfigyel ill. odafigyel rám -
#16626 elvileg.
gyakorlatilag meg az csak egy szubjektív kép...